Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Alleran 28-12-2006 22:26

Na kaca najlepsza praca, nie wiem kto to wymyślił ale chyba nie wiedział co to kac :p

Mexo nie wychodził na narty tylko na snowboard, chciał pozjeżdżać trochę na trawie i przygotować deskę do sezonu narciarskiego, który jak pewnie każdy widzi już za oknem :) co lepsze cały "autobus" Shanozów pojechał na browar 8o
Ja chciałem pojeździć rowerem po mieszkaniu ale niestety nie dało rady ;(

cyrek 28-12-2006 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1158105)
Ja własnie wrcoilme z browarkow ha (...) dobra lece spac bo kac kupa cisnie

no wrocic do domu przed 22 kto to widzial O.o ...no tak, giertych nakazal odwozic smarkaczy do domow ...i jeszcze na dodatek kac? smiechu warte ...

Crazy_Frog 28-12-2006 23:19

@Rhu
Cytuj:

Ja własnie wrcoilme z browarkow ha ;D tej ja szanujke ze dof potrafi rozroznic zycie rl od tibi w przeciwienstqie do wanted hah. dobra lece spac bo kac kupa cisnie
Jak dopiero co wypiles i juz masz kaca ? ? ;>

:P

Pozdro :)

Grebol 28-12-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy_Frog (Post 1158412)
@Rhu

Jak dopiero co wypiles i juz masz kaca ? ? ;>

:P

Pozdro :)

puff kaca po coca coli :P
owned!

POzdro
Gremb

elton 28-12-2006 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1158477)
owned!

POzdro
Gremb

HAHA BOKI ZRYWAĆ, żartowniś z Ciebie :D

Sierput 28-12-2006 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1158477)
owned!

POzdro
Gremb

A ty rudy noobie masz kaca po red bullu? hahaha
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Mentosek_2005 29-12-2006 00:20

Haha Macius i co lizanie dupy drazowi Ci gowno dalo , bo i tak teraz teemzetowi placisz 25k hahaha zal -.-'

bonnek 29-12-2006 02:42

dla tych co nie widzieli :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16051

Rhu 29-12-2006 05:19

Nie własnie teraz z imprezki wrócilem na hate. Wtedy pisalem z kompa Drazita wypilismy po 2 browarki i nas scielo jak po 20 browarach :D hahhahaha . Widzisz mnie moze scinac nawet i po 1 browarku ale ja mam czas na tego jednego browarka a ty zycia poswieciles forum tibi.pl . Mowa o tych co ak kozacza mi tutaj smrodki roztropki frendzle pendzle mamie suty. :baby:

bumbumbmmmbm 5 rano!!!!!!! aaaaaaaaa

frances111 29-12-2006 08:44

Macius kiedy znowu idziesz trenic na slimy pod ab? :cup:

DOF zowniony niezle, ale Sandra na 3SD bez utamo, hahaha

Rhu 29-12-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111 (Post 1158813)
Macius kiedy znowu idziesz trenic na slimy pod ab? :cup:

DOF zowniony niezle, ale Sandra na 3SD bez utamo, hahaha

Like ots? co to za roznica czy od 3 sd czy od 20? Padła i tyle,ale wy robicie shitu na ten temat....

Marihuans 29-12-2006 09:11

tylko zaczolem na forum cos pisac to odrazu dof sie rzucil ...
dzisiaj prawie dalem sie trapnac w venore - po prawej obok guarda greymir i alleran a za mna fea i reszta ...
DoF zaczyna dzialac - ciesze sie tez ze nie padlem bo trap prawie byl ale nie z takich trapow sie wychodzilo B)
Jedna rada dla dof... ;]
Jak idziecie na akcje to wiecej osob bo wanted ma duzo palkow i robia akcje palkami a 2 knightow i jeden pal ktoremu szkoda sd to troche za malo zeby 61 knighta poskladac... ale gz za checi ;]
wiecej takich akcji (tylko nie na mnie ;p )

Rhu 29-12-2006 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1158843)
dzisiaj prawie dalem sie trapnac w venore - po prawej obok guarda greymir i alleran a za mna fea i reszta ...
DoF zaczyna dzialac - ciesze sie tez ze nie padlem bo trap prawie byl ale nie z takich trapow sie wychodzilo B)
Jedna rada dla dof... ;]
Jak idziecie na akcje to wiecej osob bo wanted ma duzo palkow i robia akcje palkami a 2 knightow i jeden pal ktoremu szkoda sd to troche za malo zeby 61 knighta poskladac... ale gz za checi ;]

Takich jak ty bylejaki sorcek z dof je na sniadanie.

Szypol 29-12-2006 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1158843)
Jedna rada dla dof... ;]

Oj zembolku Ty mój :p Za ile opchnełeś Zembola?:D

''Nie z takich trapów się wychodziło"

Jakie trapy masz na myśli? Bo Marim nie grasz za długo a na zembolu to z tego co sobie przypominam chowales sie gdzie się tylko da ;D

Zembol91 29-12-2006 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szypol (Post 1159010)
Oj zembolku Ty mój :p Za ile opchnełeś Zembola?:D

''Nie z takich trapów się wychodziło"

Jakie trapy masz na myśli? Bo Marim nie grasz za długo a na zembolu to z tego co sobie przypominam chowales sie gdzie się tylko da ;D

JA SIE CHOWALEM GDZIE SIE DA ??!!
ahahahahahahah
Jak ubilem ci specjalnie ston lehena i chcialem zebys solo przyszedl bo mowiles ze mnie solo rozjebiesz to co ? ;]
przyszedles z masterem bo zabraklo u ciebie odwagi ;]
i ty mi mowisz ze sie chowalem <lol2>
a co do tego sniadania to tegax wiesz ;p
wiem ze padne na kombo ale kurwa ...

Alleran 29-12-2006 12:20

@Marihuans

Nagle miejsce zamieszkania na Sulechów zmieniłeś ??
Nie chodzi o pisanie na forum tylko o to, że jesteś w hulkamani czy jak im tam;)

Rhu 29-12-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 1159140)
JA SIE CHOWALEM GDZIE SIE DA ??!!
ahahahahahahah
Jak ubilem ci specjalnie ston lehena i chcialem zebys solo przyszedl bo mowiles ze mnie solo rozjebiesz to co ? ;]
przyszedles z masterem bo zabraklo u ciebie odwagi ;]
i ty mi mowisz ze sie chowalem <lol2>
a co do tego sniadania to tegax wiesz ;p
wiem ze padne na kombo ale kurwa ...

eheh to był lajtowy żart z mojej strony ,taka przenośnia ;D

frances111 29-12-2006 13:00

nie zebym lizal dupe tegaxowi ale podoba mi sie jego styl. totalna olewka, wie ze to tylko gra i mozna sie ponabijac z niektorych :)

co do sandry to jaki 'nomalny' 170 master sklada sie na 3 sd i w dodatku schodzi z piramidy bez utamo? moze myslal(a) ze ma duzo hp?

Eldyn 29-12-2006 14:40

@frances111
Sandra Magnus to najbardziej noobowski sorc jakiego widzialem, 173lvl wszystko zrobione jest za rl kase sandra kupywala paccusie i expila, zaczynajac od low lvla jak epxila na rotach z gfb do dzis kiedy to siedzi z sd na hydrach a ludzie z DOFu nie maja kasy na wojne.
Wiec czego wy sie spodziewacie po osobie ktora wbila wszystko co ma marnujac rl kase?

Drox 29-12-2006 15:52

@Eldyn
Co Ci do tego co Ona robi z RL kasą ??
@All
Kto pije winka "Komandos" ;d;d;d;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06.