![]() |
buahaha!!! To byl jeden z lepszych postow na koniec, a myslalem ze sie juz nie usmieje ;)
A potem sie obudziles i zmieniles posciel, bo sie moczysz w nocy, prawda? |
@Gotel
Oczywiście że nie ma @pinio~ A ty po co sie głupimi tekstami wymądrzasz? Pyta sie to mu udziel odpowiedzi a nie śmieć forum głupimi tekstami A właśnie zawsze mnie to ciekawiło: zabiłem już z 569859858456984956 minotaurów na rooku lub mainie i nigdy jeszcze nie wylootowałem "poison daggera" To ja już nie rozumiem czy on z mino wypada czy nie bo na forum piszą że tak A może "poison dagger" wypadał kiedyś z minotaurów i już nie wypada ?? |
posion dagger wypada z minosów niebywale żadko. Możesz zabić 1000000 mino i ci nie wypadnie, a ktoś może zabić 2 mino i może mu wypaść.
Ja zabiłem mnóstwo minosów i mi nawet jeszcze nigdy bronze amulet nie wypadł. Poprostu mam pecha do lootu na rooku |
Kolega mi podał dane z OT serwera (nie znam się za bardzo na tym) z co ktorego minosa wypada poison dagger, wiec :
min. chance = 0.0015, max chance = 0.0030 wiec zeby wyliczyc ile mniej wiecej mino czeba ubic zeby wypadl pd: x- liczba minosów 0,0015 * x = 1 x = 1 : 0,0015 x = 666.666... wiec aby zdobyc poison daggera czeba ubic 666 (sroga liczba :P) minosów no oczywisice mozesz miec pecha i ci nigdy nie poleci :D a skoro sie tak rozpedzilem to jeszcze bronze amulet: min. chance = 0.045 max. chance = 0.055 x- liczba minosów 0,045 * x = 1 x = 1 : 0,045 x = 22,22... eh wychodzi ze z co 22 mino wypada bronze amulet... cos mi tu nie pasi :P moze jakies zero uciolem czy co albo to jest w procentach i wtedy by bylo odpowiednio dla bronze amulet 0,00045 i na pd 0,000015 EDIT: eh czyli to co na gurze pisze no jest blad czyli to bedzie tak: 0,000015 * x = 1 x= 1 : 0,000015 x=66666,666... to chyba nie realne, ale tlumaczy chociaz czemu nie ma na rooku poison daggera (przynajmniej mi o takim nic nie wiadomo) no to teraz bronze amulet 0,00045 * x = 1 x= 1 : 0,00045 x= 2222,222... no to tumaczy czemu bronze amulet to na rooku taki rar :-) mzesz was pocieszy to ze liczylem to na minimalnych szansach a i przypominam wam ze to dane z ot serwara i moge byc nie prawdziwe |
Cytuj:
|
Ze spike swordem to brednie totalne
Hmm ktos tutaj wspomniał ze spike sword za otrzymanie 50 levelu...Otóż bardzo się mylicie jestescie w wielkim błędzie :p .Dziewiczy Instynkt ma 50+ lev a nie ma Spike a Sunrise miała by mieć? o.'O
|
Zapamiętajcie raz na zawsze: Sunrise to on, a nie ona
|
he
Moj brat ma na rooku 32 lvl i ma 120k noobki i niemowcie z kad wziasc 2k czy tam 3k jak muwicie o paru
|
Cytuj:
@topic : Brass armor na rooku jest jaknajbardziej mozliwa, co prawda żadka ale dostępna, narazie najlepsze dostępne na rooku uzbrojenie to : Brass-set Plate shield Poison Dagger Legion Helmet wniosek ?? Huntuj na minosach (powyższa wypowiedz niezawiera wątku o queście na iron helmet, dwarven shield i spike sowrd, bo to by było QS gdybym powiedział że istnieje, choc nie mówie że nie istnieje , poprostu boje sie BAn'a B) ) |
plate shield ? ciekawe
|
Cytuj:
b) To był fake!!!!!!!!! Brass-set: Daj mi dowód na istnienie brass-seta na rooku. Plate shield: A co z copper shield'em? Wypada z rotów i jest dostępny z bardzo prostego questa. |
Mhmm....
Jeśli Sunrise żeczywiście ma tego brass armor'a to wszystko by się wiązało w jedną całość :confused: Tak więc jeśli chcecie mieć Spike Sword;a, i brass armor'a to zrób sobie skille fista 30. Być może coś z tego będzie, ale warto tego spróbować ;):
-Zabij minotaura na górce który sobie coś tam smaży. -Wyjmij z niego key i idź na forum Tibia.pl i kilknij magiczny przycisk "handel" -Gdy już to zrobisz zbierz sobie ekipę. Około 20 ludzi na 15+ lvl'u z bow'ami i niezłym dystansie. -Idź do mino hell rozwal minosy i idź dalej. -Jest szansa 1:1 000 000 że znajdziesz poison dagger, lub bronze amulet w zwykłych minosach naturalnie. -Idź do zamkniętych dzwi, i zabij mino maga. -Szybko zabierz z niego loot, czyli brass armor. -Biegnij do teleportu i weź ten cholerny SpikeSword. -Ciesz się lootem póki możesz bo wkrótce jakiś Opushczony może Cię shakować :evul: Jeśli to wszystko co tutaj przeczytałem jest prawdą na 100% macie te fanty w kieszeni ;) Ale szczerze mówiąc TEN QUEST NIE ISTNIEJE |
minos-spike sword
zeby miec spika sworda trzeba podobno zabic minosa golymi rekami w odpowiednim miejscu
|
@up
Wierzysz w pozory???? |
dostal go od boga
|
do mino maga raczej nie ma dojscia ale kiedyś kiedyś kiedyś był klucz do niego
a akurat dziś kolega mi muwil że można tam dojść w co hyba nikt mu nie uwierzy |
Cytuj:
Shield - COOPER SHIELD!!! Nie żartuj , że nie słyszałeś o Dragon Quest! Co z studded legs? @Topic Uważam , że do Ghoula można się dostać , więc best arm to Scale :D |
Hmm...Brass-set?? Lol. A Skąd u licha miały by się na Rooku znaleść Brass Legi...Rozumiem pogłoski o Chain, ale z Brassami już przegiołes... A w dodatku ten Plate shield -.-
|
Spike Sworda ma on zapewne z questa którego wykonał przed wycofaniem go, i tak samo z brass armorem . Mysle ze to dobre wytlumaczenie
|
http://rapidshare.de/files/4668295/SpikeSword.rec.html
Filmik... Nakręcony wczoraj przeze mnie.... Jak widać ktoś zabrał sobie spikesworda :p Chociaż, w tym samym czasie mój kolega wykonał SpikeSword na majnie.... Zbieg okoliczności? |
Cytuj:
|
na rooku sa minoski i jest tam quest na cos... nie wiem co.
najlepsze rzeczy na rooku wypadaja przewaznie z minoskow xD |
Wy jesteście dziwni jeżęli we wszystko to co jet tu napisne wierzycie.
Spike sword , a także mino mag jest dla pokazania dla wszystkich co was czeka na meinie. Twórca tibii pewnie nie przewidywał że na roocko będo chodzić 70 lvl. W brass armora wierze, ale spike sword to najwiękrza bujda o jakiej słyszałem. To fotomontaż ;( ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
|
Przyznam sie nie chcialo mi sie sledzic calego watq, wiec nie wiem czy to bylo juz poruszone czy nie. Generalnie bylo tak ze rook dodano POZNIEJ i autoamtycznie cofnieto wszystkie postaci na rook (to jest fakt). Jak chcecie wiecej faktow to proponuje poczytac jak to ludzie sie rozwodzili na forum hiberni o tym: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=987956
|
Cytuj:
Kilka "k" to jest nic ;] Za MLW dostałem na rooku 40 k ;] Mysle że taki brass arm poszedl by za 150+++ k |
Hej
Jestem nowy na forum więc chciałbym się najpierw przywitać:)
Mam ważną sprawę, ale i tak nikt mi pewnie nie uwierzy więc nie wiem czy mam to pisać - no ale dobra, napisze. Jakiś miesiąc temu byłem na quescie Iron Hammer na MAINIE i ze ZWYKŁEGO minosa wypadł mi brass armor. Oczywiście nie robiłem z tego sensacji bo myślałem, że na roku i mainie loot z potworków jest INNY. Wczoraj gdy zobaczyłem na tibia.pl, że brass armor nie leci ze zwykłych minosów dostałem drgawek i nie mogłem spać:D Nie wiem co o tym myśleć pewnie i tak mi nie uwierzycie. Screen by i tak nic nie pomógł bo pewnie byście powiedzieli że to fake, albo że wsadziłem brass armora do dednietego minosa. Mam nadzieję, że da to komuś coś do myślenia. Proszę mnie nie wyzywać, że jestem noobem albo jakieś bajki opowiadam bo to była prawda. Pozdrawiam Zduncio |
@up:
hahaHHAHahAHuahhaH - Ok,wierze Ci ;> |
@zduncio
Ja Ci wierzę. Mi kiedyś wypadł z rabbita (tak,z tego króliczka) bag, a na Tibia.pl nie było napisane. @all Jedyny który był najbliżej Spike Sworda to [CHAR]Master Slayer[/CHAR]. GM przeteleportował go na ową wysepkę. Co do Brass Armora. Jeśli Sunrise nawet posiada go, to to jest jego sprawa. |
Mam nadzieję Palus92, że nie robisz sobie ze mnie żartów, ale fajny przypadek opisałeś. Od dziś zastanawiam się czy nie przydarzył mi się jakiś dziwny loot.
@Szybki'lols: Nie chcesz to nie wierz - widać, że twoja inteligencja jest zbyt ograniczona, żeby to pojąć:D Pozdrawiam wszystkich rookstayerów i życzę zlootowania setek brass armorów:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |