Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   ,,Dziewczyna” – Pełny artykuł o Tibi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=87483)

Dwalin 23-08-2006 10:55

Bez przesady...kto by gral w to cala dobe. Az tak to nie jest wciagajaca.:] Przynajmniej dla mnie :D

Miszczoslav 23-08-2006 12:51

niektóre rzeczy to prawda, a niektóre nie. np. prawda jest : . „ Zawalony rok w szkole, zniszczone relacje z rodziną i przyjaciółmi… nie opłaca się „ Wie, co mówi, bo nietakt dawno sama spędzała przed komputerem praktycznie cały swój wolny czas i pamięta, jakie były tego skutki w domu i w szkole… i jeszcze :U niemal wszystkich dochodzi do pogorszenia ocen z wielu przedmiotów (z wyjątkiem angielskiego, ponieważ dialogi z innymi graczami prowadzi się właśnie w tym języku).
a niektóre to brednie.
to tyle...

Xeradus 23-08-2006 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 915352)
W Azji kilu pasjonatów Tibi umarło przed komputerem z wycieńczenia[/b]. Gdy tak właśnie stało się z pewną młoda Chinką, Inni gracze zorganizowali jej pogrzeb… wirtualny. Pojawili się w jednym umówionym miejscu wirtualnej przestrzeni o tej samej porze.

Może już ktoś to napisał - nie chce mi sie czytac całego tematu

To sie zdażyło w World of Warcraft a nie w Tibi.....

MiodUs 24-08-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Selvior Roibles (Post 946419)
(poza tym kto z was zna jakis azjatow grajacych w tibie^^omg).

Bubble....

@topic: Prawda tibia uzaleznia. Ale przeciez wszystko dla madrych... A juz wypisywanie takich bzdur jak Azjaci umierajacy przy tibi... zal sie ich robi. Chyba sie wysile i wysle im maila/list.

Ciufcia 24-08-2006 19:01

...........

Lukaas 24-08-2006 19:09

Hahahahahahahahahaha. Najlepsze było to z Azjatami. Ale odjazd:D

Zenuś 24-08-2006 19:24

Do Boju Dzielni Polscy Gracze!!!

PAnie i panowie to co tutaj jest napisane jest czysta prawda i nie rozumiem waszej agresji...
sam widze siebie i innych graczy ktorych znam z rl w tych slowach.
Jawiem ze jestem narkomanem a tibia jest moja dzialka... :P no moze juz nie tak bardzo :D jak kiedys ale zawsze bo narkomanem pozostaje sie na zawsze!!!
ALE! powiem wam szczerze ze mam to gdzies ze jestem uzalezniony od tibi jak i rowniez mam gdzies to ze ktos umarl przed kompem czy zaje***l stara krzeslem (husiaihasuhias)

Co mnie to obchodzi??
ja chce grac!!!!!!! ja chce swoja dzialke!!!!!!!!
i niech nikt nie probuje mi jej odebrac bo krzeslem bede dzielnie jej bronil!!!!

SZANUJ ZIELEN !! SZANUJ CHARA!!!

Xeradus 24-08-2006 21:05

Jak wyżej /\

carlos_pl 26-08-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetor (Post 915371)
cała prawda o dzieciach neo :/ , nie ma co się śmiać , bo tak jest .... fora tematyczne o tibi -- to dzieci góra 10-14 lat ....

Wiesz co oznacza stwierdzienie "dzieci neo" widze ze nie.
nie oznacza to ze ktos w wieku 14 lat ma neostrade to jest dzieckiem neo mzoe byc to zarowno inna kategoria wiekowa a potencjalne "dziecko neo" mzoe miec rowniez chello czy siec osiedlawa wiec zanim cos napiszesz przeczytaj co znaczy to stwierdzenie

carlos_pl 26-08-2006 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetor (Post 915371)
cała prawda o dzieciach neo :/ , nie ma co się śmiać , bo tak jest .... fora tematyczne o tibi -- to dzieci góra 10-14 lat ....

Wiesz co oznacza stwierdzienie "dzieci neo" widze ze nie.
nie oznacza to ze ktos w wieku 14 lat ma neostrade to jest dzieckiem neo mzoe byc to zarowno inna kategoria wiekowa a potencjalne "dziecko neo" mzoe miec rowniez chello czy siec osiedlawa wiec zanim cos napiszesz przeczytaj co znaczy to stwierdzenie

Keel 26-08-2006 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Selvior Roibles (Post 946419)
(poza tym kto z was zna jakis azjatow grajacych w tibie^^omg).

Bubble i GM Nietzsche czy jak mu tam.

Oskar111 26-08-2006 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 952634)
PAnie i panowie to co tutaj jest napisane jest czysta prawda i nie rozumiem waszej agresji...
sam widze siebie i innych graczy ktorych znam z rl w tych slowach.
Jawiem ze jestem narkomanem a tibia jest moja dzialka... :P no moze juz nie tak bardzo :D jak kiedys ale zawsze bo narkomanem pozostaje sie na zawsze!!!
ALE! powiem wam szczerze ze mam to gdzies ze jestem uzalezniony od tibi jak i rowniez mam gdzies to ze ktos umarl przed kompem czy zaje***l stara krzeslem (husiaihasuhias) ...

uzaleznienie ? spoko fakt tez jestem uzalezniony ... gram kiedy mam wolny komputer zwykle wiekszosc dnia ( w nocy spie ;p ) odkad wrocilem od babci spedzam przed kompem srednio 7h (4-10h) we wrzesniu bedzie 2 rocznica mojego rozpoczecia gry w tibie <rotfl> dumnie brzmi ;P

nie zgodze sie jednak z reszta "faktow" szkola , zycie prywatne itp. to jest sprawa prywatna kazdego gracza to ze jedne osoby sie lepiej ucza a inne gorzej to kwestia priorytetow, jedni sie ucza na lekcjach a w domu maja tibie inni nie ucza sie w szkole - musza w domu, a ze wola grac w tibie to wlasnie widac skutki.
2 rzecz to zycie prywate - znajomi itp znowu "kwestia priorytetow" = wirtualni znajomi - rl znajomi | rl znajomi przez tibie - rl znajomi w czasie rzeczywistym face 2 face : D

ludzie sa rozni i mylne jest ocenianie wszystkich wedlug tego samego szablonu wszyscy mamy inne priorytety charaktery i poglady.

i to na tyle ;P moze nie jestem dumny z uzaleznienia ale i tak bardziej jestem uzalezniony od gier koputerowych niz konkretnie od tibii ;p

THE END

Jerkov Thundersword 18-09-2006 18:39

Cytuj:

Pewnego razu przez kilka dni nie jadł i nie pił, ciągle tylko grał.
Jeżeli człowiek nie je to przeżyje około 30-40 dni, a jeżeli nie pije płynów to przeżyje nie dłużej niż 20 godzin więc to niemożliwe, aby nic nie pił przez kilka dni... :confused:

Tahrus 18-09-2006 20:20

@up z tym 30-40 dni to troche przesadziłeś miałem to na biologii jakieś 20-30 dni a z tym że płynów by niepił to wielka prawda.

eerion 18-09-2006 20:49

@Up:
Bez jedzenia można przeżyc 30 dni, ale w ostanitch dniach organizm zaczyna rozkałać swoje własne komórki na pożywienie, wiec później można nie powrócić do wcześniejszego stanu, a nawet jeślit o po długiej rekonwalescencji.
Bez wody człowiek jest w stanie wytrzymać około 3 dni.

Materiał jest bzdurą i tanią sensacją jak reszta, większość dzieciarni która w to gra jest uzależniona, ale to jest oczywiste.
Co tutaj dużo dyskutować?

Blaczek 18-09-2006 21:00

50% to prawda o Tibi ...

ripper 18-09-2006 22:11

@up
Myślę, że kiepsko policzyłeś ; )

Kumulus 18-09-2006 23:03

Te czasopismo to jeden wielki shit, ale aż tak bardzo się nie mylą. 70% ludzi grających w tibie to półmózgi, gram od 3 lat i wiem co mówie, wystarczy popatrzeć na niektórych brazoli lub polaczków :P
Nie wiem czemu przez 10 stron co drugi post jest o tej Chince co kopneła w kalendarz przy WoW'ie -.-

BROŃMY TIBII KRZESŁEM,TABORETEM CZY INNYM DREWNEM KTÓRE MAMY POD RĘKĄ PRZED TAKIMI LUDŹMI JAK KAJKO!!!

Vil 19-09-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 994268)
70% ludzi grających w tibie to półmózgi

obstawialbym <90%, przy ostroznych szacunkach >80%.

Zamne 19-09-2006 07:44

Omg, w teleexpresie puszczali o tej chince, i ona grala w WoW

Ktos skrajnie uzalezniony pobil matke krzeslem, to od razu czlowiek, ktory gra w Tibie=Narkoman

i tyle

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16.