Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe forum wreszcie ruszyło. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8211)

Enleth 11-08-2004 09:23

A mi się ten WYSIWYG zdecydowanie nie podoba - bo to następny śmieć na listę skryptów IE-only. Pod Mozillą zwyczajnie nie działa, pod Konquerorem się włączył zwykły tryb tekstowy.
Nie, to nie jest kwestia ograniczeń możliwości przeglądarki, jak ktoś tam ładnie napisał w panelu kontrolnym. To kwestia ograniczeń myślowych twórcy tego edytora (no, chyba że gdzieś napisał że rozdaje za darmo komputery z licencjonowanym Windowsem, to grzecznie przeproszę i chętnie wezmę jeden)...

nea 11-08-2004 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Enleth
A mi się ten WYSIWYG zdecydowanie nie podoba - bo to następny śmieć na listę skryptów IE-only. Pod Mozillą zwyczajnie nie działa.

Po pierwsze, działa w Mozilli bez żadnych problemów. Po drugie, to sprawdź, czy napewno go w opcjach włączyłeś (jak nie, to masz "zwykły tryb tekstowy"), a dopiero potem krytykuj. Po trzecie Konqueror dobrego parsera html + js nie ma, i jest ograniczony.

bosal 11-08-2004 12:47

No no patrzcie... a ja tak chciałem to v Bulletin dać to nie ;] hyh mówiłem mówiłem ze to najlepsze forum i co kto tu ma racje... wlasnie je testuje chodzi bardzo dobrze !! gratuluje ;]

XX master 11-08-2004 15:39

Forum jest bardzo dobre (ale nie celujace:D)
Wnosze tylko jedna prosbe do moderatorow aby nie zrobili mozliwosci wklejania tylko linkow w dziale zdjecia i zreby zdjecia mogly byc wyswietlane bezposrednio na stronie.
Reszta jest spoko wielka brawa dla moderotorow bo wykonali kawal dobrej roboty!!

Necromancer 12-08-2004 13:44

bardzo fajne mi sie podoba , ale mogliście zrobić łatwiejsze w obsludze :p

Amaymon 12-08-2004 14:06

a co w nim jest trudnego? wszystko proste jak drut :p

p.l 12-08-2004 16:08

:(

Qrde, że też akurat musieliście V-bulletina kupić. Mam złe wspomnienia z nim, moje ulubione forum o flashu przesiadło się na to i na dobre to nie wyszło. A ten system reputacji to też lipa

Parys 12-08-2004 16:54

@ up.
Przyznaję Ci rację. Ten system reputacji ( a tak uważam) jest troche popsuty;/ Tzn byłby spoko, ale nie wszyscy dają punkty;/ Przykładem tego są 2 poradniki. Pomogłem paru osobom, napisałem poradnik i 0 punktów reputacji.

kicek12 12-08-2004 17:55

Świetniste jest te nowe forum!!!

Świetniste jest te nowe forum!!! Nie wiem czy da zrobić się lepsze <przynajmniej przez ten miesiąc nikt nie potrafi zrobić lepszego... bo potem to tak dokładnie nie wiadomo...(technika idzie do przodu :)) )>
Ten kto stworzył te forum ma u mnie wielkiego +

Kicek

P.S. Poprostu nie mogę uwierzyć... takie za....ste jest te forum!!! ;)

Juliusz Cezar 12-08-2004 18:05

Forum jest Ekstra :D szkoda tylko, że nie mogę wstawiać obrazków do postów, bo nie mam żadnego serva z którego mogę dawać obrazki :(

Parys 12-08-2004 18:33

@ up. Polecam zajżeć do ych tematów:
Temat 1
Temat 2

Walfir 13-08-2004 13:57

No zgadzam sie forum jest po prostu WYPASIONE ale mam jedno ale dlaczego nie rosnie mi reputacja skoro w panelu użytkownika mam juz 3 wiadomosci o tym ze ktos mi ja "powieksza" !!! ???

Dr. Omader 13-08-2004 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walfir
No zgadzam sie forum jest po prostu WYPASIONE ale mam jedno ale dlaczego nie rosnie mi reputacja skoro w panelu użytkownika mam juz 3 wiadomosci o tym ze ktos mi ja "powieksza" !!! ???

Jesli rreputacje wystawia ci uzytkownika, ktory ma mniej niz 10 postow to ona sie nie licz. Jesli wystawia ci ktos z ujemna reputacja to tez nie.
Ta reputacja ktora sie nie liczy jest oznaczona szarym kwadracikiem w panelu uzytkownika.

By$iu 14-08-2004 12:10

Teraz to najlepsze forum o Tibi w polsce,a nie wiadomo czy nie na swiecie!

Kermit Frogger 14-08-2004 16:57

Odjazdowy layout!

Super layout, bardzo dużo funkcji, wieksze obrazki. Ogólnie?:confused:
B):D
:miecz:SUPER!!! :berserk:
:D :)
Oby tak dalej!

dri-punx 14-08-2004 17:56

napewno jest lepsze od poprzedniego pod wszytkimi wzgledami:) :p , ale na serverze przydalo by sie zamiescic w dziale potworkow nowe :p

Walfir 14-08-2004 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Jesli rreputacje wystawia ci uzytkownika, ktory ma mniej niz 10 postow to ona sie nie licz. Jesli wystawia ci ktos z ujemna reputacja to tez nie.
Ta reputacja ktora sie nie liczy jest oznaczona szarym kwadracikiem w panelu uzytkownika.

Aha dzieki za pomoc teraz juz wiem o co chodzi :) a formu i tak jest wypasione :D

PyteX 14-08-2004 19:25

Dlamnie forumm debesciak superte graficzki miodzio idealnie współpracuja z nowym layoutem poprostu big GRATZ.. 8o Co tu dodać cudeńko :D...

Astczarny 14-08-2004 20:39

Po powrocie z wakacji wchodzę na Tibie kropka peel i widze, że na Tibii narescie ten update... Włączam Tibie, nowe grafiki się ściągają, trochę długo u mnie to szło, więc zaczołem czytać newsy. Doszedłem do newsa z nowym forum. Na myśl odrazu mi się nasunęło (zmienili wygląd tego starego kiczowatego forum... a może wwalili phpbb). No to klikam "FORUM"... I pojawia mi się coś nowego. Z początku myślałem, że to zmodowane ładnie phpbb (modami przema etc...)... Wbijam się w Panelik... I tutaj pojawił się uśmiech na twarzy... Zawsze byłem zwolennikim phpbb, ale tego fora jeszcze nie widziałem. Bardzo mi się podoba nowe forum :P Gratulacje dla Yona za dopasowanie layout'a strony do forum i dla całego team'u Tibia kropka peel za tłumaczenie etc :)

Pozdro

p.l 14-08-2004 20:57

Ktoś może mi wyjaśnić, widzę innych podpisy, wprowadziłem swój i nie widzę. Czy to normalne że nie widzę swojego czy coś jest nie tak?

== edit ==
co za lolowate forum, nie widziałem podpisów swoim, napisałem tego posta i co? widzę podpis, LOL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24.