![]() |
@Up: Naucz się ortografii, ok?
Quest z Mino Magiem był, ale został usunięty ponieważ był za trudny. EOT |
Armor
Ja NIeewieze ze na rooku jest brass armor.Jak ktos chce go miec to JUrela venore mam go w dp
|
Ghoul jest za murem w katana room (chcialbym sie tam dostac chociaz i tak pewnie by mnie zabil:) ).spike sword podobno sie dostaje za zabicie minotaura na skale golymi rekami.
|
Male sprostowanie
po pierwsze jezeli byl taki quest to z tego co wiem quest polega na jednorazowaym wzieciu przedmiotu Inaczej to sie nie nazywa quest Po drugie jezeli juz byloby tak ze bierze sie tego spike sword s wyspy to jak macie go zamiar wzioc jezeli jest on otoczony kamieniami?? No i wreszcie klucz byl wedlug mnie dostepny po osiognieciu jakiegos lvlu na rooku, quest przypuszczalnie nie znajdowal sie na tej zakichanej wysepce KONIEC |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisał ze zartuje...czytaj dokladniej -.- |
Cytuj:
Quest z mino magiem został usunięty z powodu nie zamykania drzwi przez wyzsze lvle:) Sry za dwa posty pod rzad:/ |
Cytuje :
jezeli juz byloby tak ze bierze sie tego spike sword s wyspy to jak macie go zamiar wzioc jezeli jest on otoczony kamieniami?? Pomijam że nie pisze się " s wyspy " tylko z wyspy ale chlopie ty chyba tej wyspy nie widziałeś , bo spike nie jest otoczony kamieniami tylko ogniem. Co do tego brassa to nie wierze w to żeby ktoś go posiadał... |
Ale nawet:
-jak się z tamtąd wydostaniesz? -jak się tam dostaniesz? -jak już tam będziesz to wydaje mi się, że spika nie weźmiesz bo na nim nie da się niszego położyć czyli nie da się go chyba wziąść. -ktoś już napisał, że ta wyspa to pic. -skąd wiesz, że teleport akurat tam prowadzi? PYTANIE DO WSZYSTKICH: większość was pisze, że kiedyś był quest albo daje jakieś rozwiązania, może napiszecie skąd o tym wiecie? |
temat o brass armor, a jakoś cały czas *******icie o tym spike swordzie
|
po 1) wszyscy cos gadali ze nie widza jakos spike sworda w tym eq... chyba widzicie ze ma luk i strzaly (jesli ten ss to nie fake) to gdzie ma spika trzymac? moze ma w bp? -.-
po 2) spike sworda sie nie dostaje od cipfrieda na zadnym 20 czy 50 lvlu tylko on dostal od cipow/gmow i zadnego questa ze spike swordem nie ma na rooku. po 3) brass arma pewnie ma z mino maga bo ze 2 lata temu byl klucz do tych drzwi, ale juz nie ma (!!) po 4) najprostrzym sposobem aby rozwiazac te wszystkie problemy byloby sie spytac go i poprosic zeby pokazal na trade, ale oczywiscie zaraz kots wymysli ze widzial na trade ze on ma mpa -.- PO 5) <edit> domek ma a) dla szpanu, a kase wysylaja mu qmple/wysyla sobie drugim charem b)dostal od cipow za najwyzszy lv na rooku oczywiscie dla szpanu. oczywiscie w tym domu raczej nikt nie miesza bo zeby dac invite to trzeba byc w tym domu, chyba ze sunrise zrobil sobie kiedys 8 lv, kupil chate i dal invity i dal sie zrookowac zeby meic rookmastera w co SZCZERZE WATPIE @blizare moze i ma fsa a moze i nie ma ^^ w kazdym razie napewno nie ma go z zadnych ogni ani od cipfrieda -.- PS. tez bylem w tym tunelu i na rooku zabijalem ludzi i pare razy mialem bana za zabjanie i w koncu delete konta i mojego chara juz nie ma -.- <rotfl> Kengavol Sorcerer <-new char Valoria/Ab'dendriel Profesja: zgadnij :p Lvl 20 Mlvl 35 Skills: 19/21 fishing 58 Peace =) |
Mam rozwiązanie na punkt 4. Zrobić z nim na teade i zrobić ss i zamieścić.
|
Rook - nudy
Kurcze. Ja zawsze wychodzę z rooka na 8 lvl. Nigdy nie widziałem na rooku levla 25 ani większego. Według mnie ten 50lvl i spike sword to trochę dziwne. Co nie?? :confused:
|
ja sobie teraz zrobiłem rookstayera (niewiem jak to się dokłatnie pisze :p ) i mam narazie 14 lvl. A największy lvl jaki widziałem to chyba 34
|
A może...
Mój kolega mi mówił ,że Sunrise ma Demon Set od Gm. Więc dlaczego by miala
nie mieć Brass Armoru może też dostała :) . Prosze o wyrozumiałośc mój pierwszy post. |
@up.
To pogratuluj koledze obszernej wiedzy, bo takiej historii to chyba jeszcze nikt z tego temacie nie słyszał. Jak nadal będziesz pisał takie posty to wyrozumiałości tu nie zaznasz. Jeżeli każdy wyskoczy tutaj ze swoją legendą/pomysłem to można pisać i pisać. :) |
@up up
LOL ROTFL. Ten twoj kolega to ma niezla wyobraznie a z taka to niech sie bierze za pisanie 6, 7 i 8 czesci Harrego Pottera czy jak mu tam. LOL Edit: @up up Sunrise to facet nie kobieta :P lol. |
a ma ktos moze na rooku <inferna> Bronze Amulet ? Ja mam :P wypada z minosow
|
yy... sorki ale to temat o Brass armor a nie bronze amulet ok ? :]
|
Cytuj:
No chyba nie bo jak ja wychodzilem z rooka miałem 2.5k i od razu miałem dobry ekwip. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |