Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Hunter (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2339)

cichorek 22-03-2006 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackiew
sytuacja I:Ja też dokładnie jak kotomaniak tylko ja nie miałem takiego fartu i jak sie pewno każdy domyśla...
X( YOU ARE DEAD X(
Sytuacja II:to samo co wufoi lecz ja nie zdążyłem zwiać i tylko zagadałem do kolegi
Ja:Ku*** jakiś PK mnie zaje***
On:jaki lvl i nick??
Ja: lvl nie wiem a nick "hunter";/
...(tu już sie chyba każdy domyśla)

hehe... Kiedys mój kumpel opowiadał, że znalazł fajne miejsce gdzie były owce i jedna czarna owca (wtedy jego staż w Tibi wynosil ok. 2 miechy), a tu nagle podbiega jakiś gościu i go za...bił (serwer no-PvP). Oczywiśćie od razu zobaczyliśmy kto go zabił -"HUNTER"

Restemon 22-03-2006 18:20

Muwicie ze knight na huntera jest super... ja bym nie powiedzial przeciez zanim knight podejdzie to tez moze niezle oberwac...B) no hyba ze hmm ale wedlug mnie to hunter to ****ziejstwo ktture zabija sie tylko z koniecznosci gdy np. nie da sie przejsc czy cos to by bylo na tyle :)

Sir Tymol 23-03-2006 00:46

Dobra strona huntera :D

Może i huntery często zabijają ludzi i ludzie wyzywają na nie i mówią, że to
stwór nie wart uwagi :baby: Moim zdaniem Hunter to jedna z lepszych zabawek
Player Killerów :D bierzemy 2x runka Convice (czy jak to się pisze) +2 BP HMM +
BP SD + 2BP mana fluids + 2BP IH i taaaaka imprezka. huntery siekają lepiej niż
archery czy scouty, a moim zdaniem lepiej niż FD. Najgorsze jest to, że z
hunterami można PKować tylko na Edron i na całym obszarze między
Thais - Kazzo - Venore czyli praktycznie żadne miejsce do AFK. Ale i bez tego
zazwyczaj się zwraca PKowanie z hunterami. Sorce/Druty/Palle do 30 lvli padają
jak dostaną combo 2x arrow by hunter's and SD ;) z Knightami trza sie pobawić
dłuzej, ale też wymiękają :D :D :D

Ziellu 23-03-2006 10:18

Mam palka na 20 lvl ze skilami 58/45. Dziwie sie jak postacia na ~15 lvl hunter wali za 30-40... Za każdym razem gdy na niego pojde to sieka mi po ~90... ;) ;) Oczywiście za każdym razem gdy na niego ide igram z dedem, no ale coż, czym była by tibia bez ryzyka??....B) B)
Pozdro

Hunter Of Mystery 21-04-2006 14:07

Nie rozumiem was...

Nie rozumiem was czemu sie czepiacie huntera o loot,przeciez luk i brass armor to nie lada gratka(ja wlasciwie zyje ze sprzedawania lukow i kusz).Mnie wnerwia to ze huntery sa tak liczne i zjadaja wiecej hp niz drag(jak soluje to max 3 uhy zchodza i gostek gryzie piach, a na huntera to na sama ucieczke ida min 2)i co do trudnosci zabicia to assasin jest silnejszy...Magiem mialem fajna taktyke:Wlaze,ff i zlaze.Czekam,2 ff i gostek lezy.Dla pala najtrudniej zabic,ale najlepszy loot bo zwracaja sie arrowy...A wlasciwie kazy stwor 100-300 expa jest malo oplacalny...

jastr 21-04-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Tymol
Może i huntery często zabijają ludzi i ludzie wyzywają na nie i mówią, że to
stwór nie wart uwagi :baby: Moim zdaniem Hunter to jedna z lepszych zabawek
Player Killerów :D bierzemy 2x runka Convice (czy jak to się pisze) +2 BP HMM +
BP SD + 2BP mana fluids + 2BP IH i taaaaka imprezka. huntery siekają lepiej niż
archery czy scouty, a moim zdaniem lepiej niż FD. Najgorsze jest to, że z
hunterami można PKować tylko na Edron i na całym obszarze między
Thais - Kazzo - Venore czyli praktycznie żadne miejsce do AFK. Ale i bez tego
zazwyczaj się zwraca PKowanie z hunterami. Sorce/Druty/Palle do 30 lvli padają
jak dostaną combo 2x arrow by hunter's and SD ;) z Knightami trza sie pobawić
dłuzej, ale też wymiękają :D :D :D

Fd na pk hmm trzeba uważać bo zamiast pomóc mogą dobić. Gdy knight podejdzie do ciebie wtedy fd będzie walił z fb w ciebie również a knight ma troszeczkę więcej żyć więc może być gorąco. Knighta na 30 lvlu za pomocą hunterów chcesz ubić no nie wiem chyba że knight bez uhów w przeciwnym wypadku zaliczysz deda (knight z łatwością rozprawi się z hunterami a później ruszy na ciebie)sorc drut i pall też raczej nie padną 30 lvl sorc/drut już ma zawsze pakiecik run przy sobie a ty skoro na pk z hunterami to raczej lvl nie za duży (w przeciwnym wypadku fe byś zsummonował) a takie huntery to 1 runa gfb i po sprawie no chyba że gościu spanikuje ustanie i będzie czekał aż go zabijesz. Pall na tym lvlu bohy z reguły posiada więc spokojnie przed twoimi hunterami może po prostu uciec :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10.