![]() |
taa..
ostatnio sie 2 razy o tym przekonalem.. -_- hunter to dno.. trza go wyj.. wywalic z tibii bo przez niego odechciewa mi sie grac.. |
Cytuj:
|
Hunter Jest Do D***
ja na 16lvl poszlem i go bez problemu zabilem moze ze ~30HP mi zabral
potem zrobilem se 17lvl i po drodze z powrotem do ab mysle se ze se jeszcze raz go zabije tak go zabilem ze on nic nie stracil a mi zostalo 17HP wy***** huntera z tibi |
Na Huntery trzeba miec sposob. Na przyklad na femur hills - sciagamy typa kolo schodkow i jedziem. No czasami to sposobu nie ma jak nastawic sie na defensa i uciekac ;) badz odwrotnie biec i normalnie bic.
Ja raz mialem przygode - jak zwiedzalem sobie droge miedzy thaisem i kazz musialem telefon odebrac(=afk;)) wracam a na redzie we mnie wala 2 huntery8o Uhy poszly i zaczalem spieprzac :D i cale szczescie ze na defie wtedy bylem - kurde gdziekolwiek jestescie chodzcie na defie :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@!$#!!!!Ja tez raz padłem od huntera...koło femur hillsów.
A poszedłem na niego dlatego,że w ab fortress go bez problemu rozwalałem:( Teraz wiem czemu ale juz za późno:p Mój qmpel się ze mnie nabijał że padłem a później go hunter 2x dobił :evul: |
hunter potrafi wsadzic combo z 3 strzal. Chociaz ostatnio zauwazylem ze potworki czasem 2 razy udezaja. :/
|
Cytuj:
Czyli może max trafić w jednej turze z 3 strzał za 90, czyli max combo 270. A co do uderzania 2 razy: spójrz sobie w tibian library na opisy potworków to będziesz wiedzieć, które biją z combo lub jednego rodzaju ataku wielokrotnie. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
-prawie nikt nie smiga nago ;) -w takim razie komba potworkow posiadajacych ataki z lapki wzrastaja strasznie -komba to sa zazwyczaj rekordowe hity przy dosc normalnym sprzecie ;) Cytuj:
|
Ja miałem fajną sytuacje...
Siedze sbie koło brata i parze jak gra sobie, nagle dzwoni kumpel i mówi że jego brata boją (myślalem że na rl najpierw). Potem dał go do telefonu a ten, że go u***ał 16 lvl palek - jak tylko wszedł to go ze strzał zaczoł nawalac.. Brat sie loguje , potem patrzy na tibia.com killed at level xx by hunter. Ale zbijanie było xD Ja tam z hunterami problemu nie mialem knightem nigdt ale sorcem.. Jak wracałem z dragów na edron ide ide a tu hunter ja *** hmm ten yellow i lag...... wiecie co potem - temple. |
Apropo draga to mi zjechal prawie full hp jak gralem pallem bodajze na 29 lvlu
@hunter pojde noobcharem bez eq na huntera i zoabcyzmy jakie hity beda szly D: pzdr |
Kombo draga?
Kumpel palek na 41 lvl padł w niecalą sekunde z full hp, bylem tego swiadkiem ;D |
O kogo ja widze Ryba co tam u ciebie co sie dzieje na Galanie dawno tam nie bylem heh nawiazujac do tematu moj kumpel na dragu dostal hita i od razu ded z cala paczka trza bylo sie ewakuowac bo by ciezko bylo ale cialo zebrane i dobrze bo kumplowi wybadl blue robe Oo
|
ja jak grałem na elysi to moim knightem padłem przez huntera na hills i wyleciał mi noble armor więc szybko z ab lecialem żeby go dobić , pozbierałem moje nobe armor i bp przy okazji był tam 2 trup a w nim fs
szczęście w nieszczęściu :) |
Mój kuzyn kiedyś wszedł na tą samą górkę (knight, nie pamiętam jaki miał lvl, skilli też nie pamiętam), bo chciał sprawdzić, czy da radę Hunterowi. Niestety, nie udało mu się, 3 hity i pojawił mu się napis "You are dead."
|
Ja bylem 16lvl druid na hunterach eq: Plate Set, Steel Helmet, Crocodile Boots, Crown Shield, Moonlight Rod combo 47hp+56hp+35hp=138hp i dobił na koniec i dead. Nawet nie zdążyłem się uhnać. :(
|
Fakt, faktem że Huntery to mocne s*********. Ale jest na nie sposób. Ja jak czasami ide moim sorcem na orc camp to stawiam monka atak na follow i jazda, jak monk szybko haste wlaczy to nawet hunter nie strzeli. Drugi sposób to niewidka, chociaż sam nie próbowałem (za niski lev. na niewidke X( ) to od ziomali wiem że spoko idzie. Na hunty to polecam summony, a do zabijania "przy okazji" to HMM-y albo jak grupowo wypadną to GFB. Loocki czasami nawet przyjemny, ale exp dupny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |