![]() |
Super! Ale mam zastrzeżenie. Dlaczego w starym obozie ci ludzie nie maja imion? No tylko taki blad. 9/10 za te nicki. Wielkie Gz!
|
@up
W gothicu jak sam wiesz tylko kluczowe postacie miały imie. Chciałoby ci się podpisywać tak każdego Cień, kopacz itp?? |
Hmmm spodziewalem sie czegos wiecej..az tak odskoczyles od fabuly ? Dales alpha do fake ? To psuje caly efekt... dlatego nie podoba mi sie ta czesc =/ 6/10
|
staryyyyyy pędzisz jak błyskawica ;] fajne fajne, miła niespodzianka. zaglądając tu niespodziewałem się ze zobacze tak szybko kolejną częsc.
wielkie gratki :) |
Hmm.. Graficznie fajnie... ale z tego co widze odbiegles od fabuly... a chcialem oznac fabule Gothica... Gdyby nie to ze odbiegles troche (nawet wiecej niz troche) od fabuly to 7/10...
|
Widze, że musze wyjaśnić wszystko, bo zagmatwało się! To tylko jeden wątek, poboczny...tak czy siak jeden z obozów jest zmieniony i nie będzie go. Wiecie, że to nie SO bo on występuje w fake, ale jaki to Nowy Obóz czy Obóz na Bagnie? Tego się dowiecie dalej...Musiałem też wyjaśnić skąd jest ten miecz, niektórzy krytykują mnie za to, że robie fake na podstawie gry, dlatego dodałem coś od siebie i jak narazie tylko jeden wątek. To tyle :)
|
Aaaa... to co innego ^^
Ten "nowy oboz" i "oboz na bagnie" nie za duzo mi mowia no ale... ^^ |
No, w końcu zabrałeś się do roboty i widać że się starasz dlatego chwała Ci za to :)
Efekty podobają mi się, mimo że sam trochę na nie narzekasz :) Outfity też są bardzo ładne i szczegółowe. Odejście od fabuły sprawia że cały fake staje się ciekawszy i jeszcze przyjemniej się go ogląda. Trzymaj tak dalej, czekam na kolejną część! Która przy tym tempie prac zapewne zadebiutuje niebawem :> |
Całkiem niezłe :] Tylko ten wątek z mieczem był troche niedopracowany. Bo kto go tam wbił ? Milten czy Alphadron ? Przecież Alphadron mógł po prostu go sobie wyciągnąć z tamtąd (tylko teraz powstaje pytanie ile lat przed akcją gothica to się działo. Bariera ma gdzieś 40 lat...) Za to w trzeciej części Bezi zachowuje się jak noobek proszący się o lanie. Powinieneś jego zdania pisać bardziej realistyczniej. Daję 7/10 za samą realizację pomysłu ;) Niech Śniący będzie z wami !
|
Fajne tylko to już trochę odchodzi od Gothic'u , dlatego też za niektóre grafiki 8\10.
Ps. Przypomniał ci się fake co? ;> |
@up
Cały czas pamiętałem o fake i go czasem powolutku robiłem, tylko nie miałem czasu na jego dokończenie. |
No, ładnem, tylko ta droga...
|
ja własinie gram se w gothica i to bardzo miła odmiana zobaczyć Bezimienego w tibijskiej grafice:D:D:D 9/10
|
Aaaa gothic... ;]
Poczatek mial fajna fabule (w koncu fabula gothica ;>) ale widze ze wprowadziles wlasna fabule wiec coz, zobaczymy co z tego wyjdzie, czekam na wiecej 8/10 |
Najz, najz!!1
| W dół... | Niżej... | Jeszcze... | Na parter... | Jeszcze nie tu... | Myślałeś że już? | Przeliczyłeś się... | Na sam dół! | Na doł... | Do piekła... | Taak... | Do piekła usieahahaha! | Już prawie ;< \/ Łelkom in da hel! PS. Dla niekumatych - Nice, nice! |
@up
ROFTL!!! Super! Kurde Lolny ty to masz leb!xD |
Boli mnie :/ Nie wiem czemu przychodze from da sql i mnei boli >.< Jeszcze zadanie...
|
No... Eee... Fake boski. Nie znam zbytnio fabuly Gothica 1, bo gralemn tylko do polowy :P, ale jak narazie jest gites.
9/10, niekiedy niem oglem kapnac sie co jest pierwsze :P |
Usiehusuoihaaihuhsuhushu... Lolny nowym Veruisem! Czas na twojego sejtana! Usuuhuhuhhhuuhuhu! Sejtan! Sejtan! Paski! Sejtan! Paski! Paski!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |