![]() |
8o ale się kole¶ wysilił z postem , normalnie pogratulować. I nie macie o czym gadać tylko o Tegaxie -.-' wrzućcie na luz, nowy rok przyszedł a wy tylko k******* na tym forum
|
Cytuj:
A reszta jak to reszta spedzila sylwka w domu przy mamusi ogladajac nowy rok w TVP1 lub TVN i sie niezle bawila. Ja tam wole hardcorowe imprezki nom racja kazda laseczka moja ;) Wkoncu ma sie to cos i potrafi sie wkrecac bajerki laska hahah a wy co potraficie? tylko ublizac mi na forum hahahah lamerzy do potęgi.Polowa z was to dzieci i tyle ,taka prawda, ublizajac mi nie krzywdzicie mnie haha tylko dajecie mi kolejny powod do beki irytujac sie z banda idiotow tutaj ;D Lubie czytac te kawaly na moj temat bo s± zabawne , siedzacy czlowiek przy monitorze w*******ajacy pazury z nerwow co by tu tylko glupiego wymyslec zeby ludzie pokroju waszego sie z tego smiali hahaha :D _/ _________ kokobongo wam powiem ,spalcie Dżoja i wymyslajcie nowe poemiki na moj temat :*** Moze opublikuja to kiedys . :D |
Up
Ale ty pojeb*** jestes 8o :D Wiekszego posranca od ciebie nie widzialem ;) Mam pytanie!! czy ty myslisz ze jestes fajny??8o :p |
@Van ent
On jest zajebisty, ale w swoim fachu ciekawe czy jego starzy to tez kurwy i zlodzieje :) |
@up
zlodziejstwo odziedzi8czyl po listonoszu co podpierd**** rente jego starym @ten turtles czy zolwik nvm lamus to ma na imie twoj chlopak |
Ćpuny (Eldyn) i rumuny (Raule) szczekaja dzis glosno :D
|
A ty kim jeste¶?
Ćpun na odwyku z halunami ? |
Haha nic dziwnego, że co jaki¶ czas nowe topici trzeba zakładać.
Przyjdzie nekromanta i zamknie ten interesik. Ale powiem jedno, póki Cię tu nie było Tegax był spokój. Poza tym skoro uważasz się za takiego bystrzaka to zdław t± dume i sobie odpu¶ć dalsze prezentowanie tej sieczki któr± tutaj od parunastu stron zapodajesz bo jak sam z reszt± potrafisz wyindukować do niczego to nie prowadzi. |
Ha Ha Ha Ha?
I ten caly dym w kolo tegaxa to mialo byc smieszne? Wiadomo ze jest kurwa i da sie to wyrazic krucej niz w 30 postach (tak na oko). A co do wojny to jak to jest szwedzi zgadali sie z dofem?Beda jakies akcje czy juz macie dosc? |
Cytuj:
@Shanoz/Raul IdĽcie do baru, popijcie i pogadajcie, może pomoże @Tegax Co było to było, lepiej tego żółwika najeżdzaj, to wyjdzie wszystkim na zdrowie ;) |
Cytuj:
|
Wy tu kurwa gadu gadu
a tu nowe sharingi sie pojawiaja np. gammbler powrocil do sharowania. Tylko kim jest tajemniczy noobojacy drugi owner? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
@Raul Przyjebywanie sie a pokazywanie idiocie ze niema racji to 2 rozne rzeczy. Prawda jest taka lamuski moje male ze Tegax was poruchal i dobrze zrobil. A wy teraz probujecie go zniewazyc tekstami na poziomie podstawowki albo i nawet przedszkolaka. Coz, to swiadczy tylko o tym kto, jak bardzo jest inteligentny. Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;* @Tegax Wiesz kochanie ze cie lubie, ale fakt faktem za duzo pier*** o tych gupotach. Wez troche na wstrzymanie ;p @Zolwik Taak prawdziwe mistrzostwo wkleic liste all membersow dof i nazwac ich lamusami. Szczegolnie tych co nie graja od pol roku bo klada na to lache. Jestes moim idolem (czyt. dydolem). |
Cytuj:
Ziomus ja lubie z nich polewac i tylko dlatego odpisuje na ich posty by sie bardziej wysilali ;P |
@eldyn.
po huj najezdzasz na starych ?? nie umiesz go pojechac innym sposobem ? |
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tegax szczekaj piesku , szczekaj , ale i tak jeste¶ zbyt małym pieseczkiem , żeby nawet nogawke obszarpać .
|
ludzie wezcie wy sie w garsc a nie piszecie takie smety
20 stron o Tegaxie. okradl to okradl macie pecha. Cry me a river. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |