![]() |
ja tam czekam na fotki hega :D wymiataja
|
wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.
|
Cytuj:
|
ale widze ze Heg roztropny był
paru najgorszych "gwoździ" nie dał na photobucket chwała bogu mojej i mexa proby twardosci tez nie dał :):) tylko nie wiem czemu pare grupowych zapomniał :S ma ktos te hardcorowe fotki? Hoffi Krawcu je dał tez? jak tak to pacnijcie na jakis photobucket z haslem. Chce jeszcze raz obadac jak buszmen w umywalce spał i te puńkową zupke :D:D |
Jak Heg nie da fotki z punim to ma hunta -.-
|
@ Zembol
Chciec to se mozesz @Cors Nom trzeba je dac na jaksi bucket z haslem. Mozliwe, ze ich nawet nie wrzucil na kompa :(. Ale zadzwonie i mam nadzieje, ze dzis beda, hrehrher. Sam jestem ciekaw czy cos ze mna jest nieteges na tych fotach:confused: . |
@Zlot
Dobrze w h... bylo xD Respect dla all, wojna nie wojna, zloty udane wychodza :D @Hoffi No fotki bym prosil takze @Sathan Hehe wiadomo ze wyksztalceni ;] |
Sorka
Sory chłopaki że sie wchrzaniam ale do k n
mam problemik wiem zaraz bedzie że łom zemnie :D ale dobra przejde do żeczy jak sie ch zalogować na tibi pobrałem i co dalej mugłby ktoś mi pomudz ;( ;( ;( ;( ;( ;( :miecz: BILL |
@Sexbox
wyslalem Tobie 2 linki na PM |
Thx za zdjecia aczkolwiek brakuje kilku massowek. Bylo robionych ich z 7+, sam robilem 2 albo 3. More fotek plx
|
własnie gdzie ta masówka jak sie polorzylem na asfalcie :P
co jak co - ale PUNISHERMAN te gosc ma talent - nie jestem jeszcze do końca pewien jaki to talent i w jakiej dziedzinie ale bezsprzecznie mysle ze wszyscy sie ze mna zgodza - on ma talent! takich rzeczy co robił to w zyciu nie widziałem :D |
n00b
Dali byscie te zdjecia zeby inni zobaczyli -.- a jak nie to nie zasmiecajcie tematu ktory niejest o zadnych zlotach -.- zalozcie sobie inny topic... :S
|
@Zolwik
Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury. A double post to kara za wtrynianie sie. xD |
Fotek nie damy bo nie.
zlot połowy serwera nie jest wydarzeniem z azury? ciekawe... jak nie chcesz to po prostu nie czytasz generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy? wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac... |
ehm
Cytuj:
Powiem tak- Wurzony jestem ze nie moglem byc wtedy w Polsce ale od 7 grudnia jetsem na urlopie wiec jesli Panowie piszecie sie to mysle ze mozemy zorganizowac jakis wiekszy zlocik na neutralnym gruncie-dyska,jakas popijawa:P,itd. Wkoncu chce poznac ekipe z Sulechowa i spotkac sie z Abu:P Po drugie Hegu jak zwykle minelo mnie spotkanie z nim,wkoncu musze sie wybrac do niego do Belfastu wkoncu daleko nie mam:) Po 3 pozdrawiam all ludzi ktorzy byli na zlocie-szczegolnie pozdro dla ekipy z Poznanskiej bylej caffe Hega;) P.s-Buszmen to jest rox man wiec dla Ciebie tez Kuba pozdro:) Adam-Believer to win P.s Fotki wyje... szczegolnie Kanik z Corsem-tych dwoch gosci jak sie pokuma to masakra;P |
3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D
|
ehm..
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Re up
Kazdy byl zaproszony. Kwestia checi i wolnego czasu. Byl Adi z Wanted tylko szkoda, ze sie tak skonczylo i Draz rooknal mu chara pod jego nieobecnosc "za spoufalanie sie z DoFem" jak on to mowi i widzial w Lascie potenjcalnego wroga bo pojechal do nas na zlot wiec wolal nie ryzykowac lol. |
Cytuj:
@cors przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
generalnie moja twarz znaja prawie wszyscy na azurze - czy to z fot czy z zlotów - i nawet z takimi gosciami jak draz, urb czy drago piłem- wiec nie w tym twi motyw.
Nie jestem tylko pewien czy chciałbym zeby w necie krazyła fotka jak robiłem probe twardosci z Mexem :D:D [ bez urazy Mexiu :* ] kto wie na czym "proba twardosci" polega wie o czym mowie :D do tego pewna powaga sytuacji - nie chcialbym zeby za 10 lat jak bede jakims powaznym gosciem z powazna praca w garniaku ktos na necie odnalazł moja fote jak stoje z browarem w prawej a paleniem w drugiej - bez zartów. Adach no to odwiedzaj Polske :D:D |
Cytuj:
tamto zdjecie jakos dales bez gadania... http://s11.photobucket.com/albums/a1...t=100_4267.jpg |
Cytuj:
Macie te swoje msny wiec tam mozecie te sprawy zalatwiac. Wiem, ze zaraz napiszecie,ze jak niepasuje mi to mam nie czytac ale skoro ostatnie 4 strony sa o niczym ? @Mex: Ahh ten niedobry draz... Adi/last bawil sie z wami a ten mu chara rokowal ... Chyba masz 7 zmysl ? Jezeli tak to napisz mi pytanie na piatkowy sprawdzian z matmy, z rachunku.. bede wdzieczny. Pozdro all |
hahaha ale kiks jestes beznadziejny :D:D:D
|
Cytuj:
|
@Sirkiks
Tobie juz nic nie pomoze:/ Jesli picie z kims kto jest w przeciwnej gildii w jakiejs durnej grze jest przestepstwem... no coz. Widac ze nie masz zielonego pojecia ocb. A co do zlotu to bylo jedwabiscie, co juz pewnie kazdy wie, no i poznalem pare fajnych osob jakich nie mialem okazji poznac w grze (pozdro Saxe). Nastepny zlot w... Londynie. |
Cytuj:
Jeśli następny zlot będzie w sulechowie to może wpadne. |
Cytuj:
A gdzie ja napisalem, ze to jest przestepstwem ? A i hori wracajac do tematu bojo team. Dlaczego mowisz, ze nigdy nie bylem w tej gildi ?? Wkoncu bylem tam prawie od poczatku, ale widze ze to palenie juz Ci "zżarlo" mózg. @Fiszbin W takim razie jak błąd popelnilem ? @Cors :* tez Cie kocham. |
Cytuj:
|
Dziekuje za wyjasnienie jaki blad popelnilem, trudno czlowiek jest omylny.
Ale kazdy zrozumial co mialem na mysli. Ale na tym forum jest wiecej osob co popelnia bledy i to o wiele gorsze niz ja, np taki shatan albo bell, bo nie wiem ktory z nich tu pisze, to nie potrafi poprawnie napisac slowa mama. Widzisz gimli nawet ty popelniasz bledy : Cytuj:
|
up
to po co użyłeś tak "wyszukanego" słowa (na dodatek źle go użyłeś), skoro można było to napisać prościej? @ Jak narazie nie zauważyłem wielkich przemian od czasu "odbudowy servera", z wyjątkiem pozbycia się "potencjalnego wroga" Last Vorioia. |
Ja jestem ciekaw co zrobi Xajaki i Xoviour oraz reszta swe :) Ciekawe czy będa walczyć :P
@All Ale naspamowaliście o tym zlocie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Omfg jak dzieci : p Niektórzy mają coś takiego jak Dysleksja, a wy sie byle czego czepiacie :P:P @Fiszbin Ten serv chyba nigdy nie bedzie odbudowany : p Chyba ze DoF wkoncu pokaże na co ich stać ; ] |
Cytuj:
a na co ich stać? oświeć mnie i możliwe że innych bo nie wiem :) Tak samo jak mówiłaś że często bywałaś u Picia i Krzycha w caffe? :D haha :D aha i czemu jak padłaś nikt z DOF nie zaatakował Osteona nawet na noob charze? Źle się w ten dzień lizałaś? n/c ;) |
Cytuj:
Ojj slonce, nie chce mi sie z Toba klocic ; ] JAk cos chcesz wiesz gdzie mieszkam, zapraszam, bardzo cieplo Cie tam przyjmą (L) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |