![]() |
Autor tematu chciałby pewnie zamknąć PoH bo ciągle pada przez lurowane potwory i za każdym razem spada z krzesła waląc pięściami w ziemie i do tego płacząc. PoH to PoH i kropka.:P 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Według mnie powinno się zabarykadować wszystkie miejsca z respami sielniejszych potworów. Ja sie natknąłem na GS'a na poczcie, między mostem pod Mount Sternum a Dwarven Bridge ^.-
|
Greetings!!
Na dzień dzisiejszy liczba przeciwników oraz zwolenników ogrodzenia PoHa jest mniej więcej równa. Tak więc wiesz Ostry, że twój pomysł nie wszystkim jednak pasuje. A patrząc na liczbę niezdecydowanych to nawet jesteś w mniejszości. Ja osobiście oddałem głos, że ma zostać tak jak jest. IMHO lurowania boją się przede wszystkim Ci, którzy nie potrafią przegrywać :p Zostanie taki załatwiony przez GS'a i zaraz robi z tego wielką tragedię, że stracił to, tamto, tyle a tyle expa/skilli. A kogo to obchodzi? Widocznie nie jesteś jeszcze dość dobry żeby dać sobie radę z takimi paskudami jak GS. Mnie jak ktoś załatwi, obojętnie czy to PK czy potwór, to zaciskam zęby i za chwile ruszam na expowiska odzyskać expa i zdobyć nowy loot. A jak nie lubisz lurerów to po prostu na nich poluj (no chyba, że ich też się boisz i może chcesz ich ogrodzić :p ). BTW: ja nie luruję. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
Ej ia jestem z master ostry cos z tym tsza zrobić bo dla takiego Głomba co luruie gs pod most dwarf jak ktos wraca np z kopalni i idzie do ven a tu gs i dead loot za kilka k poszedł się......... ostatni to bylo szczyt zlurowano gs pod most w venore cos zrobic z lurowaniem gs X(
|
Widac ze idziecie na latwizne :/
Zobaczcie ile Cipsoft zrobil kryjowek pomiedzy dwarven bridge a venore bridge. Co chwile jest albo skala, albo wejscie na dach domku a pozatym moi drodzy to sie nosi UHy.Majac UHy bedziesz mogl mu uciec, a po to one sa, zeby je uzywac. Gsa zlurowac nielatwo bo on juz dogania 70 leveli :/ ~~Przeciw |
Wybrałem...
Ja wybrałem "A co to mnie..."
Wiem, ze Cipy niegdy, ale to nigdy czegoś takiego nie zrobią. Nie ważne, nawet gdyby się zbuntowała większość graczy w Tibie (BR, Swe, Pol...). A dlaczego? Poczytajcie Historie Tibi PoH - Plains of Havoc Było tam kiedyś miasto, ale różnej maści potwory zostały przywołane z otchłani i je zniszczyły. Pola na których zgineły setki wojowników w obronie tegoż miasta. Pola na, których istnieją ciągle te stwor. Jak sobie wyobrażacie historie o PoH z jej "zabarykadowaniem"? Czy jakiekolwiek armie broniłyby miasta przed najazdem potworów, jeżeli wystarczyłoby odgrodzić im drogę dalszego przemarszu? Czy wojownicy walczyliby i gineli? W imię czego? Zamykając PoH klimat Tibi jaki jest zapisany w tych rodziałach powoli zaczął by tracić na "wartości". Jestem przeciwny lourowaniu (to także nie jest zgodne z regułami Tibi), ale Tibia ma swoją historię, swój klimat i nie można go zmianiać bo low-levele nie dają sobie rady z lurowanymi potworkami....Mówi się trudno...Takie są reguły i historia Tibi. Pozdrawiam |
Heh, jakby się nad tym trochę zastanowić, to lurowanie jest CIPom na rękę. Przypuśćmy, że idzie sobie Facc z Venore do Carlin i zabija go Gs pod mostem dwarfów. Myśli sobie: "kurczę jak to fajnie mieć Pacc, popłynął bym wtedy statkiem i nic by mi się nie stało" i kupuje Pacc a chłopakom z Cip softu wesoło bo zarobili kolejne 22 $. :P
Pozatym jak już ktoś napisał, żeby odgrodzić PoH trza by było zmieniać historię Tibii, a tego jak wiadomo się nie da zrobić. |
Może 2 kasiaste osoby by kupiły....
|
Zaznaczyłem "niech zostanie tak jak jest". Teraz jest dobrze i nic powinno się nie zmieniać. Są lurerzy, są lurowane potworki, są ofiary. Tak w tibii będzie zawsze, to jest część gry.
|
noi po co odswiezasz temat?-.-
|
1) Lure to fun, a raczej gsy mnie nie dogonia na haste + boh, a nawet jesli, to 2 moge spokojnie blok.
2) Nie chodza na dwarf most ani na poh, polecam statki :P |
Powinni zabarykadowac PoH! Na drodze Kazo-Thais spotkałem gsa i dead...
|
Lubicie odświeżać stare tematy prawda?
|
Cytuj:
|
ta ale tam odbok carlin nie ma ghostów są tylko na daramie -.-'
|
Cytuj:
masz tu link to filmiku i zobacz sobie że są -.- |
Jestem za! Przez osoby, które lurują gsy bym miał deada! Oczywiście jak pisze do gma kto luruje to on nic na to :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |