Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

fea_umarth 24-10-2006 03:52

ja tam czekam na fotki hega :D wymiataja

Nazgool 24-10-2006 12:39

wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.

Zembol91 24-10-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool (Post 1045319)
wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.

a jak ktos nie ma twojego gg a chce obejzec ?? ;]

Cors Ent 24-10-2006 13:49

ale widze ze Heg roztropny był
paru najgorszych "gwoździ" nie dał na photobucket
chwała bogu mojej i mexa proby twardosci tez nie dał :):)
tylko nie wiem czemu pare grupowych zapomniał :S

ma ktos te hardcorowe fotki? Hoffi Krawcu je dał tez? jak tak to pacnijcie na jakis photobucket z haslem. Chce jeszcze raz obadac jak buszmen w umywalce spał i te puńkową zupke :D:D

Eldyn 24-10-2006 14:02

Jak Heg nie da fotki z punim to ma hunta -.-

Nazgool 24-10-2006 14:06

@ Zembol

Chciec to se mozesz

@Cors

Nom trzeba je dac na jaksi bucket z haslem. Mozliwe, ze ich nawet nie wrzucil na kompa :(. Ale zadzwonie i mam nadzieje, ze dzis beda, hrehrher. Sam jestem ciekaw czy cos ze mna jest nieteges na tych fotach:confused: .

Saxe 24-10-2006 14:13

@Zlot
Dobrze w h... bylo xD
Respect dla all, wojna nie wojna, zloty udane wychodza :D

@Hoffi
No fotki bym prosil takze

@Sathan
Hehe wiadomo ze wyksztalceni ;]

BILL 24-10-2006 14:13

Sorka

Sory chłopaki że sie wchrzaniam ale do k n
mam problemik wiem zaraz bedzie że łom zemnie :D

ale dobra przejde do żeczy jak sie ch zalogować na tibi
pobrałem i co dalej mugłby ktoś mi pomudz ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:miecz:
BILL

Nazgool 24-10-2006 14:23

@Sexbox

wyslalem Tobie 2 linki na PM

Saxe 24-10-2006 15:17

Thx za zdjecia aczkolwiek brakuje kilku massowek. Bylo robionych ich z 7+, sam robilem 2 albo 3. More fotek plx

Cors Ent 24-10-2006 15:24

własnie gdzie ta masówka jak sie polorzylem na asfalcie :P

co jak co - ale PUNISHERMAN
te gosc ma talent - nie jestem jeszcze do końca pewien jaki to talent i w jakiej dziedzinie ale bezsprzecznie mysle ze wszyscy sie ze mna zgodza - on ma talent!
takich rzeczy co robił to w zyciu nie widziałem :D

Zolwik 24-10-2006 17:22

n00b

Dali byscie te zdjecia zeby inni zobaczyli -.- a jak nie to nie zasmiecajcie tematu ktory niejest o zadnych zlotach -.- zalozcie sobie inny topic... :S

Saxe 24-10-2006 17:34

@Zolwik

Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury.
A double post to kara za wtrynianie sie. xD

Cors Ent 24-10-2006 18:11

Fotek nie damy bo nie.

zlot połowy serwera nie jest wydarzeniem z azury? ciekawe...
jak nie chcesz to po prostu nie czytasz

generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy?

wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac...

Franco 24-10-2006 18:50

ehm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1045887)
Fotek nie damy bo nie.

generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy?

wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac...

Powiem tak-
Wurzony jestem ze nie moglem byc wtedy w Polsce ale od 7 grudnia jetsem na urlopie wiec jesli Panowie piszecie sie to mysle ze mozemy zorganizowac jakis wiekszy zlocik na neutralnym gruncie-dyska,jakas popijawa:P,itd.

Wkoncu chce poznac ekipe z Sulechowa i spotkac sie z Abu:P

Po drugie Hegu jak zwykle minelo mnie spotkanie z nim,wkoncu musze sie wybrac do niego do Belfastu wkoncu daleko nie mam:)

Po 3 pozdrawiam all ludzi ktorzy byli na zlocie-szczegolnie pozdro dla ekipy z Poznanskiej bylej caffe Hega;)

P.s-Buszmen to jest rox man wiec dla Ciebie tez Kuba pozdro:)

Adam-Believer to win

P.s Fotki wyje... szczegolnie Kanik z Corsem-tych dwoch gosci jak sie pokuma to masakra;P

Nazgool 24-10-2006 19:07

3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D

Franco 24-10-2006 19:16

ehm..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool (Post 1046007)
3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D

Mialem ten zaszczyt i je dostalem:P

kokos@ 24-10-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 1045820)

Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury.
A double post to kara za wtrynianie sie. xD

Zlot Azury powiadasz?? to dlaczego draza i urba niezaprosiliscie<lol>:P

Qual 24-10-2006 19:35

Re up
Kazdy byl zaproszony. Kwestia checi i wolnego czasu. Byl Adi z Wanted tylko szkoda, ze sie tak skonczylo i Draz rooknal mu chara pod jego nieobecnosc "za spoufalanie sie z DoFem" jak on to mowi i widzial w Lascie potenjcalnego wroga bo pojechal do nas na zlot wiec wolal nie ryzykowac lol.

Zolwik 24-10-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1046055)
Zlot Azury powiadasz?? to dlaczego draza i urba niezaprosiliscie<lol>:P

Bo by dof dostal jeszcez wpierdol na rl xD

@cors

przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.-

Qual 24-10-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolwik (Post 1046067)

@cors

przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.-

Jakos na innych sie nie wstydzil :)

Cytuj:

Bo by dof dostal jeszcez wpierdol na rl xD
hehe

Cors Ent 24-10-2006 22:02

generalnie moja twarz znaja prawie wszyscy na azurze - czy to z fot czy z zlotów - i nawet z takimi gosciami jak draz, urb czy drago piłem- wiec nie w tym twi motyw.

Nie jestem tylko pewien czy chciałbym zeby w necie krazyła fotka jak robiłem probe twardosci z Mexem :D:D [ bez urazy Mexiu :* ]
kto wie na czym "proba twardosci" polega wie o czym mowie :D

do tego pewna powaga sytuacji - nie chcialbym zeby za 10 lat jak bede jakims powaznym gosciem z powazna praca w garniaku ktos na necie odnalazł moja fote jak stoje z browarem w prawej a paleniem w drugiej - bez zartów.

Adach no to odwiedzaj Polske :D:D

Zolwik 24-10-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1046400)
generalnie moja twarz znaja prawie wszyscy na azurze - czy to z fot czy z zlotów - i nawet z takimi gosciami jak draz, urb czy drago piłem- wiec nie w tym twi motyw.

Nie jestem tylko pewien czy chciałbym zeby w necie krazyła fotka jak robiłem probe twardosci z Mexem :D:D [ bez urazy Mexiu :* ]
kto wie na czym "proba twardosci" polega wie o czym mowie :D

do tego pewna powaga sytuacji - nie chcialbym zeby za 10 lat jak bede jakims powaznym gosciem z powazna praca w garniaku ktos na necie odnalazł moja fote jak stoje z browarem w prawej a paleniem w drugiej - bez zartów.

Adach no to odwiedzaj Polske :D:D

Twoja dupe tez cala azura widziala
tamto zdjecie jakos dales bez gadania...

http://s11.photobucket.com/albums/a1...t=100_4267.jpg

tajemniczy111 24-10-2006 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1045887)
Fotek nie damy bo nie.

Zlot polowy servera... loool... bardzo hiperbolujesz to wydarzenie. Dobra kazdy wie juz, ze fajnie bylo. Mozecie sobie opowiadac o tym ale przesada jest pisanie 20 postow o fotkach albo o "probie twardoscie z mexiem" by Cors.
Macie te swoje msny wiec tam mozecie te sprawy zalatwiac. Wiem, ze zaraz napiszecie,ze jak niepasuje mi to mam nie czytac ale skoro ostatnie 4 strony sa o niczym ?
@Mex:
Ahh ten niedobry draz... Adi/last bawil sie z wami a ten mu chara rokowal ... Chyba masz 7 zmysl ? Jezeli tak to napisz mi pytanie na piatkowy sprawdzian z matmy, z rachunku.. bede wdzieczny.

Pozdro all

Cors Ent 25-10-2006 00:07

hahaha ale kiks jestes beznadziejny :D:D:D

fea_umarth 25-10-2006 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1046571)
Zlot polowy servera... loool... bardzo hiperbolujesz to wydarzenie. Dobra kazdy wie juz, ze fajnie bylo. Mozecie sobie opowiadac o tym ale przesada jest pisanie 20 postow o fotkach albo o "probie twardoscie z mexiem" by Cors.
Macie te swoje msny wiec tam mozecie te sprawy zalatwiac. Wiem, ze zaraz napiszecie,ze jak niepasuje mi to mam nie czytac ale skoro ostatnie 4 strony sa o niczym ?
@Mex:
Ahh ten niedobry draz... Adi/last bawil sie z wami a ten mu chara rokowal ... Chyba masz 7 zmysl ? Jezeli tak to napisz mi pytanie na piatkowy sprawdzian z matmy, z rachunku.. bede wdzieczny.

Pozdro all

my wiemy kto zrookowal lasta i teraz takie gadanie jak twoje nic nie zmienia

Horrigan 25-10-2006 02:33

@Sirkiks
Tobie juz nic nie pomoze:/
Jesli picie z kims kto jest w przeciwnej gildii w jakiejs durnej grze jest przestepstwem... no coz.
Widac ze nie masz zielonego pojecia ocb.

A co do zlotu to bylo jedwabiscie, co juz pewnie kazdy wie, no i poznalem pare fajnych osob jakich nie mialem okazji poznac w grze (pozdro Saxe). Nastepny zlot w... Londynie.

Fiszbin 25-10-2006 14:34

Cytuj:

Zlot polowy servera... loool... bardzo hiperbolujesz to wydarzenie
Chciałeś być mądry, ale ci się nie udało ;/.

Jeśli następny zlot będzie w sulechowie to może wpadne.

tajemniczy111 25-10-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 1046607)
@Sirkiks
Tobie juz nic nie pomoze:/
Jesli picie z kims kto jest w przeciwnej gildii w jakiejs durnej grze jest przestepstwem... no coz.
Widac ze nie masz zielonego pojecia ocb.

Nie @Sirkiks tylko @sir kiks/arthadix, ale z przyczyn osobistych nie mam czasu na dalższa gre.
A gdzie ja napisalem, ze to jest przestepstwem ?
A i hori wracajac do tematu bojo team. Dlaczego mowisz, ze nigdy nie bylem w tej gildi ?? Wkoncu bylem tam prawie od poczatku, ale widze ze to palenie juz Ci "zżarlo" mózg.
@Fiszbin
W takim razie jak błąd popelnilem ?
@Cors
:* tez Cie kocham.

Gimlos 25-10-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
@Fiszbin
W takim razie jak błąd popelnilem ?

Poprawną forma jest "hiperbolizować". W tym przypadku powinnienes uzyc wiec slowa hiperbolizujesz, a nie hiperbolujesz ( rofl! ). Swoją drogą wyrażenie bardzo rzadko uzywane, duzo lepiej zabrzmialoby "wyolbrzymiasz". Tak jak napisał Fiszbin - chciałeś być mądry, ale ci nie wyszło. Zresztą, w twoim przypadku - jak zwykle.

tajemniczy111 25-10-2006 20:24

Dziekuje za wyjasnienie jaki blad popelnilem, trudno czlowiek jest omylny.
Ale kazdy zrozumial co mialem na mysli. Ale na tym forum jest wiecej osob co popelnia bledy i to o wiele gorsze niz ja, np taki shatan albo bell, bo nie wiem ktory z nich tu pisze, to nie potrafi poprawnie napisac slowa mama.
Widzisz gimli nawet ty popelniasz bledy :
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1047299)
Poprawną forma jest "hiperbolizować". W tym przypadku powinnienes uzyc wiec

Fiszbin 25-10-2006 23:42

up

to po co użyłeś tak "wyszukanego" słowa (na dodatek źle go użyłeś), skoro można było to napisać prościej?

@

Jak narazie nie zauważyłem wielkich przemian od czasu "odbudowy servera", z wyjątkiem pozbycia się "potencjalnego wroga" Last Vorioia.

Tosik Tepek 26-10-2006 10:05

Ja jestem ciekaw co zrobi Xajaki i Xoviour oraz reszta swe :) Ciekawe czy będa walczyć :P

@All
Ale naspamowaliście o tym zlocie :D

El.Drinio 26-10-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 1047811)
up

to po co użyłeś tak "wyszukanego" słowa (na dodatek źle go użyłeś), skoro można było to napisać prościej?

@

Jak narazie nie zauważyłem wielkich przemian od czasu "odbudowy servera", z wyjątkiem pozbycia się "potencjalnego wroga" Last Vorioia.

Ty Tez sie pomyliles Pisze sie Last Variora Nie Vorioia:)

Horrigan 26-10-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1047949)
Ja jestem ciekaw co zrobi Xajaki i Xoviour oraz reszta swe :) Ciekawe czy będa walczyć :P

@All
Ale naspamowaliście o tym zlocie :D

Szwedow na Azurze pozostalo tylu ze mozna policzyc ich na placach jednej reki.

Fiszbin 26-10-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez El.Drinio (Post 1048034)

Czepiamy się? No to jedziemy. Wyrazy "Tez", "Pisze", "Nie" powinieneś napisać z małej litery. Przed "Pisze" powinien być przecinek.

jasminka_ 26-10-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez El.Drinio (Post 1048034)

Omfg jak dzieci : p Niektórzy mają coś takiego jak Dysleksja, a wy sie byle czego czepiacie :P:P

@Fiszbin
Ten serv chyba nigdy nie bedzie odbudowany : p Chyba ze DoF wkoncu pokaże na co ich stać ; ]

Tosik Tepek 26-10-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasminka_ (Post 1048385)
Omfg jak dzieci : p Niektórzy mają coś takiego jak Dysleksja, a wy sie byle czego czepiacie :P:P

@Fiszbin
Ten serv chyba nigdy nie bedzie odbudowany : p Chyba ze DoF wkoncu pokaże na co ich stać ; ]

a na co ich stać? oświeć mnie i możliwe że innych bo nie wiem :) Tak samo jak mówiłaś że często bywałaś u Picia i Krzycha w caffe? :D haha :D aha i czemu jak padłaś nikt z DOF nie zaatakował Osteona nawet na noob charze? Źle się w ten dzień lizałaś? n/c ;)

jasminka_ 26-10-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1048806)
a na co ich stać? oświeć mnie i możliwe że innych bo nie wiem :) Tak samo jak mówiłaś że często bywałaś u Picia i Krzycha w caffe? :D haha :D aha i czemu jak padłaś nikt z DOF nie zaatakował Osteona nawet na noob charze? Źle się w ten dzień lizałaś? n/c ;)

@Tosik
Ojj slonce, nie chce mi sie z Toba klocic ; ] JAk cos chcesz wiesz gdzie mieszkam, zapraszam, bardzo cieplo Cie tam przyjmą (L)

El.Drinio 27-10-2006 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 1048341)
Czepiamy się? No to jedziemy. Wyrazy "Tez", "Pisze", "Nie" powinieneś napisać z małej litery. Przed "Pisze" powinien być przecinek.

Hehe ok dzieki za poprawke ;* niemialem nic zlego na mysli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27.