![]() |
Cytuj:
@Zeus No Macius aktywny B) |
Cytuj:
# Klan - inaczej rodzina Widzę, że mi tego zazdrościsz, ale nie ma się co dziwić. Patrząc na Ciebie ludzie widzą dziecko niekochane w dzieciństwie, które teraz się wyżywa na innych pisząc m.in. bzdury na forach. Idź się leczyć człowieku bo wkrótce możesz się stać gwiazdą kilku programów informacyjnych takich jak "Fakty", "Panorama" czy też "Wiadomości" :) |
@TheThunder
Ja bylem wtedy z Wanted ;) i dalej bylbym jakby Drazharm sobie za duzo nie pozwalal, poprostu nie jestem frajerem jak Morson, wican i Xhue lub inne scierwa z Elblaga. |
Cytuj:
POzdro Gremb |
HAAH dzis dowiedzialem sie ze wanted organizuje poi quest ten kto chce isc ma im zaplacic 300K ! Wiec albo wszyscy padna albo wezma zaplate i sie na nich wypna B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Prosze nie myslec ze bronie Maciusia, ani ze mam cos z nim wspolnego. |
Cytuj:
@Eldyn Drazharm od zawsze nie byl za mily, ale wladza uderzyla mu do glowy ... Co do tych "frajerow" to ... zgadzam sie, szczegolny odnosnik do Xhue B) Ale nie zmienia to faktu ze DoF mial szanse pozbyc sie Wantedow, a pozniej to tylko formalnosci ze Swe ... Lecz to tylko gdybanie B) @Pavvulonik A reszta ktora ucieknie huntedo B) Szkoda DoF'u, bo rzadko kiedy abusowali, ich wladza oznaczalaby demokracje, a nie totalitaryzm ... Mimo to enjoy your life on Azura o/ |
Cytuj:
Powiedz mi kiedy tak mówiłem? Jakoś nie przypominam sobie. Przekręcasz wszystko i tworzysz bajki. |
Cytuj:
Shanoz, ty sfrustrowany popaprańcu. Ja przynajmniej mogę sobie tu jeszcze pograć, a tobie jedyne co pozostało to użalanie sie na forach. Nara Shanoziku, nie tykam więcej gówna bo bardziej śmierdzi. |
uzala czy sie nie uzala , ty zas sam potwierdziles to ze jestes tzw. cipuszką ktora daje sie wykorzystywac gl =] !
|
=o
Ehhh... Azzzzura zawsze taka była i na zawsze taka bedzie.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć wynik (wojny) o ile taka jeszcze trwa...? Życzę wszystkim powodzenia w grze i pozdro dla starych przyjaciół~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kruchy ... głupio mi to mówić, ale Zeus ma rację. To co napisał ("Wanted przejęło serwer, nasrało i nie posprzątało, a teraz sra dalej"), IMO doskonale opisuje działalność Wanted na servie ... Zresztą, jakby na to nie patrzeć, to Ty też jesteś po prostu ich przydupasem i powoli stajesz się taki jak Draz. No ale cóż ... niedługo już wszyscy sobie padną bez powodu od was, albo będą zmuszeni płacić podatki za wejście do miasta, czy cokolwiek innego (jestem pewien, że Draz coś wymyśli, żeby tylko zedrzeć z innych kasę), więc zostaniecie sami. Ciekaw jestem jak szybko wam się znudzi ... chociaż ... pewnie wcale, w końcu dla was to już nie jest po prostu zabawa - to życie.
Jakby na to nie patrzeć, DoF jest winien sam sobie ... mieli szanse - nie wykorzystali jej ... potem było już za późno. Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Pozdro ;) |
Cytuj:
Drazharm jest jedyną osobą, którą ojebywałem na huntach. Pamiętam do dziś, jak stracił bp boltów, bo dałem cynk Adasiowi ( Fea ) gdzie bolty są, i żeby tylko wpadł z Desintegracją ;) I te krzyki Draza... KURWA!!! MOJE BOLTY!!! A potem debil kazał komuś tam skakać dla niego po bolty hahahah Jeszcze bardziej się w*****ł, jak Fea wrócił i znowu mu bp boltów rozjebał ;) |
Jasne. Piotrus, ze Draza najlepiej sie tnelo^^ za free exp^^ i loota w chuj :D na wbicie 100k expa tracilem 5bp mf a zyskiwalem po 100k w kasie^^
|
Cytuj:
|
oj racja. gdybyscie go nie o*******ali to by takich sytuacji nie bylo ;]
|
Cytuj:
Co się zaś tyczy "powodów" rozpętania wojny ... jeżeli Draz wywołał wojnę za dwa bp boltów, to pozostaje mi jedynie pogratulować członkom wanted dowódcy. (taak, wiem, to nie był powód ... niby powodem były te wszystkie setki tysięcy na które go okradziono na huntach. Szkoda jedynie, że on nie policzył sobie ile to on ludzi okradł) Pozdrawiam ... |
a gowno wiecie od czego wojna sie rozpenatala a pierdolcie.. zal..
|
Wam już się chyba w dupach poprzewracało... Wojna już trwała, jak Fea rozjebał Drazowi bolty, a przejebaliśmy wojne między innymi dzięki Corsikowi. GZ dla tego pana i jego "przyjaciół" z dupy wziętych ( czytajcie "Dea~" ).
@Pączuś ;* A pamiętasz jak Aleksy stał na bocie, a my go na*******aliśmy? Hahahah.... Miałes wtedy chyba 40 lv ;p A Draz~ brał Ciebie tylko ze względu na to, że leczysz DSy xD Albo jak poszliśmy z Raulem na hydry i nam mega loot się posypał? Kilka par Boszków, Kilka RH, a następnego dnia miał hacka ;/ |
heh, stare dobre czasy, " Azura za dnia to nie ta sama Azura", "Azura za starych czasow to piekna Azura" a wojna to cos fajnego nawet jesli przegrywasz;) wesz na kogo mozesz liczyc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
huahuahua !! :D Gammbler się wkurzył ;] Ale do Mitera nic nie mam :) @Gamm~ weź napisz na pm bo mam sprawę albo na tibi na Akugon ;> |
Cytuj:
odezwal sie koles, ktory lizal i lize dupe urbowi poczym go z serva wyjebali-.- |
Cytuj:
|
|
ups srry za spam
|
Grebol Maciek :
Mar 25 2007, 08:20:10 CEST Killed at Level 55 by Miter Furax heh, ah ten macius z klanu.. |
Cytuj:
zalosne ;/ |
nom zalosne bo Ty 18 sorca nie umiales zabic:(
|
Cytuj:
POzdro Gremb |
muahauahuahua. Ja padlem? aha fajnie wiedziec:o ale dzieki ze mi mowisz, ze padlem bo nie wiedzialem o tym;/;(
|
miter nab jak zawsze :]
|
Elo Arbus ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |