![]() |
heheheheh techies i broodka jest moja. Barathurm i tez broodka lezy.
|
Cytuj:
|
Ostatnio spodobala mi sie gra Goblinem Clockwerkiem :)
Rocket Flare - piekny skill. 50 many, 15 sec cooldown, zadaje 200dmg na duzym obszarze (600aoe) a w dodatku dziala jak ward (odslania na 20 sekund powierzchnie, w ktora uderzyl). A najlepsze - zasieg na cala mape ^^ Battery Assault - b. dobre przy poscigu. Dziala przez 10 sekund, co 0,75 sec strzela mini-stunem. Do tego 80dmg kazdy ;) Power Cog - zawsze biore jako ostatni, ale sie przydaje. Stawia klatke dookola nas i wroga (jezeli ten stoi obok). I ostatni skill - hookshot. 3000 range, 300dmg, 2 sec stun. Dziala jak hook u Pudge'a, tylko w druga strone (my lecimy do przeciwnika, a nie on do nas :P ). Cooldown - 40. Wszystkie skille maja niski cooldown i kosztuja malo many (bo to strenght hero). Kiedy nim gram, na poczatku najczesciej robie vladimira (zaczynam od basilusa, zeby miec mane na spamowanie rocket flare'em). Ogolnie Goblinkiem gra sie przyjemnie :> Polecam. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A teraz odnosnie GARENY: Sciagnalem, zainstalowalem. Zagralem okolo 6 gier. Chyba 3-4 na serverach polskich, a potem na europe. Osoba, ktora mowila, ze garena jest lepsza od bneta i ze gra na niej mniej noobow - na stos!! Na tych 6 gier, 4 skonczyly sie w ciagu 3 minut... Zawsze ktos wychodzil, ludzie nie umieli grac itp. Ogolnie, jeden wielki syf! |
Gram na eu trochę czasu i rzadko kiedy ktoś leavował. Pech.
|
Na Garenie gralem 4 razy, 3 razy moj team wygral, raz mialem staty 31-4... poziom tam jest taki sam albo slabszy niz na BNecie.
Moim ulubionym hero jest Traxex, wystarczy ze przeciwnicy dadza mi 4-5 killi i dojde do eaglehorna, gra jest juz wtedy skonczona :) Ktoś chce zagrać 3vs3, 4vs4, 5vs5 to pisać na gg 4899991. |
Cytuj:
Bara = easy mode hero Brood = easy mode hero, ale kupisz wardy/gem of true sight i baba:) Leoric ftw. |
techiesem trzeba wiedziec jak grac bo wystarcza wardy i beczki mozna widziec. Najlepiej mi sie gra z kumplem pudgem. Stawaim na poczatku 3 miny a on hak i boom 1st blood. A jak ktos twardszy to najpierw biore kamikaze i ta sama technika, on hak a ja boom.
|
Cytuj:
Garena oferuje też wiele poziomów rozgrywek: Zwykłe roomy - Europe Dota Room od numerków ok. 15 do końca, beznadziejny poziom, dużo leaverów, itd. Ladder - Europe Dota Room 0-15, poziom nieco lepszy i nieco mniej leaverów (chociaż ciągle jest raczej beznadziejnie) High Level - Europe Dota High Level Room 1-5 (najniższy od 13 lvla), zdecydowanie dużo lepszy poziom i dużo mniej leaverów, na wyzszych roomach (20lvl+) gry są już na naprawdę wysokim poziomie. Clan Wars - Europe Clan War Room 1 i 2, rozgrywki klanowe, bardzo wysoki poziom, wątpię czy ktokolwiek z tego forum ma tam w ogóle co szukać (nawet zakładając że ma 5 osobowy klan). Zachęcam do nie poddawania się z Gareną, bo jeśli chcecie porządnie pograć w Dotę, to innego miejsca niż Garena High Level / Clan Wars nie znajdziecie (no chyba że profesjonalne ligi jak np. www.dota-league.com). Cytuj:
Cytuj:
|
Mając klan od biedy na bnecie też da się zagrać.
|
Mając klan, spokojnie możesz pograć i na hamachi, no ale granie na pubach jest koszmarem ;/
|
dokaldnie. Dzisiaj grajac techiesem na pubie zaliczylem smiechową sytuacje. Postawilem w 1 miejscu 5 minek juz na poczatku. Dostalem 2 lvl i odrazu suducce. No to lecim od 2 strony i robie myk ze wrecz zaganiam przeciwnikow na miny straszac ich suducem. Oj jak milo bylo miec duble killa z min a potem dobitka z suduca. Niestety gra sie rownie szybko skonczyla co zaczęła poniewasz 2 ktora padła na minach odrazu leave a potem gosc ktorego juz 2 raz zalatwilem ta technika tez leavna. Ot puby z 80% polakami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
NIE MA hero NIE DO POKONANI, i to wszystko. A także, KAŻDEGO HERO DA da się pokonać KAŻDYM HERO. Tak jak pan up napisał, to zależy niemal wyłączie od gracza (ale też od szczęścia, dopasowania hero [bo mimo wszystko full mana int ma lekko przechlapane w starciu z antimagiem]). Nie rozumiem po co ciągle któryś z was 'a ten i ten hero to jest nie do pokoniania'.
P.S.: Taka rada na przyszłość: to, że poowniliście w pubie 5v5 -apem na b necie nie znaczy, że już jesteście top players. Offense on. |
Ojej, ale dawno nie grałem, może zagramy jakąś grę? : P
|
Cytuj:
btw. chetnie zagram 1v1 , 2v2 , 3v3. Mam wlasny team. |
Cytuj:
|
barathurm, saladar i jeszcze pare str hero spokojnie jade axe.
|
Cytuj:
btw. Grywam na global nie na zadnym hamachi serwery prywatne /f add Shockeh |
Kiedykolwiek ale szczeze juz zostalo mi tutaj rzucone pare wyzwan a wyszlo tylko tyle ze zostaly rzucone zadnych dalszych odpowiedzi nie bylo. Wiec jezeli jestes nastepnym to powodzenia.
|
Cytuj:
|
moj nick juz byl podawany. Jednak odrazu mowie czas mam dopiero w niedziele wiec masz czas na przygotowania. Moze okolo 16 ? aha moj nick to Relosu
|
przepraszam ale
niewiem jak zrobic zeby grac co mam zrobic z tymi plikami co je pobralem ?
|
Cytuj:
|
Wspaniale!
Wspaniala wiadomosc, ze gracze z Tibii zaczynaja grac w DotA:)
To naprawde swietna gra, a jesli chodzi o walki to juz jest delicja. |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=NA2WEZg_nvk Gracz z Tibii to co setny użytkownik odwiedzający ten dział xd |
tobie chyba sie cos pogieło we łbie, co 1000 xD
|
Nick : Nearek
najczesciej PDRy ; > Jak cos to podbic, pozatym jeszcze sie 'ucze'... nie robmy offtopuuu :D |
garena : mroziako . invitowac i pisac kto. jescze 8-10 gier, ding 17 lvl i spieprzam z tych low roomow.
|
http://www.youtube.com/watch?v=rAKbI...eature=related
DotA 3D aka Demigog. Ktos w to gral? Lepsze/gorsze od DotA? Czy nie mozna tych 2 tytulow ze soba porownywac? Bo z tej wideo-recenzji mozna smialo wnioskowac ze to jest DotA 3D :P |
Z tego co facet mówi, to Demigod nie jest typowym klonem doty, tak jak to wyglądało z zapowiedzi. Chyba nie ma tych gier co porównywać.
|
Wszystkich z białegostoku i okolic zapraszam na turniej doty ktory odbedzie się na EGU na politechnice Białostockiej. Wiecej info na www.egu.org.pl.
|
Wyślijcie mi PW albo napiszcie tu jak chce ktoś 1v1 (czy drużynowo, ale wtedy trzeba zebrać ekipe). Gram na b-necie (nie moge hostować) i na Garenie.
|
Jest ktos chętny na 1v1 bądź 2v2 ???? : )
/takie male odswiezenie tematu |
1v1 na garenie ZAWSZE. gg: 1002880 nick na ga: mroziako
|
Mam problem z grą na Garenie. Mam W3 TFT w wersji 1.21 i gdy wchodzę do jakiegoś z pokoi to w grze i tak go nie wykrywa... o_O Firewall wyłączony.
@down Ale coś nie mogę zapdejtować :/ |
Cytuj:
|
Dobra, już działa. DoTA nadal jednak wącha pałę. Czy w Garenie jest jakaś wyszukiwarka pokoi, bo chciałbym pograć w Footmenów ;] ?
|
Europe RPG room i masz futmensów od zaj****ia i jeszcze więcej.
|
a wiecie może, czy na Garenie, czy innym lewym battlenecie grają w Heroes & Armies? Nie mogę się zalogować na europejskiej bramce, a na innych chyba w to nie grają.
Taki błąd mi wyskakuje: Nie udało się połączyć z battle.net Możliwe, że łączysz się z niewłaściwym serwerem. Jeśli używasz modemu, to przed połączeniem z Battle.net musisz recznie połączyć się z internetem. ktoś kojazy czym to może być spowodowane? Wszystkie inne kontynenty mi działają. Robiłem reinstalke gry, w między czasie format i cały czas tak samo. Keye oryginalne, kupne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |