Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Dirk Pitt 03-01-2007 16:30

Do admina/moderatora.

Temat do zamkniecia. Poza wyzwiskami i opowiesciami z imprez nic nie wnosi.
Przypominam temat "Wojna i wydarzenia z serwera ..."

Eldyn 03-01-2007 16:53

Mnie nikt nie okradl bo nie jestem frajerem tak jak ci co dali sie wyjebac :)
Ja tylko zawsze powtarzalem ludzia, ze to frajer mowilem w dofie, ale Bekas dal sie okrasc, jak dolaczyl do Wanted to tez powtarzalem, ze frajer tam dlugo nie zabawi bo zaraz kogos okradnie :)
Na szczescie Tegaxa na azurze juz nie ma :D

Van ent 03-01-2007 17:36

Cytuj:

Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;*
Saxe zawsze uważalem ze jestes jedna z bardziej inteligentnych osob na tym forum!! i dalej tak uważam !!
Tutaj sie pomyliles!! Jedyna osoba ktora robi z siebie idiote jest tegax !!
P.S. Nie odpisujcie tegaxowi na jego posty moze mu sie wkoncu znudzi i sobie
z tad pojdzie B)

Tosik Tepek 03-01-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1170045)
8o

Typowa reakcja 17-sto latka.

@ Topic

Hej temat jest o wojnie a nie o moich imprezach,o mojej mokrej robocie na azura,o tym jak was w butelke newby wyruchalem,i o tym jaka laske obracalem wokol dzidy a jakiej nie. Mozemy zrobic osobny topis "Sława Tegaxa na Azura .. co wy na to?

A ty chyba rocznik 89 jesteś? :) Przynajmniej tak Rosor mówił ;) Aaaa, bo w tym roku już 18 :D

Ciri the Witcher 03-01-2007 18:40

@ Tegax
wyraz "Azura" sie odmienia..... to tak jakbys powiedzial "Bylem w Warszawa" ;S. Widac po twoich postach, ze to ty reprezentujesz tutaj biede umyslowa XD. Stare teksty, cienkie riposty. Jednym slowem poziom przedszkolaka.

PS. Ktory owner Malego Wielkiego Czlowieka jest twoim rl? Ten co pisze na forum SE czyli stary, czy ten nowy co wyzywa Sandre od kurw?

Crazy_Frog 03-01-2007 20:44

Tegax gratuluje bana nie bedziesz spamować jakimiś głupotami i nie bedziesz miał zwaly z ludzi próbującyhc tu coś napisac przynajmniej do końca bana ...

@topic
Może by się ktoś zajoł wojną bo topic schodzi na psyyy...

pozdro :)

Marihuans 03-01-2007 21:40

jak tegax bana dostal to odrazu sie cwani zrobiliscie co ;] -.-

ZAJMIJMY SIE WOJNA !!!!!!!
Coraz wiecej ludzi placi xajakiemu chociaz nic nie zrobil jak narazie hahaha ;]
dof potrzebowal takiego przywodcy ;]
zobaczymy co z tego wyniknie ;p

Mioduch 03-01-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy_Frog (Post 1171851)
Tegax gratuluje bana nie bedziesz spamować jakimiś głupotami i nie bedziesz miał zwaly z ludzi próbującyhc tu coś napisac przynajmniej do końca bana ...

@topic
Może by się ktoś zajoł wojną bo topic schodzi na psyyy...

pozdro :)

Nie raz juz miał bana i jak znam życie to zaraz nastepne konto zrobi wiec sie nie ciesz :baby:

Saxe 03-01-2007 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weirdo (Post 1170803)
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.

I wlasnie o tym mowilem. Ja stwierdzam fakty, a taki szczyl jak ty smie mnie obrazac praktycznie za nic. Nie bede sie znizac do twojego poziomu zeby cie wyzywac.

@Van Ent
Wiesz, chodzilo mi ogolnie o te wszystkie wyzwiska... Domyslam sie ze Tegax i moze okradl kilka (kilkanascie) osob, i to moze byc powod do nienawidzenia go, ale nie zeby zaraz wyzywac sie na publicznym forum, wjezdzac na starych, itp. On zamiescil foty z sylwka i zaraz jakies glupie komentarze, wyzwiska, i to tylko przez to ze okrada ludzi.
A jezeli chodzi o mnie to niemam najmniejszego powodu zeby miec zle zdanie o Tegaxie. W prawdzie wiem ze zrobil przekretow lacznie na sume okolo 5mil gp ale wiem ze mnie by nie okradl. Wrecz przeciwnie, sam zarobilem okolo 600k z jego pomoca (ale nie okradajac ludzi)

@Eldyn
Przepraszam ze cie obrazilem (choc mimo ze tego nie skomentowales w zaden sposob) ale stwierdziles ze jestem "pokroju Tegaxa", natomiast uwazam iz nie mozna kogos oceniac albo mowic jaki jest nie znajac tej osoby, a my rozmawialismy najwyzej z 2-3 razy wiec sadze ze mnie nie znasz w chocby najmniejszym stopniu. Papa ;*

Ciri the Witcher 03-01-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1172057)
jak tegax bana dostal to odrazu sie cwani zrobiliscie co ;] -.-

Twoj post zwalil mnie z nog.
"Jak tegax dostal bana" hahahahaha
My zawsze bylismy cfani :D.

Onizuko 04-01-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1172137)
Twoj post zwalil mnie z nog.
"Jak tegax dostal bana" hahahahaha
My zawsze bylismy cfani :D.

Jakbyscie byli cwani, to ktoras strona wkoncu by ta wojne wygrala, a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;]:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

mefistoteles 04-01-2007 14:59

Onizuko : Jakbyscie byli cwani, to ktoras strona wkoncu by ta wojne wygrala, a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;]:baby: :baby: :baby: :baby: :baby

jea xD wreszcie cos nowego niz tegax xD ael dokladnie trza cos z tym zrobic ;]B)

Alleran 04-01-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1172057)

Takich bredni się spodziewałem. Znowu pojawił się koleś który wie wszystko najlepiej , nawet lepiej niż ja 8o Jakbyś nie wiedział , jedynym przywódcą DoFu jest Heg i tak zostanie, i daj mi nicki tych ludzi którzy zapłacili nie licząc prinzzessy

CHyba_Twoj_Stary 04-01-2007 15:09

Wczoraj wanted probowalo sie na niego zaczaic i w koncu go ujebac a tu widze dupa ;]
poraz kolejny ktos dal ciala albo gammblerek znowu sie wywinal ;]
Jakby nie patrzec on jest teraz osoba najlepiej ustawiona na azurze:confused: :confused: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Alleran 04-01-2007 15:15

Możesz coś więcej powiedzieć o tym ? bo widze, że coraz ciekawiej jest tutaj :p

CHyba_Twoj_Stary 04-01-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1172858)
Możesz coś więcej powiedzieć o tym ? bo widze, że coraz ciekawiej jest tutaj :p

o ktorym? o gammblerku? o tym ze wystawia rl kumpli ;] a oni andal mu dupe ratuja? lol

Onizuko 04-01-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary (Post 1172842)
Wczoraj wanted probowalo sie na niego zaczaic i w koncu go ujebac a tu widze dupa ;]
poraz kolejny ktos dal ciala albo gammblerek znowu sie wywinal ;]
Jakby nie patrzec on jest teraz osoba najlepiej ustawiona na azurze:confused: :confused: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

jeden zly ruch i straci wszystko, wiec w sumie nie wiem czy ma taka dobra pozycje.. ;( ale akurat jemu sie nalezy za to cale sthiefowane siano .. zaloze sie ze pewnie nawet od rl kumpli pozyczyl i nie oddal... a to ze hulkamania z Pirnzzessa na czele miala zabic gammblera to chyba kazdy wiedzial.. ale on wie kiedy nie wylazic z depo chyba.. takie przeczucie 8o 8o

CHyba_Twoj_Stary 04-01-2007 15:46

on niczyjich pieniedyz nie oddaje, przeciez ile jego kolega z rl weraxin biegal bez blessow bo mu nie chcial kasy oddac? Draz go kryje bo mysli ze gammbler wszystko super dobrze wie, a ze strony dofu jego rl koledzy go bronia ;]
Zoabczymy jak dlugo jeszcze pociagnie.:baby: :baby:

Onizuko 04-01-2007 15:51

Taa tyle ze to samo sie tyczy, jemu podobnych.. Wy zamiast cos zrobic, to sie klucicie.. nie raz slysze w dpeo jak shanoz jedzie na DoF ze na ventrillo smety leca etc. Wy go jedziecie a przecierz on ma racje.. Gdyby Sandra grala tak jak Shanoz lub inni sorcowie, niekoniecznie z Dofu Azura bylaby wasza.. Ale nasza Sandrusia ma chyba za miekkie serce zeby kogos zabic, skoro boi sie puszzczac Ue.. Co do Gammblera na waszym miejscu zbailbym go jak psa, bo nie raz slysze jak robi pa na hydrach itp. a wy nie potraficie nic z tym zrobic? :baby: :baby: :baby: Wezcie sie wkoncu w garsc i do roboty.. bo dlugo tak nie pociagniecie...

mefistoteles 04-01-2007 16:29

Dokładnie. Bardzo często robi PA na hydrach lecz czesciej na dragonkach. Musicie cos z tym zrobić, w ogóle zeby nie bylo PA najlepiej. Azura coraz bardziej schodi na psy ;/;/;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32.