![]() |
A mi się ten WYSIWYG zdecydowanie nie podoba - bo to następny śmieć na listę skryptów IE-only. Pod Mozillą zwyczajnie nie działa, pod Konquerorem się włączył zwykły tryb tekstowy.
Nie, to nie jest kwestia ograniczeń możliwości przeglądarki, jak ktoś tam ładnie napisał w panelu kontrolnym. To kwestia ograniczeń myślowych twórcy tego edytora (no, chyba że gdzieś napisał że rozdaje za darmo komputery z licencjonowanym Windowsem, to grzecznie przeproszę i chętnie wezmę jeden)... |
Cytuj:
|
No no patrzcie... a ja tak chciałem to v Bulletin dać to nie ;] hyh mówiłem mówiłem ze to najlepsze forum i co kto tu ma racje... wlasnie je testuje chodzi bardzo dobrze !! gratuluje ;]
|
Forum jest bardzo dobre (ale nie celujace:D)
Wnosze tylko jedna prosbe do moderatorow aby nie zrobili mozliwosci wklejania tylko linkow w dziale zdjecia i zreby zdjecia mogly byc wyswietlane bezposrednio na stronie. Reszta jest spoko wielka brawa dla moderotorow bo wykonali kawal dobrej roboty!! |
bardzo fajne mi sie podoba , ale mogliście zrobić łatwiejsze w obsludze :p
|
a co w nim jest trudnego? wszystko proste jak drut :p
|
:(
Qrde, że też akurat musieliście V-bulletina kupić. Mam złe wspomnienia z nim, moje ulubione forum o flashu przesiadło się na to i na dobre to nie wyszło. A ten system reputacji to też lipa
|
@ up.
Przyznaję Ci rację. Ten system reputacji ( a tak uważam) jest troche popsuty;/ Tzn byłby spoko, ale nie wszyscy dają punkty;/ Przykładem tego są 2 poradniki. Pomogłem paru osobom, napisałem poradnik i 0 punktów reputacji. |
Świetniste jest te nowe forum!!!
Świetniste jest te nowe forum!!! Nie wiem czy da zrobić się lepsze <przynajmniej przez ten miesiąc nikt nie potrafi zrobić lepszego... bo potem to tak dokładnie nie wiadomo...(technika idzie do przodu :)) )>
Ten kto stworzył te forum ma u mnie wielkiego + Kicek P.S. Poprostu nie mogę uwierzyć... takie za....ste jest te forum!!! ;) |
Forum jest Ekstra :D szkoda tylko, że nie mogę wstawiać obrazków do postów, bo nie mam żadnego serva z którego mogę dawać obrazki :(
|
|
No zgadzam sie forum jest po prostu WYPASIONE ale mam jedno ale dlaczego nie rosnie mi reputacja skoro w panelu użytkownika mam juz 3 wiadomosci o tym ze ktos mi ja "powieksza" !!! ???
|
Cytuj:
Ta reputacja ktora sie nie liczy jest oznaczona szarym kwadracikiem w panelu uzytkownika. |
Teraz to najlepsze forum o Tibi w polsce,a nie wiadomo czy nie na swiecie!
|
Odjazdowy layout!
Super layout, bardzo dużo funkcji, wieksze obrazki. Ogólnie?:confused: B):D :miecz:SUPER!!! :berserk: :D :) Oby tak dalej! |
napewno jest lepsze od poprzedniego pod wszytkimi wzgledami:) :p , ale na serverze przydalo by sie zamiescic w dziale potworkow nowe :p
|
Cytuj:
|
Dlamnie forumm debesciak superte graficzki miodzio idealnie współpracuja z nowym layoutem poprostu big GRATZ.. 8o Co tu dodać cudeńko :D...
|
Po powrocie z wakacji wchodzę na Tibie kropka peel i widze, że na Tibii narescie ten update... Włączam Tibie, nowe grafiki się ściągają, trochę długo u mnie to szło, więc zaczołem czytać newsy. Doszedłem do newsa z nowym forum. Na myśl odrazu mi się nasunęło (zmienili wygląd tego starego kiczowatego forum... a może wwalili phpbb). No to klikam "FORUM"... I pojawia mi się coś nowego. Z początku myślałem, że to zmodowane ładnie phpbb (modami przema etc...)... Wbijam się w Panelik... I tutaj pojawił się uśmiech na twarzy... Zawsze byłem zwolennikim phpbb, ale tego fora jeszcze nie widziałem. Bardzo mi się podoba nowe forum :P Gratulacje dla Yona za dopasowanie layout'a strony do forum i dla całego team'u Tibia kropka peel za tłumaczenie etc :)
Pozdro |
Ktoś może mi wyjaśnić, widzę innych podpisy, wprowadziłem swój i nie widzę. Czy to normalne że nie widzę swojego czy coś jest nie tak?
== edit == co za lolowate forum, nie widziałem podpisów swoim, napisałem tego posta i co? widzę podpis, LOL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |