![]() |
Hmmm....
|
Mammoth respi sie bardzo rzadko na wyspach lodowych. Sam zabilem jednego.
|
Cytuj:
2. Możnaby też zrobić tak, że albo wybierasz którąś z nowych profesji(byłeś magiczną - możesz tylko magiczne) albo powracasz do starej profesji ;) |
Cytuj:
POmysl co by bylo w anni room. |
Cytuj:
Demon Quest ;) |
...
Cytuj:
|
Cytuj:
po co ci wiecej skilli? sa tylko do walki i lowienia ryb, bo sa najbardziej potrzebne. Od grafiki to sie odczep, bo z kazdym update,za przeproszeniem, grafe pieprzą coraz bardziej :/ Mi byloby tylko potrzebne nowe miejsca dla FACC (maale szanse) i np. śnieg, deszcz :] |
Cytuj:
|
@up: on miał raczej na myśli padający śnieg ;]
|
to co tu mówicie jest straszne :o jakiś dzwięk ?! przeciez to bylo by okropne lub... GRAFIKA 3D obłęd to było by juz za wiele tibia to itibia i w pikselach ma zostać :/...
|
Cytuj:
|
Od grafiki to sie odczep, bo z kazdym update,za przeproszeniem, grafe pieprzą coraz bardziej :/
Zacznij sie leczyć człowieku. |
Cytuj:
|
Odsylam autora tematu do tego filmiku : http://video.google.pl/videoplay?doc...669169&q=tibia
co by sie stalo kiedy tibia by miala dzwiek |
Mogli by sie zabrac za jakis porzadny update przeciwko "cziterom" itp, a nie dodawac light hacka czy celowanie w battle.
|
Up:
Wydaje mi się, że właśnie ten update miał udeżyć w cziterów ;) |
@up
No to super w nich uderzył. Po prostu teraz KAŻDY z aimbotem może biegać, bez obawy hacka itd. Niby wyrównuje szanse, ale imo zabija klimat. |
Tamten filmik z dźwiękiem został zrobiony przez amotora. Grałeś kiedyś w Mu Online dźwięki są bardzo dobrze zrobione + klimatyczna muzyka zależna od miejsca w jakim się znajdujesz.
|
Tak płaczecie, że ten aimbot i lighthack w kliencie zepsuł cały klimat, może macie i racje, ale czyja to jest wina?! Odpowiedź jest bardzo prosta, nasza (nie gram w Tibie, ale gdybym napisał "wasza" to by bylo !^@%^&@!% i !&@^!(&@^!) każdy z nas używa, widział jak ktoś używa lub zna osobę która używa bota i co?... nic z tym nie robi. Gdyby ludzie nie chcieli sobie na siłe ułatwiać życie wszystko wygldało by teraz innaczej. Nie którzy mogą napisać: "o znalazł się ostatni sprawiedliwy", nie prawda, sam kiedyś używałem bota, ale przezcytałem kiedyś post podobny do tego i zmieniłem swoje postępowanie.
|
Ja już wolałem, jak botował jakiś odsetek Tibijczyków, niż jak botuje każdy. Przynajmniej czułem się wtedy lepszy od cheaterów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |