![]() |
Ja ich zabardzo nielubie bo raz dednołem na pohu przez GS :(.Ale czasami można ukraść loot z ciał ;) :) :p
|
Dziś sobie szedłem z kolegą po małym huncie na cycach. Nagle patrze 3 zlurowane gs... nie zdazylem zwiac stracilem skille level, bp uh and HMM p legs oraz c-helmet...i gzdie tu ta srpawiedliwość :(
Cya ;( |
lorerow nikt nielubi chyba ze sam lurer bo dobrze za o zarabia :D
chociaz przylapany przez gm lub zaraportowany razem z ssem od kogos moze dostac za to bana na 7 dni jesli dobrze pamietam |
laga miale i 2 odpowiedz wyszly :( prosze modkow o skasowanie drogiej(czyll tej )
|
Ja luleluf nienawidzę. Chyba 3 razy mnie pod Venore zabił gs. Odechciewa się później grać. Ja ich uważam za noobów, a ci, którzy myślą, że lulowanie dodaje grze uroku wg mnie z Tworek pouciekali (razem z lulelami).
|
Teraz Już ten problem macie z głowy dzięki new update. Ale ja wolałem dawne czasy ;)
|
I dlatego ja w kopalniach dwarfuw nietrenie ani nie expie :)
Ale co do lureluw. Tacy lurerzy też moga sie przydac,zeby ci zlulorowali potwora na gure i tylko z nim walczyc ( a doswiadczeni lurelrzy wszytko ci zluruja :p ).Ja tam sie luruw nieboje,bardziej to ja sie boje trapów ;( Ale jakoś daje rade :P |
:] Moim zdaniem to takie narzekanie tu sie wkurzaja ze padli ofiarom "lurelow", a z drugiej strony mowia ze podoba im sie lurniecie czegos nie badzmy takimi snobami. podoba nam sie zycie lurela,ale z drugiej strony nie chcemy pasc jego ofiara. trudno sie mowi trzeba jak kolega mowil przechytrzac lurelow.zadnej innej rady nie ma.
Pozdro!!!! |
ja pamietam moje poczatki w tibi to GSy po venore lataly (w srodku miasta) :baby:
|
Szkoda ze w motls zrobili bramke lvlowa.....moznaby bylo takie fajne rzeczy do carlin lurowac....:/
|
hail rulers!!!
rulerzy to najfajniejsi ziomowie :D
kiedys 9lvl poszedlem zlurowac gs i sie nawet kawalek udalo!!! :D fajna adrenalinka jak idziesz sobie drozkaa tu trup za trupem i tylko loocik sie zbiera a potem zonk... :P niestety po uptade nie mozna juz nic lurowac :/:/ tylko kawaleczek... |
Szkoda, że został wprowadzony anty-luring:( Bez lurowania nie ma już tej adrenalinki:( Kiedyś lurowałem 2 Mino na rooku na ostatnie pietro jaskini do wejscia; a teraz? Nuda:P
|
-.^
lurelow dzieli sie na dwa typy : Skur-wiele - robia to dla loota albo tylko po to y sie xzabwic Gracze ktorzy doswiadczyli skur-wysynstwa i luruja by zabic lurelow np: Ja expilem moim drutem do 33 lvl na fibuli i nauczlem sie lurowac DSy p to by nooby nie szly do gory a czasami po to by zabic lurelow ktorzy zlurowali DSa i mnie hitna chicby za 20 ( nigdy nie deadlem z rak DSa na fibulce, bo bym uji zab***al !!!) |
Teraz już wiem co za chuj zlurował tego grorlama.Ja to ten biało czerwony.Sobol jakbyś wpadł do tego tematu to końiecznie obejrzyj ten filmik będziesz wiedział komu zawdzięczasz deda.
http://pl.youtube.com/watch?v=Wqi4D7...elated&search= Aha i nigdy ni chodźcie na orków w ancient temple, lurują tam fire debile (dedłem 3 razy noble armor,guardian schield i war hammer) |
no jak bym dorwal bubbisha na rl to bym mu obciol penisa i wsadzil mu go do ryja :]
a dlatego bo bubbish potrafi zlurowac old window pod venore ...:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul ::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:: evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::ev ul::evul::evul: |
Pierdoleni archeolodzy...
Cytuj:
A Ty chłopie, masz coś z głową? Bubbiish zlurował okno pod most dwarfów!111 Dzieciak.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jemu chodziło o to że napisałeś Old Window (Window-okno) zamiast Old Widow... |
bosh przestancie kopac tematy jak tomby albo scaraby na ankrahmun! -.-
|
Ja nienawidzę lurerów to są chorzy ludzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |