![]() |
Cytuj:
A co do programów TV To Kuba rządzi! Szymon też niezły:P A jak wam się podobał Świat Wg. Kiepskich?? :P Aha, i o której jest kuba i w jakie dni tygodnia? A wracając do Polityki: większość jest za PO więc niech ci co są za PiS niech się schowają bo ich tu zjedzą na śniadanie - tak jak zrobili to już z niektórymi |
@slawek:
Kuba będzie od 24 września. Super niania też :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tusk nie obiecał mi miliona mieszkań, zwiększenia PKB i nie robił paktów z samozwańczym, medialnym kaznodzieją. Cytuj:
Nieee, wcale nie chodzi o wybielanie PiSu. Dla dobra państwa stworzyli koalicję z nazistą i wieśniakiem. |
Matek, ale u Kuby i Szymona nie tańczą, bo by wyszło słabo (no, u Szymona czasem tańczą, ale w formie dowcipu). Więc po co Hubert i Katarzyna żartują, skoro nie potrafią?
|
Cytuj:
Btw: zachęcam do krytykowania Wierzejskiego z LPR. A zreszta, niedawno ktos mnie uswiadomil, ze LPR nie jest partia prawicowa. |
Cytuj:
Majewski się chyba wypala. Jak wszystkie tego typu programy. Wojewódzkiego lubię jednak w niedziele leci za późno - zawsze w połowie ide w pizdu. Najbardziej to żałują, że szkło kontaktowe robi się nudne, kiedyś tak zajebiste, teraz nieśmieszne i nastawione antyromkowo (nuda) I tak najlepszy na Tvnie jest Detektyw MONK ^^. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To też jest denne Yoh. A ja ci Matek nie podam przykładu, bo pamięci do słabych dowcipów nie mam, ale jakoś moi znajomi je zauważają. Ale faktycznie, u ekipy HiK, czy też KiH, bo panie przodem, czasem trudno stwierdzić, że to miał być dowcip.
|
Cytuj:
A Huberta szanowałem dopóki prowadził 'Milionerów', bo potem się zeszmacił prowadząc imho najgorsze ochłapy jakie mu tiwien rzucił. |
Cytuj:
BTW, facet nazwał Unię Europejską "GEJOWSKĄ, LEWACKĄ, OBŁĄ ORGANIZACJĄ". Ke? |
Obły to chyba robal być może xd
|
Cytuj:
Cytuj:
Najfajniejsze było, że zawsze potem się kłocilismy i biliśmy Cytuj:
|
Tak naprawde i Kaczyński i Tusk są tacy sami, żaden z nich nie jest w niczym lepszy od drugiego są siebie równi. Ten jak i ten walczy o stołek. Kaczor Donald jest destruktywem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |