![]() |
Cytuj:
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki @gammblerek - cry me a river now |
A przepraszam bardzo :P gdzie ja napisalem ze bluzg? napisalem ze go jedzie a nie bluzga ;S.
@cors nie dawalibyscie 300k na addony dla yaviego bylaby kasa na manasy; ]. |
Tja.. Najlepsze sa te klotnie w gildii.. :baby: :confused: :baby:
|
Cytuj:
A co do mnie, to ja właściwie już nie gram, zaloguje się raz na jakiś czas pogadać chwile i spadam ... Pozdrawiam ... |
@cors ent
Akurat manaski to ja mam :) sam zarobilem na to a od mojego brata sie odpierdol bo on nic nie pisze na forum od ostatniego razu jak pojechal cie jak szmate... |
O_o ooo;> nie wiedzialem :P ale dla dofu i tak to bez roznicy czy jestes w dof dd czy innym szajsie, bo i tak ci nie zaufaja :P. Mi nawet po 1,5roq znajomosci nie ufaja wiec mi juz dof zaczyna dyndac :).
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
@gammblerek - cry me a river now[/quote]
Cors dzziekuje ze mi nie zajebales w Poznaniu z kolegami bo tak sie wlasnie odgrazales -najlatwiej bylo nie przyjsc |
Cors, a Ty kur**a co jestes ? Taki cwaniaczek w tb a na rl pizdeczka ? Bales sie na solowke wyskoczyc z Gammblerem jak byl w Poznaniu ? Z kolegami chciales przyjsc slyszalem. I na dodatek nie przyszedles i tak. Skad Ty sie urwales? Jestes pier******m lamusem. Idz lepiej dalej kupywac browary i fajki Jasmin i tak Ci dupy nei da.
Pozdro:) Franek:) |
Kurde Panowie/Panie wyluzujcie bo ciśnienie wam skoczy. Koniec w wyzwiskami itp. Zajmijcie sie tym co sie na serwie dzieje. Nie wiem czy czyjes prywatne życie a tak wszystkich pasjonuje..czuje sie jak bym pomylił fora..
|
Cytuj:
|
Gammbler ty bajki mozesz zaczac pisac.
Po 1 to dowiedzialem sie nie od ciebie a od xalfa czy aru na vent ze jedziesz i text byl "gammb bedzie pol godziny w poznaniu bo jedzie do szczecina" gdzies tylko komus powiedzialem ze jak ma bojowe zamiary to z mozna je szybko rozwiac i tyle - nie uwazam sie za pseudo dresa pokroju draga cytat: "wpadne z urbem i urb rozjebie caly poznan" zreszta co ja sie tu produkuje - to ty masz tu problem a nie ja - do dofu juz nie wrocisz, drazharm cie zabil - have fun - zaplac mu moze pozwoli ci grac twoi real koledzy tez sie toba przestali ostatnio przejmowac z tego co na vent mowia. mi to ryba - wymyslal sobie teorie na forach czy cos - skoro lubisz :) |
Cytuj:
zyj dalej w wlasnym swiecie gambi - mi to tito po prostu. Do DoF nie wrocisz, jak sie od Jasmin nie odczepisz to cie jeszcze zabije i tyle - a twoje "walki i grozby" w real to mam gleboko - to ty wiecznie sie nadpuszasz ze mozesz komus w rl wpiepszyc - ja na 100% czegos takiego bym nie napisal co "ZACYTOWALES" bo od zawsze uwazam ze nie ma nic dziecinniejszego niz isc klepac sie i drzec "to za mojego deda w grze!" - ale gambi to twoj swiat - enjoy |
po 1 nie mowilem aru i xalfowi ze jade cyzli nie mogli ci poweidziec raczej tylko eventualnie hofi po 2 nie mowilem ze bede cie bic a po 3 pokaze rozmowe jak komus rownierz pisales ze bylbys zmusozny mnie tam itd .
|
Skoro tak ci na tym zalerzy niech ci bedzie - nie chce mi sie kolejnych postow pisac bo co to kuffa melodramat czy jak :D
ja mam to gleboko, a ty rob co chcesz- bylebys trzymal sie z daleko bo padlina waniejesz ;) |
Cytuj:
|
hola, hola...
czy gdyby Gammbler szpiegowal dla Wanted to Draz by go ujebal? - tak jakos mi sie nasunelo droga dedukcji, a Lukasz moze po prostu chce byc neutralny? a co do bicia na RL to uwazam, ze cwaniaczkom ktorzy potrafia nawrzucac zza monitora czasem przydalby sie strzal w ryj (nie jest to aluzja do Corsa, lecz ogolne stwierdzenie) skoro uwazaja ze sa tacy twardzi i oczywiscie nie za gre tylko za obrazanie na forum! |
no to skoro chcial/chce byc neutralny mogl sie z ty wczesniej odbudzic. A nie gdy sprzedal troche u DoFu informacji z wanted, troche u wanted informacji z DoFu.. Cry me a river.:baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro:) Franek:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07. |