![]() |
Cytuj:
|
poje****** mówisz że jedna noc to około 1000 zł... a więc wystarczą 4 noce i już masz 4000 zł, bierzemy pod uwage to że nie codziennie się uda. No to masz okolo 3k miesięcznie... moji starzy zarabiają miesięcznie około 4k więc mi nie pier**** że ty k**** kasy nie masz -.- Zresztą kradnij dalej mam nadzieję że cie tak sklepią że będziesz do końca życia na wózeczku ciskał, a wtedy wszyscy ci których okradłeś jak cie spotkają to będziesz musiał na nowy wózek zarabiać -.-
EDT: u nas dresi to wszyscy wokół i jest to normalne. Hah jak widze to zdjęcie to jak bym qmpli wziął to by się go w 3 sklepało, mimo mojego wieku... |
Mnie nikt nie napadł,ponieważ Opole to małe miasto, i zna się tutaj wszystkich "których znać się powinno".
Ale Ci wspułczuje... |
Mam dziwne wrażenie, że nie wszyscy ludzie zrozumieli żarcik Oxygena -.-"
Lol ale zlewa :P Nie mogę rofl xD (chodzi o tych wymienionych wyżej :P) |
****a mać! mnie w wakacje okradli:
zostawiłęm telefon w torbie(mieszkałem z pracownicami babci) poszedlem do miasta, wracam telefonu nie ma noż ****a! teraz jak widze złodzieja w Krynicy to mnie krew gotuje jak zobaczył bym złodzieja od mojej nokii 3510i to bym go ZABIŁ. ten telefon dostałem na urodziny... |
topic@
współczuje też miałem taką akcje ale nic nie wzieli wracałem ze szkoły autobusem jak zwykle ( szkołe mam na innym osiedlu bo mnie tak rodzice zapisali do gim) patrze a tu synek patrzy na mnie dziwnym wzrokiem ja sie odwracam by nie nakręcać go ( wiecie w stylu " co się lampisz") i chciał chyba do mnie podejść bo ja wstawałem z miejsca by wysiąść on też wysiadał i cały czas na mnie patrzył ale jak tylko wysiadłem z autobusu to w długąąą do domu nie wiem jak by się to skończyło gdybym szedł powoli ale i tak nie mógł by mi nic wziąś bo nic cennego nie nsosze przy sobie kolo był z liceum ( mamy szkołe łączoną podst.gim.Lo) p.s pamiętam jak w programie "uwaga" może ktoś oglądał a nie wiem czy to było napisane jakiś synek zarazbiał 1000 mieśecznie czy coś w tym stylu na ..... tibi jego rodzina nie była bogata to on zarabiał szedł do kafejki robił postacie na 30+ lvl u sprzedawał więc nawet na tibi można zarobić chociaż nie do końca legalnie ale lepiej chyba tak niż kraść |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oxy to niech twoi rodzice znajdą sobie pracę, będą dużo zarabiać! Kupią sobie auto a ja ich okradne, bo moja rodzina jest biedna... Ehhhhh znajdź sobie jakąś uczciwą pracę! Roznoś ulotki itp...! Przędzej czy później nasza policja cie złapie!
|
lols
Loki ja mieszkam w b-stoku i żadnych drechów ani nic nigdy się z czymś takim nie spotkałem więc jaki wniosek przeprowadzka do b-stoku :p
|
Cytuj:
|
EEE ThIMBURD MOZESZ PODAC JAKIŚ ZNAK SZCZEGÓLNY TELEFONU BO CHYBA WIDZIAŁEM TAKI NA GIEŁDZIE.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@topic: Z Łodzi trzeba wiać i tyle. Mieszkam w Łodzi na bałutach i w ciągu roku 5 razy próbowali mi zabrać komórkę(kiepskie ofiary wybierają), a i koledzy też pare razy zostali napadnięci. Swoją drogą, raz jeden koleś, jakieś 17-lat, podszedł do mnie i kolegi(suma mas zbliżona do 200) i chciał komórkę. Jakby tego było mało kolega niósł kilka patyków, a w plecaku nóż. Dostał w rezultacie karte telefoniczną( -.- ).
|
@UP: No ja teraz przy sobie nosze nóż, le niebede go w nikogo wbijał ;) ani kogoś ciachał, tylko postasze dla ochrony, a jak będzie trzeba to jestem zdolny go użyć, ale w najgorszych sytuacjach!, a znam jednego typka z mojego osiedla co pociachał brzuch mojemu kumplowi, ale żyje ;) i teraz en typek ma prze***ane u mnie na osiedlu bo sobie za dużo pozwalał, i tego typka już niewidziałem chyba z 1,5 roku o.0
|
U mnie w gimnazjum najgorsze jest to, że dzieje się to w szkole na przerwach a jesli nauczyciel to widzi, szybko sie odwraca i już...
|
Cytuj:
A mnie w szkole też tak jest, tylko ja niebyłem u dyrektorki ;) Częst się śmieje jak się biją lub ich uspokajam, albo się wtrącam i się z nimi bije :D Ostatnio się u mnie takie dwa poje*y biły o... UWAGA!... Ćwiczenia!!! :D A bili się jagby jeden był za Wisłą a drugi za Cracovią lub jagby się o coś strasznego pokłócili! :D |
Cytuj:
jak wyciągniesz nóż, to jak to nie są leszcze to tak Cie sklepią że może byc naprawde źle... (chybaże jesteś gotowy na wszystko i naprawdę już Ci wszystko jedno... być pobitym/zginąć lub zabić) na złodzieji jest jedno uniwersalne lekarstwo - pożądne lanie... (niestety nie w każdym przypadku da się je zaaplikować ;) ) oxy pewnie chodzi w brudnym dresie, ćpa i napada na 13-15 latków... (znam ja takich od pyty..., s****ysyny, kozaki) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |