![]() |
A panowie Steve, Durin i Guido siedzą i się cieszą, że im graczy przybywa.
Lepszej reklamy polskie media nie mogły zrobić. |
tvn
no to faktycznie sie TVN popisal... niedawno byla to moja ulubiona stacja. ale zeby takie klamstwa pisac?? no nie!! to jest brak szacunku dla wszystkich Tibijczykow i dla Cipsoftu!
|
...
Totalna kompromitacja, ja nie uwazam ze jestem najmadrzejszy ale staram sie nie mówić o czyms o czym nie mam zielonego pojęcia. A ta wredna, sztywna i totalnie tępa z tej gry baba ją krytykuje i wygaduje takie pierdoły ze sie w głowie nie mieści :X( I ona jeszcze sobie mysli ze powiedziła cos mądrego, gdym ja spotkal na ulicy wysmiał bym ją prosto w oczy! :evul: 8o Ale tak to juz jest! Marze aby ona to poczytała!
|
Ludzie, ja sie nie dziwie opini tej psycholog. Nie oznacza to ze sie z nia zgadzam, i ze ma 100% racji. Wiem tez ze nie ma pojecia o Tibii, ale ogladnijcie reportaze z TVN'u i TVP3. Szczegolna uwage zwroccie na wywiady prymitywnych gowniarzy ktorzy w nia graja. Zacytuje jednego : "Ja wale z axe'a, a moj koleś z rodzki". Potem sie nie dziwie ze ludzie mowia iż Tibia zżera mózgi i psuje młodzież (i nie tylko). Jakis jeden palant trzepnal matke krzeslem bo wylaczyla kompa, a oni mysla ze 50 tysiecy tibijczykow to jakies cpuny. Zaraz beda na nas mowic "tibijskie berety" i porownywac nas do jakichś starych bab, a CipSoft do rydzyka (pisze jego nazwisko z małej litery bo nie mam do niego szacunku). Szczerze mowiac nie zdziwilbym sie. To by bylo na tyle z mojej strony.
|
Cytuj:
Co do pani psycholog to myśle że nigdy nie widziała tibi na oczy. Natomiast swoje "mądre" hipotezy zasłyszała od ludzi którzy walą teksty typu "Ja wale z różdzki a mój kolega z Axe"... Cytuj:
|
Mam bardzo ważne pytanie ? W jakim wieku była ta pani psycholog, gdyż nie miałem tej nieprzyjemności obejrzenia reportażu ? Ile mogła mieć lat tak mniej więcej...?
|
Dobre!
A ja to oglądałem. Jakiś gośc grał w Mu Online i padł na Davias. Albo co w cs'ie ledwo co trafiał.
@up Tak około 50+ chyba. |
hahahaha
Cytuj:
|
Tvn
Boze co za ludzie :/ Az mi sie przykro robi jak slysze o mediach co gadaja takie glupoty...
Nagranie plax.... |
tvn chce byc najlepszy...ale dlaczego? zawsze najlepsza stacja robi zle, glupio i dyktatorsko, potem takie wypowiedzi kontrowersyjne . Psycholog glupio jak cholera tvn nie mniej, im nie zalezy na ludziach im zalezy na sobie!X( ćzy w polsacie byl jakis artykul o tibii :)? cyz na jakiejs innej stacji? po za 1 wydarzeniem w wiadomosciach itd.:baby:
|
Widziałam ten program.Tvn dopsusicł sie tzw."fuszery" zpraszając niedoinformowaną babkę.Mogli sami sie cos wiencej o Tibii dowiedziec, a nie polegać na fałszywych informacjach.
|
Szkoda że nie oglądałem bo miałbym z Pani Psycholog dużo zabawy :D ale z drugiej strony mnie takie rzeczy wprost wku****ją! Ludzie niemają pojęcia o czym mówią a się wymądrzają...
POZDRAWIAM PANIĄ PSYCHOLOG! |
Może załóżmy sekte jakas tibijska.
Bedziemy nosic berety z napisem T. Kazdy czlonek sekty bedzie musial na dupie sobie zrobic tatuaz cipsoft. Warunki wstapienia do sekty: -granie 12-20h dziennie -trzeba byc uzaleznionym od gry , no ale chyba juz wszyscy jestesmy dzieki Cipsoftowi w tvnie powiedzieli to pewnie tak jest Zgłoszenia do Taduesza Rydza , ul.Renta 13/20 osiedle Moher CZEKAM! :D :D :D :D |
TVN << BIG LOL's >> TVP3
http://video.google.com/videoplay?do...39479105679530
WEJDZICE NA TO !!!!!!!!!!!!!!!!! NASTEPNA TELEWIZYJNA STACJA WYDALA ZAJEFAJNY ARTYKUL O TIBI !!!! POZDRO DLA DEB*** z TVN-u i TVP3 TVP3 <<< 2 NOOBY TIBIA RULEZ TVN <<< I ONI MYSLA ZE MY PRZESTANIEMY GRAC FANTYK 2 RZECZY ŁKS ORAZ TIBI !!!!!!!!!RuLeZ!!!!!!!!!!!!!! |
Pewno jej dużo zapłacili, sądząc po tych wszystkich wymyślonych "faktach" :P W koncu musialaby sie troche napocic zeby to wymyslic.
Oglądałem kawalek, ale do tego nie doszedłem ;( ale to chyba lepiej, bo bym miał uczucie ze ci, ktorzy w Tibie nie grają myslą tak jak ona im powiedziała.. A to jest fałszywe uczucie ;(( No cóż, nic tylko czekac na przeprosiny ze strony TVN ;P |
2 zdania mie rozbily xD
1) Gdy ktos wychodzi z gry to postac zostaje na mapie bezbronna- huuehhheueh chyba ze podczas huntu to ta 2)Ludzie ktorzy stworzyli tibie nie maja zadnego zysku-hueuhe gdyby oni wiedzieli ile cipowie zarabiaja to xD |
heh szkoda ze tego niewidziałem xd dla mnie to jest załosne jakby innego tematu wymyslec by niemogli tylko tibia ;]
|
Cytuj:
To jest tekst z reportazu (albo TVP3 albo TVN nie pamietam). Tak wiec nie jest to "osoba" obiektywna. Juz to slyszalem/czytalem/widzialem i nie zmienilem zdania. A ja juz gram 2 lata i jeszcze nigdy nic nie zabilem z twgo powodu ze padlem (a padalem czesto [net :/]), wiec mi tu nie pierdziel glupot. To ze jakis matol nie wie ze to tylko gra, to nie oznacza ze jestem sliniacym sie przed komputerem 20h/dobe maniakiem. Zdrowy i normalny mlody czlowiek umie rozroznic te dwa swiaty, jakimi sa rzeczywisty i ten wirtualny. Mysle ze na tym forum przewazaja ci normalni... Albo mi sie wydaje albo niedlugo powstanie stereotyp tibijczyka...jaki to chyba mozna przewidziec :/ |
nieee no TVN rox xD
|
Komprimitacja na calego.:D :D :D Ze taz taka fajna telewizja jak TVN musiala tak sie ponizyc. Oglondalem to, ta pani psyholog tak mnie razsmieszyla ze spadlem z fotela jak oglondalem 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |