![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
14:30 Melchiorus: Hi 14:30 Sunrise: hi 14:30 Melchiorus: Do you have key to minotaur mage and brass armor? 14:30 Sunrise: yes 14:31 Melchiorus: You have Spike Sword? 14:31 Sunrise: no Rozmowa prowadzona pul roku temu obecnie postac melchiorus jest wykasowana |
Cytuj:
00:00 Dzony brawo: helou ziomal 00:00 Sunrise: du ya know that i ve got magic plate arma on ruk? 00:00 Dzony brawo: wow u r great cen i se it? 00:01 Sunrise: yez af curse u cen takeit itz yors 00:01 Dzony brawo: y0 fenkz a lot my mastach Nooo szczena ci opadla? -..- |
@up
chesz ssa jak rozmawiam z Sunrise? |
Cytuj:
@down Powodzenia. |
Cytuj:
|
@up
a ty wiesz co to ironia? @topic przeczytalem caly topic [tak przeczytalem caly topic ;)] jedyne co moge powiedziec to ze nie znalazlem zadnych nowych nieznanych mi teorii caly czas po*******acie z tymi samymi tekstami Dr. Unknown dobrze mowil kolo 5 czy 6 strony KONIEC Maciek [ten od ssa] - ufam mu dzieki niemu zostalem Rookstayerem ;) wg. mnie ten ss jest prawdziwy a dla wszystkich ludzi ktorzy wyjezdzali z roznymi ciekawymi powtarzajacymi sie tekstami: ROTFL |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
bys przeczytal caly temat Po drugie... SS z wyspy nie da sie wziasc z wyspy nawet gdybys na nią wlazl, poniewaz jest otoczony kamieniami Po trzecie nie pamietasz dlatego bo gdy byl dostepny ty srales w pieluchy... a z tamtego okresu ogulnie pewnie malo pamietasz Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a i nie ma mozliwosci zeby on klamal??? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ej ciebie tez wyszczelimy na planete parkinsonow Cytuj:
Cytuj:
ok nie chce mi sie juz krytykowac postow super debili |
Cytuj:
ale Sunrise jak na moj gust to co innego PIERWSZA osoba z takim lvlem [nie mowie ze cos dostal ...] |
@Cover Sorcerer wez sie koles nie wymondrzaj ze jestes starszy, pozatym gram w tibie 3 lata wiec mam prawo wiedziec co sie kiedys dalo pozAtym mam znajomego z rl ktory gra w tibie 5 lat
(on mi powiedzial o tibi ;p) Aha, i jesli mi nie wierzysz ze jak sie zrookujesz i ci odsyla rzeczy do depo to sie spytaj innych Wez niech ktos ci opowie troche rzeczy o tibi a dopiero potem w nia graj. |
Cytuj:
2x cooper shield = 1 cooper shield. Nic Ci to nie da, że będziesz miał dwie tarcze. B) |
@Premm Jasne zeby dostac sie do mino maga musisz miec 18 fista taaaa...
Musisz miec lvl 50 to dostaniesz klucz ;p I jak chcesz trenic na 25 orkach? jak moze cie bic tylko 8 ;) |
Na 100% questa an spike sworda nie ma, ma go moj koelga ktory ma 35 lvl na roku ale on zrobil rooksyatera 3 lata temu kilka updejtow temu gdy quest jeszce byl.
Na 50% na rooku mozna sei nauczyc spela magicznego ;) (duzo o tym na forum tibia.de) Na 50% jest quest na Iron Helmet. Quest podobno zaczyna sie questem na salmony czy cos tkaiego ;P trzeba czytac listy. I na 100% jest na roku NPC Bozo ale nie wiem jaks ei do enigo dostac :( nie chce mis ei poprawiac ortografi. :baby: |
Tez mysle ze sa czary no rooku i wiem o tym ze nie ma juz spike sword questa
|
Cytuj:
Cytuj:
Zastanów się zanim coś napiszesz i sprawdź ów informacje. |
@up
Co de spelów magicznych. Szukaj a znajdziesz tam pewne wskazówki sa ale mój angielski jest zbyt cienki :confused: ... http://tibia.gamigo.de/forum/forumdisplay.php?f=3 btw. "cos takiego " odnosilo sie do nazwy Salmonów(nie bylem pewnien czy dobrze pisze), robilem tego questa kazdym charem i mam 32 Salmony na Rookgaardzie :D |
@ Jupiejej
Więc skoro robiłeś ten quest, to czy widziałeś gdzieś zejście, przejście, teleprot, itp. do Iron Helmet Quest? Sądzę, że jeśli by istniał taki czy inny quest napewno by ktoś go już zrobił, i napewno nie pozostawił by tego tylko dla siebie. To samo tyczy się zaklęć. Tibia ma już... (hmm... no właśnie ile lat już ma?) i wciągu tego czasu napewno zostałyby one odkryte. Edytowane po przeczytaniu paru postów z linku Jupiejej: Po tym jak przeczytałem post jakiegoś włocha :baby: (który PODOBNO zaczął grać w czasach Sunrise :D ), w którym napisał że questu na SoF niemoże zrobić zwyczajna posatać z Rooka ;( , tylko taka która powruciła z maina sekretnym tunelem :crusader: to normalnie 8o poczułem się jak :balwanek: ... Ps. Nie polecam tego forum poważnym graczom. |
Cytuj:
|
Jest czar runiczny [odtrutka]
co do spontanicznych slyszalem kiedys plotke ze jak sie zabilo mino maga to cie teleportowalo do jakiegos npc u ktorego kupowalo sie czary (ale to tylko PLOTKA!!! :P) |
Mity...?
Ta...są spelly na Rooku a jak się osiąga 100lvl to dostajesz UE i możesz PK-ować na Rooku...i jak uzbierasz 50k na Rooku i pódziesz do Cipfrieda i powiesz: "hi", "50000 gp", "yes"...to dostajesz Fire Sworda...i z tym Fire Swordem chodzisz i mówisz "fri itanz, plax!" i Ci się pojawia 100 rybek...ludzie, to co mówicie to MITY...Z-M-Y-Ś-L-O-N-E przez jakiegoś newbie =/...moim zdaniem oczywiste jest, że Sunrise ma brass armor i spike sworda...przezcież to największy lvl na Rooku więc musiał dostać to za zasługi...dla mnie te 19 stron tego tematu jest bezsensowne...ale to widać tylko moje zdanie =/...
|
Cytuj:
|
Najwyższy lvl
Cytuj:
|
wiem o kim muwisz, ale ja tez nicku nie pamietam ale on nie nabil tego lvl :P wiec sie nie liczy
|
fdfgjghkghkfjkl
|
Cytuj:
@up Nabijamy posty ? |
Cytuj:
|
powtarzam sie i pewnie modkowie zaraz usuną posta. Quest z brass'em możliwe ze był - kilka lat temu kiedy tibia była mniej popularna, nie mam jednak na to żadnych dowodów a wiem to z opinii ludzi na tymże forum i graczy. Wtedy było pewnie mało rook'stayerów więc to pewnie była "nagroda" dla Tych co zostali. A Spike Sword? Powiedział "utevo lux" i wyczarował mu się miecz !! :mag:
no jasne że dostał od Bogów. To tak jak z Thunder Hammerem na Mainie. Może on był jednym z pierwszych którzy mieli tak wysoki lvl na Rooku ? Pomyślcie ? Przecież CIPbogowie moga wszystko :] Napewno nie było takiego questa i nie usunęli go bo był za trudny. Miałoby to sens? Przecież mogli go zostawić właśnie dla TYCH nielicznych którzy osiągneli taki lvl na którym można takowy quest wykonać. To wszystko o tunelach z maina na rooka i z rooka na maina to bujda... Gdyby tak było przechodzenie rooka to byłaby kwestia 1godziny. Wychodzisz swoją (powiedzmy żeby nie przesadzić) 16lvl postacią z Maina na rooka i dajesz swojej nowej postaci/qmplowi plate armora, soldier helmet, dwarven shielda, plate legi i dragon hammera i ten, może nie bez problemów (marne skille), na 2 lvl może postawić się minotaurowi. Wtedy też Main byłby pełen newbie playerów, "ja tu tylko na momencik, przyszłem zobaczyć czy fajny ten main i czy opłaca sie wychodzić z Rookguard. ;( jak patrzę na mądrosci niektórych ludzi to mi sie płakać chce |
...
Co z tego, że ma ponad 150 lvl?! przecież to jest GM...Ma pewnie z pare tysięcy many i życia a z knifa zdejmuje minosa na strzał...bo to GM...A Sunrise to zwykły grasz...tak jak my...
offtopic: wogóle to ja mam wielki respect dla Sunrisa bo ja już przy nabijaniu 15lvl bym pierd***a dostał bo Rooka nie trawie ^^ |
jestem prawie pewien ze Sunrise dostał to od bogów. No bo skąd indziej ?
Ps. Kto chce dostac Dragon Hammera na rooku ? Pierwsze trzy osoby które jutro tuż po resecie na serverze mythera wypowiedza magiczne zaklęcie "adura gran" :mag: otrzymaja d hammera. Po wypowiedzeniu tych słow nalezy udać się do CIPfrieda i powiedzieć: hi im noob give me dragon hammer (cipfried powie napewno "NO") dawaj mi mój młotek do cholery ty chamcu... Xyrius na forum pisał ze to działa (potem mówisz) utevo lux (i masz młotek) |
jak ja lubie takie tematy, a to o bazyliszku, to znowu o soft botach, to o ATB za który sie dostaje klucz do skarbca w kazo, bardzo to wszystko fajnie tylko że to nie prawda, a nawet jeśli to i tak żaden z was nigdy jej nie użeczywistni, nie ma na to szans, za słabi jesteście i tyle
ps. jest kilku takich graczy co mają 100+ na roku, jest GM co ma palladyna na roku, albo na przykład Durin, 155lvl status god, i wszystko |
Boże! Ludzie co za głupstwa!
Ja gram od 2 lat i już wtedy mówiono że od dwóch lat nie ma qestu z mino magiem, który to podobno był qestem na spike sworda. Serwer Antica istnieje od 10 lat. W account information np. Bubble przeczytajcie kiedy stworzone zostało konto, odejmijcie kilka miesięcy na pierwsze postacie i wtedy dowiecie się kiedy mniej, więcej została stworzona postać. Ile to ja głupot nasłuchałem się o rookgardowych qestach -.- |
no cóz... ludzie wierza w takie bajki. Ja o quescie z Mino Magiem w zasadzie z żadnych oficjalnych źródeł nie wiedziałem. A nawet jeśli to nie fake to ten kolo dostał te itemy od GM'a.
|
brass arm
brass armor?
to jasne wypada przeciez z mino maga na roku a co do spike sworda to z tgo co wiem jest z nim quest którego pilnuje mino mag :] |
Hmmmm
Dużo sie muwi o Spike Swordzie i o Brass Armor Lecz w tej chwili jest to nie mozliwe. Każdy chyba wie gdzie znajduje sie Mino Mag na rooku,wedlug mnie byl to element questu do spike sworda lecz klucz ktury otwiera drzwi do niego jusz nie istnieje. A brass armor wypada z mino maga.Sunrise ktury ma najwyrzszy lvl na rooku prawdopodobnie na te bezcenne itemy poniewaz gra w tibie bardzo dlugo i kiedy mial gdzies z 50lvl byl klucz i on poszedl na tego questa i mu sie udalo. Muwi tasz ze gdy bedesz mial 50 lvl dostaniesz od All Dee spike sworda ale to tylko gadanie :) Przepraszam z bledy , bardzo sie spieszylem |
a po co wam lepsze rzeczy na rooku mi te ktore nosze wystarczaj czyli :katana,coper shielda, chain armor, studded legs, legion helpet noi sendaly (bo jest lato :D)
po co wam spike sword rzeby miec mino na 4 shoty ? to by bylo za nudne i oczym by bylo pisane na forum :P |
@Xyrius
Anitca istnieje 7 lat @Kamil~ A kto powiedzial ze Sunrise ma spike sworda ?? Nigdy niewidzialem zeby Sunrise walil z innej broni jak spery Kiedyś jak go spotkałem i sie zapytałem czy ma spike sworda to mi odpowiedział "Może tak, może nie" Pytałem dalej a on poprostu dodał mnie do jego private chat channel (dodaje tam ludzi którzy mu trują) |
Cytuj:
|
Hmm
No fakt....gadałem wczoraj z Paytonem i innymi rookstayerami na Antice i mówili że Sunrise nie ma Spika ani Brass Arma...A potem wkręciłem im że jestem synem Sunrise, to się zapytali czy mam p-daggera...więc może Sunrise ma P-Daggera?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |