Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Alleran 02-01-2007 22:34

8o ale się kole¶ wysilił z postem , normalnie pogratulować. I nie macie o czym gadać tylko o Tegaxie -.-' wrzućcie na luz, nowy rok przyszedł a wy tylko k******* na tym forum

Rhu 02-01-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1170278)
8o ale się kole¶ wysilił z postem , normalnie pogratulować. I nie macie o czym gadać tylko o Tegaxie -.-' wrzućcie na luz, nowy rok przyszedł a wy tylko k******* na tym forum

jeden z nielicznym ogarnietych ludzi na forum :D

A reszta jak to reszta spedzila sylwka w domu przy mamusi ogladajac nowy rok w TVP1 lub TVN i sie niezle bawila. Ja tam wole hardcorowe imprezki nom racja kazda laseczka moja ;) Wkoncu ma sie to cos i potrafi sie wkrecac bajerki laska hahah a wy co potraficie? tylko ublizac mi na forum hahahah lamerzy do potęgi.Polowa z was to dzieci i tyle ,taka prawda, ublizajac mi nie krzywdzicie mnie haha tylko dajecie mi kolejny powod do beki irytujac sie z banda idiotow tutaj ;D Lubie czytac te kawaly na moj temat bo s± zabawne , siedzacy czlowiek przy monitorze w*******ajacy pazury z nerwow co by tu tylko glupiego wymyslec zeby ludzie pokroju waszego sie z tego smiali hahaha :D _/ _________ kokobongo wam powiem ,spalcie Dżoja i wymyslajcie nowe poemiki na moj temat :*** Moze opublikuja to kiedys . :D

Van ent 02-01-2007 23:01

Up
Ale ty pojeb*** jestes 8o :D
Wiekszego posranca od ciebie nie widzialem ;)

Mam pytanie!! czy ty myslisz ze jestes fajny??8o :p

Eldyn 02-01-2007 23:31

@Van ent
On jest zajebisty, ale w swoim fachu ciekawe czy jego starzy to tez kurwy i zlodzieje :)

Raul de Azura 02-01-2007 23:44

@up
zlodziejstwo odziedzi8czyl po listonoszu co podpierd**** rente jego starym

@ten turtles czy zolwik nvm

lamus to ma na imie twoj chlopak

Rhu 03-01-2007 00:18

Ćpuny (Eldyn) i rumuny (Raule) szczekaja dzis glosno :D

Dirk Pitt 03-01-2007 00:54

A ty kim jeste¶?
Ćpun na odwyku z halunami ?

Frank Horrigan 03-01-2007 01:06

Haha nic dziwnego, że co jaki¶ czas nowe topici trzeba zakładać.
Przyjdzie nekromanta i zamknie ten interesik. Ale powiem jedno, póki Cię tu nie było Tegax był spokój. Poza tym skoro uważasz się za takiego bystrzaka to zdław t± dume i sobie odpu¶ć dalsze prezentowanie tej sieczki któr± tutaj od parunastu stron zapodajesz bo jak sam z reszt± potrafisz wyindukować do niczego to nie prowadzi.

Weirdo 03-01-2007 02:29

Ha Ha Ha Ha?
I ten caly dym w kolo tegaxa to mialo byc smieszne? Wiadomo ze jest kurwa i da sie to wyrazic krucej niz w 30 postach (tak na oko).
A co do wojny to jak to jest szwedzi zgadali sie z dofem?Beda jakies akcje czy juz macie dosc?

zeus1985 03-01-2007 06:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolwik (Post 1170245)
Lamusy:

Sandra Magnus
Fea Umarth
Heg
Jameha
Mebi
Przemo Ent
Vorn Rochon
Zordan Storm
Adriel Ar'Sol
Alleran
Ambellyn
Benisario Do'Urden
Cors Ent
Dandrag
Franco De'lago
Gimli Ent
Greymir
Horrigan Macduff
Jann Cala
Koverifi
Mexenoth Strastin
Onlly
Raul de Azura
Riklos
Tete Nemeth
Wolf Isengrimm
Pollbull
Shanoz
Andrio Malvadaum
Dede of Dark
Klonor
Paef Baal
Rahuco Mauvadaum
Rata Minney
Repius Anowarra
Tosik Tepek
Wepinax
Gopejab
Jaxikk
Shilard Constantine
Veers
Zandarn Eleandril
Adval
Daguko
Evil Stronghand
Master Obitalal
Paco the graaff
Pelefant
Rebirth Gotenik
Top Delta
Wymar Herachear
Tegax
Grebol Maciek
Sherion
Yavimava
Shanoz

Masz co¶ do mnie brudasie? Lamusem sam jeste¶, nawet nicka nie ujawniasz rotfl.

@Shanoz/Raul
IdĽcie do baru, popijcie i pogadajcie, może pomoże

@Tegax
Co było to było, lepiej tego żółwika najeżdzaj, to wyjdzie wszystkim na zdrowie ;)

Rhu 03-01-2007 07:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1170475)
Masz co¶ do mnie brudasie? Lamusem sam jeste¶, nawet nicka nie ujawniasz rotfl.

@Shanoz/Raul
IdĽcie do baru, popijcie i pogadajcie, może pomoże

@Tegax
Co było to było, lepiej tego żółwika najeżdzaj, to wyjdzie wszystkim na zdrowie ;)

Yavi racja :*

CHyba_Twoj_Stary 03-01-2007 09:47

Wy tu kurwa gadu gadu
a tu nowe sharingi sie pojawiaja
np. gammbler
powrocil do sharowania.
Tylko kim jest tajemniczy noobojacy drugi owner?
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Saxe 03-01-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1168587)
@Saxe
Znalazles sie ty jako 1 wyjatek :o cos pokroju Tegaxa.

Pokroic to se mozesz leb, frajerze zasrany

@Raul
Przyjebywanie sie a pokazywanie idiocie ze niema racji to 2 rozne rzeczy.

Prawda jest taka lamuski moje male ze Tegax was poruchal i dobrze zrobil. A wy teraz probujecie go zniewazyc tekstami na poziomie podstawowki albo i nawet przedszkolaka. Coz, to swiadczy tylko o tym kto, jak bardzo jest inteligentny. Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;*

@Tegax
Wiesz kochanie ze cie lubie, ale fakt faktem za duzo pier*** o tych gupotach. Wez troche na wstrzymanie ;p

@Zolwik
Taak prawdziwe mistrzostwo wkleic liste all membersow dof i nazwac ich lamusami. Szczegolnie tych co nie graja od pol roku bo klada na to lache. Jestes moim idolem (czyt. dydolem).

Rhu 03-01-2007 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 1170603)
Pokroic to se mozesz leb, frajerze zasrany

@Raul
Przyjebywanie sie a pokazywanie idiocie ze niema racji to 2 rozne rzeczy.

Prawda jest taka lamuski moje male ze Tegax was poruchal i dobrze zrobil. A wy teraz probujecie go zniewazyc tekstami na poziomie podstawowki albo i nawet przedszkolaka. Coz, to swiadczy tylko o tym kto, jak bardzo jest inteligentny. Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;*

@Tegax
Wiesz kochanie ze cie lubie, ale fakt faktem za duzo pier*** o tych gupotach. Wez troche na wstrzymanie ;p

@Zolwik
Taak prawdziwe mistrzostwo wkleic liste all membersow dof i nazwac ich lamusami. Szczegolnie tych co nie graja od pol roku bo klada na to lache. Jestes moim idolem (czyt. dydolem).

Ziomus ja lubie z nich polewac i tylko dlatego odpisuje na ich posty by sie bardziej wysilali ;P

Marihuans 03-01-2007 14:25

@eldyn.
po huj najezdzasz na starych ??
nie umiesz go pojechac innym sposobem ?

Weirdo 03-01-2007 15:13

Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.

Rhu 03-01-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weirdo (Post 1170803)
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.

a ktos z ludzi ktorych ojebalem byl moim kumplem ?: D hehe chyyyyba nieeee xD:baby:

Rhu 03-01-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1170711)
@eldyn.
po huj najezdzasz na starych ??
nie umiesz go pojechac innym sposobem ?

juz go tak nauczyli

Theand 03-01-2007 15:32

Tegax szczekaj piesku , szczekaj , ale i tak jeste¶ zbyt małym pieseczkiem , żeby nawet nogawke obszarpać .

CHyba_Twoj_Stary 03-01-2007 16:14

ludzie wezcie wy sie w garsc a nie piszecie takie smety
20 stron o Tegaxie.
okradl to okradl macie pecha.
Cry me a river.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53.