![]() |
Cytuj:
@Up: Człowiek to człowiek, a przestępcy mają swoją karę. Myślisz że siedzenie w więzieniu jest łatwe gdy dokonało się gwałtu? Obejrzyj sobie polski film Symetria to zrozumiesz o co mi chodzi. |
Cytuj:
Równie dobrze, mogę wam wszystkim (co zarzucają mi chorobę psychiczną) zalecić to samo, co wy mi, gdyż zamiast karać złych karacie tych dobrych, tylko dlatego, że są słabsi. Jeżeli chodzi o te testy w celu leczenia innych zwierząt, to wiesz na czym polega problem? Polega na tym, że ci 'naukowcy' sami okaleczają zwierze, zamiast zabrać je z kliniki weterynaryjnej. A co do tej Symetrii...taa, ej weź obejrzyj sobie film Quentina Tarantino o tych żydach co mordowali SS'manów, mówię Ci, w ten sposób pojmiesz, że żydom się należał holocaust, 100% PRAWDY JEST W TYM FILMIE! [/ironia] Pozwolę sobie zamieścić pewien artykuł: Cytuj:
|
Cytuj:
Symetria =/= prawda. To po pierwsze, uwaga nawijam. Pedofil trafia do więzienia. Może wyjść za kaucją, NIE TRAFIA NA GRYPSIARNIĘ, zazwyczaj ****ą go w łazience/celi (drobni przestępcy również mają poczucie sprawiedliwości), wychodku. #1. Ok, ****ą/biją pedofila. Pedofil zwraca się do zarządu więzienia iii. I dostaje lepszą kwaterę! :> Nom, teraz posłuchaj na co idą Twoje podatki: więzień musi mieć zapewnione 3 posiłki dziennie (1 ciepły), suchy nocleg, łazienkę, opiekę medyczną 24/7 i nie ma zmiłuj, w nowszych biblioteka, siłownia, mini-kawiarenka internetowa itd. Czytałem też o 'intymnych pokojach', by się mogli na widzeniach ze swoimi pannami tego-tego. #2 Próba samobójcza, wysyłają go do psychiatryka. Warunki nieco gorsze, chodzi w pidżamie. Prócz tego, że spotyka tam Jezusa, Napoleona i 3 osobowości w 1 to nie jest tak źle. Dla mnie to nie jest kara za spierdolenie życia 7 letniej dziewczynce. Żadna. **** - nie wiem dlaczego, ale ocenzurowało mi c-we-lą. |
@Up: Uwierz mi, nawet klawisza da się przekonać żeby pedofil trafił do celi z tymi co nie mają już nic do stracenia.
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale luz, nie czepiam się. Ja nic przecież nie wiem. |
Cytuj:
|
Xydijo, czasem mam wrażenie, że Ty się chyba za dużo prison breaka naoglądałeś;s
|
Bógł rzekł:
Zwierzęta będą poddane człowiekowi |
... dlatego zabijajmy niewinne zwierzęta! -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down No właśnie. To wolny kraj, nie ma prawa dyskryminować innych religii. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nikogo nie dyskryminuje - stwierdzam fakt dla mnie oczywisty. Nie bądzmy przesadni - bo równie dobrze mogę powiedzieć że mówienie o bogu/że bóg istnieje dyskryminuje moją "religię" - a właściwie jej całkowity brak. Dowody na istnienie boga? - żadne Dowody na nieistnienie boga? - chociażby to że wymyślił go człowiek, dla władzy i hajsu. Ludzie boją się śmierci - cała religia opiera się na tym, że życie na ziemi to "wstęp" do życia wiecznego, nie potrafią dopuścić do siebie myśli że poprostu zdechną i pójdą do piachu. Kiedyś nie rozumieli czemu pola dają różne ilości...czegośtam, więc zrzucali to na boga, było słabo - składali ofiary, modlili się coby było lepiej - było dobrze - składali ofiary w podzięce..teraz to ma troszkę inny wymiar, ale sam system podobny. No ale nie odbiegajmy od tematu.... |
Cytuj:
@topic Kiedys na uczelni pokazywali mi zdjecia z duzych kurzych ferm. Od tego czasu z checia wlozylbym glowy ich wlascicieli do sloika nawet, jesli takie badania nic by nie daly. |
Cytuj:
właśnie na tym polega wolność słowa, że takie opinie można wyrażać, czy Ci się to podoba, czy nie |
Nie można już w katolickim kraju powiedzieć że Bóg istnieje i nie zostać zbluzganym. :confused:
|
Świetnie...
Teraz to trwa walka między parszywymi heretykami(ateistami) kontra bogobojnymi, sprawiedliwymi i cnotliwymi wyznawcami religii chrześcijańskiej? To się nazywa spam... Cytuj:
GZ... Cytuj:
Ateista wierzy że w nic nie wierzy... @Modzi Zamknijta ten topic, pliz... @Down Piszę jak chcę... Nie robie oczojebnego i trudnego do odczytania posta wiec... Btw. Poprawiłem... Tam miało być zdanie a nie pytanie... |
Cytuj:
Ateizm u swej podstawy jest jedyny SENSOWNY To wierzący wierzą w BAJKI! "Wyimaginowani przyjaciele" 5 latka = bóg dla starszych A topic ma się dobrze, a ty nie jesteś tu od decydowania co ma być zamknięte. Cytuj:
punkt 11 regulaminu Cytuj:
|
Cytuj:
Strasznie starasz się być fajny, ale ludzie, którym swoją osobą mógłbyś imponować niestety nie zaglądają do tej części forum. Radzę próbować produkowania się w działach o Tibii. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zauważ, że jeśli twoim zdaniem Bóg nie istnieje to właśnie dzięki wieże Polaków żyjesz teraz w wolnym kraju bo to dzięki WIERZE, KSIĘŻOM, BISKUPOM i całemu KOŚCIOŁOWI Polacy nie stracili wiary w wygraną i to WIARA pomogła im przetrwać chwile kryzysu i tego argumentu nie podważysz bo to poprostu historia :> |
Cytuj:
Nie da - bo nie istnieje. Daj jakikolwiek dowód - odepre go, sensownie, zapewniam. (Wszelakie "bo istniejemy" przemilcze, z idiotami staram się nie rozmawiać) To że dzięki wierze żyjemy w "wolnym" kraju nijak nie potwierdza istnienia boga. btw - wierze się pisze. |
Cytuj:
|
@Lechista
Zauważ, że dzięki komunistom, nie jesteś teraz Niemcem. Nie ma czegoś takiego jak 'silniejszy argument' w sporze bóg jest/boga nie ma. Choćby dla tego, że szanowny KK co chwile zmienia zdanie i przyjmuje poglądy, za które wcześniej wypędzał, oskarżał i zabijał. PS. jak już będziesz w chrześcijańskim niebie, pozdrów ode mnie Von Jungingena i krzyżaków. Ja w piekle pogawędzę z ich ofiarami. |
Cytuj:
nie chce się kłócić bo to nie ma sensu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co ma WIARA w boga do ISTNIENIA boga? |
Co ma pier*olenie o Bogu do pier*olenia o kundlu bez ciała?
Skończcie ten flejmłar... Michoss ma rację. Nie znajdziecie silniejszego dowodu na to że on jest/że go nie ma... |
Cytuj:
Chciałbym przytoczyć pewien argument, lecz nie chcę "offtopić". Aż świerzbi by poznać waszą opinię :/ @czcionkaktórejużywasz Z ciekawości spytam - jaki jest w tym cel? Utrudnić komuś czytanie? Wyróżnić się? |
Ateiści nie mają wielu naprawdę wartościowych dowodów na to, że Boga/życia po śmierci nie ma, a teiści nie mają wielu naprawdę wartościowych dowodów na to, że Bóg/życie po śmierci jest.
Przeciwnicy testów na zwierzętach nie mają wielu wartościowych dowodów na to, że zwierzęta mają uczucia, a zwolennicy testów na zwierzętach nie mają wielu wartościowych dowodów na to, że zwierzęta nie mają uczuć. Proste? Te dyskusje nie mają sensu. A człowiek nie powinien być panem życia i śmierci. Jest na to za głupi. |
@Top
Niestety testy na zwierzętach są potrzebne by zbadać różnego rodzaju leki. Ludzie niestety są zbyt tchórzliwi by samemu na samym sobie testować. morał z tego taki "Gdzie człowiek nie może tam zwierze pośle." @offtop Cytuj:
Cytuj:
Co Ci przeszkadza w jaki sposób on wyraża swoje zdanie? Odpierdol się od niego i od tego w jaki sposób pisze. Nie widzisz ,ahh masz problem, ale na szczęście ludzkość stworzyła takie magiczne coś zwane okularami. Bardziej wydaje mi się że Ty chcesz być fajny. Wiesz istnieje takie coś jak prywatne wiadomości. |
Cytuj:
@Arashel nom zgadzam siem hehe też jestem fajny hehe... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Do wypowiedzi Michossa dodam, że jest jeszcze głębsza różnica. Nie tylko 'inaczej się przyjmuje' u ludzi i zwierząt, ale u samych ras ludzkich. Podając wszystkim rasom opium zauważymy, że: biała będzie uspokojona, żółta wpadnie w szał, czarna straci część zdolności motorycznych. To tak w ramach ciekawostki.
|
Cytuj:
|
Patrz, nie mam najmniejszego problemu w czytaniu ani takiej, ani takiej czcionki. Irytuje mnie jednak jak ludzie w celu 'ufajnienia' się i 'bycia oryginalnym' przeprawiają w taki sposób posty.
|
Cytuj:
Po jaki ch*j używa jakiejś ku*** małej czcionki? Jak zwykle, ktoś wypowie się ponad poziom forum Cytuj:
Cytuj:
Standartowo idiotyzmy w stylu "bo istniejemy" przemilcze. |
Cytuj:
Osobiście domyślam się, że to zmysł estetyki, z którego sam nie korzystam, bo wyróżnianie się na forum powoduje właśnie takie dziwne zachowania. A tu wszystko ładnie - różniące się kolorem i wielkością tytuły od mniejszej treści. Myślę, że bardziej denerwuje Cię sam użytkownik, bo wątpię, żeby komuś przeszkadzało, w aż takim stopniu, drobne odchodzenie od normy. |
Może skończcie flametop i wróćmy do tematu?
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |