![]() |
extra historia, czekam na kolejny odcinek
pomysl 7/10 wykonane 9/10 |
niezłe nie powiem :) More plx(and free itams plx- weźto wprowadź bo to standardowa odzywka n00ba!! bez niej n00b nie może być prawdziwym n00bem!!)
|
cos powiedziec :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: i jeszcze raz :cup: :) :p czekam na nastempny odcinek:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Good Job ^.-
|
Ja powiem tak
Po prostu WYMIATASZ!!!!! |
ja chcę więcej i szybciej to rób :-)
jestes super to genialne że ktos taki ziomalowy jest na tym forum ............
|
UWAGA UWAGA!!! POWIADOMCIE O TYM OGLOSZENIU ZNAJOMYCH :P
W związku z tym, że na powitanie nowego tygodnia w szkole dostałem 1 mam kare. Więc przeprowadzam glosowanie. 1.Chcecie żebym fake robil szybko w każdej wolnej chwili (co sie wiąże z utratą staranności) 2.Czy na święta chcecie dostać aż 5 odicnków (15 ss'ów) dokładnie zrobienych i z fabuła :P Odpowiedzi wysyłajcie do mnie na Prywantą Wiadomośc :> Glosowanie trwa do środy!!! |
Ja chcę 15 ssów na święta!!
|
niezłe dawaj wiencej :) B) wincej wiencej wiencej wiencej wiencej wiencej wiencej :p :) to jazefajne :p
|
Gratz ladne wykonanie i wogule hce wiecej :)
|
Tymczasowy ranking glosowania...
3 osoby chca 15 ss na święta 1 osoba chce na bieżąco :> |
Ja chce biezaco!!!
MORE PLX PLX PLX |
Dawaj na święta 15 ss!!!
WYMIATASZ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Spokx fake
Najlepszy fake jaki widzialem :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
To sa najlepsze fake od czasu INK :]
moim zdaniem |
Świetny fake'i bardzo dobre wykonanie zwlaszcza tych noobow
Niemoge sie doczekac nastepnych czesci :cup: |
more more bliz bliz ;)
|
I whanna more...
Skox fake, ale troche wiecej akcji ;) plx more |
Cytuj:
Maciek... :( pamiętasz KIZEVEBA ? pomagałeś mi na mainie! Kiedyś... Tera Gram na CALMERA i nazywam się Mesh Valer. Prosze zrób ludka na calmerce i napisz do mnie a wszystko ci wyjaśnie! ok ? PLX a tak przyokazji! Jak zrobiłeś tą historię prosze odpisz! :baby: :baby: :baby: |
Moim zdaniem po prostu WYMIATASZ :cup: .A co do tych ss to wole zeby wyszly na święta.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |