![]() |
i jeszcze ile ma on hp i za ile by cie atakował?? szkoda mówić myśle że nawet 4 osoby se nie poradzą na 12 lvlach jeszcze Ghoul sie leczy i jak nawala hohohoho :]
|
niewiem czy Sunrise ma spike czy nie jedni gadają że fake drudzy że serio sam już zgłupiałem :(
|
Cytuj:
G.ó.w.n.o prawda nie wypada z mino maga , a spike sworda ma bo ubił mino maga (spike sword był lootem z tego questa )z master slayerem i z dwoma 30 lvlami ,to gdzie go ma to jego sprawa :P ,a brass armor ma pewnie od gm'ów za zasługi (w końcu nie każdy ma 70 lvl na rooku)...btw. spike sword na rooku ma dopisek "It is the Sword of Fury." :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
Cytuj:
Mi się wydaje że nie masz racji i Brass Armor wypada z moni maga :cup: |
Cytuj:
OMG................ -.-' ,miałeś kiedyś brass'a w magu?? bo ja nie a sporo ich zabiłem ,na tej stronce w dziale potwory pisze że wypada ale mnie się zdaje ze nie ,pewnie wypadał przed kilkoma update'ami :) |
Cytuj:
Mojemu kumplowi wypadł przymnie jak na pohu byliśmy :P |
a co do tego spike sworda to on mogł mieć go z questu bo kiedys był quest z spikem co lezy na tej wysepce ale go wycofali bo był za prosty :(
|
@up
WRRRR.... Grrr.... Za prosty? A co ty wogóle o nim wiesz?! Wiesz jak cholernie ciężko jest zatłuc Mino Maga na rooku?! Idź sobie przegryźć tętnicę szyjną zanim napiszesz głupoty!
|
hahaha ja wiem wszystko B)
Monk-of-death lunara 13 lvl rook pytac mnie :D |
jest ci żle, masz zmartwień kupe, złamiesz se ręke podcierając se dupe
hahaha ja wiem duzo bo czytalem jak chcerz to pogodamy :D
czekam na pytania :p Monk-of-death (lunara 13 lvl ) ________ jest ci żle, masz zmartwień kupe, złamiesz se ręke podcierając se dupe |
dobra ale spike sworda nie ma bo gdzie ? brass armor byl w labiryncie a spike sword gdzie ? sunrise ma brass armor nie spike sword..... wiem co ? spike sworda nie ma po prostu ;)
mino mag wiem ze jest bardzo mocny wiem trzeba z 10 osub po 40lvl minimuc ale sie da :D badzmy optymistami ale jakby kazdy mówil może to może ktos by powiedział ze fire sword jest na rook :p i znowu byloby jak ze spike swordem __________ nie ma rymu nie do taktu wsadz se renke do kontaktu :evul: |
@up
I ty mówisz, że wszystko wiesz?! Człowieczku, Ty w Tibię grasz chyba od dwóch tygodni! Właśnie quest z mino magiem prowadził do Spike Sworda! A Twoje przypuszczenia też są bez-sen-su! Minomag nie ma dużej obrony ani się nie leczy. Jedyne co trzeba to conajmniej 5 osób i olbrzymi zapas LFów.
|
dobra ale jak pujdzie wiecej osub to bedzie szybciej i trzeba mnie lf :p
a co do spike sworda widzal go zeby ktos mial ???????????????????????? nawet surinse go niema !!!!!!!! ja w go niewieze mówcie co chcecie ale ja uwierze dopuki go nie zobacze |
Lol!!
Cytuj:
Co do Ciebie do chyba Cipsoft wprowadził jakiś nowy update MF'y na Rooku?? też mi nowość -.- chyba life Fluidy :D :D :cup: @up - a co do pana to po co piszesz 3 posty obok siebie?? nie spamój i zanim piszesz coś przynieś sobie słownik i ak na serio nic nie wiesz tylko se reklame zrobiłeś -.- :baby: :baby: |
@up
Bład przyznaje się :) ale chodziło o LF ;)
|
dobra pisalem bo mi sie rudzilo juz nie bande :p
a tak pozatym to ja muwie prawde bo ja mam dowod a nie fotki zrobione w paincie a na ortografie mi sie nie chce uwagi zwracac i nie lubie pisac liter polskich ( ą ę ó ł ć ś .... itp ) bo to mnie drazni trzeba naciskac alt :p _____________ nie ma rymu, nie do taktu, wsadz se renke do kontaktu Monk-of-death 13lvl rook |
Cytuj:
I jak go zabijesz bez eqipu to dostaniesz spike sworda |
Bozus...
Ludzie, wezcie wzucie na looz... NIe wierzycie ze on ma brass arma czy spike sworda? idzcie do niego i poproscie zeby pokazal ale macie problem. Wogule ten temat jest juz do zamkniecia :/ Rozgadujecie wszyscy jakies glupoty. raczej nie ma zadnego tunelu z rooku do maina, bo prawdopodobnie juz bysmy o tym wiedzieli a jezeli chcecie sie dowiedziec czy ejst taki tunel to przekopcie pickiem caly rook, caly main to sie przekonacie i bedziecie mogli nam powiedziec a nie tu gadacie ciagle o tym samym :/ Temat dawno powinien zostac zamkniety i uspokujci sie juz z tym bezsensownym nawijaniem czy ma brass arma czy nie czy ma ss czy nie czy jest tunel czy nie.... Badzcie cierpliwi i sie przzekonajcie. KONIEC TEMATU! NAPISZCE JAK SIE DOWIECIE I BEDZIECIE MIALI DOWODY!!!
|
Najprostsze rozwiazanie, zrobil najwyszy lvl na rooku i dlugo nim pozostanie. Dostal brass i spike`a od GM albo Godów.
|
Cytuj:
tak spike'a mu mama za dobre oceny kupiła ..-.-' |
Cytuj:
a co to pana na 78 levelu na swiecie antica to ja slyszalem ze gm dal mu mozliwosc teleprtu z rooka na maina...( uwazam ze moze on to robic wlasnie przez tamten teleport kolo mino maga... ale rodzi sie pytanie jak wrocic na rooka... poniwaz jest arejestroway na rooku to robi on sobie poprostu teleporta w depo (i jest wyjasniona sprawa domku)) |
moim zdaniem jak ma sie domek to tylko jeden na 1 acc :)
a klucz.. to mi sie wydaje ze do cipscroft czy jakos tak sie idzie (w swiatyni ) i piszesz hi/quest....ale dalej nie wiem co jest :p ale to ma jakis sens lecz nikt nie byl w teleporcie za mino magiem wiec to tylko wszystkio teorie :p |
lol ALE MACIE PROBLEMY :P
Ten surnise pokonal minomaga i moze mu wypadl brass armor
:P |
On nie ma brass armor :evul: tylko ma g-armor, crown legs'y, skull staffa,
BOH'y, warrior helmet, i crown shield'a jakie nOOB'y 8o |
Spike sword
No dobra ale jak nawet by ktos byl na tej wysepce to i tak jak wziąść tego spike sworda bo chyba po tych kamieniach co tam są nie da sie chodzic?
|
Ja mam takom teorję że kidy był dostępny qest z spikeswordem ,grópa tibijczyków jakimś cudem zabijła mino maga , jak wiadomo z niego wypada brass armor ,ziomek szybko zwinol z ciala mino maga arma niebede pisał dalej bo bym jeszcze napisał o qeście, jak wiadomo ma duzy lvl czyli gra od dawna a dawno temu ten qest byl udostępniony :baby:
|
ja wiem ze brass armor wypada z mino maga a moze on jako jedyny naprzyklad z duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuza grupa osob go pokonal a moze z tego qesata z mino magiem jest brass armor w skrzynce bzez pokonywania go bo taki koles moze se zrobic tego qesta na luzie
|
Ja myśle że kiedyś wejście do mino maga było na klucz który napewno można było zdobyć w innym queście.A spike sword może miał inny quest który ni jest powiązany z mino magiem.
|
Jesli chodzi o brass armor to z mino maga wypada, jesli masz 50 lvl to dostajesz klucz od gma ktorym otwierasz drzwi do minomaga na mino hell jak u***iesz minmaga otwiera sie teleport do spike sworda
widocznie kiedys mogli go lootnac... Aha kiedys jak byla stara tibia to wrzucalo sie 6 parceli i bylo widac parcel na wodzie po ktorym mozna bylo przejsc wiec jak sie mialo w *** parceli to moznabylo przejsc nawet i do rooka ;] nie wiem czy to prawda ale slyszalem to od znajomego starego gracza dzieki temu mogly siee pojawic na rooku rozne rary ;] |
Wiem z kąd u niego Brass armor.Czasem ludzie trafiają spowrotem na roka.J widzialem ziomka co na roku walil z hmma. :)Poprostu ludzie któzi trafiają na roka czasem mają jeszcze swój EQ z main.(o ile in w dedzie nie wypadnie) :)
|
@cover
Nie masa racji bo jak twoja postac zostanie zrookowana to eq ktore na sobie miales automatycznie zostaje wyslane do depo a ty logujesz sie w swiatyni na rooku z takim eq na jakim zaczyna kazdy lvl aha i jak padniesz i stracisz lvl 6 to przenosi cie od razu na lvl 1 I brass armor wypadal dawno temu z minomagów |
Bardzo ciekawą teorie nam zaprezetował Bubusiek z tymi parcelami, Ja o tym nic nie słyszałem, ale może i to była prawda (ciekawe co by bylo gdyby zaczoł się save server a facet byłby w połowie drogi z maina na rooka :D ). Przeczytałem caly ten temat i zauwarzyłem, że większośc postów jest o tym samym. Ktoś pisze, że trzeba zabic minosa na skale z fista i wypada klucz, a z kolei ktoś inny dwie strony dalej pisze dokładnie to samo. Niektórzy (nawet większość) po prostu nie czyta tematu tylko zamieszcza swoje posty nie wiedząc, że juz zostały w tym temacie zawarte. Nie będe mówił, że należy zamknąć temat, bo ów temat jest ciekawy. Ale powiedzmy sobie, żeby od tej pory nikt się nie odzywał kto nie ma dowodu na potwierdzenie teorii, że spike sword brass arm itp. sąnaprawdę na rooku (na przykład zrobienie filmu z sunrisem jak pokazuje eq na trade). Wieć dopuki nie masz masz dowodu nie zakładaj tu POSTA !
|
Cytuj:
|
Ja slyszalem że jeżeli na 50lvl zabijemy Minotaura z Fist to jako loot bedzie Spike Sword może Dziewiczy Instynkt powinna sprubować:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |