![]() |
Jak juz ktos wczesniej wspomnial obie wersje zostalyy dopuszczone do uzytku...
|
Ehh tak jak już mówiłem,że mam szacunek do policji,ale nasze polskie prawo jest poj....e!!!!Policjantom wogule nie chce się pracować..Wogule ,gdy była milicja jak już inni wspomnieli to to była prawdziwa policja...Za dawnych czasów każdy bał się milicji!Wogule dawniej bardziej dbali o wychowanie.Gdy teraz w szkole kto¶ się nie słucha to tylko uwagę dostaje a przedtem to było tak:
Łape wyprostowywał uczeń,nauczyciel brał dług±±±± linijke i tak walił ni± po ręku,że ¶lady przez tydzień się trzyały,a uczeń siedział cicho jak mysz pod miotł± :] I nie ma,że boli!!! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do samego tematu - mam. |
Cytuj:
siedzi sobie "uczeń X" i nic nie robi, nawet się nie rozpakuje, nauczyciel bardzo stara się go zainteresować (na polskim) i każe nam przeczytać paro-okienkowy komiks o tytusie. Jakie¶ 7-10min potem pyta z tego komiksu na pierwszy rzut idzie "uczeń X" nic nie wie. nauczyciel: i co, nawet ta forma nie potrafi Ciebie zainteresować? X: nie wiem..... ja nie lubie czytać ! ludzie było tego ze 4-5 chmórki textu -.- masakra! pare x down: ale on przeszkaszał; gadał, siedział tyłem do nauczyciela |
Ale linijk± po łapach dostawało się za bardzo błache rzeczy, nie tylko za zupełne obijanie się.
|
H.W.D.P. Yo zi±±±
Tak te haslo jest super zwlaszcza dla 14-latkow otumanionych hip-hopem na vivie.Zobaczymy jak bedziecie miauczec jak kradna wam rower inni blokersi.Za co ne lubicie policji? Za to ze ci ziolo zabrali i sprawe miales zalozona ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic nie przeszkadzaja mi...jak chce zrobic cos nielegalnego, robie to w domu i niemoga sie do mnie przyczepic. a spisywanie nie jest takie straszne, po 3 minutach cie puszczaja. Cytuj:
|
Ja osobiscie jestem za, w dzisiaejszych czasach nie mozna liczyc na policje. Trzeba sę samemu radzić (Trzeba mieć kumpli itp.).
A co do HWDP - co to znaczy ja znam wiele znaczeń tego skrótu, np: Hętnie wst±pie do policji Homik wjerzdza do parkingu TO MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA: HŁOPCY WOLˇ DISCO POLO:) Nic więcej nie mam do powiedzenia! |
wchodze na joemonster.org i co widze?
http://img149.echo.cx/img149/2044/chwdp1lb.jpg @kaczi Czemu z każdym twoim postem dowiaduję się coraz ciekawszych informacji na temat tego samego przypadku? Zaraz się okaże że nie miał obu nóg ;) @topic Policja to tylko ludzie, którzy s± ograniczeni tak jak wszyscy. |
Cytuj:
A tak w ogóle ciekawe kto wymyslił ten skrót bo o ile wiem to ten pierwszy wyraz prze 'ch' się pisze. :P |
Cytuj:
Skrót CHWDP wzial sie z tad ze... Na samochodach policji tablice rejestracyjne sa HPC.... Wiec dalej se ktos wymyslil, i tak sie rozeszlo :) |
Heh ^^ u mnie na podwórku (normalne blokowisko -,-) jak przyjeżdza policja to wszyscy:
-HWDP -chwdp! -A ja CHWD-Chwała Hodakom W Duelu czy jako¶ tak. I mnie za to do aresztu wzieli :/ sam nie wiem czemu... hmm dobra mniesjsza z tym ja nie bluĽnię na policję ale jestem za tzn jak oni przegn± pałę... |
Ja zostałem spisany za przechodzenie po trawniku.. ;/ cooz takie życie :P Denerwuje mnie ta hip-hopowa popkultura - dzieci begajace w bluzkach hwdp kln±c i bij±c innych raperów spiewajacych jacy policjanci czyt. pały sa Ľli i niedorobieni i wszystkich moich kolesi popierajacych ten sposób myslenia rzygac sie chce! .Wszyscy wypowiadaja sie Ľle o policji ,racja nie sa skuteczni! ale jakby ich nie było to by sie hip hopy zesrały kompletna anarchia! Wszyscy snuj± historyjki wiec ja tez :> Idzie sobie dziadek po 21 podchodzi 2 łysych gosci i prosz± ofree itemsy czyt. komórkę i kase nagle podchodzi 45-letni żołnierz i w pysk dresowi oboje uciekli hmm może by policje zast±pic policje żołnierzami nudz±cymi sie w barakach ? kolejna scena -- Drzwi posterunku policje w mojej okolicy CALUTKI popisany hwdp i mase innych oszczerstw.3 miesi±ce temu była sprawa o pobicie policjanta! I kto oczekuje żeby policjanci byli oddani zawodowi , profesjonalni i silni nikt nie chce być "psem" a jak juz jest to sie boi o siebie Bo co pałka pobije - basketball lepszy postrzeli ? kaliber 8 smieszne... na rynku kupisz call 9,5 bez problemu.Żaden wykształcona i silna osoba nie chce być policjantem... Powinnismy d±żyć do ameryki nie , nie tej hip-hopowej ktora jest na przedmiesciach 3 miast lecz do tej w której ludzie kochaja policje kazdy che byc nim , gdzie policjant zarabia jak prawnik i jest szanowany a ludzie jak tylko cos dziwnego usłysza zaraz dzwoni± pod "911". Mam nadzieje , że ta idiotyczna moda minie a policjam bedzie przyjaciel a nie...pies hwpd ..grrrj**
|
@up
Jak opłacisz pensje.... |
<Wielki Cut>...
|
Cytuj:
A co, jezeli bede zle mowic o drechach? Pobijesz mnie? Postraszysz kumplami spod bloku? Czy moze zrobisz jedyna madra rzecz w swoim zyciu i zamilkniesz, nie osmieszajac sie do konca? |
Od dzisiaj szanujemy drechów. XD
@up Eee... Ehm... Zgadzam się. :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |