![]() |
Cytuj:
A teraz wersja rozszeżona: Sejtan maj masta, aj slit maj wrajst tu drejn mi of maj blod! Sejtan maj masta, ap sajd daun aj tern de kras of gad ;[ PS. 5p13rd4l4yt4 odemnie, OK? |
Człowieku..
Przeszedłem Gothica 1 chyba 4 razy 2 Raz i 1 Raz Noc Kruka Ale wżyciu nie wpadłbym na takie odskoczenia od fabuły Po 1 Masz bardzo bujną wyobraźnie :) Co bardzo pomaga w robieniu fake odchodząc od fabuły :) Po 2 Ocena 10/10 Jeden z najlepszych fake jakie widziałem :D A po 3 Szkoda że sobie nie pogram w Gothica 3, bo mój komputer go nie udźwignie :((( Chyba że wymienie karte graficzną, dokupie ramu to na Mid Szczegułach gdzieś se pogram :) Po 4 Człowieku rub dalej, i odchodź od fabuły :D Tylko chciałbym zobaczyć walke ze Śniącym w grafice Tibijskiej ;) I mam nadzieje, że zobacze w tym fake RÓB DALEJ :D @DOWN No i co z tego że przeszedłeś tylko eraz może Ciebie nei interesuje za bardzo, albo ne masz czasu? :) |
@up: To nie jest forum nt. kto ile razy przelazł Gothica, i jaki ma komp, ale muszę się przyznać że ja przeszedłem TYLKO jednykę, i TYLKO raz, w dodatku na godmode! :p
EDIT: Hehe, próbowałem zdobyć dwójkę, ale nie udało się... |
ROX! CZekalem na ta chwile kiedy ktos cos zrobi o gothiku....choc nie gralem ale sie wpatrywalem i sluchalem to i tak kumam to & owo. Znakomicie 10/10;) i rób dalsze odcinki:p
MLODY ŚCIERWOJAD xD KRETOSZCZUR :D KRWIOPIJCA ;] DRZóD (na dupie :D) http://youtube.com/watch?v=9i73YhPY040 |
hmm... ciekawy fake :] gratz
ale masz fantazje :D |
Bardzo fajne fake"story podoba mi się :) Wielkie gratulacje
Gothic to jedna z moich ulubionych gier zarz po tibi :p |
Spox Spox
Tylko szczerze mowiac nie potrzebny ten wontek o 'magicznym mieczu' Ale Fake rOx Wraz z Szescioma Zywiolami B) I zycze powodzenia w robieniu next czesci |
B. dobry fake
+ Znakomite odstąpienie od fabuły + outfity + sklejki + WSZYSTKO!!! - A gdzie Wrzód... On jest taki fajny :P Ocena: 9.5/10 Za brak Wrzoda... |
Fake jest bardzo fajny 9/10 jest jedno ale Niektóre z postaci są słabo wykonane, a niektóre są bardzo fajne. Może obsadził byś mnie w jakiejś roli ;p
naprzykład jakiegoś mistrza kung-fu. |
Super
Fajnie że ktoś robi fake o Gothicu.
Gra zajebista mam nadzieje za tak samo będzie z fakem:D :D :D |
Wy****ne w kosmos. (15/10). Po 1 fabuła dobra, po 2 ładnie podstawiona grafika. Rób dalej, nie moge się doczekać następnych części!!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
YeY fajne tak serio zaj**** nie grałem w Gothica ale wykonanie super :D
|
No, no! Wreszcie coś ciekawego a nie żałosne imitacje "Piekielnej historii...". Świetnie, że zmieniasz fabułę bo oglądanie wiernej kopii Gothica w wersji fake'owej niezbyt mi się uśmiecha ;) Odcinki dość długie, w miarę dopracowane... Tak trzymać! Pozostaje czekać na kolejne części.
|
Nareszcie next part. I o dziwo ja jestem! ;D
Fake świetny, choć może być lepszy. Czekamy! ;) |
xD
Gratuluje ! Fajny fake a nie jakieś idiotyczne ,, przygody fiony i osła '' CZEKAM NA WIECEJ !!!!!!!!
|
@up
Pierdolony archeolog -.- idź sie lecz bo chyba niedowidzisz dat... @down Nie przesadzaj to już miesiąc od ostatniego postu, jak dla mnie to zwykłe spamowanie... |
Fake nie zostal zamkniety, a kolos go nie skonczyl, wiec ma mozliwosc dalszego strzelania komentow...
|
HAHA...jak mnie wkurza jak ktoś (tu Drakon :D) pieprzy takie bzdury, jak by mi się już nie chciało robić tego fake to bym napisał : Fake nie będzie kontynuowany, proszę modów o zamknięcie tematu...
Fake oczywiście będzie kontynuowany, jednak teraz mam kilka ciekawszych "zabaw" niż fak'owanie ;)...Ale nie martwcie się...Oczekujący, dostaną swoje ;) |
dOBRE czekamy na nastepne!:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :]:]:]
|
Super Fake
Super..najelpszy jaki dotad widzialem....Hmmm...
Ale cos tak k***a mi nie wchodzi 3'ia i 4'ta czesc... :/ ;( jakie to piekne.... http://images.tibia.pl/swords.png |
Nie znam tej gry, ale fake nie jest złe. Co do fake to nie powiem aby mnie jakoś szczególnie zainteresowało, ale jest ładnie wykonane i przyjemnie się ogląda. Hm.. podsumowując 6,5/10
|
Bardzo ładnie wykonany fake. Gothic to najlepsza gra RPG jaka istnieje. Jak ktos ma jakies inne zdanie to cho na solo. B)
|
Cytuj:
Wstyd! ;) |
ee
Przepraszam Że NapisaŁem W Tym Starym Temacie Ale Kolos Ma W Podpisku Link Do Tego Fejka, Tak Jakby Go Dalej RobiŁ?
|
Hmmm..bo go dalej robi maly fiucie..To ze nie ma zadnych jego postow nie oznacza ze zakonczyl ten projekt ! Poprostu kazdy ma swoje zycie a dla Kolosa nie jest nim fake..
|
@up:
@up:
Sam jesteś fiutem ty czworonożny geju |
Dobre Efekty Robisz
Podobalo Mi Sie Wszysko Co Zrobiles Gratz za Fake 15/10 |
hmm... mysle ze dostaniesz ode mnie ocene 7/10 bo bledy ort ale za to fajne outy i efekty
|
Cytuj:
Debil >.< @up i @2up TEN FAKE JEST JUŻ NIE ROBIONY! (tak podejrzewam) WIĘC PRZESTAŃCIE KOMENTOWAĆ! |
Najlepiej to niech się Kolos wypowie czy dalej będzie robił fake czy nie.
|
Jestem fanem Gothica... Dam ci za to 9.5\10.
|
uwielbiam ta gre ale tak jak by ci fabula zeszla pod koniec XD ale fake naprawde piekny :D gz pomyslu i wykonania
ocena : 11/10 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak jak mówie, postaram się coś porobić, ale nic nie obiecuje, nie spodziewajcie się kolejnych odcinków w najbliższym czasie...chociaż ;-) |
...chociarz jak cie zagonie do niej ;>
|
Cytuj:
|
Może
Dosyć fajne oceniłbym to na 5/10 choc Gothica pzreszedłem calego to dalobysię to troche dłusze zrobic.
:2handed: < mogłes dorysowac mieczyk do Diega |
@up:
Diego nosi łuk... Ale także nosi krótki miecz, ale bardziej się z łukiem Diego kojarzy:) . @down: Nie ładnie kodów używać:D . |
Cytuj:
|
Cytuj:
@fake nieźle nieźle 8/10 bo długo new parta nie było :p |
kody sa na wszystko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |