![]() |
TVN brawo! Ale nie ma co tu duzo mowic... tibia.pl nie znizajcie sie do ich poziomu, olejcie to bo zamiast robic sie smieszne robi sie poprostu... nudne i irytujace...
Ostatnie zdanie troche traci sens ale co tam ;) Ps Malypietroo troche słabo porownałes... Palic jak żydow?! Jasna cholera jeszcze brakuje okreslenia sponiewierac jak czarnych... (czytanie ze zrozumieniem, pisze ze źle okreslił zebym na rasiste jakiegos nie wyszedl) |
Przykre to jak atakuja tibie no ale coz bywa....a pani psycholog do "Ani mru mru" sie nadaje
|
Babka to jest noob...
Omg wypowiadac sie na temat zeczy ktorej sie na oczy niewidzailo ?! ROTFL!!! Przyszla powiedzielala CZEGGO NIEWIEDZIALA dostala kase i sie cieszy... Takich psychologow to my juz mamy :P Moze niech zrobie w dziendobrytvn audycje o tibi ale niech zaprosza jakiegos hight lvl czy cos w tym stylu(np Sermontisa) :] Bo paplac bez sensu kazdy moze ... --.-- |
Co do tego ze tibia uzaleznia niemam wątpliwosci (sam chyba sie w mniejszej klub wiekszej mierze uzaleznilem)
budzą jednak we mnie obawy o drastycznym braku profezjonalizmu dziennikarz tvn (cip soft nie ma zysków z tibi) tibia to przeciez gra od kturej da sie uzaleznic tak samo jak od quake 3 czy red alert 2 Przecież ostry nóż też może być groźny, jeżeli dzieciak nie umie się z nim obchodzić |
Chwileczkę... zgubiłem się w tym Kaczym państwie.
Kto jest teraz ministrem propagandy? Im każą tak mówić? Może będzie zakaz gry w Tibię? W sumie to będzie jedno z rozwiązań... Na "polską, wykszatałconą młodzież", która "wali z axa". Pozdrawiam |
Widzialem i lalem ze smiechu przed telewizorem.
Mam tez nadzieje ze sobie tego newsa przeczyta xDD:D |
Jak to przeczytalem to to mnie noramlnie rozbroilo. GZ TVN I PANI (NOOB) PSYCHOLOG ! Ale moim zdanie nic nieprzebije tego kolesa cos sie wpowiadal "Moj kolega jest knightem i wali z ax'ow a ja jestem druide i wale z rozdzki" :D
|
Moja propozycja:
Wejdźcie na www.tvn.pl Kliknijcie w kontakt i napiszcie co sądzicie o ich zdaniu na temat Tibi. I koniecznie pogratulujcie tej Pani psycholog ; )) |
Uczepili sie tibi jak radiamaryja
|
Ja moze powiem tak moim zdaniem gra ta uzaleznia i to nawet bardzo i wiem ze jak ktos ma lvl na ,który dlugo pracowal i podchodzi do ciebie np mlodsza siostra i wylacza komputer i giniesz to jestes tak zdenerwowany ze wlacza ci sie odrazu agresor i tak bedzie praktycznie w kazdym wypadku moim zdaniem zeby grac w ta gre trzeba poprostu umiec w nia grac...
Ale to co prezentuje tvn jest poprostu zenujące robia wywiady z ludzmi którzy nie mieli nigdy stycznosci z jaka kolwiek grą online a gadaja chcą wywiadu? nie ma sprawy moge im powiedziec wszystko ze szczegółami i beda miec wywiad z którego kazdy bedzie zadowolony a nie za przeproszeniem pieprzą glupoty tyle powiem na tego dzisiejszego newsa ladnego ;] |
TVN nie interesuje prada tylko chcą wywołać sensacie. Półmetrowy dla nich.
|
Jak to dobrze ze TVN mi nie odbiera:p (satelita poszla w piach).
A tak na temat to powinni sie zajmowac bardziej powaznymi problemami. Np. ile razy dziennie sprawcami przestepstw staja sie nieletni, ktorzy nie mieli co robic w domu, i poszli z kolegami z osiedla cos wypic?? Kto w tym kraju bardziej szkodzi: czy ci, co sie nudza i siadaja do komputera, czy ci, co sie nudza i ida z ziomalami kogos strepowac "bo wyszedl z domu po zmroku"?? No ale oczywiscie do blokersow narod jest przyzwyczajony. Do opetanych komputerowcow walczacych taboretami nie. |
Cytuj:
|
dzieki tibii tvn zyskal temat do rozmow i tym samym nowy widzow jakimi sa tibijczycy, ktorzy ogladaja zenujce wypowiedzi np pni prof. ,ktora serdecznie pozdrawiam
Gz dla tej pani zza inteligentna wypowiedz |
opetanych komputerowcow walczacych taboretami :D:D a do czego zaliczyc taboret? sword axe zy club? : p
|
a ja Wam powiem tak:
kolega ma knajta i wali z axa a ja mam druida i wale z różdzki :faceoff: :faceoff: O, jaka fajna emotikonka |
Jak ktos juz wspomnial wczesniej: lepszej reklamy zrobic im nie mogli ;) Kto wie, moze CIP Soft razem ze swoimi specami wpadli na pomysl ze taka forma reklamy im sie oplaci i jescze zaplacili TVN'owi za gadanie bzdur? :P (w tym zdaniu pojawilo sie troche ironi). Wiadomo - zakazany owoc smakuje najlepiej....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
wiecie nie oglądałem tego ale po samym czytaniu mało co w gacie nie narobiłem :D ale jedna rzecz mnie ciekawi: czy ta panie zna chociaż pojęcie RPG?? xD jak u mnie w klasie jest może 5 osób znających to stwierdzenie to jakim cudem miała by to znać taka osoba?? xD:wiking: zabiłbym chętnie takich ludzi ONI SĄ CHORZY PSYCHINCZNIE a chociażby ta pani ma takich leczyć.... niech sie sama leczy!!
|
Ta pani psycholg musi byc naprawde ,,inteligętna" skoro gada takie głupoty.
Moim zdaniem ta psycholog ma skrzywienie absolutne :angry: |
N/C A co ta pani Psycholog moze wiedziec o tibi. Gra w tibia czy co :faceoff:.
Ale z ty, ze Postac zostaje w grze po wyłączeniu komputera to ona jest THX BEST TVX ROX GL W dalszych wywiadach dla Mądrej Pani Psycholog |
Ja mam takie pytanko...do was bo jako suportowany fun site macie jakąs większa siłe przebicia do cip'ow ...tak myśle ; )
niemożna by do nich napisać zeby sie tym zajeli? przeciez to jest jawne oczernianie tych ludzi publicznie zaco spokojnie moga wytoczyć sprawe, ban awet ją wygrać ale juz nawet niechodzi o to zeby sie wsbogacili, tylko o t zeby ludze pierstali za przeproszeniem pierdolić głupoty, szczeze chciał bym to zobaczyc jak cip team wzioł by sprawy w swoje łapki i CIUT wyjasnił tym wszystkicm mądrym ludziom jak gra jest zrobiona itp |
Cytuj:
|
Ekk!
Chcialem na wstepie powiedziec, ze nie widzialem tego "dzien dobry~"... ja tam do TVN nic nie mam bo to wkoncu TV i o czyms musza mowic... ale co do pani psycholog... moim zdaniem cipsoft powinien jej dac jakas nagrode za rozwiazanie tajemnic tibii ( wiem ze ich nie rozwiazala ale jezeli potrafi gadac o tibii nie widzac jej nawet na oczy to z niej by sie jakis bubble zrobil jak by jej dac postac na 8 lvlu xD). 8o 8o B) ;)
|
ehh... nikt nie ma tego na google video....
i po kiego grzyba wysylacie ciagle te same filmiki ktore w dodatku sa na stronie glownej w newse.... -.- |
Pani psycholog dostala chyba dyplom za pieniadze. Ewentualnie dostala w lape od TVNu, zeby mowila to, co oni jej każą.
|
teraz to jeszcze wiecej ludzi bedzie w to grac, poniewaz beda ciekawi co to jest 8o
|
Te TVN jest żałosne ;D
Tak jak mówił Filemon6 że ta pani psycholog sama potrzebuje psychologa najlepiej jakiegos najdrorzszego bo im drorzszy tym lepszy:D a mi sie zdaje że to wogule zadna pani psycholog tylko jakaś tylko jakaś baba z agencji towarzyskiej:) :p
|
Witam.
To jest mój pierwszy i zapewne ostatni na tym forum. Ale przeczytałem newsa na stronce, no to nie wytrzymałem i napisałem. Mam 21 lvl sorca na Pandorii, więc nie jestem kompletnym idiotą w tej dziedzinie. Trochę o Tibii wiem. Ale chcę głównie wyrazić opinię na temat tej paranoi w TVN. Jak dotąd TVN uważałem za dobrą, dobrze poinformowaną gazetą, z OBIEKTYWNYMI dziennikarzami i gośćmi zapraszanymi do studia. Podczas dyskusji politycznych zapraszani są goście o różnych poglądach i stanowiskach. Była to telewizja, która dawała obiektywny przekaz informacji z różnych dziedzin i nie wahała się przedstawiać czegoś w sposób kontrowersyjny. Ale materiał o Tibii, który miałem okazję obejrzeć w "Faktach" całkowicie zweryfikował moje poglądy. Marzanna Zielińska, jedna z najlepszych dziennikarek w Polsce...albo jej się nie chce dupy ruszyć, albo po prostu miałą to przedstawić w taki sposób, jaki zażyczyli sobie jej koledzy "na górze". Jeśli się na jakiś temat nie wie, to się o nim nie pisze. Proste? A jednak nie. Do rozmowy przed kamery wybrała jakiś tempych idiotów, którzy po przyjściu ze szkoły nie myślą o niczym innym, jak tylko żeby włączyć jak najszybciej komputer i zalogować się na swojego 11 lvl knighta. Dzieciaków, którzy świata nie widzą poza Tibią. A materiał o tym kretynie, który zaczął okładać matkę, po tym, jak wyłączyła prąd był przedstaiony w taki sposób, że wszyscy Tibijczycy zostali wrzuceni do worka razem z tym pajacem. I teraz te kilka milionów osób będzie się bało swoich synów i ewentualnie córek. Bo co zrobią, jeśli przestaną chodzić do szkoły, a ich dzienne przemieszczenie będzie wyglądać łóżko-komputer-kuchnia żeby coś zjeść-kibel-łóżko. A do tego jako gość wypowiada się ta psycholog, co wie o Tibii tyle, co ja o budowie wietnamskich czołgów bojowych. Gada tak niedorzeczne bzurdy, że dosłownie człowieka sama nachodzi chęć wyjebania jej takim krzesłem. Mówi w taki sposób, aby rodzice wyrobili sobie jak najgorsze zdanie ogólnie o grach komputerowych. A komputer będzie później służył do "encyklopedii chemii" i "wielkich żeglarzy". Przecież to paranoja. Ta pani, zamiast gadać o czymś, o czym nic, kompletnie nic nie wie, to powinna zająć się problemem pedofilii, narkomanii czy przestępstw w szkołach. A nie wyjść przed kamerę i srać o czymś, o czym mi każą powiedzieć. Nie widziałem tej audycji, wiec nie wiem, ale się domyślam, że pozostali goście mieli identyczne spojrzenie na Tibię co ta kretynka. A teraz zapewne TVN odbiera setki maili z opiniami na ich temat. Tak więc gratulujemy TVN subiektywności, debilizmu, chęci sensacji. Oraz straty widzów Pozdrawiam! Degenn |
Powiem to tak napisalem list do tvn co o tym mysle skopiowalem ten news z tibia.pl ale nie podalem od kogo go mam. Nastepna pewnie bedzie UWAGA ciekawy jestem co oni sobie jeszce wymysla. Mi sie wydaje ze twurcy gry mogli by sie ubiegac o odszkodowanie za gadanie na nich takich glupot ale co do tego nie wiem jak jest :d
I jesli tibia.pl moze przetlumaczyc ten tekst na jezyk angielski to niech wysle do cipsoftu bo mi sie wydaje ze bez problemu moga ich pozwac. |
@King Mati:
Niby o co mają ich pozwać? O to, że nie wiedzą na czym polega stworzona przez nich gra? @Topic: Programu nie widziałem, ale z tego "niusa" wynika, że pani psycholog się raczej nie popisała... Mimo wszystko, czepiacie się jej niewiedzy o Tibii, ale (z tego co widzę) w ogóle nie zwracacie uwagi na to, po co ta cała afera. Bo Tibia na prawdę uzależnia. Jak dzieciak przez 24/7 myśli o Tibii, myśli o tym co będzie dzisiaj robił w TIbii, jak ma sny o Tibii (omg ;d) to to już jest chore. A prawda jest taka, że nic z tym nie można zrobić. Jedynym sposobem na jakieś zaradzenie tej sprawie, jest nagłośnienie jej w mediach. Nagłośnienie jej na tyle mocno, żeby rodzice zaczęli zwracać uwagę na to, w co i ile grają ich dzieci. |
Szkoda że tego nieoglądałem ale domyślam się że musiało to być coś bardzo bardzo kretyńskiego skoro nawet moja mama która nielubi tibi sie śmiała z tego co mówili w tym TVN boże co za ludzie co się tak czepili tej tibi to może teraz jeszcze wyślą list do sejmu z prośbą o zrobienie ustawy "" Społeczeństwo RP ma zakas gry w tibie "" lol :D prosze was niech ktoś to da na video.google.pl !! :D:D:D
|
Lol
Omfg żal mi takich ludzi. Niech sie dowiedzą najpierw co to jest Tibia i o co w tej grze tak naprawde chodzi. Nah.. ludzie szukają sensacji i tyle..
A przecież każdy wie, że Tibia uzależnia.. :p ale lepsze takie uzależnienie niż od szlug, lub narkotyków.. -.-" Cya in Tibia ^^. |
Tak... Tak... Takie panie psycholog to za drzwi, kopem wywalac. Nie wiem kto jej takich glupot nauczyl. Moja mama tez jest psychologiem i nie zachowuje sie w taki sposob.
|
Rozumiem, może i Tibia uzależnia niektórych ale po pierwsze, czy to takie grożne jak np. ćpanie? Napewno nie... Jeżeli ktoś umie grać i zna umiar to ta gra jest zancznie mniej drastyczna i brutalna od innych, jeżeli już o to chodzi =-] Ludzii którzy się na te tematy mądrzą, nic nie wiedząc o grze, to mi zwyczajnie żal;(
|
Z powodu Droma powstala na forum chora atmosfera. News byl niepotrzebny, niewiem czym kierowal sie Drom piszac go. Chwilowym nadadem złości? Po "aferze wroclawskiej" niepojawil sie zaden news, a tu po emisji 7 minutowego kawalka programu na forum az wrze. Od admina mozna by sie spodziewac wiekszej dojzalosci. Teraz szare masy spamuja w tym temacie i prawie kazdy powtarza: "Ta pani psycholog...". Czy o to Tobie chodzilo, zeby dzieci ciebie poparly? Jezeli nie to jako dojzala osoba mogles to przewidziec.
|
Aff
Chcę od siebie dodać, że ta mądrość pani psycholog wygrywa nade wszystko! Może tak: jak ja gralem w tibie, kumple mówili, że jestem przychlast, a teraz graja więcej niż ja prawie. Więc polecam pani psycholog chociaż ZOBACZYĆ co to jest Tibia.:baby:
|
Pokażmy naszą siłę i przerzućmy się na Polsat :cup:
|
Boze rozumiem wypowiadanie sie ze gry uzalezniaja, bo kazda moze uzaleznic i wszedzie zdarzajaa sie czarne owce. Ale nie powinni sie o samej grze wypowiadac ludzie nie majacy pojecia o niej. Tyle.
|
Ehhh
Czy kto ogladal Dziendobry tvn?! Bo ja kurcze zaspalem! Sprostowali to co powiedzieli?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |