Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nowe servery na 10 urodziny? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110055)

Mimo-vader 22-01-2007 22:02

Tak, ale jeśli nie powstaną nowe serwery to poprostu wielu graczy odejdie ;).
A nawet jeśli powstaną 2 to i tak bezsensu bo kolejki na rooku będą po 1000 osób, a na mainie kolejki na roty na 48h, tak jak to miało miejsce na Kyrze :p .

Barpaq 22-01-2007 22:58

??

Po co wam new servery ?? Zobaczcie ile ludzi gra na światach pvp - mało <zalezy na jakim św.> To czemu do k***y nę**y niemożecie na nich grać ??
jeśli uważacie że na rl tibia pvp pk-uja jak na ots pvp-enfo ! - To się Mylicie

OTS - :glupek:

Goldscorpion 23-01-2007 09:16

@ up
Co nasz obchodzą pvp. Bo większość graczy nie chce zaczynać. Ledwo wyjdą z rooka, z trudem wbiją lvl 9 i zaraz troszeczkę dalej od miasta bandy PK i znów nadrabiać. Ja BRONIĘ MOJEGO POMYSŁU. Ograniczenia. Pkować można tylko ten sam bądź wyższy lvl. To bez sesnu jak 50 lvl zjedzie 10lvl a tak już mi się zdarzało. Cipom to chyba powinno dać do myślenia, że zwykłym non pvp takim bardzo zaludnionym jest Antica i to wszystko. A non pvp?? Wszystkie równo od góry do dołu około 18.00 950 na serwie a mistrzostwo świata jest koło 19.30 ostatnio na Menerze byłem 180 w kolejce. Aby w tibie ludzie nie przestali grać Cip ma 2 wyjścia nowe non pvp ( nieopłacalne tak jak tu już wspomniano wtedy zwykłe serwy padną) bądź wprowadzenie ograniczeń jakie napisałem UP.

Zotemut 23-01-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goldscorpion (Post 1216550)
@ up
Co nasz obchodzą pvp. Bo większość graczy nie chce zaczynać. Ledwo wyjdą z rooka, z trudem wbiją lvl 9 i zaraz troszeczkę dalej od miasta bandy PK i znów nadrabiać. Ja BRONIĘ MOJEGO POMYSŁU. Ograniczenia. Pkować można tylko ten sam bądź wyższy lvl. To bez sesnu jak 50 lvl zjedzie 10lvl a tak już mi się zdarzało. Cipom to chyba powinno dać do myślenia, że zwykłym non pvp takim bardzo zaludnionym jest Antica i to wszystko. A non pvp?? Wszystkie równo od góry do dołu około 18.00 950 na serwie a mistrzostwo świata jest koło 19.30 ostatnio na Menerze byłem 180 w kolejce. Aby w tibie ludzie nie przestali grać Cip ma 2 wyjścia nowe non pvp ( nieopłacalne tak jak tu już wspomniano wtedy zwykłe serwy padną) bądź wprowadzenie ograniczeń jakie napisałem UP.

A jak masz 70lvl, i Ci jedzie taki 8lvl po starych? -.-
Wtedy fajnie nuuba zabić, wiec STFU!

Człowiek D 23-01-2007 10:23

@Up
To się daje magiczną opcje "ignore"
A co do nowy serverów to tylko non-pvp bo dużo osób na nich gra w wyniku czego są przepełnione.Dziwie się ,że jeszcze do tej pory cipsoft nie uruchomił nowych.

Zotemut 23-01-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Człowiek D (Post 1216604)
@Up
To się daje magiczną opcje "ignore"
A co do nowy serverów to tylko non-pvp bo dużo osób na nich gra w wyniku czego są przepełnione.Dziwie się ,że jeszcze do tej pory cipsoft nie uruchomił nowych.

W przypadku złodzieja loota też ignore?
Można mieć lagi i...

Człowiek D 23-01-2007 10:36

Jak ci jakiś hlvl bedzie kazał płacić za nic to też go zabijesz?

Bourne 23-01-2007 11:42

Cie chyba grzeje czlowieku z tymi ograniczeniami.

HaHA!! Smieszny jestes ...

Ktos cie trzyma na PvP ... Nie!

Wiec zjazd do siebie na NP-PvP.

PozDro.

Suk Suk 23-01-2007 12:19

Cytuj:

@ up

Takie ograniczenie spowoduje że na wojnie zbieze się 10x 100 lvl i będzie pekować cały serv bo 120-150 lvl nie będą mogły się bronić.. Jak zaczynałem grać nie było skulli 1 dnia na meinie 6 deadów , i tak codziennie przez tydzień miałem ich około 100 nawet od 90~ lvl (miał missa). Uważam że pvp jest ok a problem tkwi w ludziach. A za pół roku moda na non pvp minie.. znudzi sę ludziom i powrócą na servery pvp. Chociaż na większości jest wojna... Kiedyś na kazdym pvp było 800-900 osób a teraz expić się nie da... Na demona czekać 15 minut lol... Tak niesttey jets a cipy popełniły błąd wcześniej gdy stworzyli te światy wg mnie ligiczne by było połączenie tych co wyszły w tym samym czasie w jedną całość.. Pomysł troche odważny ale gdyby przeprowadzić ankiete na danych światahc i zobaczyć co myślą ludzie...
Tak czy inaczej ja sevów pvp bym się spodziewał w przyszłość ale napewno nie najbliższej bo za mało ludzi gra na tych co są.

shoq 23-01-2007 14:05

Cytuj:

@ up
Co nasz obchodzą pvp. Bo większość graczy nie chce zaczynać. Ledwo wyjdą z rooka, z trudem wbiją lvl 9 i zaraz troszeczkę dalej od miasta bandy PK i znów nadrabiać. Ja BRONIĘ MOJEGO POMYSŁU. Ograniczenia. Pkować można tylko ten sam bądź wyższy lvl.

Ja wyszedłem z rooka, miałem 8 level i od razu padłem! Straciłem 420 exp! Chciałem podciąć sobie żyły, bo tyle expa to chyba nawet taifun devilry przez całe życie nie nabił. Ale mnie odratowali. Siedzę od 5 lat przy kompie i usiłuję odrobić ten stracony exp.

Wyjdź, chłopcze. Kto bije 9 levy? chyba tylko 10 levy. -.-
A jak 50 level bije 10 to chyba tylko hack albo bana robił.

Goldscorpion 23-01-2007 14:47

@up
Zdziwiłbyś się jak grają BR PK

First Doom 23-01-2007 18:31

dla br 50 lvl ubicie 10 czy tam 18 lvlka to sukces ( pewnie mysla ze mozna sie dorobic na takich )

First Doom 26-01-2007 11:28

no i lipa... wyszly nedzne non-pvp ehkm...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09.