Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia 8.0 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94367)

Weel 16-09-2006 11:08

Hmmm....
  • All Ruthless Seven (albo przynajmniej 3 na globcu ;))
  • Nowe Tereny
  • Nowe Potworki
  • Większe pole manewru dla FACC (kto wie może B))

noobowaty mistrz 16-09-2006 11:15

Mammoth respi sie bardzo rzadko na wyspach lodowych. Sam zabilem jednego.

Nortonus 16-09-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Visqn (Post 989323)
@notornus
wiesz co to by sie dzialo jakby takie cos bylo... ja osobiscie moze na druida przeszedlbym z sorca

1. Nortonus :)
2. Możnaby też zrobić tak, że albo wybierasz którąś z nowych profesji(byłeś magiczną - możesz tylko magiczne) albo powracasz do starej profesji ;)

Keel 17-09-2006 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Visqn (Post 989323)
@co do dzwieku!
ludzie pomyslcie jakbyscie np. poszli na dragi na d lair w ven, albo ank dle + dragi to co by sie dzialo jakby kazdy drag/dl zaczal sie drzec

POmysl co by bylo w anni room.

Empire 17-09-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel (Post 991464)
POmysl co by bylo w anni room.

Jeszcze lepiej:
Demon Quest ;)

~>Salmon<~ 17-09-2006 11:56

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz (Post 989384)
Mammoth respi sie bardzo rzadko na wyspach lodowych. Sam zabilem jednego.

A ja trzy ...-.-.Nie wprowadzaj ludzi w błąd ,bo zaczną się wyprawy w poszukiwaniu mamuta :p

Heliwurab 17-09-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Felini (Post 989134)
[+] Nowe Tereny [Nad Carlin byloby super]
[+] Nowe spelle dla wszystkich profesji....
[+] Nowy skill np: Szybkosci....
[+] Grafika ++++
[+] Nowe qesty, potwory : - ))

wybacz, ale Carlin to newbieskie miasto, wiec ghost land im starczy.. a do tego blisko do wysp...
po co ci wiecej skilli? sa tylko do walki i lowienia ryb, bo sa najbardziej potrzebne.
Od grafiki to sie odczep, bo z kazdym update,za przeproszeniem, grafe pieprzą coraz bardziej :/

Mi byloby tylko potrzebne nowe miejsca dla FACC (maale szanse) i np. śnieg, deszcz :]

Empire 17-09-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heliwurab (Post 991642)
np. śnieg, deszcz :]

Na lodowych wyspach masz pełno śniegu ;)

Nikast Shynix 17-09-2006 14:15

@up: on miał raczej na myśli padający śnieg ;]

Xetasi 17-09-2006 15:45

to co tu mówicie jest straszne :o jakiś dzwięk ?! przeciez to bylo by okropne lub... GRAFIKA 3D obłęd to było by juz za wiele tibia to itibia i w pikselach ma zostać :/...

WielkiSorc 17-09-2006 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gardi (Post 986604)
to chyba akurat na temat palka mało wiesz. 2 przykłady jak udupili palka w ostatnich update'ach:
łamiące się włócznie spowodowały jeszcze bardziej koszmarny trening;
po udacie grudzień 2005 nie robi się już 15 strzał tylko 10-to ja się pytam jakiej innej profesji zmniejszono ilość czarów w runie?!- żadnej! ilość many potrzebnej do zrobienia czaru zwiększyła się jak u wszystkich a tylko palkowi zmniejszono jakby jego moc redukując ilośc produkowanych strzałX(
-->może coś bardziej na temat: dobry pomysł z tym skilem na 2 bronie tylko trzeba by tutaj rewolucyjnych zmian, bo jak rozumiem wtedy uderzałoby się 2 hity na turę, więc nie wyobrażam sobie 2 hitów choćby z FSa -byłoby to zabójcze, więc może wprowadzenie nowych broni specjalnie do tego skilla przeznaczonych...

Fireball miał 3 użycia - teraz ma tylko 2.

Lukaas 17-09-2006 18:02

Od grafiki to sie odczep, bo z kazdym update,za przeproszeniem, grafe pieprzą coraz bardziej :/

Zacznij sie leczyć człowieku.

Glacial 17-09-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukaas (Post 992224)

Zacznij sie leczyć człowieku.

Dziwne, bo ja gram od czasow tibii 7.1 i jak sobie przypominam tamte, drzewa, krzaki, rzeki to widzę ogromną zmianę na lepsze (już nie mowie o wcześniejszych wersjach, gdzie postać nawet nie chodzila, tylko skakała na kolejne "kwadraciki", a o czymś takim jak efekty świetlne to ludzie nawet nie myśleli).

Str4t0s 17-09-2006 19:45

Odsylam autora tematu do tego filmiku : http://video.google.pl/videoplay?doc...669169&q=tibia
co by sie stalo kiedy tibia by miala dzwiek

Cafe 17-09-2006 21:58

Mogli by sie zabrac za jakis porzadny update przeciwko "cziterom" itp, a nie dodawac light hacka czy celowanie w battle.

Empire 17-09-2006 21:59

Up:
Wydaje mi się, że właśnie ten update miał udeżyć w cziterów ;)

ripper 18-09-2006 07:52

@up
No to super w nich uderzył. Po prostu teraz KAŻDY z aimbotem może biegać, bez obawy hacka itd. Niby wyrównuje szanse, ale imo zabija klimat.

DDoS 18-09-2006 08:36

Tamten filmik z dźwiękiem został zrobiony przez amotora. Grałeś kiedyś w Mu Online dźwięki są bardzo dobrze zrobione + klimatyczna muzyka zależna od miejsca w jakim się znajdujesz.

Kolidos 18-09-2006 14:10

Tak płaczecie, że ten aimbot i lighthack w kliencie zepsuł cały klimat, może macie i racje, ale czyja to jest wina?! Odpowiedź jest bardzo prosta, nasza (nie gram w Tibie, ale gdybym napisał "wasza" to by bylo !^@%^&@!% i !&@^!(&@^!) każdy z nas używa, widział jak ktoś używa lub zna osobę która używa bota i co?... nic z tym nie robi. Gdyby ludzie nie chcieli sobie na siłe ułatwiać życie wszystko wygldało by teraz innaczej. Nie którzy mogą napisać: "o znalazł się ostatni sprawiedliwy", nie prawda, sam kiedyś używałem bota, ale przezcytałem kiedyś post podobny do tego i zmieniłem swoje postępowanie.

ripper 18-09-2006 14:49

Ja już wolałem, jak botował jakiś odsetek Tibijczyków, niż jak botuje każdy. Przynajmniej czułem się wtedy lepszy od cheaterów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16.