Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Petycja w sprawe klienta Tibii pod Linuxa. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77852)

Kosmita 26-05-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helixaw
Rasisci? hehe, malo powiedziane ;) to faszysci! czemu nie ma polskich serwerow? czemu nie mozna pograc sobie zydem?

Zydzi w swiecie fantasy? Zastanow sie czlowieku -.-

loop0 26-05-2006 15:32

Moim zdaniem taka petycja jaka jest teraz nie ma sensu. Spojrzcie na jej formę, więkoszść ludzi podaje swoje nicki, duzo ludzi wpisuje sie dwa razy, a do tego te komentarze (poczytajcie co ludzie pisza) Jak Cipsoft ma traktowac taką petycje poważnie jak ona nie jest poważna. Nie mowie tu o tereści ale u żytkownikach którzy sie wpisuja. IMHO jak robic już potycje to samemu napisc system do jej robienie i kontorlowac wpisy ktos nie daje imienia i nazwiska WON!

Dziękuje za wysłuchanie

Transparent Ghost 27-05-2006 19:12

oLoLo

Na jakim wy świecie żyjecie. Czy nie widzicie jak cipsoft olewa graczy ... Przeciez oleje i was na całej lini i po co to robić złudną nadzieje ...

Ale nieźle się uśmiałem przeglądając komentarze:
Cytuj:

bobi ziom chce aby był klient pod linuxa bo bede mógł grać na bezpłatnych kafejkach internetowych
Cytuj:

michal super gra polecam
Cytuj:

Kokos Cip soft prosimy pomyśl o innych.
Cytuj:

Xemo Ravron DAJCIE IM TIBIE!!!!!
Cytuj:

LEo ja sie zgadzam, zeby zadni chakerzy i thiefy nie weslzy tylko
Jednak plotki o inteligencji ludzi grających w tibie nie są kłamstem ;)

Nornius 29-05-2006 17:16

A ja myśle nad zrobieniem petycji o zniesienie "łamalności spearów" :D

A tak na serio:

U mnie w szkole na Linux'ach pracujemy. Jest Wine zainstalowany, i każdy gra w Tibie, chociaż jest zakaz. Lepiej Wine sobie wszyscy ściągnijcie ;)

Valex 30-05-2006 22:42

ja rowniez uwazam ze tibia powinla byc pod Linuxa:)

Animatrix 31-05-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nornius
A ja myśle nad zrobieniem petycji o zniesienie "łamalności spearów" :D

A tak na serio:

U mnie w szkole na Linux'ach pracujemy. Jest Wine zainstalowany, i każdy gra w Tibie, chociaż jest zakaz. Lepiej Wine sobie wszyscy ściągnijcie ;)

Ja mam lina i jakoś wine nie moge zainstalować czemu? to proste wine teraz jest płatne X( a poza tym tibia na linuxa jest moim zdaniem dobrym rozwiazaniem nie słyszałem jeszcze żeby zrobili jakiegoś keylogera na lina jeżeli znacie jakieś keylogery to piszcie :D

Polinik 03-06-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Animatrix
Ja mam lina i jakoś wine nie moge zainstalować czemu? to proste wine teraz jest płatne

Cos Ci sie chyba pomylilo.
Wine ciagle jest na licencji LGPL, jest darmowe i to sie nie zmieni.

Badzo 04-06-2006 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polin
Cos Ci sie chyba pomylilo.
Wine ciagle jest na licencji LGPL, jest darmowe i to sie nie zmieni.

CHyba pomylił Wine z Cedegą.Bo Cedega jest płatna, raczej.

Wiedźmin 07-06-2006 14:11

Ale mi nawet na Wine nie idzie :P. Pozatym jeżeli chodzi o porównanie grafiki na Winie, a
w tibi na widowsie to naprawde śmieszne.

Vanzi 14-06-2006 09:44

Kod:

Ooops... invalid or missing petition page.

You've tried to look at a petition page that does not exist on iPetitions.com or it is not yet up and running. You can try searching for this petition on our Search page.

Petycja przepadła?

Misha 15-06-2006 22:01

Szkoda bo chcialem sie dopisac. Ja jestem za, zalamalem sie najpierw gdy zobaczylem efekty swietlne na wine, potem gdy po update przestala dzialac tibia;( .

Jak juz im sie niebedzie chcialo robic, to niech pozwola robic klienta tibi na licencji gpl, programisci napewno sie znajda, no i niech zrobia instalke w formacie rpm bo nielubie sie babrac z tar.gz lub tar.bz2 :P , MANDRIVA & KDE RULEZ!! Jesli jeszcze ktos sie zastanawia nad tym czy zainstalowac linuksa to polecam Linux.pl, lub www.mandriva.pl

Badzo 22-06-2006 17:50

http://gry.linux.pl/?id=news&show=3309&kom=1

I po ptakach.CHociaz moze w niedlugiej przyszlosci dadza wersje pod Linuksa

Ihahahahah! A wiecie ze jest juz FedoraCore 6 test 1
xD

Polinik 23-06-2006 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
A wiecie ze jest juz FedoraCore 6 test 1
xD

Fedora... Dystrybucja, w której mężnie pokonuje się problemy... których nie ma w żadnej innej... :P

Badzo 23-06-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polin
Fedora... Dystrybucja, w której mężnie pokonuje się problemy... których nie ma w żadnej innej... :P

e tam, Fedora fajna jest.

Zara Isel 23-06-2006 16:37

TIBIA pod Linuxa

Ja się podpisałem. Moim zdaniem lepiej jest grać w Tibię na Linuxie gdyż Linux (w moim przypadku) jest szybszy. Trzymam jeszcze na Windowsie tylko ze względu na Tibię. Pomóżcie w dobrej sprawie.;) ;)

verques soldiniss 19-08-2006 23:01

@up
a mozliwe ze jakikolwiek linux <nawet SUSE> jest wolniejszy od jakiegokolwiek windowsa <nawet 3.11>
watpie;p
chociaz 3.11 w swoich 'funkcjach' byl chyba nawet ubozszy niz dos ;p

Helixaw 21-08-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zara Isel (Post 854023)
Ja się podpisałem. Moim zdaniem lepiej jest grać w Tibię na Linuxie gdyż Linux (w moim przypadku) jest szybszy. Trzymam jeszcze na Windowsie tylko ze względu na Tibię. Pomóżcie w dobrej sprawie.;) ;)

Zapraszam na tibia.com po update dali tam instrukcję jak odpalić tibię na linuxie. Poszukaj, chyba w helpie ;)

Rosi 21-08-2006 23:08

No wkońcu, i bardzo dobrze. Czemu tylko Windowsy mają grać ; )? Jak została stworzona nowa wersja tibi, to odrazu trzeba było robić pod Linuxa a nie -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22.