![]() |
Cytuj:
|
Moim zdaniem taka petycja jaka jest teraz nie ma sensu. Spojrzcie na jej formę, więkoszść ludzi podaje swoje nicki, duzo ludzi wpisuje sie dwa razy, a do tego te komentarze (poczytajcie co ludzie pisza) Jak Cipsoft ma traktowac taką petycje poważnie jak ona nie jest poważna. Nie mowie tu o tereści ale u żytkownikach którzy sie wpisuja. IMHO jak robic już potycje to samemu napisc system do jej robienie i kontorlowac wpisy ktos nie daje imienia i nazwiska WON!
Dziękuje za wysłuchanie |
oLoLo
Na jakim wy świecie żyjecie. Czy nie widzicie jak cipsoft olewa graczy ... Przeciez oleje i was na całej lini i po co to robić złudną nadzieje ...
Ale nieźle się uśmiałem przeglądając komentarze: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja myśle nad zrobieniem petycji o zniesienie "łamalności spearów" :D
A tak na serio: U mnie w szkole na Linux'ach pracujemy. Jest Wine zainstalowany, i każdy gra w Tibie, chociaż jest zakaz. Lepiej Wine sobie wszyscy ściągnijcie ;) |
ja rowniez uwazam ze tibia powinla byc pod Linuxa:)
|
Cytuj:
Ja mam lina i jakoś wine nie moge zainstalować czemu? to proste wine teraz jest płatne X( a poza tym tibia na linuxa jest moim zdaniem dobrym rozwiazaniem nie słyszałem jeszcze żeby zrobili jakiegoś keylogera na lina jeżeli znacie jakieś keylogery to piszcie :D |
Cytuj:
Wine ciagle jest na licencji LGPL, jest darmowe i to sie nie zmieni. |
Cytuj:
|
Ale mi nawet na Wine nie idzie :P. Pozatym jeżeli chodzi o porównanie grafiki na Winie, a
w tibi na widowsie to naprawde śmieszne. |
Kod:
Ooops... invalid or missing petition page. |
Szkoda bo chcialem sie dopisac. Ja jestem za, zalamalem sie najpierw gdy zobaczylem efekty swietlne na wine, potem gdy po update przestala dzialac tibia;( .
Jak juz im sie niebedzie chcialo robic, to niech pozwola robic klienta tibi na licencji gpl, programisci napewno sie znajda, no i niech zrobia instalke w formacie rpm bo nielubie sie babrac z tar.gz lub tar.bz2 :P , MANDRIVA & KDE RULEZ!! Jesli jeszcze ktos sie zastanawia nad tym czy zainstalowac linuksa to polecam Linux.pl, lub www.mandriva.pl |
http://gry.linux.pl/?id=news&show=3309&kom=1
I po ptakach.CHociaz moze w niedlugiej przyszlosci dadza wersje pod Linuksa Ihahahahah! A wiecie ze jest juz FedoraCore 6 test 1 xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TIBIA pod Linuxa
Ja się podpisałem. Moim zdaniem lepiej jest grać w Tibię na Linuxie gdyż Linux (w moim przypadku) jest szybszy. Trzymam jeszcze na Windowsie tylko ze względu na Tibię. Pomóżcie w dobrej sprawie.;) ;)
|
@up
a mozliwe ze jakikolwiek linux <nawet SUSE> jest wolniejszy od jakiegokolwiek windowsa <nawet 3.11> watpie;p chociaz 3.11 w swoich 'funkcjach' byl chyba nawet ubozszy niz dos ;p |
Cytuj:
|
No wkońcu, i bardzo dobrze. Czemu tylko Windowsy mają grać ; )? Jak została stworzona nowa wersja tibi, to odrazu trzeba było robić pod Linuxa a nie -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |