Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Napad w biały dzień - dzisiejszy świat... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35091)

Vitihud 13-05-2005 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xemmoe
Czy ten człowiek wygląda Wam na złodzieja?
Nie cytujemy zdjęć.

Na złodzieja nie, ale na pedofila tak :D 8o :p :) ;) Żartuje :D

Jackiew 13-05-2005 20:48

poje****** mówisz że jedna noc to około 1000 zł... a więc wystarczą 4 noce i już masz 4000 zł, bierzemy pod uwage to że nie codziennie się uda. No to masz okolo 3k miesięcznie... moji starzy zarabiają miesięcznie około 4k więc mi nie pier**** że ty k**** kasy nie masz -.- Zresztą kradnij dalej mam nadzieję że cie tak sklepią że będziesz do końca życia na wózeczku ciskał, a wtedy wszyscy ci których okradłeś jak cie spotkają to będziesz musiał na nowy wózek zarabiać -.-
EDT:
u nas dresi to wszyscy wokół i jest to normalne. Hah jak widze to zdjęcie to jak bym qmpli wziął to by się go w 3 sklepało, mimo mojego wieku...

kaczi 13-05-2005 20:49

Mnie nikt nie napadł,ponieważ Opole to małe miasto, i zna się tutaj wszystkich "których znać się powinno".
Ale Ci wspułczuje...

Uncle Warrior 13-05-2005 20:54

Mam dziwne wrażenie, że nie wszyscy ludzie zrozumieli żarcik Oxygena -.-"
Lol ale zlewa :P Nie mogę rofl xD (chodzi o tych wymienionych wyżej :P)

joey 13-05-2005 21:06

****a mać! mnie w wakacje okradli:
zostawiłęm telefon w torbie(mieszkałem z pracownicami babci) poszedlem do miasta, wracam telefonu nie ma noż ****a! teraz jak widze złodzieja w Krynicy to mnie krew gotuje jak zobaczył bym złodzieja od mojej nokii 3510i to bym go ZABIŁ. ten telefon dostałem na urodziny...

Knight Simon Dark lord 13-05-2005 21:08

topic@
współczuje też miałem taką akcje ale nic nie wzieli wracałem ze szkoły autobusem jak zwykle ( szkołe mam na innym osiedlu bo mnie tak rodzice zapisali do gim) patrze a tu synek patrzy na mnie dziwnym wzrokiem ja sie odwracam by nie nakręcać go ( wiecie w stylu " co się lampisz") i chciał chyba do mnie podejść bo ja wstawałem z miejsca by wysiąść on też wysiadał i cały czas na mnie patrzył ale jak tylko wysiadłem z autobusu to w długąąą do domu nie wiem jak by się to skończyło gdybym szedł powoli ale i tak nie mógł by mi nic wziąś bo nic cennego nie nsosze przy sobie kolo był z liceum ( mamy szkołe łączoną podst.gim.Lo)

p.s pamiętam jak w programie "uwaga" może ktoś oglądał a nie wiem czy to było napisane jakiś synek zarazbiał 1000 mieśecznie czy coś w tym stylu na ..... tibi jego rodzina nie była bogata to on zarabiał szedł do kafejki robił postacie na 30+ lvl u sprzedawał więc nawet na tibi można zarobić chociaż nie do końca legalnie ale lepiej chyba tak niż kraść

Vitihud 13-05-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
To teraz mała kontra, ja właśnie taki jestem, i co mi zrobicie? Sorrki, ale matka i ojciec nie pracują to co mam robić? Na jednej rundzie w nocy po osiedlu wyciąga sie jakies 1000 zł w telefonach, odtwarzaczach mp3 i innym badziewiu, potem sprzedaje do komisu w jakims sąsiednim miescie i jest gites, bardzo dobry interes, mam w dupie, że wiele osób straciło przeze mnie coś na co cięzko pracowali, ale mnie też los lekko nie doświadczył i dlatego musze tak żyć, ale sorrki albo kradne i mam z tego obiad, ale głoduje, więc sami wiecie.

Ty mówisz serio czy żartujesz?

Raul 13-05-2005 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud
Ty mówisz serio czy żartujesz?

Zapamiętaj sobie jedno: Oxy nigdy nie żartuje.

Vitihud 13-05-2005 21:21

Oxy to niech twoi rodzice znajdą sobie pracę, będą dużo zarabiać! Kupią sobie auto a ja ich okradne, bo moja rodzina jest biedna... Ehhhhh znajdź sobie jakąś uczciwą pracę! Roznoś ulotki itp...! Przędzej czy później nasza policja cie złapie!

kołbaś 13-05-2005 21:22

lols

Loki ja mieszkam w b-stoku i żadnych drechów ani nic nigdy się z czymś takim nie spotkałem więc jaki wniosek przeprowadzka do b-stoku :p

Shanhaevel 13-05-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Zapamiętaj sobie jedno: Oxy nigdy nie żartuje.

Pewnie... Teraz powie "Nie żartuję! Ja naprawdę żartuję!". :P

Klancys 13-05-2005 21:36

EEE ThIMBURD MOZESZ PODAC JAKIŚ ZNAK SZCZEGÓLNY TELEFONU BO CHYBA WIDZIAŁEM TAKI NA GIEŁDZIE.

Bzik 13-05-2005 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik

EDIT: w mojej szkole nieraz tibia mi uratowała tyłek bo kiedy ktoś mnie straszy pobiciem to ja go strasze dedem w tibii i to skutkuje bo ja strace zdrowie ale są duże szanse że powróci a on straci dużo czasu który nigdy nie wróci...

W szkole lol -.-... Powiedz to na podwórku to jak go zabijesz to ty pojawisz sie w temple(szpital)

hoomik 14-05-2005 14:47

Cytuj:

w mojej szkole nieraz tibia mi uratowała tyłek bo kiedy ktoś mnie straszy pobiciem to ja go strasze dedem w tibii
przebrnalem przez caly ten topic, czytalem posty ludzi nie majacych zielonego pojecia co to jest "ironia", zauwazylem troche wyzwisk... i wszystko po to, zeby powiedziec jedno wielkie ROOOOOOOOTTTTTTFFFFFFFFLLLLL! Koles, przez ciebie zaplulem sobie monitor :S

Gniew Mroku 14-05-2005 15:24

@topic: Z Łodzi trzeba wiać i tyle. Mieszkam w Łodzi na bałutach i w ciągu roku 5 razy próbowali mi zabrać komórkę(kiepskie ofiary wybierają), a i koledzy też pare razy zostali napadnięci. Swoją drogą, raz jeden koleś, jakieś 17-lat, podszedł do mnie i kolegi(suma mas zbliżona do 200) i chciał komórkę. Jakby tego było mało kolega niósł kilka patyków, a w plecaku nóż. Dostał w rezultacie karte telefoniczną( -.- ).

Dj Nekro 14-05-2005 16:55

@UP: No ja teraz przy sobie nosze nóż, le niebede go w nikogo wbijał ;) ani kogoś ciachał, tylko postasze dla ochrony, a jak będzie trzeba to jestem zdolny go użyć, ale w najgorszych sytuacjach!, a znam jednego typka z mojego osiedla co pociachał brzuch mojemu kumplowi, ale żyje ;) i teraz en typek ma prze***ane u mnie na osiedlu bo sobie za dużo pozwalał, i tego typka już niewidziałem chyba z 1,5 roku o.0

gorgi 14-05-2005 16:55

U mnie w gimnazjum najgorsze jest to, że dzieje się to w szkole na przerwach a jesli nauczyciel to widzi, szybko sie odwraca i już...

Dj Nekro 14-05-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
U mnie w gimnazjum najgorsze jest to, że dzieje się to w szkole na przerwach a jesli nauczyciel to widzi, szybko sie odwraca i już...

A co na to Dyrektor/ka ?
A mnie w szkole też tak jest, tylko ja niebyłem u dyrektorki ;)
Częst się śmieje jak się biją lub ich uspokajam, albo się wtrącam i się z nimi bije :D
Ostatnio się u mnie takie dwa poje*y biły o... UWAGA!... Ćwiczenia!!! :D
A bili się jagby jeden był za Wisłą a drugi za Cracovią lub jagby się o coś strasznego pokłócili! :D

dobry barbarzyńca 14-05-2005 17:55

Cytuj:

No ja teraz przy sobie nosze nóż, le niebede go w nikogo wbijał ani kogoś ciachał, tylko postasze dla ochrony, a jak będzie trzeba to jestem zdolny go użyć
stary... zapomnij o tym...
jak wyciągniesz nóż, to jak to nie są leszcze to tak Cie sklepią że może byc naprawde źle... (chybaże jesteś gotowy na wszystko i naprawdę już Ci wszystko jedno... być pobitym/zginąć lub zabić)
na złodzieji jest jedno uniwersalne lekarstwo - pożądne lanie... (niestety nie w każdym przypadku da się je zaaplikować ;) )
oxy pewnie chodzi w brudnym dresie, ćpa i napada na 13-15 latków... (znam ja takich od pyty..., s****ysyny, kozaki)

Racon 14-05-2005 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi

Umnie nauczyciele nic nie robia ale raz jak był wiazd do gima to nauczycielka dostała z łokcja w morde i odrazu ,,polcjia ,FBI,KGB!!!!!" -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02.