Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Imargam PA!!! ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104520)

Sparfi 01-01-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abeks2 (Post 1147855)
Bo imargam czuje się master na swoim servie dlatego bo

1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii

2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały :)

To by było na tyle wesołych świąt wszystkim

Wlasnie wyjoles mi to z ust.
Pewnie na niego wszyscy na Rl pluja , bija , wysmiewaja to siedzi biedaczyna w domu i gra.

Jak juz to ktos napisal "Zal.pl"

Snapi 01-01-2007 16:05

omg tibia 7.81 ...

Imargam to noob niestety gra na pieciu ownerach xD jeden ma 9 lat drugi 10 trzeci 12 czwarty 14 i piaty 14 xD

Sarjmin 01-01-2007 16:22

Acha czyli juz w tibii nie mozna poszlaec jak sie ma wiekszy lvl bo jest sie noobem?? To tylko gra a imargam ma duzy lvl i chcetroche sie pobawic a nie na*******ac tylko lvl do usranej smierci.... Ale przesadzil to fakt.

Nari 01-01-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarjmin (Post 1167566)
Acha czyli juz w tibii nie mozna poszlaec jak sie ma wiekszy lvl bo jest sie noobem?? To tylko gra a imargam ma duzy lvl i chcetroche sie pobawic a nie na*******ac tylko lvl do usranej smierci.... Ale przesadzil to fakt.

Ja pierdole czy ty jestes normalny? Od kiedy ludzi sie ocenia po lvlach w grze? Jaki czlowiek ma prawo zabawiac sie kosztem innych, jesli oni sie nie zgodzili? Ktos kto wbil w wirtualnym swiecie wysoki poziom? Watpie. Jak na mnie Imargam i jego ownerzy (jesli on gra z tyloma osobami ;/)to po prostu nie sa ludzie. Czemu oni graja w Tibie? Dla zajecia czasu? Tak. Dla dreczenie innych graczy? Tak... Przeszkadzajac innym graczom? Tak..

Wezcie sie niektorzy ludzie pierdolnijcie w te glowy jakas patelnia (nie w tibii).
Zeby sadzic ze ludzie sobie moga w kulki za*******ac, poniewaz osiagneli wysoki poziom w Tibi? Nieee... Od tego sa Game Masterzy, wybrani szczegolnie przez CipSoft. Po co Imargamowi taki level skoro go naduzywa? Mysli ze sie z kims zgra i zabija kogos to sa fit? Tak, oni tak mysla.

Przepraszam za brak cenzury bo mnie juz naprawde rozwalacie :/ naprawde niechcialem;/

d4rqu 02-01-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abeks2 (Post 1147855)
Bo imargam czuje się master na swoim servie dlatego bo

1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii

2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały :)

To by było na tyle wesołych świąt wszystkim

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfi (Post 1167033)
Wlasnie wyjoles mi to z ust.
Pewnie na niego wszyscy na Rl pluja , bija , wysmiewaja to siedzi biedaczyna w domu i gra.

Jak juz to ktos napisal "Zal.pl"

Jaki by nie był to nie powód, żeby się naśmiewać z czyjegoś wyglądu. Przynajmniej tak mnie mama uczyła:) A co do Ima to szacun. Knightem osiągnąć 200lv to dużo większy sukces niż sorkiem 280lv. pzd!

Laiden 02-01-2007 03:59

powiem tak gowno wiesz o robieni leveli sorcem wiele cienzej idzie niz knightem. a na jednym charze morze bez strachu przed banem grac nawet i 20 osob bylee z jednego ip.
moim zdaniem im~ wrednie potapil zbijajc taifuna (niedawno ogladalem jak im~ przy taifunie wbijal 200 lvl) chce cie sie im~ zapytac o co poszlo ze zbiliscie taifuna (o to ze sie chwalil ze przed nowym rokiem wbije 300 lvl i wiedzieliscie ze nieda rady?) (czy cos ukradl?) terz widzialem ze qmple taifuna ciebie dopadli i szczeze powiem ze lachalem jak dziecko napewno takiego trapa niezrobili jak wy a padles przy 3,2k hp szczyt nieumiejentnosci :P [ a co do tego filmiku o zabijaniu na party to ja chcialem takie cos zrobic :podchodze do nooba i go leje mowiac zedjmuj gagcie pacanie jak wyrzuci to przestaje bic i wrzeszcze uciekajcie z miasta pedofil grasuje(nick jego) wlasnie zdejmnol spodnie i biega po miescie wszyscy do PZ !!!] ale niebylo przymnie prota i nieznajacy sie na zartach +40 by mnie zabili. tempienie noobow to wcale nijest zlo tylko cza miec umiar zeby niezabijac bo to wkurza jak sie wychodzi z swiontyni bez bp ale ty jz pewnie o tym niepamientasz bo po kazdej smierci 50k +blessy w dupe. tempienie tak zabujstwa nie !!!

Rezidew 02-01-2007 08:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snapi (Post 1167527)
omg tibia 7.81 ...

Imargam to noob niestety gra na pieciu ownerach xD jeden ma 9 lat drugi 10 trzeci 12 czwarty 14 i piaty 14 xD

Hm. i tu sie mylisz. Zwidek ma 12 lat (lub cos kolo tego). Imargam ma 16 lat (lub tez cos okolo). Oni mieszkaja kolo siebie, wiem jak oni wygladaja bo mieszkaja niedaleko mnie :P

MOIM zdaniem te wasze gadanie ze "ima nie wychodzi z domu" i podobne, wynikaja z zazdrosci.

d4rqu 02-01-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Laiden (Post 1168655)
powiem tak gowno wiesz o robieni leveli sorcem wiele cienzej idzie niz knightem. a na jednym charze morze bez strachu przed banem grac nawet i 20 osob bylee z jednego ip.
moim zdaniem im~ wrednie potapil zbijajc taifuna (niedawno ogladalem jak im~ przy taifunie wbijal 200 lvl) chce cie sie im~ zapytac o co poszlo ze zbiliscie taifuna (o to ze sie chwalil ze przed nowym rokiem wbije 300 lvl i wiedzieliscie ze nieda rady?) (czy cos ukradl?) terz widzialem ze qmple taifuna ciebie dopadli i szczeze powiem ze lachalem jak dziecko napewno takiego trapa niezrobili jak wy a padles przy 3,2k hp szczyt nieumiejentnosci :P [ a co do tego filmiku o zabijaniu na party to ja chcialem takie cos zrobic :podchodze do nooba i go leje mowiac zedjmuj gagcie pacanie jak wyrzuci to przestaje bic i wrzeszcze uciekajcie z miasta pedofil grasuje(nick jego) wlasnie zdejmnol spodnie i biega po miescie wszyscy do PZ !!!] ale niebylo przymnie prota i nieznajacy sie na zartach +40 by mnie zabili. tempienie noobow to wcale nijest zlo tylko cza miec umiar zeby niezabijac bo to wkurza jak sie wychodzi z swiontyni bez bp ale ty jz pewnie o tym niepamientasz bo po kazdej smierci 50k +blessy w dupe. tempienie tak zabujstwa nie !!!

Zalecam lekturę słownika ort.

Progmaniak 02-01-2007 16:46

A nawet jeśli z tego domu wychodzi to co?

Nie krytykujcie ludzie przez jakąś gre.
@ima~
nie przejmuj się :)

Soul's 02-01-2007 17:45

i co z tego??? noob's ma level to sobie moze, czy jest gdzies zapisane ze jezeli mam 50 level to nie moge 20 zabic? -.- czy w jego wypadku 202? zal mi was...

Ashlon 02-01-2007 17:54

Temat strasznie traci poziom. Przykro mi, trzeba go zamknac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27.