![]() |
Cytuj:
frajda była klepac kolesia który lata z broad swordem i pada x2 na dzien? zal.pl . . . POzdro Gremb |
frajda nie frajda ale loot na okolo 15k byl;o a 2 sd poszly;o
|
Siema ? :baby:
Co tam łapsy slychac? :baby: Jak tam te skecze na azurze sie mają? B) |
;o odezwij sie lamko na gg to poklikamy;d
|
a na Azura. Wanted rzadzi DoF-u nie ma:P
|
Zabrakło Tegaxa to i zabrakło Dofu na polu bitwy ^^ hahaha :P :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie uzywaj formy "przejebalismy" bo ty w tej wojnie nigdy nie walczyles |
Cors a ty uważasz że dof walczył ?
Bo ja raczej twierdze ze to ataki partyzantów :P |
tez tak uwazam.... na open battle to byly raptem 4 osoby....
i to nie byla wojna , wszyscy porozchodzeni po calej pustyni... w edron juz cos sie dzialo ale to ciagle nie to bo jak ambellyn pierwszy sie wjebal to nikt za nim nie pobiegl... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co ma robic sorc bez many i ss gdy atakuje go 170rp i 180rp a moze wskoczyc pod ziemie?
Kto sie wylogowywal na akcjach oprocz urba? chyba to ty? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie dawaj mu gg to znany haker-.- wyjebe Ci chain army itp..
|
Cytuj:
Powiedz mi jeszcze czyje GG mam Ci posłać, bo znam też takich, którzy swojego nie znają i po formacie do mnie dzwonią abym im podał ich nr gg xD |
Cytuj:
|
Wesołych Świąt Wielkanocnych :)
|
nie ma co gadac Azura stala sie i staje sie bardziej najciekawszym i najlepszym serverem xD zycze Azurze aby doznala malej ewolucji bo wkrotce bedzie grac okolo 50 osob
|
Gm :p
[IMG]D:\patryk\uosu-140[/IMG]
|
Aktualnie brakuje mi OPEN BATTLE na azurze. Dof nie loguje tylko grzeje dupe na noobach ;s Po kilku zadarciach z Wanted olalem ich i stwierdzilem ze nie ma sensu byc z poteznijszymi i pewnymi siebie boterami <Wanted> Wywnioskowalem z moich dedow xD ze postaram sie pomagac slabemu nieudolnemu DOF'owi . Wiadomo ze ja na tym servie nic nie znacze ale SD 190~ zawsze cos da. Oczywiscie jesli DOF zdecyduje sie na battle . TO na tyle.
__________________________________________________ ____________ EL DRAZITO =*** PZDR CORS ^^ |
Cytuj:
Tez tak kiedys twierzdzilem i wiesz co.... Wojna do niczego dobrego nie prowadzi a w pz masz czas przemyslec swoje wczesniejsze czyny ;] |
Cytuj:
Azura powinna zaczac wbijac lvle zeby dorownac ludziom na swiatach non pvp lub furora - Wbic jakis pierwszy 200 lvl a potem reszte i reszte ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mar 31 2007, 12:27:48 CEST Killed at Level 50 by Morson Mayon and by Wican Zajebali Cię i tyle ;) |
No ja wiem ze mnei ubili ^^
A na Drago mam wyjebane -.- A poza tym moj kuzynek wraca do gry pewnie i bedzie spoko a on mi zdradzil w sekrecie ze bedzie z DOFem ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
OMG, ale Wy to bzdury piszecie OMG! zal.br;(
|
lol.
Kuzynek ci nie pomoze. DoF nawet jak by chcial to nie maja szans. Po pierwsze za duzo tam takich co sie boja wybiec i sd, po drugie jak bedzie open battle to sobie zobaczycie. Sam Ecrusher mogl by byc i by go nikt nie ubil ^^ |
Ja nie mowie ze mnei kuzyn obroni ;s Tylko ze bede za nim szedl a mam mam to w powazaniu ze bede padal ;s
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=124281
Zabawy z Morsonem Mayonem zapraszam naprawde facet wie jak dojebac :-) |
Cytuj:
jak bylo 10 schodkow i non stop chodzil to ja sie nie dziwie lol |
To sie nazywa "chłyt martetyngowy":evul:
|
"sam ecrusher mogl by byc i by go nikt nie ubil ^^
LIŻ DUPE LIŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZ |
Cytuj:
LIż DUPE LIZZZZZZZZZZZZZ!!!!!11111111oneonenoejeden |
Cytuj:
|
Xhue:
Apr 12 2007, 02:19:53 CEST Killed at Level 110 by Marshall Don Doggy tak koncza lizodupy, ktorzy biora gildie ponad rl, wanted zrookowalo mu 2 osoby z rl i 1 shuncili czas na nastepnego glaba-.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |