Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Serwery tibii ponownie zaatakowane! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128303)

Wemxiu 07-05-2007 17:00

Co mają te ataki DoS do tego, iż ja wraz z moimi 3 kumplami mieszkającymi na tej samej ulicy w ten sam dzień zostaliśmy zhackowani? :(

Serowy 07-05-2007 17:02

Ahhaha

Ehh Dzieci Neo Mam nadzieje że cofnął tą jebaną tibie w kosmos bo chce chara opylić i sobie kupie normalną gre Guild Wars Propherices :D bo tylko ona mi brakuje te downy tibiarskie dobrze robią niech hakują tą pojebaną grę w pizdu i chuj wam xDDD i naprawdę żal.pl dla tych co płaczą downy i nie (umieć pisać)
a ci co pacca mają pewnie starej dupe ojebali z grosza xDD:cup: :cup: :cup:

owntibia.exe 07-05-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wemxiu (Post 1416672)
Co mają te ataki DoS do tego, iż ja wraz z moimi 3 kumplami mieszkającymi na tej samej ulicy w ten sam dzień zostaliśmy zhackowani? :(

Zapewne chodzi o to, że wszyscy macie Avasta =)

filczyk 07-05-2007 17:11

@up
nom mam Avasta i?

@topic
Dlaczego moje podobno 2letnie premiowane konto na fotece nie działa? :(
a co do kicków etc. to mogli by oddać jeden dzień PACCa :(

Brandle 07-05-2007 17:14

Kurde, w koncu mam troche czasu wolnego i nie moge sobie pograć.:baby:

Str4t0s 07-05-2007 17:34

Jezeli serwery zostaly zaatakowane i hakerzy chcą je psuć to nie hakerzy tylko
CRACKERZY!!!
Nie mylcie pojęć nupki =_=
@edit : Hurra! Będzie więcej spamu typu "Stłaćuem korona armor na zadupii!!!POMOCY PLX!" do flameowania :>
@edit2&down : Widac ze crackerzy czyszczą konta graczom. Moze to podpucha cipek zeby zrobic niby atak hakerski a tak zresetować konta i przygotować się do updatu 8.0? Bo podobno mają resetować konta(nie bijcie! Ktos to na forum powiedzial.)

Pomarancza 07-05-2007 17:42

No nie. wlogowuje sie na moja postac, wszystko ok ide sobie do depo otwieram az tu widze Your depot contains 1 item. Mysle sobie co jest kurde?
To raczej nie byl hack bo nie wchodilem w nic. Nikt oprocz mnie hasla nie zna. Wiec CO TO?? PROSZE O JAK NAJSZYBSZA ODPOWIEDZ!

~~Ogolnie stracilem 50k w itemkach i jakies 10k w czystej kasie

prosze pomozcie

Vlad Dracula 07-05-2007 17:55

Ja straciłem Crown Shielda Bright Sworda Knight Legsy knight armor,ale nie mam pretesji do Cipów bo to nie ich wina...to wina mojego zasranego avasta,który nie wykrył w moim kompie OwnTibii...

Son_blessed 07-05-2007 18:04

Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam X( ale gram pallkiem i jak zauważyłem info na tibi.pl to z efów scountów i z soldów na roty i wykle dwarfy, i same zyski z tego miałem bo po mass kicku był full resp :evul: a ja budziłem się 40 hp mniej w tym samym miejscu.

Rofocale 07-05-2007 18:07

avast bez promocji jes warty tyle co 8 sorc bez wand of vortex

Elder Nagan 07-05-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rofocale (Post 1416852)
avast bez promocji jes warty tyle co 8 sorc bez wand of vortex

zle porownanie, kiedys nie bylo wandow uzywalo sie skull staffa i draggy shielda ;)

Hoxiu 07-05-2007 18:26

Nie wiem czy ktoś to czyta, ale niech ktoś mi powie czemu serwery nie zostały cofnięte ? I tak prawie cały dzień serwer był nieczynny, a jedyne co zdążyli zrobić ludzie to paść.

Rofocale 07-05-2007 19:08

up
przeciez na tibia.com pisalo zeby zachowac ostroznosc ;)

Hoxiu 07-05-2007 19:12

Niestety nie czytałem niusa. W ogóle serwery tibii powinny być wyłączone kiedy mają takie problemy -.- Ale nie, oni tego nie zrobią bo wtedy musieli by nam oddawać ten 1 dzień pacca ! Mówię wam, oni myślą tylko o zyskach i nie obchodzi ich nasz biedny los.

Xtremex 07-05-2007 19:14

Jak już wiadomo wszystko ok ;)
Niech jakiś modek zamknie temat.

drabu 07-05-2007 19:21

Właśnie już po problemie zamykać!!!!!!!!!!!!!!!!

Glopsson 07-05-2007 19:27

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22543

Jakby nie podawali tych adresów IP to nie byłoby tylu hacków... Każdy hacker potrafi haknąć keyloggerem przez IP :/

Hak3r 07-05-2007 19:44

Tzn nie wiem jak Ty ale ja niepotrafie hakować ip keylogerem :| to sie nietrzyma kUPY ! a zreszta co ma keylog do Ip ?! ... N/c :) myśle ze powinni troche uważać... na podawanie tego Ip. a tak wogule to sądzę ,że te hacki to jakies prymitywne próby.. bo niby poco oni mieli by to haknac? co jakis haker haknie na 1000 k coś i co z tego ma ? przecież to tylko gra.. Tylko że troche wartościowa :) ale takie moje zdanie :) [to mój 1 post] . :)) Pozdrawiam :))

Hoxiu 07-05-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glopsson (Post 1417077)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22543

Jakby nie podawali tych adresów IP to nie byłoby tylu hacków... Każdy hacker potrafi haknąć keyloggerem przez IP :/

HAHA LOL TY MYSLISZ ZE TO JAKIS POLSKI HACKER Z TIBIA.PL ZROBIL ? TO ATAK SETEK KOMPUTEROW... poza tym to nie ma nic wspolnego z keyloggerami LOL

Dla hackera nie problemem jest zdobyc adres ip swiatow, BA nawet ja potrafie zdobyc adres X swiata, wystarczy ze sie zaloguje i juz mi pokazuje
nawet program antywirusowy kaspersky pokazuje Ci z jakim serwerem sie laczysz, eh !

Poza tym, czy te ataki maja na celu hakowanie waszych kont? Śmiem wątpić !

Hori 07-05-2007 20:09

eeee... jakies lebki chca popsuc zabawe graczom. bylo juz x razy!! to zwykly DDoS. Nic nie mozna zrobic bo ciezko wytropic 100xx komputerow. Ale jest smiesznie :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45.