|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Chciałbym tu napisać temat uważany przez wielu ludzi jako tabu, odnośnie HWDP. Nie chodzi mi o samo znaczenie tego słowa, lecz o to czy masz szacunek dla policji? ( czyt. wyrażam się o nich wulgarnie itp.). Wielu ludzi nęka ten problem, wielu uważa że myślenie tak jest modne a sami przeciwko policji nic nie mają. Ja osobiście popieram to hasło, lecz nie w jakimś wielkim stopniu ( Obrażam ich na każdym kroku itp.), ponieważ miałem kiedyś z policją styczność, i wtedy poczułem że Polska Policja jest dla mnie niczym. Osobiście uważam że, w Polsce wogóle nie można czuć się bezpieczecznie ( No chyba że ma się kumpli ![]() PS: Ja byłem dwa razy spisywany za drobnostki ( Np. nie zatrzymanie się na znaku "stop" na nartach ![]() Pozdrawiam Wasz Kaczi. Edit: Polin: A co takiego wtedy ja będe miał do tego? Mam nadzieję, że wyjdzie z tego ciekawa dyskusja a nie żeby jakieś 10latki się wypowiadały... Sher: <Wulgaryzm> w <wulgaryzm> policji.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 09-05-2005 o 15:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Z gory ostrzegam - jezeli dyskusja zejdzie na poziom rynsztokowy - zostanie zamknieta i posypia sie upomnienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Co to znaczy HWDP???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Szacunek do policji... z tym jest ciezko.
Wydaje mi sie, ze to zalezy od miasta. W moim wiekszosc policjantow jest spoko, ale to pewnie dlatego, ze ja wiekszosc znam. Dwoch czy trzech mam za sasiadow. Jednak problem jest taki, ze wiele osob najpier jeździ po policjantach a nastepnie sami staja sie policjantami bo uciekaja przed wojem ![]() Dla policjanta mam szacunek do momentu kiedy nie ZOBACZE, ze cos spieprzy. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A ja się czuje bezpiecznie, nogdy nie musiałem wzywać polocji, nie spisali mnie i uważam, że gdybyś nie zrobił nic złego to by cie nie spisali. Do policji nic ni mm po jeszcze nie kożystałem z jej usług
![]() PS. od kiedy temat Policji jest tabu?
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 09-05-2005 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Down: Tak napisałem w pierwszym poście, większość małolatów nawet nie wie co to znaczy, a używają tego wyrażenia. Spytasz się: - Po co tak piszesz? - Bo oni spisali kuzyna kumpla mojego kumpla. I tak w kółko... Szukają dziury w całym. Sher: I na podwórko i się spytaj -.- MOŻLIWE że twoi rodzice nawet wiedzą co to znaczy.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 09-05-2005 o 15:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zacznijmy od tego że ~90% "HWDP-owców" gada tak tylko dlatego, że jest to modne.(Podłapali to od tych, których spisała policja)(I do tego pewnie nie wie od czego jest ten skrót). Dlaczego policja spisuje-bo to ich obowiązek. Taki Franek idzie sobie ulicą, popija piwko i zatrzymuje policja. Oczywiście obrazu spisuje i odchodza. A co Franek robi? Zaczyna złorzeczyć na cały świat, że "psy" go spisały i zaczyna mazać sprayem po ścianach. Zatrzymują go znowu, tym razem do kolegium za wandalizm.(Które i tak go wypuszcza, za niską szkodliwość społeczną czynu).
A wyklinanie ludzi za to, że wypełniają swoje obowiązki wg mnie to oznaka kompletnej niedojrzałości. Dzieci
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Polin
Masz na mysli -H*j- w dupe policji? Bo ja nie wiem co to znaczy -h*j- howaj windofs do piwnicy Ostatnio edytowany przez Sher Khan - 09-05-2005 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
H*j- N impolite name of penis
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 09-05-2005 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie mialem jeszcze zadnych problemow z policja, ale nie kojarzy mi sie ona za dobrze, bo jak jestes na komendzie to musiales cos komus zrobic albo ktos tibie cos zrobil. Wkurzaja mnie za to "nadgorliwi" policjanci np. lapiacy 8 letnie dziecko, bo jezdzi na rowerze po chodniku
![]() @Sher Khan: Nie rob z siebie idioty, bo za dobrze ci to wychodzi.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zacznijmy od tego, że "HWDP" jest niepoprawne ortograficznie (;d) jak cos powinno być "cHWDP"
down: rili? no fak? ;d
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 09-05-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Brawa dla tego Pana o to mi chodzilo -..- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 09-05-2005 o 15:26. Powód: Thx Sher :P |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() To w duzym stopniu zalezy od miasta. Np w takim Poznaniu stolicy Hip Hopu w Polsce, policja jest uwazana przez młodych ludzi jako wróg publiczny numer jeden, w duzym stopniu wazna tez jest dzielnica miasta. W Krakowie Qr2nów, Wola, Kazimierz, NH, raczej nie współpracuje z policja, lecz są tez spokojne miejsca (Płaszów, Kliny) Z policja miałem doczynienia raczej przez własną głupotę, ale to z wiekiem mija i mysle, ze gdyby nie policja było by jeszcze gorzej niz jest teraz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Co to za policja, która nie moze odnaleźć skradzionego roweru a wypisuje mandaty za chodzenie nie po chodniku? Takie jest moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
I czegos takiego chce tu uniknac. Nie chodzilo mi o rozwijanie skrotu - ten jest powszechnie znany. Ostatnio edytowany przez Polinik - 09-05-2005 o 16:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() poprostu zamieniał
![]() HWDP- Hugo wraca do polsatu HWDP- Heniek wstąpił do policji |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ehh... nie mam szacunku dla policji. Nie czuje się bezpiecznie na ulicy, nawet obok policjanta. Czasem się ich nawet boje ;p Pozatym oni nic nie robią, gdy są potrzebni to ich nie ma. Jak chce się zgłosić kradzież i napad (mój kolega w tramwaju napadnięty, stracił komórke, kilkanaście złotych, plecak (książki, migawka, buty), płyte cd) i policja się zaśmiała i odesłała go do domu -.-
PS C'HWDP - Chowaj Wszystko Do Plecaka
![]() |