![]() |
@Ripper
No co Ty... przecież ta jedna godzina tygodniowo to 50k expa... N/C |
Haha dobry temat. No akurat do mnie w ciagu tygodnia przyszli az 4 razy! Ostatni raz byli u mnie przed wczoraj i bylo to tak:
Ja: Halo Jehowy: Dziendobry ciesze sie ze zasalam kogos w domu. Chcialam przedstawic ksiazke oparta o Biblie i wiare Jechowych ktora pozwoli... Ja: ... <mysle cobie- ale ona gledzi -.-"> Jechowy: ...zrozumiec wiele problemow i odpowiedziec na wiele pytan... Ja: Nie dziekuje! Jehowym mowie NIE!!! Biedna starsza pani nieodzywala sie przez pewien czas i podzienkowala. xD Gdybym jej nie przerwal to by mi mowila o swojej wierze przez caly dzien. Nastepnym razem jak do mnie przyjda to ich tak o*******e z juz nigdy nie zagosci u moich drzwi/domofonu. ;) |
Cytuj:
Ps. Np. Mi tibia nie wpłyneła na religię w żadnym stopniu, poprostu w domu miałem wolny wybór i wybrałem! Moja rodzinka mimo, że niby daje mi wolną rękę, miała sprzeciwy, ale cóż miałem odwagę się z nimi sprzeczać... |
Cytuj:
Mówie o ludziach w moim wieku ktorzy uwazaja ze sa trendi bo nie wierza. |
Nie wiem czy to już było bo nie chciało mi sie wszystkiego czytać ale
można i tak: ŚJ: puk puk ja:lukam przez wizjer i pytam sie kto to ŚJ : jestem swiadkiem jechowy i .............................. JA: miałem włączona iwone wiec pogłosiłem głośniki i pisze w ivonie CZEGO ŚJ jestem świadkiem jechowy i chciałem .............. (nie dałem mu skończyć ) JA: ale ja nie chciałem dowidzenia (świadek jąkając sie mówi) (przynajmniej mi tak powiedział ) ŚJ: proszę pana ja jestem JA:po pierwsze nie proszę pana tylko generale a po drugie proszę wyjść wyjść bo jestem zajety ŚJ: ale proszę pana ja tylko ( wtedy wkurzony że jeszcze nie poszedł pisze w ivonie) Bardzo proszę opuścić mój dom ŚJ: dobrze tylko mam .......................... (już jestem X( i pisze ale juz niegrzecznie ) JA: wypie*****J szma** jeba** Wtedy słysze drugi głos chodź ten człowiek niema za grosz sumienia ja: ja ci dam kurwa sumienie I poszli trochę niegrzecznie ale mnie wkurzali już więcej chyba nie przyjdą ( mam taką nadzieje) |
u mnie nigdy nie byli, a gdyby przyszli poprostu odmowil bym jasnym, krótkim i zwięzłym "NIe, dziekuje"
Ale offtop sie zrobil modek będzie miał "kupe" roboty ;p |
Cytuj:
To raczej brak szacunku wobec człowieka. |
ja to chetnie bym zastosowal ten motyw z siekiera lub czyms. Tylko do mnie nie przychadza =(
|
Nie wiem jak mozna sie znizac do poziomu rzymian I w.n.e poprostu wstyd. =d U mnie na szczescie Jehowi sa rozumi i juz nie przychadzaja do mojego mieszkania poniewaz wytlumaczylem im czemu nie.
Jezeli was drecza Jehowi mozecie im wcale nie otwierac. Wtedy oszczedzilibyscie nerwow. |
Cytuj:
|
A ja jak czytam niektórych wypowiedźi to żal dupe ściska...zero tolerancji szacunku dla innej religi/osoby...żal.
|
2xup
Pierwszy raz się z tobą zgadzam @topic Do mnie czasami przychodzą otwieram dają jakąś kartke i już |
Porażka
Tylko tak można nazwać komentarze. Akurat jestem Świadkiem BOGA Jehowy i niestety nawet "nawias" na samym początku który mówi że nie ma zamiaru nas obrażać jest fałszywy. Chcemy głosić ludziom i jak sie nie chce to nie idzie grzecznie podziękować i wtedy odchodzimy. Ale niestety kulturalność Polaków jest chyba najniższa na świecie :( taki los tego pokomunistycznego bagna. Niestety w tej sytuacji muszę zgłosić reporta.
|
Niestety, Jehowi mają lepszy sposób szerzenia wiary niż chrześcijaństwo :)
|
Cytuj:
|
@Ork
Miałem na myśli oczywiście odłam rzymskokatolicki i jego przygody ;) |
Świetne :D Razem z bratem zastosujemy ten numer z płynem do płukania dywanów :) Rotfl
Co do szacunku w stosunku do innych wierzeń. Niech porostu nie próbują na siłę nikogo uszczęśliwiać ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |