![]() |
@Yavimava
Sam sobie jestes winien, nie rozumiem dlaczego masz zal do nas o ventrilo. @Drazharm Co jest?? Ciagle psy i psy. Tak jak Murzaje wyruchaly cie w dupsko?? Taki z ciebie hycel jak ze mnie alpinista, czekam na twoja super odpowiedzB) @All Jak juz cos chcemy zrobic to Wanted w pz kitra, checi tez sie licza/rhrhehre/ |
Lol?
Cytuj:
Kula Szef pad bo robil PA ... A ty qrwa Chrupek sie nie odzywaj (sprzedales juz chara na ebay?) |
Bylem z drazami w gildi i w wanted jeszcze zanim pojawiles sie na azurze wiec nieco wiem o tym jak wyglada ta gildia, lizodupstwo to nie lojalnosc.
@yavi - ani twoje teorie ani sila bojowa jaka prezentowales w walkach w postaci Zeus Rooka nie jest nam zbytnio potrzebna. ty na ventrilo własnie byles wiecznie, tylko nigdy w polu cie nie zobaczylem. no i ta szlagierowa akcja jak zabijalismy gammblera i amenhotepa pod venore - bitwa trwa, walka o zycie a yavi drze morde (zagluszajac hega odliczanie sd) "padlem k***a, bohy stracilem, cofac sie! caly dof cofac sie bo padlem! moj bp z runami! cofac sie po moj loot! padlem zeus rookiem! 30lvl z bohami! k***a cofac sie! czemu sie nie cofacie?!" n/c @Drago ty nawet gadać poprawna polszczyzna oraz pisac ortograficznie nie potrafisz wiec nie jestes najlepszym gosciem zeby taki tekst rzucić :P @Draz hycel? oo znalazles nowa prace widze. Po tym jak ci motorynke do rozwozenia pizzy zdewastowali. Awans- zamiast sluzbowej motorynki samochod z wymalowanymi kolorowanymi psiakami - i to nie byle jaki samochod bo ladny furgon :) juz sobie ciebie wyobrazam jak gonisz takiego nadpobudliwego bezpanskiego jamnika po londynie z takim kijem z siatka na koncu rodem z toma i jerrego i krzyczysz "stój! stac albo sd! stac or hunted!" |
Cytuj:
wjazdy na rl wjazdami. ale conajmniej zabawne jest jak gosc wielkosci dragoholikusa wypisuje "wpadnie do poznania i was wszystkich obije" po ogolnym wysmianiu przez tusze zaczyna nastepnym razem dopisywac "wpadne do poznania z urbexem i was wszystkich obije" albo jak kiedy bylismy w wanted i z drazem po przyjacielsku zylismy to smialo pisal ze mature zdal na ledwo 2. Czy np ze jak my kasy brakuje na wakacje to lekko slabujaca na pamieci ciotke w londynie na kase cyka a teraz? tworzy teorie ze sie na 3 czy 4 uczelnie wg rankingu w Angli dostał litosci.... |
@Draz
Ty się zajmij pilnowaniem swoich psów bo Ci pouciekają. Z tego co wiem ,bo dużo gadałem z ludźmi z Wanted jak nie byłem w DoFie, ale nie będe dawał nicków bo nie warto, to tylko słyszałem teksty typu "ja nie lubie tego,a ja tego" itp itd. To dało mi jakiś obraz sytuacji u was i mogę się założyć że większość ludzi w Wanted jest tylko dlatego że boi się draza i chce grać. Tutaj powiedzenie o lojalności, bodajże "idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to się nazywa? to lojalność" nie ma znaczenia. Jak to było w "Czasie Surferów" "powiedzenie traci tutaj sens? tak traci go kur** bezapelacyjnie". [wanted style]Signed[/wanted style] |
@Zibeq
Kula Szef padl bo robil PA...~ A wiec sluchaj jezeli niewiesz nieznasz reason to niepisz takich głupot wyssanych niewiadomo skad X( jak masz sie wypowiadac i gadac takie bzdety to niemow wcale... |
Cytuj:
Cytuj:
I tak z tobą jest, przekręcasz fakty i zawsze wszystko wiesz najlepiej... Więcej już pisać nie będe, bo po co? I tak wiesz najlepiej ;) ~Yavimava |
Cytuj:
pochwal sie 1 akcja w ktrej walczyles rycem po stronie dof. nic w wojnie zrobiles a tylko beczales ze kase gildiowa chcesz z 300k-400k z gildiowych zes wyplakal, zamiast na exp na nasze sorce to poszly na twoje srania pierdol i outfity. a na polu walki nic cie nie bylo. zreszta nie pamietam by ktokolwiek plakal z tego powodu ze nowego vent nie dostales nie wiem czy z głupoty czy celowo to robiłes - ale jak dla mnie sranie pierdół i zagłuszanie vent w czasie walki + marnowanie kasy gildiowej to jest sabotaz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedna akcja po stronie DoF, jak walczyłem Rycem? Jak padł Draz i Morson. Wystarczy? Czy mam wymieniać więcej? AAaaaa i jeszcze jedno, jakby Ci się chciało wyliczać, to odrazu Ci może napisze ile dostałem? 90-120k, A sytuacji opisywać nie będe, bo raczej jest DoFowi nie na ręke ;) Wiesz co Cors, skończ i wstydu oszczędź, nie mi, ale sobie... ~Yavimava |
powiedzcie mi po co wyciagac jakies brudy gildiowe? kogo obchodzi wasza organizacja?
|
Cytuj:
kolejny krytykanto marudzaz. o tym gadaja to zle, o innym gadaja zle, jak nic nie gadaja to tez zle. gz polska tusza sama nie wie co chce. hmm btw kto ty wogle jestes? |
ehm..
Cytuj:
Pozdro Franco:P P.S Tylko mi drzwi otworz bo niechce stacjak debil pod wrotami do wielkiego(malego)draza hycla |
edited edited
|
Cytuj:
2. Jeżeli mówisz o ventrilo to jest to program podobny do teamspeaka. 3. Bo "nabił" sobie trzeci wpis w Criminal records. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehm..
Cytuj:
Dobra dorba Mr Alexy. Madroscia to Ty nie grzeszysz.Moglbys sie troche uspokoic z tymi kretynskimi wyzwiskami no chyba ze mam doczynienia z czlowiekiem, ktory wogole nie wie co to kultura osobista Narazie Buraku Londynski Pozdrawia Pan z Manchesteru |
Cytuj:
ad2. Ventrilo to program do porozumiewania się za pomocą mikrofonu i nie tylko. ad3. Exminda skasowali, bo zabił o jedną osobe za dużo ;) Cytuj:
~Yavimava |
A właśnie. Zawsze się zastanawiałem czym różni się ventrilo od teamspeaku?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |