Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reklama PO (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93326)

J. Hunter 12-09-2006 20:49

Kurde, po przejrzeniu kilku stronic tego wątku, widzę, że z tematu o reklamie zrobiło sie tu jak w parlamencie...

Rada dla tych którym dzisiejszy układ polityczny nie odpowiada:
Demokracja to taki rodzaj rządów, w którym władza jest nadawana przez obywateli i w świetle tego może zostać w każdej chwili odebrana. A więc krótko: Szable w dłoń! (osobiście chętnie obejrzałbym mały przewrot, wymiane pokoleń w Polsce)

A dla tych, którym sytuacja nie przeszkadza/odpowiada:
No cóż, tutaj nie jest wiele do pisania. Zdanie może wam się zmienić po jakimś czasie, aczkolwiek nie musi.

slawekmag 13-09-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J. Hunter (Post 985098)
Kurde, po przejrzeniu kilku stronic tego wątku, widzę, że z tematu o reklamie zrobiło sie tu jak w parlamencie...

A ty temat odswieżyłeś (tylko 3dni ale jednak) i od nowa się zacznie ;). Proponuję zamknąć ten temat bo dalsza rozmowa o politykach powoduje tylko kłótnie.

Badzo 13-09-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pablofrs (Post 982178)

Przepraszam ludzi, którzy mogą się czuć urażeni. Tak, nie cierpie PiSu, bo przez ten rok gówno zrobili. Według mnie pierwszą rzeczą jaką powinni się byli zająć to zniesienie tego podatku od darowizn.

Widzisz, Ty nie lubisz PiS, a ja nie cierpie PO i partii lewicowych (Ale nie jestem tez 'fanem' PiSu). Wkurza mnie, gdy ktos mowi ze PiS to robi gówno, a jakby PO doszlo do wladzy to stanie sie niewiadomo co. Bo to bullshit i tak sie nie stanie.

Cafe 13-09-2006 18:08

@Badzo
Z dwoja złego ( PiS i PO ) lepiej wybrac to mniejsze ( PO )

slawekmag 13-09-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe (Post 985990)
@Badzo

Dokładnie. A ja proponuję naprawdę zamknąć topic.

Z jego powodu dostałem 4 negatywne a wręcz obraźliwe notki od ludzi, którzy nie rozumieją co to ironia. Na dodatek napisali tylko:
Cytuj:

Dzieciak
bez jakiegokolwiek wytłumaczenia.

Wracając do tematu. Bracia kaczyńscy i PiS są żałośni. PiS pozwał piekarza, który upiekł chleb w kształcie kaczki. PiS nie ma co robić więc dręczy biednych ludzi.

Badzo 13-09-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe (Post 985990)
@Badzo

No nie wiem czy mniejsze. Nigdy w zyciu nie zaglosowalbym na PO i kropka.
Juz wole NiePotrafiacegoSpiewacHymnu Jarosława K. niż supeh ekhsthra Rhokite.
Tak samo Tuska nie widze w roli prezydenta.

@up
Jakis artykul plax?
Pff, a co do 'dręczenia biednych ludzi'. Czy byłbyś spokojny wiedząć, że obrażają CIe na każdym kroku?
Że szydzą z Ciebie w internecie, na ulicy, w szkołach i wszedzie gdzie tylko mozliwe? Nie mowie ze rzady PiS sa idealne. Nie mowie nawet, ze sa dobre. A zreszta, co bede... PO dojdzie do wladzy to zobaczymy.

Ghost Nieudany 13-09-2006 20:19

Cytuj:

Juz wole NiePotrafiacegoSpiewacHymny Jarosława K. niż supeh ekhsthra Rhokite.
To ja wolę Rokitę, który potrafi się POPRAWNIE wysłowić i nie zawiera paktów z Samoobroną, byle tylko utrzymać się na stołku.

PiXik 13-09-2006 20:22

Rokita ma za to wade wymowy!!yea one@@fakofako

Celoz 13-09-2006 20:26

..proponuję zamknąć temat bo szlag mnie trafia jak widzę tu 16 postów związanych z tematem i ~100 offtopu :<

Badzo 13-09-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 986171)
To ja wolę Rokitę, który potrafi się POPRAWNIE wysłowić i nie zawiera paktów z Samoobroną, byle tylko utrzymać się na stołku.

HAhahaha, ziomal, niezly dowcip. A myslisz ze PO nie chcialoby sie utrzymac na stołku?

Ghost Nieudany 13-09-2006 20:39

@up
Jakby chciało, to już dawno mielibyśmy koalicję PO-PiS, a PO posłusznie realizowałoby plan Pisiorów.

Lasooch 13-09-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 986179)
Rokita ma za to wade wymowy!!yea one@@fakofako

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 986160)
Juz wole NiePotrafiacegoSpiewacHymnu Jarosława K. niż supeh ekhsthra Rhokite.

Cóż, kaczory... też nie... khm... umieją... khm khm... mówić... ekh ekh... poprawnie.

Badzo 13-09-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 986214)
@up
Jakby chciało, to już dawno mielibyśmy koalicję PO-PiS, a PO posłusznie realizowałoby plan Pisiorów.

Tak, masz racje. PO jest świetne, cudowne, chodzi mu jedynie o dobro państwa, to nie prawda ze to przez PO nie doszlo do koalicji, to wszystko wina kaczorów! Tak! Na stos z nimi!

Cytuj:

Cóż, kaczory... też nie... khm... umieją... khm khm... mówić... ekh ekh... poprawnie.
Za dużo programu Szymon Majewski Show ;P

Powtarzam: jeśli do wladzy dojdzie PO, to przekonamy sie kto mial racje i czy PO zrobi z Polski taki raj.

Dobra, koniec na dzisiaj, ide ogladac mecz ;p

HALA REAL!

Ghost Nieudany 13-09-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 986256)
Tak, masz racje. PO jest świetne, cudowne, chodzi mu jedynie o dobro państwa, to nie prawda ze to przez PO nie doszlo do koalicji, to wszystko wina kaczorów! Tak! Na stos z nimi!

Dziecko, nie wypowiadaj się na tematy, na które nie masz najmniejszego pojęcia.

Nie twierdzę, że PO jest nieskazitelnie czyste, bo w partii jest wiele zwyczajnych świń.
Ale ty próbujesz wybielić PiS, który czysty nie jest i uprawia jeszcze większą demagogię niż Tusk. Najpierw pieprzenie Kaczorów, jak to nie pozwolą, by Samoobrona i inni krzykacze dorwali się do władzy, a sami ruszyli do koalicji. Promują o. Rydzyka, który w zamian nabija im fanbojów pośród emerytalnej ciemnoty, która daje się ogłupiać pod pozorem wiary w Boga, którego Tadek sprowadza do szybkiego sposobu na zarobienie tłustej kasy. Nieudolnie podkładają świnie przez Kurskiego, który nie potrafi nawet dobrej ploty puścić (potem się okazuje jak z billboardami, że to PiS był umoczony).
Wymieniać dalej?

Lasooch 13-09-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 986256)

Szymuś? Kiedyś lubiłem. Teraz - powielanie oklepanych już schematów, coraz mniej śmieszne żarty. Choć fragment ze Szczuką, że jej program 'ssał pałkę', był niezły xD

Caer 13-09-2006 22:02

@Up:
O tak, to było mocne xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo

Nie trzeba oglądać SMS, wystarczą wiadomości ;]

Bambuko 13-09-2006 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 986332)
Szymuś? Kiedyś lubiłem. Teraz - powielanie oklepanych już schematów, coraz mniej śmieszne żarty. Choć fragment ze Szczuką, że jej program 'ssał pałkę', był niezły xD

To lepszy jest Taniec z Gwiazdami? Tam żarty nigdy nie były śmieszne. Oglądając to cały czas zapadasz się pod ziemię. A i tak oglądalność jest świetna.

Matek 14-09-2006 07:52

@do tego co powiedział Ghost:

Nie wspominając o tym, ze J. Kaczych zarzekał się, że on POD ŻADNYM POZOREM nie zostanie premierem. A jak jest teraz?

Cytuj:

To lepszy jest Taniec z Gwiazdami? Tam żarty nigdy nie były śmieszne. Oglądając to cały czas zapadasz się pod ziemię. A i tak oglądalność jest świetna.
Bo taniec z gwiazdami nie jest nastawiony na żarty tylko na TANIEC. I dlatego ludzie go lubią (w tym ja) i oglądają (ja też)

Yoh Asakura 14-09-2006 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caer (Post 986378)
@Up:
O tak, to było mocne xD

Mocny to będzie Kuba w TVN bez takiej cenzury jaką obdarzył go polsat.
A Szymon jest średnio śmieszny. Czasami mu się uda coś dobrego ale większość jest mało śmieszna.

Lasooch 14-09-2006 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 986493)

Nienienienienienienienieeeeeeeeee! Przed Tańcem z Gwiazdami to ja się ręcami, nogoma i rzęsoma bronię... bo to imho dno. Ale dopóki ja nie muszę oglądać i dopóki nie koliduje z niczym co ja chcę obejrzeć (tzn. dopóki mi matka TV nie zajmie:>), niech sobie ludzie oglądają xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 986635)
Mocny to będzie Kuba w TVN bez takiej cenzury jaką obdarzył go polsat.
A Szymon jest średnio śmieszny. Czasami mu się uda coś dobrego ale większość jest mało śmieszna.

Kuby się doczekać nie mogę.

A Szymon kiedyś dużo lepszy był. I albo brak pomysłu, albo mnie po prostu przestaje śmieszyć...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.