Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

TheThunder 17-03-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1320092)
Ta wojna od poczatku byla przegrana, pamietam tylko kilka udanych akcji na miesiac i to wszystko.

Pomogliscie sie podniesc Wanted kiedy Swe im nakopalo to teraz macie B)

@Zeus
No Macius aktywny B)

zeus1985 17-03-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1319928)
afff... Klan to chyba masz w domu ;)

POzdro
Gremb

Zgadza się, mam "Klan" w domu :)
# Klan - inaczej rodzina

Widzę, że mi tego zazdrościsz, ale nie ma się co dziwić. Patrząc na Ciebie ludzie widzą dziecko niekochane w dzieciństwie, które teraz się wyżywa na innych pisząc m.in. bzdury na forach. Idź się leczyć człowieku bo wkrótce możesz się stać gwiazdą kilku programów informacyjnych takich jak "Fakty", "Panorama" czy też "Wiadomości" :)

Eldyn 17-03-2007 16:18

@TheThunder
Ja bylem wtedy z Wanted ;) i dalej bylbym jakby Drazharm sobie za duzo nie pozwalal, poprostu nie jestem frajerem jak Morson, wican i Xhue lub inne scierwa z Elblaga.

Grebol 17-03-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1320226)
Zgadza się, mam "Klan" w domu :)
# Klan - inaczej rodzina

Widzę, że mi tego zazdrościsz, ale nie ma się co dziwić. Patrząc na Ciebie ludzie widzą dziecko niekochane w dzieciństwie, które teraz się wyżywa na innych pisząc m.in. bzdury na forach. Idź się leczyć człowieku bo wkrótce możesz się stać gwiazdą kilku programów informacyjnych takich jak "Fakty", "Panorama" czy też "Wiadomości" :)

Boże... Ty jestes liderem tego klanu ;o Na Twoim przykładzie moge jasno powiedziec ze zły dotyk boli od dziecka . _/

POzdro
Gremb

Pavvulonik 17-03-2007 22:50

HAAH dzis dowiedzialem sie ze wanted organizuje poi quest ten kto chce isc ma im zaplacic 300K ! Wiec albo wszyscy padna albo wezma zaplate i sie na nich wypna B)

zeus1985 17-03-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1320474)
Boże... Ty jestes liderem tego klanu ;o Na Twoim przykładzie moge jasno powiedziec ze zły dotyk boli od dziecka . _/

POzdro
Gremb

Skoro tak Ci w domu mówią, to nie będę się w to mieszał... Powodzenia.

Citek 18-03-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1320226)
Idź się leczyć człowieku

Haha, i kto to mowi... xD Osoba ktora opowiadala ze grą w tibie zarabia na operacje oczu...

btw. Prosze nie myslec ze bronie Maciusia, ani ze mam cos z nim wspolnego.

TheThunder 18-03-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek (Post 1323037)
Haha, i kto to mowi... xD Osoba ktora opowiadala ze grą w tibie zarabia na operacje oczu...

SPALIC GO! On broni Maciusia!

@Eldyn
Drazharm od zawsze nie byl za mily, ale wladza uderzyla mu do glowy ... Co do tych "frajerow" to ... zgadzam sie, szczegolny odnosnik do Xhue B) Ale nie zmienia to faktu ze DoF mial szanse pozbyc sie Wantedow, a pozniej to tylko formalnosci ze Swe ... Lecz to tylko gdybanie B)

@Pavvulonik
A reszta ktora ucieknie huntedo B)

Szkoda DoF'u, bo rzadko kiedy abusowali, ich wladza oznaczalaby demokracje, a nie totalitaryzm ... Mimo to enjoy your life on Azura o/

zeus1985 22-03-2007 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek (Post 1323037)

Powiedz mi kiedy tak mówiłem? Jakoś nie przypominam sobie. Przekręcasz wszystko i tworzysz bajki.

Martinezz 22-03-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1320322)
@TheThunder
Ja bylem wtedy z Wanted ;) i dalej bylbym jakby Drazharm sobie za duzo nie pozwalal, poprostu nie jestem frajerem jak Morson, wican i Xhue lub inne scierwa z Elblaga.

Shanoz, ty sfrustrowany popaprańcu. Ja przynajmniej mogę sobie tu jeszcze pograć, a tobie jedyne co pozostało to użalanie sie na forach.
Nara Shanoziku, nie tykam więcej gówna bo bardziej śmierdzi.

Immortality 22-03-2007 23:44

uzala czy sie nie uzala , ty zas sam potwierdziles to ze jestes tzw. cipuszką ktora daje sie wykorzystywac gl =] !

Siwus 23-03-2007 01:33

=o

Ehhh... Azzzzura zawsze taka była i na zawsze taka bedzie.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć wynik (wojny) o ile taka jeszcze trwa...?

Życzę wszystkim powodzenia w grze i pozdro dla starych przyjaciół~

zeus1985 23-03-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwus (Post 1329634)
Ehhh... Azzzzura zawsze taka była i na zawsze taka bedzie.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć wynik (wojny) o ile taka jeszcze trwa...?

Życzę wszystkim powodzenia w grze i pozdro dla starych przyjaciół~

Wojna już dawno się skończyło, Wanted przejęło server, nasrało i nie posprzątało. Teraz na azurze zajeżdża łajnem, a Wanted sra dalej i ludzi coraz mniej ;)

kruchy 23-03-2007 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1329811)
Wojna już dawno się skończyło, Wanted przejęło server, nasrało i nie posprzątało. Teraz na azurze zajeżdża łajnem, a Wanted sra dalej i ludzi coraz mniej ;)

Oj Yavi ty juz chyba za dlugo w tym swoim domku siedzisz i nie wiesz co sie dzieje na servie btw GL & HF

zeus1985 23-03-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruchy (Post 1329836)
Oj Yavi ty juz chyba za dlugo w tym swoim domku siedzisz i nie wiesz co sie dzieje na servie btw GL & HF

"Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" a dla Twojej wiadomości, wiem doskonale co się dzieje na serverze ;) Może to Ty jesteś ślepy bo zapatrzony w nie powiem co.

kruchy 23-03-2007 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1329852)
"Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" a dla Twojej wiadomości, wiem doskonale co się dzieje na serverze ;) Może to Ty jesteś ślepy bo zapatrzony w nie powiem co.

Żebyś się nie zdziwił

zeus1985 23-03-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruchy (Post 1330013)
Żebyś się nie zdziwił

Nie ma czym ;]

Ise~ 25-03-2007 00:07

Kruchy ... głupio mi to mówić, ale Zeus ma rację. To co napisał ("Wanted przejęło serwer, nasrało i nie posprzątało, a teraz sra dalej"), IMO doskonale opisuje działalność Wanted na servie ... Zresztą, jakby na to nie patrzeć, to Ty też jesteś po prostu ich przydupasem i powoli stajesz się taki jak Draz. No ale cóż ... niedługo już wszyscy sobie padną bez powodu od was, albo będą zmuszeni płacić podatki za wejście do miasta, czy cokolwiek innego (jestem pewien, że Draz coś wymyśli, żeby tylko zedrzeć z innych kasę), więc zostaniecie sami. Ciekaw jestem jak szybko wam się znudzi ... chociaż ... pewnie wcale, w końcu dla was to już nie jest po prostu zabawa - to życie.

Jakby na to nie patrzeć, DoF jest winien sam sobie ... mieli szanse - nie wykorzystali jej ... potem było już za późno.

Pozdrawiam ...

Siwus 25-03-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1332853)
pewnie wcale, w końcu dla was to już nie jest po prostu zabawa - to życie.

Wierzcie mi ale życie bez tibii jest lajtowne :p a po drugie masz o wiele wiele więcej czasu :) polecam ;]

Pozdro ;)

zeus1985 25-03-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwus (Post 1334022)
Wierzcie mi ale życie bez tibii jest lajtowne :p a po drugie masz o wiele wiele więcej czasu :) polecam ;]

Pozdro ;)

Jednak brakuje Mi tych Huntów z Drazem na Hydrach, a potem konwersacja z Dalipim kto bardziej go ojebał :( To były czasy... Miter wie ocb ;p

Drazharm jest jedyną osobą, którą ojebywałem na huntach. Pamiętam do dziś, jak stracił bp boltów, bo dałem cynk Adasiowi ( Fea ) gdzie bolty są, i żeby tylko wpadł z Desintegracją ;) I te krzyki Draza... KURWA!!! MOJE BOLTY!!! A potem debil kazał komuś tam skakać dla niego po bolty hahahah
Jeszcze bardziej się w*****ł, jak Fea wrócił i znowu mu bp boltów rozjebał ;)

Miterek 26-03-2007 15:53

Jasne. Piotrus, ze Draza najlepiej sie tnelo^^ za free exp^^ i loota w chuj :D na wbicie 100k expa tracilem 5bp mf a zyskiwalem po 100k w kasie^^

frances111 26-03-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1334279)
Jednak brakuje Mi tych Huntów z Drazem na Hydrach, a potem konwersacja z Dalipim kto bardziej go ojebał :( To były czasy... Miter wie ocb ;p

Drazharm jest jedyną osobą, którą ojebywałem na huntach. Pamiętam do dziś, jak stracił bp boltów, bo dałem cynk Adasiowi ( Fea ) gdzie bolty są, i żeby tylko wpadł z Desintegracją ;) I te krzyki Draza... KURWA!!! MOJE BOLTY!!! A potem debil kazał komuś tam skakać dla niego po bolty hahahah
Jeszcze bardziej się w*****ł, jak Fea wrócił i znowu mu bp boltów rozjebał ;)

wlasnie dlatego rozeptaliscie wojne vs wanted, wlasnie dlatego draz i jego ludzie nie od dziś jada was jak psy w dupe :) pogratulowac!

Marihuans 26-03-2007 17:52

oj racja. gdybyscie go nie o*******ali to by takich sytuacji nie bylo ;]

Ise~ 26-03-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwus (Post 1334022)

Pozdro ;)

Mnie tego mówić nie musisz - ja już nie gram w tą brain-fucking game (czytam sobie tylko od czasu forum...).

Co się zaś tyczy "powodów" rozpętania wojny ... jeżeli Draz wywołał wojnę za dwa bp boltów, to pozostaje mi jedynie pogratulować członkom wanted dowódcy. (taak, wiem, to nie był powód ... niby powodem były te wszystkie setki tysięcy na które go okradziono na huntach. Szkoda jedynie, że on nie policzył sobie ile to on ludzi okradł)

Pozdrawiam ...

Miterek 26-03-2007 19:46

a gowno wiecie od czego wojna sie rozpenatala a pierdolcie.. zal..

zeus1985 26-03-2007 21:18

Wam już się chyba w dupach poprzewracało... Wojna już trwała, jak Fea rozjebał Drazowi bolty, a przejebaliśmy wojne między innymi dzięki Corsikowi. GZ dla tego pana i jego "przyjaciół" z dupy wziętych ( czytajcie "Dea~" ).

@Pączuś ;*
A pamiętasz jak Aleksy stał na bocie, a my go na*******aliśmy? Hahahah.... Miałes wtedy chyba 40 lv ;p A Draz~ brał Ciebie tylko ze względu na to, że leczysz DSy xD

Albo jak poszliśmy z Raulem na hydry i nam mega loot się posypał? Kilka par Boszków, Kilka RH, a następnego dnia miał hacka ;/

Miterek 26-03-2007 22:04

heh, stare dobre czasy, " Azura za dnia to nie ta sama Azura", "Azura za starych czasow to piekna Azura" a wojna to cos fajnego nawet jesli przegrywasz;) wesz na kogo mozesz liczyc

Gammbler 26-03-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miterek (Post 1335541)
a gowno wiecie od czego wojna sie rozpenatala a pierdolcie.. zal..

Ty k**** wiesz od czego wojna sie zaczela jak zaczoles od lizania dupy Fifrakowi a zakończywszy na Drazie , mowisz ze zyskiwales lota na hydrach jak z Drazem siedziales moze i tak ale on na tb auto robil po 600-700k dziennie bez wysilku dzieki takiemu jeleniowi jak ty ktory go pilnowal i leczyl dsy

Tosik Tepek 26-03-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1335944)
Ty k**** wiesz od czego wojna sie zaczela jak zaczoles od lizania dupy Fifrakowi a zakończywszy na Drazie , mowisz ze zyskiwales lota na hydrach jak z Drazem siedziales moze i tak ale on na tb auto robil po 600-700k dziennie bez wysilku dzieki takiemu jeleniowi jak ty ktory go pilnowal i leczyl dsy

huahuahua !! :D Gammbler się wkurzył ;] Ale do Mitera nic nie mam :)

@Gamm~
weź napisz na pm bo mam sprawę albo na tibi na Akugon ;>

Miterek 26-03-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1335944)

odezwal sie koles, ktory lizal i lize dupe urbowi poczym go z serva wyjebali-.-

Gammbler 26-03-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miterek (Post 1335999)
odezwal sie koles, ktory lizal i lize dupe urbowi poczym go z serva wyjebali-.-

ta pomagalelem po twojemu <lizalem dupe> nie bylo warto tylko ze ja sie do tego potrafie przyznac

Gammbler 26-03-2007 23:33

http://foteka.pl/image.php?id=7433

Gammbler 26-03-2007 23:34

ups srry za spam

Miterek 28-03-2007 12:56

Grebol Maciek :

Mar 25 2007, 08:20:10 CEST Killed at Level 55 by Miter Furax

heh, ah ten macius z klanu..

Gammbler 28-03-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miterek (Post 1338095)
Grebol Maciek :

zalosne ;/

Miterek 28-03-2007 22:18

nom zalosne bo Ty 18 sorca nie umiales zabic:(

Grebol 29-03-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miterek (Post 1338095)
Grebol Maciek :

Czym sie szczycisz? Zabiłes 12 latka ;o? Po czym padłes sam jak szmata z tego co wiem ...

POzdro
Gremb

Miterek 29-03-2007 16:09

muahauahuahua. Ja padlem? aha fajnie wiedziec:o ale dzieki ze mi mowisz, ze padlem bo nie wiedzialem o tym;/;(

Melon 29-03-2007 18:48

miter nab jak zawsze :]

Miterek 29-03-2007 20:13

Elo Arbus ^.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07.