Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Imargam PA!!! ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104520)

plebaN1 03-12-2006 12:49

[quote=Xybee;1108339]Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...

ucha sie za 1,5k lub wiecej ;d hp?oO

plebaN1 03-12-2006 12:55

lol ! jeszcze niedawno wszysy tyrali Tajfuna a teraz tajfun rox ooo ubij go tajfun plx wywal go s serwa ciekawe jak by go tajfun lał co by robił

jak na każdym forum NOOBY!

Sway 03-12-2006 14:29

plebacośtam gadasz że na każdym forum nooby aaa spójż najpierw na siebie obkręć się 10x w kółko i pomyśl co ty w ogóle piszesz i popraw ort. :)

Rosi 03-12-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1107501)
Jak narazie to wy wychodzicie na nobow robil pa i co tylko on to robil kazdy z nas kiedys robil pa a wy to kuzwa przezywacie jak mrowka okres -.- jeden z was napisal "ima zal mi cie" no i oczywiscie reszta nobow zaczela spamowac to samo lool2 poco wogule ten temat tak jak kolega wczesniej napisal wiecie co to kick lag? i wiecei co to hydra ? najgorsze jest to ze wypowiadaja sie tu noby 10-20 levele! ma 200 level i gz mu zato i wlasnie to sa polacy "wy" tylko potraficie zazdroscic hmm ima niemial 200 niebylo tematu ima ma 200 jest temat ima PA ZAAAZDROSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s niwszyscy polacy to noby :);)

Tak to są polacy
Ima ( cos w podobie ): Widzisz ty mi nic nie możesz zrobić a Ja Ci mogę.

Zresztą nie ma mu czego zazdrościć, może troche głupoty lol2.
Ima Myśli, że może wszystko, na forum spoko ziOmal, a w tibi no comment.
-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieugiety
Wiecie, powiem wam tak:
Gdybyście mieli taki lvl jak on, znudzeni byście byli grą, ile mozna expic?

Można iść uwalić kogoś 100+ a nie bić 15 lvl i 40 ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xybee
Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...
Po 2 sa to koledzy w grze razem huntujacy napewno...
Po 3 kazdy kto gral na serwie pvp zabijal kogos za nic

1. Pewnie i masz racje ale dałem taki przykład, żeby poszedł na kogoś silniejszego 100 + lvl a nie bij 15 lvlki.
2. Pewnie i masz racje.
3.Yyy? ...Mhm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil
robi to w Tibi, co "koledzy" z nim na podwórku

OWN3D xDD 8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grabadia
1. Furura słynie z noobów, moż po prostu Ima~ mial juz dość i chcial ich jakos wytempić
2. Nikt normalny nie daje party każdemu kto go zaprosi
3. Dead na hydrze - freez, kick, zamułka kompa, skok napięcia prądu

Zapomniałeś dodać
4. Inny ovner jakiś 10 latek :D
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grabadia

a, osobiscie, subiektywnie uważam, że uczepiliście sie Imargama bo:
-zazdrościcie mu lvla*
-zazdrościcie mu itemów*
-zazdrościcie mu addonów*
-zazdrościcie mu czegoś innego, czego nie wymienilem*
-albo po prostu lubicie się czepiać *

Level to nie wszystko, znam ludzi którzy mają 50 lvl a są bardziej lubiani niż taki IM.
2.Itemów ? Aa nob seta :D A tak szczerze nie ma co zazdrościć więć raczej nie.
3. Eee tam przesadzasz.
4. MHm.
5. Nooo : > :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch
chuja wiecie o sytuacji w duskach i pierdolicie

Masz racje, ty wiesz najwięcej.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII
Na tym poziomie tez by mi sie znudzilo ciagle expienie...Czasami trzeba sie zabawic i kogos stuknac.

Masz racje, najlepiej 15 lvle. Bo mają MPA.:o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sway
O.o tak Xybee zgadzam się z tobą w 100% Valerian noob... A dlaczego? Otóż to śmieje się jak jakieś dziecko z Imargama że padł na hydrze a tak na prawde to Imargam miał kicka albo coś innego bo nie możliwością jest to aby 200+ ek... Padł na hydrze w sposób nie zblokowania jej

A i dobrze mu.
Mógł na racie paść :) ;) :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1
jak na każdym forum NOOBY!

A ty jesteś największym.

XIII 03-12-2006 16:00

Knighci sa zalosni w pvp. Max cios w granicach 70-100. To kogo on ma zabic samemu?

Anvortis 03-12-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1109959)
Knighci sa zalosni w pvp. Max cios w granicach 70-100. To kogo on ma zabic samemu?

No wiesz gdyby to byl sword to przy skillu 100, ice rapier + exori to zgon ....poszukaj sobie filmu z Savage Funkstar jak uwala 110 ED, ktory myslal ze co mu taki najt moze zrobic. ice rapier rox

Smiejecie sie, ze padl na Hydrze ? a co ma powiedziec Taifun, ktory padl za 265 bodajze na Mino Magu ^.- kick rox.

Luthi 03-12-2006 16:34

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu noobowania Ima~. Zabił 15 lvla na 202. z PA'ował 42 lvla na 5000 gp. Na bp uh? lols... Same 20 lvl dookoła niego 10 owner Ima~ puścił na komputer swojego 5 letniego kuzyna? zal.br.

A jescze te hity, w 42 sorca z armem walił po 9 hp -> omfg.

#Co do śmierci na hydrach.
Hydra może walić hity za 300+ to raz, lag + spowolnienie może dać również ciekawe efekty, 2 hydry na raz mogą zebrać z też ponad 600 hp na turę. Wystarczy kick na 5 sekund :).

plebaN1 03-12-2006 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sway (Post 1109742)
plebacośtam gadasz że na każdym forum nooby aaa spójż najpierw na siebie obkręć się 10x w kółko i pomyśl co ty w ogóle piszesz i popraw ort. :)

LOLO chyba chciales powiedziec zebym uwazniej pisal bo ja tam widze tylko literowki

IMA~ MAJ PAN!

Raditz Saiya-jin 03-12-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1109966)
No wiesz gdyby to byl sword to przy skillu 100, ice rapier + exori to zgon ....

zawsze mogl isc na jakiegos 100~lvla, ubrac bursty i walic z explo ;]

MirozzHarmonia 03-12-2006 19:17

Nie okłamujmy się wbił 200 lvl+ i gitara i dobrze robi rox "PA" cisnij ich tam ostro pozdrooooo Ziooooooom to samo bym robil jak bym gral w tibie i mial 200 lvl ;] huhauaha

~Tera mnie to wali, bo jestem na fali~

bartek8808 03-12-2006 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosi (Post 1107492)
Odezwał się Eternal Oblivion.
Taaa, widziałeś texty Ima na wojnie ?
Byś padł ze śmiechu jaki kozak z niego, a od Taifuna na pare hitów by padł.

Nie żebym stawał w obronie Imargama ale ty chyba nie wiesz co mówisz. Taifun nie dał by rady zabić Imargama. Nie orientujesz się za bradzo więc nie pisz:baby:

T3H_VirUs 03-12-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verlian (Post 1107309)
Pewnie wtedy najmłodszy owner grał, który ma 10 lat :D.

Co do filmu:

Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.

Właśnie... :|
Imargam wg mnie to lamer :p a ten film pokazuje to w 100%...

Sola 03-12-2006 22:04

...

bose Imargam wg mnie jestes zalosny...

Sway 03-12-2006 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartek8808 (Post 1110442)
Nie żebym stawał w obronie Imargama ale ty chyba nie wiesz co mówisz. Taifun nie dał by rady zabić Imargama. Nie orientujesz się za bradzo więc nie pisz:baby:

Dał by rade jak by Imargam miał albo kick'a, freeza albo inne dziadostwo albo zapodał by w niego rune paralize to może wtedy Imargam by troche spękał i mógł by nie trafiać w uhy albo zostaje ostatnia możliwość jak Imargamowi skończyły by się uhy to wtedy dead :P
Ale w inny sposób nie jest możliwe aby Taifun rozwalił Imargama...
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-
Coś w tym stlu :)

zajcu 03-12-2006 22:54

OMG co za noob i Ima~ a miałem do niego szacunek. Za missclicka bedzie lal i kaze sobie placic! niemam pytań

Bilduulach 04-12-2006 10:12

Witajcie wojownicy z furory. Tym bohaterem filmu jestem ja, pragne wam powiedziec ze ja nie dałem mu party tylko przez przypadek go uderzlem. Zycze wszystkim wojownikom z Duskiness i Abberatio zeby wykopali "Lamera" z serva:evul: :evul:

MagField 04-12-2006 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sway (Post 1110686)
Dał by rade jak by Imargam miał albo kick'a, freeza albo inne dziadostwo albo zapodał by w niego rune paralize to może wtedy Imargam by troche spękał i mógł by nie trafiać w uhy albo zostaje ostatnia możliwość jak Imargamowi skończyły by się uhy to wtedy dead :P
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-

Więcej wali z ue ...Widziałeś ten filmik jak ktoś taifunowi zabiera loot z wrl?On walił w tego knighta hity po 900+ z ue.Skoro w tyle wali w ludzi to w potwory po 1800+

Sway 04-12-2006 15:51

Nie zrozumiałeś mnie ja podałem dane ile on wali w ludzi rozumiesz??:)

Thebill 04-12-2006 16:53

co do parazlyze to tylko druid moze jej uzywac czy sie myle?

Khazul 04-12-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sway (Post 1110686)
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-

Runki paralyze moga uzywac tylko druidzi btw ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44.