|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie jakies swoje sposoby, zeby swiadek w drzwiach zaniemowil?
![]() (temat nie ma na celu, obrazania, dyskyrminowania Jehowych) Ja znam taki: [SJ]- Dzieńdobry jestem Świadkiem Jehowy [dom] - To nie moja wina ... Albo: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cederiel - 30-10-2006 o 21:13. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Eee...?
[ŚJ]Dzieńdobry, reprezentujemy... [Ja] Dziękuję ja tu tylko sprzątam.... Najprostsze i skutkuje Chociaż mój kolega był lepszy... [ŚJ]Dzieńdobry itd. [Kolega] S*******ać (zamyka drzwi) Mama woła z kuchni kto tam, a on mamo ziemniaki sprzedają chcesz? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Staaaareeeee.... :| A wymiatają numery z gnatem i Mecenasem, reszta sux ;]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Swiadkowie przychodza
Brat: Mama, dej no kaszanki! xP
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Było!ldskjvflibjlfkj
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() No i co z tego, że było jak i tak zaliczyłem kilkukrotnego rotfla ;>
|
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Tolerancja religijna sie klania... Z szasunku dla ludzi nic nie napisze.....
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() qrcze zawsze jak przychodzą to ich grzecznie spławiam,raz nawet wdałem się w dyskusję,ale nigdy nie pamiętam ,żeby z czymś wystrzelić,jak to zrobić żeby w danym momencie jak przyjdą sobie przypomnieć;>
a numery fajne ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Te stare są
![]() Ale jeszcze gdzieś znalazłem dwa (na amerykańskim bashu) 1. <rockpapertaxi> so this guy comes to the door <rockpapertaxi> a jehovah's witness <rockpapertaxi> and he's like "can i interest you in the word of christ" <rockpapertaxi> and adam's like "sorry i have to shut the door" <rockpapertaxi> and the guy goes why? <rockpapertaxi> and adam's like "our sacrificial goat will get out" 2. <@Campbell> I saw the best thing today... I was around at a mates place and these Jehovah's Witnesses came around preaching their shit <@Campbell> So my mate invites them in and sits down and offers them pizza and cookies. <@Campbell> After about 15 minutes they left very happy. <@Campbell> We spotted them about an hour later lying in a park staring at the sky <@Campbell> I guess those hash cookies and that magic mushie pizza really did its job. <@Campbell> Who said drugs were bad?! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Rotfl, jest tylko jeden szkopul. U mnie swiadkowie jehowy sie wycwanili i nie przedstawiaja sie, po prostu rozdaja swoje propagadndowe ulotki i zachecaja w roze wymyslne sposoby ;p Ostatnio np. dostalem od nich ulotke pt. "Jak rozpoznac religie zla?" xD
Cytuj:
"There's no pride to be found when you follow sheep around." Ostatnio edytowany przez Arrivald - 31-10-2006 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Conan Barbarzyncaa
Profesja: Knight
Gildia: Ember of Inferno
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja bym otworzyl drzwi i kolesia wysluchal a nei takie hamstwo jak wy piszecie. Jakbym byl takim ŚJ i by mi ktos spier*&^*& powiedzial do bym mu morde przez maszynke do miesa przerobil
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ŚJ to jest sekta prosze pana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Jak zobaczylem ten temat zaraz przypomniala sie moja kochana babcia i sytuacjie sprzed lat gdy to wlasnie panstwo swiadkowie przyszli w odwiedziny... Babunia jak tylko uslyszala te brednie zaraz poszla za dom (wtedy jeszce stara rudera pod miastem) po widly i pogonila ich... 60-letnia babcia z widlami klnie i leci w ich strone. Jak to zobaczylem to szczena oczywiscie spadla ponizej poziomu klatki piersiowej
![]() SJ- Czy wiesz moze... (nie dalem mu dokonczyc) Ja- Tak jasne, jest za dziesiec piata, nie ma za co
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 31-10-2006 o 18:06. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Wiele z tych tekstow jest wzietych z "na luzie" z CDA, ale oni wkoncu tez to z neta biora
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() No coz, dzieci musza sie dowartosciowac takimi debilnymi tematami. Coz poczac...
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Chrzescijanstwo jest pochodna judaizmu. Jak religie protestanckie sa odlamami religii chrzescijanskiej, etc.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() A wszystkie religie wziely sie od - Kto zrobic piorun!?
Taa... mi wyszlo nichcacy, rabalem drewno za domem i zobaczylem ze psy sie rzucily do furtki. Po chwili uslyszalem jeszcze dzwonek wiec z siekiera(kumpel mial przyjsc a ja mialem jeszcze duzo do rabania) poszlem do furtki.Wyszedlem przed dom,ops...[ŚJ] no coz ide dalej z siekiera. -Eee, slucham? -[ŚJ](troche zdziwiony ale)Yyy, czy jest w domu ktos starszy? -Juz nie, spozniliscie sie o gdzies tak 30 minut.(no co matka z bratem na zakupy pojechali a babcia pojechala do lekarza z dziadkiem,jakos mi sie tak powiedzialo) -[ŚJ]Aha, to.... myyy przyjdziemy pozniej. -A to dowidzenia. Szkoda bo mialem ochote sobie pogadac, czekam na nastepnych.O ile przyjda. @down:rzeczywiscie nub Ostatnio edytowany przez 9-NINE - 31-10-2006 o 20:56. Powód: E tam... |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
|
![]() do mojego kumpla kiedyś zadzwonili do drzwi a on do nich :
wy*******ac mi stąd!! tez tak samo powiem jebac jehowców ![]() ![]() |
![]() |