![]() |
Cytuj:
kto tu jest nubem 2 zgony + ban Banished: until Mar 18 2007, 03:02:20 CET because of macro use |
TO bedzie skormny ale prawdziwy post ... Wczoraj bylo male starcie ... Dof chcial Ubic faurona ... i .. udalo im sie!! tylko chyba nie spodziewali sie tak szybkiego odwetu ze strony WANTED(rox) !! Krotko mowiac kolejna fatalna porazka... Coraz ciezej chlopcy ... Wanted lapie nowych sprzymierzencow a wy nic... Nowi sorowie w Wanted robia swoje... spam UE przyznacie ze zrobil swoje... cya :p
|
ta ventar sie zlozyl
|
no no stary spam na Ventarze :) niezle niezle :) Gratz
|
Czy jakiś filmik z tej akcji był kręcony ?
|
czego wszyscy zamilkli ;P
|
jakis rozlam w DoF jak widac :p
|
Cytuj:
Za swojej świetności na Azurze grało 800 osób a czasem nawet nie można było się zalogować, a teraz? N/C Ceny? N/C o reszcie pisać mi się nie chce bo nie ma sensu. |
@up
Yavi, nie masz się co łudzić, że kiedyś grało więcej osób na azurze...Stać w kolejce musiałeś bo wtedy taki Xajaki albo Umago stawiał farme drutów i bp UH robił w 10 min Fakt faktem grało więcej osób ale zawalony serwer był raczej tylko z tego względu, że wszyscy farmili wtedy przeniesamowicie :D A drzewka DoFu już dawno wszystkie wykarczowane :D |
xD
Racja. Robilo sie bp hmm w 15 min xD |
Oto krótka bajeczka o Azurze:
Once upon a time there was a little boy named Aleksy Pasterniak... Czyli po naszemu... Za górami, za lasami, Mieszkał Draz z *****szonami. Na Edronie miał swą chatę, A w niej browara kratę. |
@Zeus
Wierszyk wymiata lekko mówiąc, chociaż ktoś wnosi tu trochę humoru :p Temat "wymarł" i chyba dobrze, nikt nie musi się produkować, i wszystkim żyje się lepiej, nieprawdaż ?? :) |
Może Azura przestała być ciekawa bo nie chce sie nikomu tutaj grać.
W końcu dojdzie do tego że liczebność graczy na azurze będzie dorównywać średniej klasy otsowi :P Słowa Proroka : "[...]Będzie tylko wanted i ich lizo dupy którzy zostaną zhuntowani po tym jak nie będzie żadnej osoby neutralnej ktora mogłaby przysyłać co tydzień bohy do ich depo[...]" :P Pozdro :) |
Cytuj:
a jak dof skomentuje dzialania horigana? :D |
Szczerze mówiąc to ten temat jest już do zamknięcia. A o Azurze i jej graczach mam jeszcze wiele wierszyków ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przynajmniej nikt miodkow nie pod*****a:)
|
mogliby poklepac nieco dupolizów, np tych z gildi Silent'Force ("allied of Wanted" ahahahaha Omega _/)
|
Dodałem 2 linijki do bajeczki ;p
|
Cytuj:
|
NOOO gz dof frag na lumpie tylko jakim cudem dalipi padl na lumpie hah pewnie ue poszlo od sandry albo kogos innego a lump jebna exori i dalipi wygiety czy nie tak ?
|
Cytuj:
|
fistem go solnal :D bo zapomnial chlopak uh :<
|
no... pamietam jak wszyscy sie pytali ile bp na anni wziac i mowia hmm:
Ja wezme ze 30 inny 20 a jeszcze ktos tam 40 a Dalipi mowi :::: JA WEZME 60 ;] Do tego 600 burstow xD |
Cytuj:
|
buhahaha i hoy mu z tych 60 jak 3 razy robil :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Lalalalal nudno coś :/
|
Cytuj:
|
Wojna skonczy sie na 100% jak Elite Crusher wbije 180 lvl, dla mnie juz sie skonczyla xD
|
Cytuj:
POzdro Gremb |
Czyli szykuje sie dyktatura Wanted:) ale nudna sie Azura zrobi:( no bo kto podskoczy teraz Wanted?:( Niesadze zeby byla podobnie mocna gildia ktora by dala rade Wanted Jedynie jakis rozlam w Wanted ale znowu ludzie w Wanted znaja sie juz kupe czasu i nie sadze zeby staneli przeciwko sobie chociaz kto wie co wymysli Draz jak mu sie zacznie nudzic:P
|
Co tu tak nudno?
|
Wojna się skończyła dawno temu.
A nudo tu tak bo nic na serwie się nie dzieje, zwłaszcza patrząc na gildie takie jak CoF czy SE które płacą wanted za samo istnienie. Prędzej czy później nie będzie na kim PA robić. Miłej zabawy B) |
Cytuj:
|
Nam by nie musieli, zresztą kogo to już obchodzi. Dobrą stroną jest to, że nikt już na forum nie pierdzieli głupot i jest wszystko ok ;)
Zresztą ja tam do nich nic nie mam, ale przyjdzie i na nich pora, prędzej czy później B) |
Cytuj:
Nie zgodzę się z Tobą... Maciuś z klanu dalej pierdzieli 3 po 3 :) |
Cytuj:
POzdro Gremb |
Ta wojna od poczatku byla przegrana, pamietam tylko kilka udanych akcji na miesiac i to wszystko.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |