Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

frances111 17-12-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1134130)
jedym slowem na forum wojna jest znacznie ciekawsza niz na tb.Cors wygra wojne slowami"

pozdr panie exuravitazapytajcidraga, buahah

zajmijmy sie wojna. na kogo dzis wanted sie czailo?

bonnek 17-12-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1134783)
@bonnek
Zal to nam ciebie jest, po przegranej walce Alleran zostal strpowany obok statku i wanted sie meczylo pol godizny zeby go zabic i nie dali rady bo wszyscy mieli debugi i nie ci co stali na 1 sqm bo Alleran Draz itd tez mieli.

Glupkowi takiemu jak ty sie nie przegada :D

jak mogles to widziec skoro campowales w temple??:D
Alleran prawie padl od samych boltow, a z sd nie mozna bylo walic bo 13423434 noobow stalo pod drabinka ale miejsza o to wy wiecie wszystko najlepiej.Tak jak dof twierdzil ze gammbler sharuje konto od 1 lev i nawet po tym jak gammblera rl kumple zaprzeczyli temu to wy swoje wiec nie mamy o czym gadac.

btw.Shanoz odzyskales swoj bp po smierci na hydrach??:D
jak nie to sie domysl kto go ma bo ja wiemB)

Alleran 17-12-2006 20:18

Widze, że od bonka można się ciekawych rzeczy dowiedzieć :D prawie padłem od samych boltów ;(
Stałem w trapie, draz stał obok i nawet sdka nie rzucał bo każdy krecie miał debugi, nawet Ci co byli poza drabina. Ale widze,że wiesz lepiej niż ja, ja tam byłem, nie wiem jak ty i w sumie mam to głęboko w poważaniu.

I nie staraj się mnie ośmieszyć takim gównem, że padłem prawie od samych boltów bo marnie Ci to wychodzi. Zresztą co ja tam mogę wiedzieć, ja tylko sobie tam stałem a ty widziałeś filmik

Respekt koleś :baby:

bonnek 17-12-2006 20:30

skoro miales debuga to skad wiesz co sie z toba dzialo w tym czasie??
pewnie miales wiele prob z zalogowaniem , a z niczego innego jak boltow nie mozna bylo cie bic i gdyby cie nooby nie uhaly to pewnie bys sie zlozyl od samych boltow^.-raz cie wypchneli na doslownie chwile i byles w trapie ale szybko z tego wyszedles.
ps. zadnego filmu nie bylo lecz szkoda bysmy sie posmiali z dofowskich pvp masterow buahaha

Alleran 17-12-2006 20:34

Wiem co się działo, jest takie coś jak ventrilo i relacje kolegów z gildii. Zresztą każdy by padł od boltów na debugu gdyby go nikt nie uhał. Jakbyś wcześniej przeczytał, to napisałem, że dzięki temu przeżyłem B)

Jak chcesz możemy pośmiać się z quickisa który padł robiąc PA. Pewnie dużo nie zarobił chłopak. Chciałbym zobaczyć jego minę 8o

bonnek 17-12-2006 20:40

a ja chcialbym zobaczyc wasza mine jak by zlikwidowali djina:D

Alleran 17-12-2006 20:41

8o o taka :D

Qba =] 17-12-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bonnek (Post 1134328)
wy macie forum, a my mamy server-enjoyB)

Anonimowi mędrcy cierpiący na dysortografię przejęli server ! Propaganda ?

Eldyn 17-12-2006 22:19

@bonnek
Hummm, wlasnie sie zastanawiam gdzie jest moj bp, ops przeciez ja go mam :o

Rhu 17-12-2006 22:26

[quote=Cors Ent;1134754]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1134054)

hmmkm przeciez to by byla pedofilia :p

Cors haha hdobre :*

Gammbler na vetrilo Wanted bedac w sojuszu z DOF chwalil sie nam ze niby zaliczyl jasmin hahahahahha. Cieszyl sie jak dzieciak ,ale okazalo sie to kolejna sciema :D:baby:

Gammbler 17-12-2006 22:43

[quote=Rhu;1135563]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1134754)

Cors haha hdobre :*

Gammbler na vetrilo Wanted bedac w sojuszu z DOF chwalil sie nam ze niby zaliczyl jasmin hahahahahha. Cieszyl sie jak dzieciak ,ale okazalo sie to kolejna sciema :D:baby:

n/c Ty sie podawales za masakrowca z aldory hahahahah beke mialem niezla jak to uslyszalem.Opowiadaj dalej sowje bajeczki

Cors Ent 17-12-2006 23:19

huh gammbler to co wyprawiasz i wypisujesz nawet juz smiesznie przestalo byc
zalosne i tyle

Drox 18-12-2006 00:05

Weź bonnek zamknij sie wkońcu i podaj nam name swojego chara którym tak wspaniale expisz... Czy sie boisz ?? Tibia to tylko jebana pixelowa giereczka ...
@Tegax
Idz okradnij kogoś w Tibii... To Ci naprawde wychodzi gr8

Marihuans 18-12-2006 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bonnek (Post 1133893)
hahah a swistak siedzi i zawija je w sreberka...
ta strona powinna sie nazywac zal.pl przez wlasnie takich ludzi jak wy lol.
debug wyskakiwal tylko wtedy jak wiecej niz jedna osoba stanela na tej samej kratce a , ze miales debuga na tescie debilu to sie nie dziw bo na tescie jest mnustwo bledow chyba po to jest test zeby ludzie sprawdzali nowe rzeczy ktore sa zle dopracowane.Zlikwidowali uh trapa ale wyskakiwal debug i dopiero po jakims czasie to naprawili.Wsumie sie nie dziwie ze teraz tak gadacie trzeba na cos zwalic przerany battle.Jedno mnie ciekawi czemu Wanted nie mialo tego problemu:D

nikt cie tu nie zapraszal ;]

Marihuans 18-12-2006 08:50

[quote=Gammbler;1135599]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1135563)

n/c Ty sie podawales za masakrowca z aldory hahahahah beke mialem niezla jak to uslyszalem.Opowiadaj dalej sowje bajeczki

przynajmniej tegax zabil wiecej ludzi jak ty...
na filmiku zamiast przesuwac wszystkich to nie za bardzo zablyszczales ;]

Rhu 18-12-2006 14:16

[quote=Gammbler;1135599]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1135563)

Stary wole wciskac kity na temat tibi niz wkrecac ludzią ze zzaliczylem laske z tibi . Peace \.../

Tosik Tepek 18-12-2006 14:55

[quote=Rhu;1136087]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1135599)

Stary wole wciskac kity na temat tibi niz wkrecac ludzią ze zzaliczylem laske z tibi . Peace \.../

Huahua :D Ciekawe jak się pani Klaudia czuje :D Gadają o niej czy ją zaliczył czy nie :D haha :D

@Gamm~ a jak jej nie zaliczyłeś + dla Ciebie ;) G***a się nie tyka bo śmierdzi ;)

Rhu 18-12-2006 15:05

[quote=Tosik Tepek;1136159]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1136087)

Huahua :D Ciekawe jak się pani Klaudia czuje :D Gadają o niej czy ją zaliczył czy nie :D haha :D

@Gamm~ a jak jej nie zaliczyłeś + dla Ciebie ;) G***a się nie tyka bo śmierdzi ;)

Więc rodzicie omijają Cię Tosiku z daleka tak?:baby:

Photobucket wyczysciles bo sie ludzie smiali?

Nazgool 18-12-2006 15:08

Tegax n/c co ty chciales zrobic?

Gammbler 18-12-2006 15:16

[quote=Marihuans;1135841]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1135599)

przynajmniej tegax zabil wiecej ludzi jak ty...
na filmiku zamiast przesuwac wszystkich to nie za bardzo zablyszczales ;]

chodzi Ci na wojnie czy ogolnie:> bo to 2-gie wydaje mi sie smieszne:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28.