![]() |
Ja nie mówie że to jest ots tylko PODEJRZEWAM
Ale jeśli to rzeczywiście prawda że to nie ots to coś z ciebie wyrośnie :] |
Ja daje:
Fabułą 10/10 bardzo ciekawa Wykonanie: 10/10 myśl 10/10 = 10/10 tyle ci daje bardzo fajne faki |
Ładnie, ładnie...rób dalej
|
tak. tak...
rob tak dalej wajne fajki ale nic nie pszebije tamtego pszy czwiach :D :D :D :cup: .Dobry jestes ale czemu tylko6 cz?dawj wiencej:P A jak wstawic te jaja do podpisu chce miec zwizeontka help te na dole zle prosze hlp a ocena 8.5/10
|
Hmmm... dlaczego syn pana mroku rzuca w elfickiego straznika lyzka?? :P Nie lepiej nozem? :D
Fake'i ogolnie dobrze wykonane, troche fabula dziwna, ale ogolnie sa spx :P |
PRZESUPEROWE
Pracuj dalej ale szybko bo sie nie moge doczekać "kto idzie" xD Nie przejmuj sie komentarzami i twórz dalej !!!!!!!!! |
Fak NajLePsZy jaki widzialem :)
invinceble super fak normalnie xx/10 :cup:
Po Prostu wszystko na looz :mag: ehhh invinceble mógłbym wystąpić jako Mornimir?? i chce być Magiem kk?? :mag: Jednym (a w zasadzie dwoma) słowem (a w zasadzie słowami) SuperHiper |
Nowa część podoba mi się. Ciekawe ile taka łyżka ma ataku. Bo to nie jest chyba zwykła łyżka tylko jakaś super hiper. 9/10
|
Od takich ludzi trzeba sie uczyc robic fake'y. Wymiatasz stary. W dobrych miejscach konczysz czesci przez co trzyma to w napieciu. Rob kolejna czesc! Pozdro:)
|
>>>???<<<
invinceble?? Jak długo mamy czekac na nastepne faki?? ?? ?? ?? ;( :confused:
----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
Cytuj:
|
.....
ehh you to nie znaczy twoj tylko ty ...
Jesli chodzi o fake to nieznam sie na tym zabardzo ale mi sie podoba ;) |
Cytuj:
:) ----------------------------------------------------------------------------- We Are The Champions!!! |
X( X( @ pisze to z kawiarenki internetowej:
nowa czesc jest gotowa, lecz mi odcieli neta. 8o musicie troche poczekac :( cdn juz wkrotce, nie mam za duzo czasu, wiec napisze jak tylko podepna mi neta (again) :baby: |
Ok, tylko rozszerz moją rolę do jakiejś większej niż tylko epizod, np. że chcę zabić swojego ojca żeby przejąć moc naszego znajomego Demonka or sth. like that. I ZMIEŃ MI OUTFIT NA LUDZKI! Jako wampir wyglądam idiotycznie. Jakby co to mogę ci nawet wygląd dać: PACC ten z szopą na głowie (jak to inaczej ująć? xD), czerep czarny, koszula ciemnoczerwona, portki ciemnoszare, buty czarne. (I nie pierniczyć mi tu o wymaganiach! Jak nie chce to nie musi tego robić)
|
fajnie
Cytuj:
To fajnie ze juz masz :cup: a z tym netem to poczekam przynajmniej wiadomo o co chodzi że tak długo nie ma! B) |
:P dosyc tych tematow :P
Nawet jak mnie nie przyjmiesz (w nastepnym faku) (nie w tym co zrobiles) to ja bym chcial to duze ubranko z 2 skrzyzowanymi pasami
Ok? (Jak ustalisz ze nie bede na twoim faku to nie odpisuj ok bo i tak mnie tam(moze) nie bedzie to PO CO mi ubranko :geek: |
Cytuj:
o OMG F@#$% You spam- you noob znaczy.. Ty spam- ty noob widze ze obaj panowie swietnie znają ęgielski -.- |
Hehe dzięki za rolę, choć krótką (może się rozwinie? ;>) ;) Niech ci szybko neta podłączą, bo się nie mogę doczekać ;]
|
:)
Jezeli moj byly podpis tak was zaciekawil zrobcie grope dyskusyjną !!! !!! !!! !!!
hahahAHhAhHaHahHahHHAHAhahahHAhaHAhha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |