Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

Bartozo 17-05-2006 09:54

przez ostatnie 2 lata chyba nowe servy wychodzily w maju. (ale to chyba) napewno rok temu tak bylo

Tigo'Avalord 17-05-2006 23:52

Juz po update a serwera ani widu ani slychu :/

Ps. Ale sie Cip'y napracowaly przy tym update jednym slowem SUX!!!

CYA IN TIBIA (kiedys ;))

Bacik_ 18-05-2006 00:13

@Tigo
To byl tylko techniczny update;p Do wakacyjnego z nowymi areami jeszcze daleko ;>
Chociaz nie wiem czemu mi zamiast szybciej dzialac zaczeło sie mulic all :D

Tigo'Avalord 18-05-2006 00:17

Aha a ja juz sie balem ;D Thanks.

Sprubuj w opcjach poprzestawiac moze sie poprawi :evul:

Arte 18-05-2006 06:35

mi za to tibia zaczeła chodzic niby dwa razy szybciej a i tak zauważyłem że w miejscach gdzie jest wielu graczy (dp na przykład) pojawiają mi się lagi :S...

Miltoner 18-05-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_
@Tigo
To byl tylko techniczny update;p Do wakacyjnego z nowymi areami jeszcze daleko ;>
Chociaz nie wiem czemu mi zamiast szybciej dzialac zaczeło sie mulic all :D

Options --> Graphics --> Advenced i bedziesz mial na gorze DirectX 5.0, DirectX 9.0 i OpenGL Ustaw ta opcje na ktorej bedzie najwiecej fps (frameratow czy jak to tam w tibii sie zwie ;p), update niektorym osoba bardzo pomogl w tym mi, wkoncu przez to ze mam nowsze sterwoniki tibia nie bedzie mi zamulac ;]

Lord Dreathan 18-05-2006 11:06

Może też się przejdę na new server

Aklodah 18-05-2006 12:53

Rayondo!!

Troszeczke piszesz jak dziecko a jak chcesz rzadzic światem to radze Ci byc po mojej stronie bo inaczej zostaniesz zniszczony wraz ze swoimi ziomami!! Pozdrawiam Aklodah.:)

Aklodah 85 Elite Knight Legend of Galana

Aklodah 18-05-2006 13:32

Arte!!

Ja tez jestem z Płocka a kim Ty jestes??

Bacik_ 18-05-2006 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aklodah
Troszeczke piszesz jak dziecko a jak chcesz rzadzic światem to radze Ci byc po mojej stronie bo inaczej zostaniesz zniszczony wraz ze swoimi ziomami!! Pozdrawiam Aklodah.:)

Aklodah 85 Elite Knight Legend of Galana

lol. Wake up kid and envisage your eyes.

Tigo'Avalord 18-05-2006 14:30

Cytuj:

hehe a kto dzis nie jest z plocka? :D

Plock rox :P

Msl 18-05-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tigo'Avalord
hehe a kto dzis nie jest z plocka? :D

Plock rox :P

No a niet :D

Rayando 18-05-2006 14:52

Alkodah niemartw się , rządzić serwerem wcale niemusze ale niemam zamiaru też być odsunięty od głównego centrum władzy całkowicie .
Mimo to mam nadzieje że się dogadamy B)

Kto jest lepszy okaże się w grze :]
Pozdro For ALL

Arte 18-05-2006 15:43

Cytuj:

nie jestem z płocka ale znam stamtąd wielu graczy, na których mogłem zawsze polegac.
PS: Eddy =* , Kogucik itp ;d =**

Artehax !! Legend of Kyra !! Best in rang: 25 in Level Rang, 5 in Magic Level Rang!! xDDDDDDDDDD
Hail _/

Reod 18-05-2006 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
nie jestem z płocka ale znam stamtąd wielu graczy, na których mogłem zawsze polegac.
PS: Eddy =* , Kogucik itp ;d =**

Artehax !! Legend of Kyra !! Best in rang: 25 in Level Rang, 5 in Magic Level Rang!! xDDDDDDDDDD
Hail _/

Omfg nastepny zakochany w sobie legend-wannabe, nie obraz sie ale gralem na kyra na poczatku serwa i nic o tobie nie slyszalem ...lvl/skile/mlvl nie zrobia z ciebie legendy , i jestem pewien ze na kyra nikt o tobie nie pamieta oprucz twoich znajomych...Po czynach sie poznaje czlowieka -.^
Przy okazji Na kyra na pewno legenda jedynie Xeretza moze byc (narazie)...I nie mowie ze jestes kiepski czy cos bron boze ...bedziesz mial okazje pokazac co potrafisz na new serwie nie watpie ;) tylko prosze bez takich narcyzowatych "JESTEM LEGENDA" :p

Fejkowiec 18-05-2006 17:42

Ech, Xerena, Xerena, przestałem tam grac pare dni temu.

Też wybieram się na nowy serwer PvP Germany.

Howi Fast 18-05-2006 17:59

:d

Ja Też wchodze na nowy server..tylko mam nadzieje ze nie bedzie W HUJ NOOBOW -.- a propo Xereny gralem tam tez Duzo i ci ktorzy odeszli z tamad to gratluje rozumu! bo w huj wojen bylo i nie wiadomo czy jeszcze będą..Takze NIECH CALA POLSKA WEJDZIE NA NEW SERVY !!!!!

Pozdro dla Otto de'Lotto Axel Xerenous , Irviz, ;*

Aklodah 18-05-2006 18:36

Rayando

Wystarczy ze mi w droge wejdziesz to lecisz na rooka wiec nie pisz postów ze chcesz byc zajebisty i wogole i zemscic sie na swe, w moim teamie sa szwedzi ktorzy pojaechali by was 50 naraz a jest ich raptem 8;) Pozdro dla Ciebie i Twoich ziomkow

Moje gg to 2183977 jak cos to pisz...

Arte 18-05-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reod
Omfg nastepny zakochany w sobie legend-wannabe, nie obraz sie ale gralem na kyra na poczatku serwa i nic o tobie nie slyszalem ...lvl/skile/mlvl nie zrobia z ciebie legendy , i jestem pewien ze na kyra nikt o tobie nie pamieta oprucz twoich znajomych...Po czynach sie poznaje czlowieka -.^
Przy okazji Na kyra na pewno legenda jedynie Xeretza moze byc (narazie)...I nie mowie ze jestes kiepski czy cos bron boze ...bedziesz mial okazje pokazac co potrafisz na new serwie nie watpie ;) tylko prosze bez takich narcyzowatych "JESTEM LEGENDA" :p

Omg...nie zauważyłeś, że napisałem to tak o dla jaj, bo wcześniej ktoś napisał podobnie?

Czy dla Ciebie każdy powód jest dobry żeby kogoś zbluzgac?
Jeżeli tak to to forum ma jak dla Ciebie za wysoki poziom bo o ile się nie mylę, do Twojego posta nikt tutaj nikogo nie jechał tylko starał się byc uprzejmy...

Więc jak masz szukac zaczepki to nie szukaj jej tutaj i przypatrz się jak ktoś pisze coś na żarty a nie na poważnie...

teraz mnie zjedź!! xDDDDDDD

Arte 18-05-2006 19:11

Cytuj:

Wystarczy ze mi w droge wejdziesz to lecisz na rooka wiec nie pisz postów ze chcesz byc zauwielbiam jeść bananyisty i wogole i zemscic sie na swe, w moim teamie sa szwedzi ktorzy pojaechali by was 50 naraz a jest ich raptem 8;) Pozdro dla Ciebie i Twoich ziomkow

Moje gg to 2183977 jak cos to pisz...

Trafnie powiedziane. Server bez szwedów ,tylko sami polacy to stracony server według mnie.Może się mylę oczywiście...lecz z tego co widac na Furorze na przykład, gdzie mogą Cie zabic koledzy z gildi za to że komuś się nie spodobałeś :( koledzy to polacy z najlepszej gildi na servie...

A wogule to znam naprawde wielu szwedów, którzy są naprawdę bardzo dobrymi graczami i mam do nich wielki szacunek...więc nie piszcie "Zniszczyc Swe" itd, bo Ci co najwięcej szczekają, zwykle są najmniej groźni...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25.