![]() |
no Lion + dagon(3lvl) = pwned ;)
umiem także grać Sniperem, Pudgiem i Ogre ;x ale nie tak dobrze |
Jeśli możecie to podajcie link do tego waszego serva dojde do was.
Obecnie opanowany Traxex i 50% stygrywa innymi też umiem grać ale na poziome pro. Gram na eurobattle.net. |
lion + dagon + aganism + refresher to jest pwn xD ostatnio obie druzyny mialy takich pro ze w 50min obie droznyny mialy wszystkie wieze(albo juz z koncowkami hp) zadna strona nie miala jak odebrac przewagi 2. I gralismy na tyle dlugo ze moglem zrobic lionem te wszystkie recipy. Total pwn z dodatkiem tego ze sobie jeszcze bloodstona zrobilem zeby miec wiecej bazowej many bo te wszystkie refreshery ulti etc tak zzeralo mane ze szok.
|
o traxex to jest uniwersalna xd tylko trzeba szybko 16 lvl wbic i po grze :D
|
Traxex wymiata masz racje up 16lvl i koniec. Dodać itemy co zwinność dodają i po grze.
|
jak ktos grac nie umie to i po grze.... ja tam drowke zawsze jechalem jak chcialem. Hmm moze dlatego ze zawsze gralem jakims nukiem typu zeus, lion, lina, lich =P
|
Dobry gracz = dobry hero. Tak zawsze jest. Akurat jak byś grał przeciw mnie to mógł byś mieć problemy. :D
|
Cytuj:
zrób itemy które dają zwinność i z 1600hp na 25 lvlu pada jak szmata podczas hexa |
No dziwne ja akurat z pro jakoś nie padałem od tego hexa a miałem tylko +350 dmg.
|
jeszcze + dd i masz +700 ?
|
Cytuj:
|
rozwalam to jak chcem moim lionem. 2sec stun potem 4sec hex a ja w tym czasie wypierdole 2x ulti i dagona. No nie wiem czy przezyje.
|
jak coś to ja jestem na garenie pod nickiem ogorek możecie mnie poszukać :)
|
Weście podajcie jeśli możecie, chętnie z wami pogram.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
może na garenie 2v2 :> ? tylko kto zrobi bo ja mam lagi w chooj |
Podalibyście ta strone to chętnie bym z wami pograł.
|
Cytuj:
@up http://www.garena.com/ jeśli o to ci chodzi? |
Huor dzięki. No to czas was rozpykać. ^^
|
chce mnie ktos nauczyc grac? garena ofc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |