![]() |
Cytuj:
Zaklikaj do mnie na gadu :* to pogadamy ^^ . Wogole jak zycie plynie :) ? |
Cytuj:
mogliscie nagrac film jak pada ta ruda malpa... cya @isecross Ty sie nie udzielaj naabie xd |
Cytuj:
Troche skromnosci ;) |
Cytuj:
Niebyło czego nagrywac ^^ To była egzekucjia :D W sumie gdyby nie update miałbym jakies sznase. @Ise~ A tak nie jest ;] ? @ZrembAzura Trzeba miec mniemanie bo jezeli sie go nie ma zostaje sie szmatą. :o @Nazgool Odrazu po fragu massa zrobiliscie -.-' Igra Mi pisał ze wy tylko wtedy "kozaki chłopaki" POzdro Gremb |
Grembol nie rozśmieszaj mnie!
|
Grebol będąc w trapie nawet tibi 7.6 by Ci nie pomogła ;P
|
Jemu chodzilo oto ze gdyby nie update nie mieli byscie wbudowanego bota i byscie w niego nie trafili z sd bo jestescie jeszcze wiekszymi noobami niz on ;)
yours, Pro Mastah |
Co się stało ?? 8o
|
Cytuj:
|
Na dodatek strapowali maciusia jak stal afk i nie mial uh, leczyl sie tylko exura a dof mial problemy z zabiciem jego.
|
Nie ma zartów to jest MACIEK Z KLANU który postanowil wyjsc z PZ ;]
|
wtf?
Do czego ten temat zmierza? Ostanie kilkanascie stron jest o
•Jak to jakis grebol pada bo uh nie nosi??? :baby: •Czy gammbler zaliczyl jasmin?? 8o •Czy tegax jest zlodziejem czy uczicwie zarabia?? :evul: •Czego to Cors nie robil pol roku temu?? :D |
Cytuj:
Chodziło Mi o to leszczu ze po update skasowano 2 wyjscie. Expie normalnie od dawna wiec nie pierdol ze w dp 24h Jak Wy siedzę.:baby: @down Muahaha xD Narazie do przejecie serwera Wam daleko. . . POzdro Gremb |
To od dzisiaj sie to zmieni :* :baby:
|
nie wiem po co tyle gadania o deda jakiegos nooba , zaden to frag a gadania na 3 strony nie jednemu by bylo zal uj.
|
W sumie za goldena można czasem zmarnować ujota :p
@Tegax A co zaopiekujesz się maciusiem ?? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do milosc i zlotow mozecie dodac temat maciusia... A co do wspanialego dofu to jak tam exp w pz?
Down Brawo ,mozecie wszystko a nie robicie nic , wiec dajcie sobie spokuj ... po co sie meczyc? |
Czas powiedziec STOP! Denerwuje mnie ta NIEMOC!, bojazliwe podejscie HEGa i Vorn'a,
szpiegostwo itd. itp. Nie mam juz zamiaru siedziec na Ventrilo/Tibii i luchac teksty np. " Moze to trap?!, moze jest ich wiecej?!, dajmy loga! {i DoF pozotawia tylko kurz po udanym, masowym wylogowaniu sie} / Edron/ dragi/ Marjola (txt. Vorna :P) <-- to jest jeden z bardzo wielu "akcji". Nvm czy ja dolaczylem a potem Belchatow Team a od Wanted odeszlo pare osob, typu: Last, Xuhe, Adi, Wymar/ nie pamietam czy ktos jeszcze /. Wesolych, spokojnych i radosnych swiat oraz szczesliwego Nowego Roku 2007 PS. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie. Jak ktos bedzie pisal, ze ja lammer czy chuj wie co, to i tak bede mial to w dupie! ~~ Adam/Hoffi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |