Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Brass armor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12449)

Descartes 17-11-2004 20:57

@Up: Naucz się ortografii, ok?

Quest z Mino Magiem był, ale został usunięty ponieważ był za trudny.

EOT

wOjTaSeQ 21-11-2004 19:26

Armor

Ja NIeewieze ze na rooku jest brass armor.Jak ktos chce go miec to JUrela venore mam go w dp

Plastex 23-11-2004 20:38

Ghoul jest za murem w katana room (chcialbym sie tam dostac chociaz i tak pewnie by mnie zabil:) ).spike sword podobno sie dostaje za zabicie minotaura na skale golymi rekami.

Kawior 23-11-2004 22:53

Male sprostowanie
po pierwsze jezeli byl taki quest to z tego co wiem quest polega na jednorazowaym wzieciu przedmiotu
Inaczej to sie nie nazywa quest

Po drugie jezeli juz byloby tak ze bierze sie tego spike sword s wyspy to
jak macie go zamiar wzioc jezeli jest on otoczony kamieniami??

No i wreszcie klucz byl wedlug mnie dostepny po osiognieciu jakiegos lvlu na rooku, quest przypuszczalnie nie znajdowal sie na tej zakichanej wysepce

KONIEC

blizare 10-12-2004 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Ludzie! A ja znam tunel z maina na rooka!!! Hahaha!!!

Oto skrin, ja po podróży wróciłem na rooka. Lv 21, palek. Niestety na rooku profesja znika, lecz po powrocie na maina powraca!

http://www.thimburd.webpark.pl/tunel.jpg

PS Oczywiście żartuję... ale wiecie... ploty to każdy puszczać może... -.- A ten pan na 7... coś lv to ma fs'a od gm'ów. A reszta eq to normalny best eq na rooku. -.-

hahaha co ty pier dolisz haha !

Res 10-12-2004 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blizare
hahaha co ty pier dolisz haha !

Napisał ze zartuje...czytaj dokladniej -.-

Res 10-12-2004 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
Quest z Mino Magiem był, ale został usunięty ponieważ był za trudny.

EOT

Quest z mino magiem został usunięty z powodu nie zamykania drzwi przez wyzsze lvle:)
Sry za dwa posty pod rzad:/

MS_nake 10-12-2004 20:02

Cytuje :
jezeli juz byloby tak ze bierze sie tego spike sword s wyspy to
jak macie go zamiar wzioc jezeli jest on otoczony kamieniami??

Pomijam że nie pisze się " s wyspy " tylko z wyspy ale chlopie ty chyba tej wyspy nie widziałeś , bo spike nie jest otoczony kamieniami tylko ogniem.

Co do tego brassa to nie wierze w to żeby ktoś go posiadał...

Emil1 10-12-2004 20:50

Ale nawet:
-jak się z tamtąd wydostaniesz?
-jak się tam dostaniesz?
-jak już tam będziesz to wydaje mi się, że spika nie weźmiesz bo na nim nie da się niszego położyć czyli nie da się go chyba wziąść.
-ktoś już napisał, że ta wyspa to pic.
-skąd wiesz, że teleport akurat tam prowadzi?

PYTANIE DO WSZYSTKICH: większość was pisze, że kiedyś był quest albo daje jakieś rozwiązania, może napiszecie skąd o tym wiecie?

ktos_tam 10-12-2004 22:23

temat o brass armor, a jakoś cały czas *******icie o tym spike swordzie

Ufocznik 10-12-2004 22:46

po 1) wszyscy cos gadali ze nie widza jakos spike sworda w tym eq... chyba widzicie ze ma luk i strzaly (jesli ten ss to nie fake) to gdzie ma spika trzymac? moze ma w bp? -.-
po 2) spike sworda sie nie dostaje od cipfrieda na zadnym 20 czy 50 lvlu tylko on dostal od cipow/gmow i zadnego questa ze spike swordem nie ma na rooku.
po 3) brass arma pewnie ma z mino maga bo ze 2 lata temu byl klucz do tych drzwi, ale juz nie ma (!!)

po 4) najprostrzym sposobem aby rozwiazac te wszystkie problemy byloby sie spytac go i poprosic zeby pokazal na trade, ale oczywiscie zaraz kots wymysli ze widzial na trade ze on ma mpa -.-

PO 5) <edit> domek ma a) dla szpanu, a kase wysylaja mu qmple/wysyla sobie drugim charem b)dostal od cipow za najwyzszy lv na rooku oczywiscie dla szpanu. oczywiscie w tym domu raczej nikt nie miesza bo zeby dac invite to trzeba byc w tym domu, chyba ze sunrise zrobil sobie kiedys 8 lv, kupil chate i dal invity i dal sie zrookowac zeby meic rookmastera w co SZCZERZE WATPIE

@blizare
moze i ma fsa a moze i nie ma ^^ w kazdym razie napewno nie ma go z zadnych ogni ani od cipfrieda -.-

PS. tez bylem w tym tunelu i na rooku zabijalem ludzi i pare razy mialem bana za zabjanie i w koncu delete konta i mojego chara juz nie ma -.- <rotfl>

Kengavol Sorcerer <-new char
Valoria/Ab'dendriel
Profesja: zgadnij :p
Lvl 20
Mlvl 35
Skills: 19/21 fishing 58
Peace =)

ktos_tam 11-12-2004 11:02

Mam rozwiązanie na punkt 4. Zrobić z nim na teade i zrobić ss i zamieścić.

tik-tik 11-12-2004 11:09

Rook - nudy

Kurcze. Ja zawsze wychodzę z rooka na 8 lvl. Nigdy nie widziałem na rooku levla 25 ani większego. Według mnie ten 50lvl i spike sword to trochę dziwne. Co nie?? :confused:

ktos_tam 11-12-2004 15:11

ja sobie teraz zrobiłem rookstayera (niewiem jak to się dokłatnie pisze :p ) i mam narazie 14 lvl. A największy lvl jaki widziałem to chyba 34

Mistyczny 11-12-2004 15:42

A może...

Mój kolega mi mówił ,że Sunrise ma Demon Set od Gm. Więc dlaczego by miala
nie mieć Brass Armoru może też dostała :) . Prosze o wyrozumiałośc mój pierwszy post.

Emil1 14-12-2004 14:22

@up.
To pogratuluj koledze obszernej wiedzy, bo takiej historii to chyba jeszcze nikt z tego temacie nie słyszał. Jak nadal będziesz pisał takie posty to wyrozumiałości tu nie zaznasz.

Jeżeli każdy wyskoczy tutaj ze swoją legendą/pomysłem to można pisać i pisać. :)

sknerus22 14-12-2004 14:43

@up up
LOL ROTFL. Ten twoj kolega to ma niezla wyobraznie a z taka to niech sie bierze za pisanie 6, 7 i 8 czesci Harrego Pottera czy jak mu tam. LOL

Edit: @up up Sunrise to facet nie kobieta :P lol.

Coby 14-12-2004 19:03

a ma ktos moze na rooku <inferna> Bronze Amulet ? Ja mam :P wypada z minosow

Mistyczny 20-12-2004 20:25

yy... sorki ale to temat o Brass armor a nie bronze amulet ok ? :]

Loswor 20-12-2004 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aktus
przecietny gracz, ktory na 8lvl wychodzi z rooka raczej nie ma szans na to zeby zdobyc nawet kilka k...

No chyba nie bo jak ja wychodzilem z rooka miałem 2.5k i od razu miałem dobry ekwip.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53.