Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Imargam PA!!! ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104520)

Thebill 06-12-2006 20:47

oboje jestescie tacy mONdzry a gdzyby was zaatakolal to juz zaczelo by sie lamentowanie jaki to on paaa...

Fazaa 06-12-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1115223)
oboje jestescie tacy mONdzry a gdzyby was zaatakolal to juz zaczelo by sie lamentowanie jaki to on paaa...

Super, to lamentowanie ma jakiś sens?
Jak na tym servie masz lamentować z powodu kogoś
lepszego od siebie to jaki ma sens na nim granie?

Zamiast lamentować przenieście się na inny
serv i problem z głowy..

glondarn 06-12-2006 21:42

slabe HITY?

Ima~ walil takie spabe hity bo nie walil z AXE, tylko ze sworda, tak samo jak bil ze sworda jak blokal Morga~ <-- cyz jak mu tam (podobny do demona) tak samo jak chodzi ze swordem (osobiscie widzialem jak bil w draga po 60 ) a skill sworda ma jak 20 lvl
Pozdro~~! WIenc ni moze byc SCa jak by tak bylo to ten 41 ek by nie zdozyl pisac xd!

Thebill 06-12-2006 21:55

@up
lol co za nioob

Fazaa 07-12-2006 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez glondarn (Post 1115344)
Ima~ walil takie spabe hity bo nie walil z AXE, tylko ze sworda, tak samo jak bil ze sworda jak blokal Morga~ <-- cyz jak mu tam (podobny do demona) tak samo jak chodzi ze swordem (osobiscie widzialem jak bil w draga po 60 ) a skill sworda ma jak 20 lvl
Pozdro~~! WIenc ni moze byc SCa jak by tak bylo to ten 41 ek by nie zdozyl pisac xd!

Twoja wypowiedź ma gigantyczny związek
z tematem naszej rozmowy... niema co...

Następnym razem pomyśl co i gdzie piszesz..

_Ryzy_ 08-12-2006 00:00

ehhh... ludzie dlaczego tak sie podniecacie tym ze koles kazal zaplacic sobie...
90% z was robi to samo gdy ma tylko taką okazje...
Po 2 99% postow w tym temacie sa kretynskie, i zwykle nie maja sensu.
Co 2 pisze tylko O lol co za noob...
Po 3 prosze was nie ponizajcie narodu Polskiego swoim słownictwem, bo nawet to sie glupio czyta (nawet juz slychac) gdy w co 2 zdaniu pada debilne slowo noob bądz lol. Nie macie jakis innych slow by zastapic te 2?

Vionia 08-12-2006 09:57

@up

zgadzam sie z tobą w 100% :p

Fazaa 08-12-2006 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Ryzy_ (Post 1117115)
ehhh... ludzie dlaczego tak sie podniecacie tym ze koles kazal zaplacic sobie...
90% z was robi to samo gdy ma tylko taką okazje...
Po 2 99% postow w tym temacie sa kretynskie, i zwykle nie maja sensu.
Co 2 pisze tylko O lol co za noob...
Po 3 prosze was nie ponizajcie narodu Polskiego swoim słownictwem, bo nawet to sie glupio czyta (nawet juz slychac) gdy w co 2 zdaniu pada debilne slowo noob bądz lol. Nie macie jakis innych slow by zastapic te 2?

No wiesz...
90% graczy Tibi to dzieci w wieku 10-14 lat...
Więc nie spodziewaj się po nich niczego wielkiego...

Marciunia 08-12-2006 13:48

btw. on sprzedal hara taifunowi?
niewiecie niemowcie KK? imagram RL OWNER co taif go ojebal z 200kk dal 100kk

imagram ma pvp jakie snicie ... btw. owner imagrama dawny mial 14 lat :):baby: :baby: :baby: :baby: :baby: lecz go z rl znam :)

Sunspot_69 08-12-2006 14:50

Teraz klocie sie czy wygral by Taifun cyz Imag~ czy jak by 1 mial laga to 2 by go zabil i odwrotnie. Prawda jest taka ze w momencie wprowadzenia botów jesli oboje graja tak samo dobrze to wygrywa ten co ma wiecej runek, nie jest filozofia uhnac sie F1 i strzelac z SD przez battle. Ale filmiki chyba nie powstal po to by rozwazac czy taifun moze zabic Imagrama itp tylko pokazac jak Ima~ naduzywa swojego lev. Srry wielkie moze on ma ten 200 lev ale kiedys lev zobowiazywal do tego by nie zachowywac sie w taki sposob jak on a teraz wystarczy miec 11 lat i po szkole wracajac siedziec 10 h przed komputerem. To nawet nie jest smutne ... to co zobaczylem na tym filmiku jest zalosne ;/ nie moge oceniac czy caly czas tak robi bo nie gram na tamtym swiecie ale oceniam to co widze. PZDR~

@Off~
Mówicie ze ktos jest noobem stara go kreci w betoniarce itp ... robiac takie rzeczy sami znizacie sie do maxymalnie niskiego poziomu ... smutne nie wiem czy ktos czuje sie lepiej czy mu to satysfakcje sprawia ze napisze komus ze jest noobem ... Ehhh... polacy

Hyber 08-12-2006 15:20

Pozdrawiam tych którzy twierdzą, że to noob serdecznym Spierda*** -.-

Marciunia 08-12-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunspot_69 (Post 1117520)
Teraz klocie sie czy wygral by Taifun cyz Imag~ czy jak by 1 mial laga to 2 by go zabil i odwrotnie. Prawda jest taka ze w momencie wprowadzenia botów jesli oboje graja tak samo dobrze to wygrywa ten co ma wiecej runek, nie jest filozofia uhnac sie F1 i strzelac z SD przez battle. Ale filmiki chyba nie powstal po to by rozwazac czy taifun moze zabic Imagrama itp tylko pokazac jak Ima~ naduzywa swojego lev. Srry wielkie moze on ma ten 200 lev ale kiedys lev zobowiazywal do tego by nie zachowywac sie w taki sposob jak on a teraz wystarczy miec 11 lat i po szkole wracajac siedziec 10 h przed komputerem. To nawet nie jest smutne ... to co zobaczylem na tym filmiku jest zalosne ;/ nie moge oceniac czy caly czas tak robi bo nie gram na tamtym swiecie ale oceniam to co widze. PZDR~

@Off~
Mówicie ze ktos jest noobem stara go kreci w betoniarce itp ... robiac takie rzeczy sami znizacie sie do maxymalnie niskiego poziomu ... smutne nie wiem czy ktos czuje sie lepiej czy mu to satysfakcje sprawia ze napisze komus ze jest noobem ... Ehhh... polacy

Na chu taifun (teraz) ma sam siebie rozpier***** jak ownerem jest Imagra~ i Taif~

Prosze wytlumacz co taif~ by dalo rookujac wlasnego hara Ima~?

Thebill 12-12-2006 16:08

@up
a skad to wiesz ? mozesz mi powiedziec?
przeczytaes to albo uslyszales od kolegow i teraz powtarzasz...
tak wlasnie rodza sie plotki...

skoro imargam to char taifuna to by znaczylo ze taifun mosilaby siedziec dziennie okolo 20h zeby grac obydwoma charami ktore maja podobna ilosc godzin online
a moze mi poiwesz ze gra obydwoma naraz na macro? ze taifun robi sd i monka a imagramem wtedy skiluje?

Maholus 12-12-2006 16:41

Imargam górą!!!!

Po pierwsze... jak możecie oceniac człowieka jak nawet go nie znacie...?:|
załozę sie ze wiele zwas by zabiło tego 44 lvl nawet po oddaniu tego k armora...
Po drugie...wbijcie taki lvl a potem komentujcie chłopa
Po trzecie...niezapominajcie ze to gra i zabawa tylko na chwile a nie na całe życie...

Dziękuje za przeczytanie tego posta...Maholek pozdro all

Yugigorre 12-12-2006 17:15

Uahahahahhahahahah nie moge ze smiechu.
Ale imargam to noob uhahahahahah nie moge normalnie takie nooba nie widzialem jeszcze. Zeby miec 200 level i zebrac od innych k army uhaha, LOL nie moge no xDDDDDD Ima sux, ima noob xDD
ja bym takiemu PA nigdy nie dal k arma juz bym pasc wolal, chociaz z takimi jego hitam jak dwarf guard to chyba nigdy bym nie padl xDD
padnij ima xD

Sir Norbertus 12-12-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verlian (Post 1107309)
Pewnie wtedy najmłodszy owner grał, który ma 10 lat :D.

Co do filmu:

Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.

ZGADZAM SIE W 1000% CHOCIASZ TO ZIOMEK ODEMNIE Z MIASTA .

Krzemyk 12-12-2006 18:34

18:22 Imargam [202]: plac teraz

Zgadzam się z innymi.Żeby od 4x lvl zbierać k armora(5k) to już ZAL. 5 k na takim lvlu to nic. ZAL mi go ;s

Kittel Cit 13-12-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verlian (Post 1107309)
Pewnie wtedy najmłodszy owner grał, który ma 10 lat :D.

Co do filmu:

Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.

Szwedzi sa zgrani,maja Ventrillo,i szanuja siebie nawzajem nie to co polaczki ktorzy gnija jak zajebia 50 knighta w 5 70 lv+

Kittel Cit 13-12-2006 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thebill (Post 1124320)
@up
a skad to wiesz ? mozesz mi powiedziec?
przeczytaes to albo uslyszales od kolegow i teraz powtarzasz...
tak wlasnie rodza sie plotki...

skoro imargam to char taifuna to by znaczylo ze taifun mosilaby siedziec dziennie okolo 20h zeby grac obydwoma charami ktore maja podobna ilosc godzin online
a moze mi poiwesz ze gra obydwoma naraz na macro? ze taifun robi sd i monka a imagramem wtedy skiluje?

To zobacz sobie na erig.net ile Taifun gral w tibie gdzies tak od 200-250

Xoltor 13-12-2006 13:37

Taifunolandia

To jest po prostu Furora ;-)

Fazaa 13-12-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yugigorre (Post 1124560)
Uahahahahhahahahah nie moge ze smiechu.
Ale imargam to noob uhahahahahah nie moge normalnie takie nooba nie widzialem jeszcze. Zeby miec 200 level i zebrac od innych k army uhaha, LOL nie moge no xDDDDDD Ima sux, ima noob xDD
ja bym takiemu PA nigdy nie dal k arma juz bym pasc wolal, chociaz z takimi jego hitam jak dwarf guard to chyba nigdy bym nie padl xDD
padnij ima xD

Już się podnieciłeś dziecko?

żal mi ciebie poprostu...
wyzywasz Imagrama od noobów,
ale jakoś sam nie masz czym
się popisać, więc najpierw nabij
taki lvl a potem wyzywaj innych
od noobów..

Ludzie, to jego sprawa co robi..
może nawet wymuszać p-army,
robi to co chce i tyle...
Jak już wcześniej napisałem,
nie zrobicie nic pisząc tu jakim
on jest noobem, downe i w ogóle..
Jeśli macie aż taki problem to ponabijajcie
100 lvle i trapnijcie go... a nie
płaczecie tutaj na forum jaki on jest zły...

Knight Patryk 13-12-2006 19:00

Sory ale to nie jest temat do dyskusji zalcie sie w innych tematach a nie tu np zaloz se w inne albo gdzie indziej @Imagram i tam placz
Mam kumpli co gadali ze nie beda PA nigdy a sami pa'uja teraz... Takie postanowienia to se mozecie... ciekawe jak wy byscie zrobili.Tzn ja bym nie kazal mu placic a ni zabijac nie lubie miec pz locka poprostu bym to za joke uznal i mu oddal hitem:P

Aphy 13-12-2006 19:05

Zakończcie juz ten temat ..

=Pekin= 13-12-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fazaa (Post 1126855)
Już się podnieciłeś dziecko?

żal mi ciebie poprostu...
wyzywasz Imagrama od noobów,
ale jakoś sam nie masz czym
się popisać, więc najpierw nabij
taki lvl a potem wyzywaj innych
od noobów..

Ludzie, to jego sprawa co robi..
może nawet wymuszać p-army,
robi to co chce i tyle...
Jak już wcześniej napisałem,
nie zrobicie nic pisząc tu jakim
on jest noobem, downe i w ogóle..
Jeśli macie aż taki problem to ponabijajcie
100 lvle i trapnijcie go... a nie
płaczecie tutaj na forum jaki on jest zły...

LoL wedlug Ciebie musi nabic 200 lvl i zmarnowac tyle zycia zeby mogl go wyzwac ? xD Ima zachowuje sie jak idiota -.- jak chce sie pobic niech wezmie jednego z lizodupow i podueluje z nim.
Czy to ma wygladac tak moze ?

Yugigorre[199]: Jeszcze chwilke ;// zara wbije 200 lvle
Imargam[200]: k
Yugigorre[200]: You advanced from level 199 to level 200.
Imargam[200]: Gratz
Yugigorre[200]: juz moge ? :)
Imargam[200]: nom
Yugigorre[200]: Ty idioto po kij lejesz 14 lvle i kazesz im placic k army ?

n/c xDDDDDDDDDDDDDDD

Zong 13-12-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xoltor (Post 1126219)
To jest po prostu Furora ;-)

100% racja:)
Furora to Furora:)

Thebill 14-12-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kittel Cit (Post 1126105)
To zobacz sobie na erig.net ile Taifun gral w tibie gdzies tak od 200-250

czyli twierdzisz ze imargam to char taifuna?

yz0 14-12-2006 21:04

Co wy od niego chcecie ? Po kij braliście party albo go atakowaliście... po za tym ma taki lvl , że mu nic nie grozi z waszej strony to robi co chce.

Fazaa 15-12-2006 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1127198)
LoL wedlug Ciebie musi nabic 200 lvl i zmarnowac tyle zycia zeby mogl go wyzwac ? xD Ima zachowuje sie jak idiota -.- jak chce sie pobic niech wezmie jednego z lizodupow i podueluje z nim.
Czy to ma wygladac tak moze ?

Yugigorre[199]: Jeszcze chwilke ;// zara wbije 200 lvle
Imargam[200]: k
Yugigorre[200]: You advanced from level 199 to level 200.
Imargam[200]: Gratz
Yugigorre[200]: juz moge ? :)
Imargam[200]: nom
Yugigorre[200]: Ty idioto po kij lejesz 14 lvle i kazesz im placic k army ?

n/c xDDDDDDDDDDDDDDD

nie bardziej mi o to chodziło że
tamten dzieciak który bluzgał
Ima~ ma zaledwie 24 lvl,
więc o Tibi wie prawie nic...

Nakaye 15-12-2006 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fazaa (Post 1129415)
nie bardziej mi o to chodziło że
tamten dzieciak który bluzgał
Ima~ ma zaledwie 24 lvl,
więc o Tibi wie prawie nic...

Level nie znaczy ile ktoś wie o tibii. ;)
Mogę mieć niski level, a o tibii wiedzieć wszystko.

Fazaa 15-12-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nakaye (Post 1129434)
Level nie znaczy ile ktoś wie o tibii. ;)
Mogę mieć niski level, a o tibii wiedzieć wszystko.

wiem...

tylko że tamten dzieciak
wyskakuje z jakimiś bluzgami
i zachowuj się jak jakieś
dziecko neo, nie widzisz
że się śmieje z Ima~
i gada że jest noobem..
Tak się zachowują dzieci
widzące o Tibi prawie
nic...

Khazul 15-12-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fazaa (Post 1129661)
wiem...

tylko że tamten dzieciak
wyskakuje z jakimiś bluzgami
i zachowuj się jak jakieś
dziecko neo, nie widzisz
że się śmieje z Ima~
i gada że jest noobem..
Tak się zachowują dzieci
widzące o Tibi prawie
nic...

Wg. mnie to sie nazywa "nie mieć aktualnie czasu na tibie" :>

Thebill 18-12-2006 15:48

lol imargam ze zwidkiem i ekipa zabili taifuna i co wy na to?

Ozii 24-12-2006 13:54

lol

na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...

Abeks2 24-12-2006 14:02

Bo imargam czuje się master na swoim servie dlatego bo

1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii

2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały :)

To by było na tyle wesołych świąt wszystkim

XIII 24-12-2006 14:14

@up
jestes zalosny, to ze w grze sobie zabil jakiegos innego ludzika, to nie znaczy, ze nalezy go obrazac.
proponuje, zeby osoby, ktore go nie znaja, zamknely sie.

Kumulus 24-12-2006 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozii (Post 1147832)
na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...

Imargam i Zwidek BYLI kumplami Taifuna do czasu kiedy ten ze swoją gildią chciał wlecieć na open battle Aberratio vs Vision i lać Visionów.
Ima i Zwidek przeszli do Vision i potem z nimi ubili Taifuna. Jeśli nie wierzysz to sprawdź Taifuna na tibia.com

i nie pisz do tego kolesia żal, bo napewno wie więcej od ciebie.
wszystkie twoje posty to jeden wielki zal.br

Slimamoneko 24-12-2006 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozii (Post 1147832)

oni byli kumplami dopuki nie pojaiwl sie ten film-.-'' To on wszytko zje...ał. i mimo ze to ja zaczołem jak im PA to i tak full respect for him-.-

Veltaxio 24-12-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slimamoneko (Post 1147936)
oni byli kumplami dopuki nie pojaiwl sie ten film-.-'' To on wszytko zje...ał.

Az musialem tu wejsc zeby ciebie wysmiac , jesli faktycznie myslisz ze ja mam war przez twoj k armor to gratki dla ciebie . Wojna wybuchla z powazniejszych powodow niz twoj dead , ale pewnie na rl mowisz ze petroniusz ci pomogl i pozbyl sie wielkiego pOWER MEGA hipER ABUSERA IMARGAMA przez co masz szacunek dzieci z podstawowki no ale coz ...

Cya ziomy =o

Amorek 25-12-2006 11:01

zabili taifuna bo nawalali go 70 min i w ile osub
jeszce cos imagram masz kilku ownerow to sie niepodniecaj takim lvl wiele osub ma zato bana lub chara rook bo jeden owner idjota

XIII 25-12-2006 11:32

@up
pl???????????????

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16.