![]() |
aff
Moim zdaniem to sa same nooby ktore nie maja siana i probuja jakos zarobic na slabszych lvlach sam mialem przypadek kiedy skillowalem harem na mino i koles mi ropnol archera ;/ on wlaczyl niewidke a imnie zastawial a archer mnie bil ...mialem nikle czanse ale jakos archera rozwalilem i ledwo co przezylem ;)
|
faken rulerzy
Popieram Vaann'a = nooby bez siana -.- Nienawidzę ich =\ Kiedyś jak byłem Newbie, to taki jeden rope'nął ds-a na ghostlandzie i się wykuliłem xD Weź... wtedy 210gp to było coś :d
Rulerom Stop! ;p |
Rozumiem Was, ale też nie przesadzajcie. Sami to kiedy zapewne chociaż RAZ zrobiliście. I Inni mogą się tak samo wkurzyć na Was :D.
|
Człowieku tylko nie mów że jesteś za lurowaniem bo ja jedyne co zlurowałem to rata pod depo w Thais.
|
Za lurowaniem może nie jestem. Ale nie przesadzajcie. Jak kto chce niech to robi !!
|
Nienawidzę lurerów i traperów. Zawsze gdy lurowali grorlama, to im go zabijałem:evul:
|
Jestem za lurowaniem ! Jak pewnie wiekszośc h lvli nie raz się w to bawiła i pewnie każdy z nich wie, że takie akcje to czysta rozrywka =p
Najbardziej płaczą dziecki ok.15-25lv'a bo same nie mogą lurniac nic lepszego Xd BTW najwiecej lurerów jest na npvp, na pvp lurowanie to raczej rzadkośc ;) |
muhaua muahhaah haha ja zawsze jak wracam second charem z pohu to 2 gs kolo minosow zostawiam a pozniej w statystykach na erig.net sprawdzam:giant spider 80 ziomkow zabil haha
(robie to dlatego ze kiedys sam mialem takie niemile spotkanie) |
Często jak jestem na dwarfach to ropuje jakiegoś guarda na górę. Zawsze jakiś mały lvlek padnie i jest troszkę kasy w przód ^^ Taka mała sztuczka którą można już zrobić na 15 lvlu
|
Ludzie to tylko gra
|
a ja nienawidze "arheologuff..." takich jak wy up
|
Haha lurowanie najlepsza sprawa na non pvp ilez mozna grac bez pk itp
wiec chociaz mozna poubijac nobków w inny sposób niebedzie mi sie ktos na dl wbijal i muwi ze jest pierwszy i siedzi tu od 2h haha Wbijcie 40-50+ lvl na non pvp zobaczymy ze 9/10 osub bedzie lurowac/blokowac itp Bay. Gl [; |
a zamek kolo ab?? i berserker na poziomie z minosami i orc warriorami? Niezly loot i nie zly dead ;P
|
Szczerze mówiąc już wolałbym mieć lurniętego gdzieś dragsztyla i jakimś cudem ucieć niż jak by na mnie najechała cała zgraja pk'erów.
|
Jak samemu lurujesz to ci sie to podoba,ale jak juz ktos luruje na ciebie potwory to nie jestes zadowolony.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lurerzy to ch*je!
|
Lureszy są zajefajnie przynajmniej się coś dzieje i piszą na trade:
help ruled bezerkrer aaaaa!!! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |