![]() |
Cytuj:
zajmijmy sie wojna. na kogo dzis wanted sie czailo? |
Cytuj:
Alleran prawie padl od samych boltow, a z sd nie mozna bylo walic bo 13423434 noobow stalo pod drabinka ale miejsza o to wy wiecie wszystko najlepiej.Tak jak dof twierdzil ze gammbler sharuje konto od 1 lev i nawet po tym jak gammblera rl kumple zaprzeczyli temu to wy swoje wiec nie mamy o czym gadac. btw.Shanoz odzyskales swoj bp po smierci na hydrach??:D jak nie to sie domysl kto go ma bo ja wiemB) |
Widze, że od bonka można się ciekawych rzeczy dowiedzieć :D prawie padłem od samych boltów ;(
Stałem w trapie, draz stał obok i nawet sdka nie rzucał bo każdy krecie miał debugi, nawet Ci co byli poza drabina. Ale widze,że wiesz lepiej niż ja, ja tam byłem, nie wiem jak ty i w sumie mam to głęboko w poważaniu. I nie staraj się mnie ośmieszyć takim gównem, że padłem prawie od samych boltów bo marnie Ci to wychodzi. Zresztą co ja tam mogę wiedzieć, ja tylko sobie tam stałem a ty widziałeś filmik Respekt koleś :baby: |
skoro miales debuga to skad wiesz co sie z toba dzialo w tym czasie??
pewnie miales wiele prob z zalogowaniem , a z niczego innego jak boltow nie mozna bylo cie bic i gdyby cie nooby nie uhaly to pewnie bys sie zlozyl od samych boltow^.-raz cie wypchneli na doslownie chwile i byles w trapie ale szybko z tego wyszedles. ps. zadnego filmu nie bylo lecz szkoda bysmy sie posmiali z dofowskich pvp masterow buahaha |
Wiem co się działo, jest takie coś jak ventrilo i relacje kolegów z gildii. Zresztą każdy by padł od boltów na debugu gdyby go nikt nie uhał. Jakbyś wcześniej przeczytał, to napisałem, że dzięki temu przeżyłem B)
Jak chcesz możemy pośmiać się z quickisa który padł robiąc PA. Pewnie dużo nie zarobił chłopak. Chciałbym zobaczyć jego minę 8o |
a ja chcialbym zobaczyc wasza mine jak by zlikwidowali djina:D
|
8o o taka :D
|
Cytuj:
|
@bonnek
Hummm, wlasnie sie zastanawiam gdzie jest moj bp, ops przeciez ja go mam :o |
[quote=Cors Ent;1134754]
Cytuj:
Gammbler na vetrilo Wanted bedac w sojuszu z DOF chwalil sie nam ze niby zaliczyl jasmin hahahahahha. Cieszyl sie jak dzieciak ,ale okazalo sie to kolejna sciema :D:baby: |
[quote=Rhu;1135563]
Cytuj:
|
huh gammbler to co wyprawiasz i wypisujesz nawet juz smiesznie przestalo byc
zalosne i tyle |
Weź bonnek zamknij sie wkońcu i podaj nam name swojego chara którym tak wspaniale expisz... Czy sie boisz ?? Tibia to tylko jebana pixelowa giereczka ...
@Tegax Idz okradnij kogoś w Tibii... To Ci naprawde wychodzi gr8 |
Cytuj:
|
[quote=Gammbler;1135599]
Cytuj:
na filmiku zamiast przesuwac wszystkich to nie za bardzo zablyszczales ;] |
[quote=Gammbler;1135599]
Cytuj:
|
[quote=Rhu;1136087]
Cytuj:
Huahua :D Ciekawe jak się pani Klaudia czuje :D Gadają o niej czy ją zaliczył czy nie :D haha :D @Gamm~ a jak jej nie zaliczyłeś + dla Ciebie ;) G***a się nie tyka bo śmierdzi ;) |
[quote=Tosik Tepek;1136159]
Cytuj:
Photobucket wyczysciles bo sie ludzie smiali? |
Tegax n/c co ty chciales zrobic?
|
[quote=Marihuans;1135841]
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |