![]() |
Ludzie wyluzujcie troche są święta! Taki czas przebaczania itp. :P
Ma takie pytanie, za kim w końcu stoi Gammbler?? jak DoF online to on sobie gra i leje na wszystko, to samo jak Wanted online. Biega po miastach i leje ludzi bez powodu. Wesołych Świąt Wam życzę! Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
|
@Up
Łukaszku nie przeklinaj ;DD Wesołych Świąt życze wszyskim ;] Pozdro :) Franek :) |
Cors ty zamiast do Yaviego skakać zacznij bić wanted
Bo strasznie sapiesz do niego |
Cytuj:
|
Znalazlem na jakims forum, podpisane yavi owned:
[IMG]http://images3.fotosik.pl/304/1ba425ff791903a0.jpg[/IMG] |
@Dandrag
Mowisz ze sa swieta i niebendzecie bili wanted wy macie zawsze jakas wymowke jak nie zjazd to swieta.Niepowinniesice myslec ze jak pujdzecie bic wanted to padniecie bo jak tak myslicie to tak sie stanie moglibyscie sie zebrac w grupe i isc grupa na draza albo innego wantoluda. <<<<<WESOLYCH SWIAT>>>>> |
Cytuj:
|
@up
wlasnie tez mi cos nie zgadzalo, ta tarcza przypomina demonke. wydaje mi sie, ze ten z lukiem to drazito albo urbex fast logout. |
Cytuj:
|
wbilem pare lvli i wbijam nastepne :P
nie wszystko jest takie na jakie wyglada - ale dobrze widziec ze sa jeszcze azuryjczycy ktorzy sa niedoinformowani :P gammblera nie bede krytykowac ten gosc jest po prostu ponizej pewnego poziomu. nie chce tak nisko schylac chocby po to zeby go zwyzywac, nie warto a na yaviego jade bo jest najwiekszym tchorzem jakiego w tibia widzialem - do tego to jego pieprzenie i teorie - wam latwo pisac " nie jedzcie na yaviego "- tydzien byscie z nim na vent pobyli to byscie mieli podobne zdanie :O |
Drago~~Yawi ^.^"~~Draz~~Urb <na tej focie>
|
|
Merry Christmass Everybody :)
|
@ Cors
Każdy ma zady i walety ale to cie do niczego nie upoważnia gadam z yavim w zasadzie codziennie tez mnie czasem wkurza tak jak i ja jego pewnie wiec wiem ze smażysz skwary bo zdążyłem go poznać dość dobrze. Jak nie znasz sytuacji albo coś gdzieś usłyszałeś to się nie wypowiadaj bo to jest już żałosne. |
Cors a kim Ty jestes zeby krytykowac innych ludzi?
Czepiacie sie Gammblera ze zabija low lvle i co? Cors moze juz nie pamietasz jak mnie zabiles kiedys razem z Zordanem? Mialam 25lvl i potrzebny Ci byl kolega zeby mnie zabic? Wez Ty lepiej przestan sie czepiac innych, bo sam jestes beznadziejny... |
Cors czy ja cie gdzies obrazilem wyzwalem? ze pozwalasz mnie oczerniac i wydawac opinie na moj temat wcale mnie nie znajac. Probojesz zrobic zemnie wieksza ciote od siebie? Sorry ale tego rekordu nie da sie pobic w zaden sposob.A i mam nadzieje ze cie w koncu poznam:)
|
Cytuj:
|
Gammbler to moj ziom z RL i ludzie, ktorzy wchodza na Tibie tylko po to zeby posiedziec w pz-cie niech lepiej sie nie wypowiadaja na temat jego gry.
a co do mojego lvl-a i wojny to nigdy nie napisalem, ze w niej uczestnicze bo sciemnianie nie sprawia mi przyjemnosci. jednak jak zawsze licze na "przebudzenie" DoF! moze w koncu zrozumieja ze jesli i tak nie mozna expic to mozna chociaz sprobowac zabic te lamki z Wanted. Pozdro Jet |
Cytuj:
cioto to se wiesz do kogo mozesz mowic ?:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |