Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Saxe 07-01-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1179341)
ludzie.
Przeciez zostal stworzony temat o tegaxie i gammblerze wiec po co tu piszecie jak macie tamten temat ?

Ale nie ma tematow o Corsie i Yavim :(

jasminka_ 07-01-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mioduch (Post 1179075)
fajnie Tobą poexpil jak nie dawno 32 lvl miałas :baby:

Hah hacki też robią swoje, a poza tym chodziło mi o czas letni (patrz lipiec-sierpien)a nie teraz.. :) :baby:

Tosik Tepek 07-01-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasminka_ (Post 1180104)
Hah hacki też robią swoje, a poza tym chodziło mi o czas letni (patrz lipiec-sierpien)a nie teraz.. :) :baby:

Hacki? A ile ich było? 5? ja znam jeden ;] jak sama sobie hacknełaś postać aby gammblerowi chatke wyczyścić ;)

Mioduch 07-01-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasminka_ (Post 1180104)

jak dobrze pamietam to 37 mialas max ale moge sie mylic 8o a jak podajesz wszystkim pasy to sie nie dziw ze hack leci :baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1181072)
Hacki? A ile ich było? 5? ja znam jeden ;] jak sama sobie hacknełaś postać aby gammblerowi chatke wyczyścić ;)

noob to noob :]

CHyba_Twoj_Stary 07-01-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1181072)

Nie zebym cos mowil, ale O ile mi wiadomo sam brales w tym udzial i napierales na jasmin emocjonalnie hueahuae
W sumie jedynym bledem ktorym ona wtedy zrobila bylo to ze te rzeczy zwrocila..
Poor little jasmin serduszko zabolalo? :baby: :baby: :baby:

A ty Mioduch z tego co slyszales niezly z Ciebie boter.
A jak wracajac do tematu gammblera (na zlosc wam naspzie tutaj):evul: :evul: :evul: To nasz "spryciaz" jzu nowym charem gra nie jakim Jackiem Arumisem no i Kofana Smerfetka Mam racje Gammblerku?:baby: :baby: :baby: :baby:

Mioduch 07-01-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary (Post 1181433)
Nie zebym cos mowil, ale O ile mi wiadomo sam brales w tym udzial i napierales na jasmin emocjonalnie hueahuae
W sumie jedynym bledem ktorym ona wtedy zrobila bylo to ze te rzeczy zwrocila..
Poor little jasmin serduszko zabolalo? :baby: :baby: :baby:

A ty Mioduch z tego co slyszales niezly z Ciebie boter.
A jak wracajac do tematu gammblera (na zlosc wam naspzie tutaj):evul: :evul: :evul: To nasz "spryciaz" jzu nowym charem gra nie jakim Jackiem Arumisem no i Kofana Smerfetka Mam racje Gammblerku?:baby: :baby: :baby: :baby:

hahaha po co mu oddawala ?:D sumienie spac nie dalo ? :baby:

;] skad masz takie wiesci o mnie ?:D

jasminka_ 07-01-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mioduch (Post 1181147)
jak dobrze pamietam to 37 mialas max ale moge sie mylic 8o a jak podajesz wszystkim pasy to sie nie dziw ze hack leci :baby:

@ Mioduch
Hah passy mialo na mnie full 3 osoby i to nie jednoczesnie, zresztą mi na Tibii nie zalezy tak żeby plakac bo się miało hacka ;].B) B)

@ Tosik
"Ej Jasmin pliska, Daj mi Dsm i Demonke, pliska pomyśl ile na tym zarobisz, ale daj mi to Dsm i Demonke" Przypomina Ci to cos ;]:> :baby: :baby:

@ CHyba_Twoj_stary
Tak sumienie mnie ruszylo, bo on mi wtedy nic nie zrobil ;] Ja przynajmniej mam jeszcze cos takiego jak serce ;]:baby: :baby:

CHyba_Twoj_Stary 07-01-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasminka_ (Post 1181809)

@ CHyba_Twoj_stary
Tak sumienie mnie ruszylo, bo on mi wtedy nic nie zrobil ;] Ja przynajmniej mam jeszcze cos takiego jak serce ;]:baby: :baby:

Ja bym to nazwal frajerstwem :baby:

@Mioduch
Big brother knows all.:evul:

Mioduch 07-01-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary (Post 1181826)
Ja bym to nazwal frajerstwem :baby:

@Mioduch
Big brother knows all.:evul:

:d ja tez

btw oswiec mnie :)

Cytuj:

@ Mioduch
Hah passy mialo na mnie full 3 osoby i to nie jednoczesnie, zresztą mi na Tibii nie zalezy tak żeby plakac bo się miało hacka ;].B) B)

Tak, a co zrobisz jak kolejnego pacca zmarnujesz ? :baby:

Jak na kogoś komu nie zalezy na Tibi to troche długo grasz....

http://img167.imageshack.us/img167/4817/jasmindu9.jpg

zeus1985 07-01-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 1179007)
O lol, zjechalem z krzesla...

A co do tematu z przed 2 stron, Cors i Yavi sa jak West Side i East Side. Razem powinni polaczyc swe sily aby pokonac przesiaknietego zlem, premiera Wielkiej Brytanii - Drazharma, ktory przechowuje w swojej Londynskiej rezydencji "Dark Mansion" w sejfie plany rozbiórki Azury. To jest jedyny sposob aby przezyc w ghettcie...

A pamietam jak kiedys Yavi lyknal Corsa na explo, rapier, exori solo :] w Venore.

To nie było Solo... Cors dał się trapnąć w Venore, a że podbiegłem jako jeden z pierwszych, to potem czekałem tylko z IceRapierem w ręku i Exori wbitym już do wycastowania...

Caroline 07-01-2007 23:12

@ Chyba_Twoj_Stary
Jedyny frajer jakiego widze na tym forum to Ty. Czepiasz się wszystkich i o wszystko. Nie uważam żeby uczciwość czy posiadanie sumienia była frajerstwem.

Inverse 08-01-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1182107)
@ Chyba_Twoj_Stary
Jedyny frajer jakiego widze na tym forum to Ty. Czepiasz się wszystkich i o wszystko. Nie uważam żeby uczciwość czy posiadanie sumienia była frajerstwem.

A ja nie uwazam zeby ktokolwiek liczyl sie z Twoim zdaniem bejb :) wiec moze wyjdz co? ^^

@Chyba_Twoj_Stary
Te chary gammbiego to pewne info? bo lokacja z belchatowa, to co gammbi zajebal kumplowi acc czy jak? :P

CHyba_Twoj_Stary 08-01-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1182107)
@ Chyba_Twoj_Stary

Malenka a pytal Cie ktos o zdanie? ^^ Gdyby zrobili konkurs na najbarddziej żałosną osobę na tym forum zaglosowalbym na Ciebie. Mowisz o uczciwosci? a kto klamal prosto w oczy ze nie dal passow gammbowi?:baby: :baby: Poor.

@Inverse
Pewne. wiesz kazdy moze sobie napisac lokacje jaka mu sie podoba. Swojego czasu on te chary probowal sprzedac ale cos mu nie wyszlo :baby: :baby:

Inverse 08-01-2007 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary (Post 1182491)
Malenka a pytal Cie ktos o zdanie? ^^ Gdyby zrobili konkurs na najbarddziej żałosną osobę na tym forum zaglosowalbym na Ciebie. Mowisz o uczciwosci? a kto klamal prosto w oczy ze nie dal passow gammbowi?:baby: :baby: Poor.

@Inverse
Pewne. wiesz kazdy moze sobie napisac lokacje jaka mu sie podoba. Swojego czasu on te chary probowal sprzedac ale cos mu nie wyszlo :baby: :baby:

Thx
Info dosyc przydatne :D a co do glosowania to moglo by byc nawet klawe xD Karolinka miala by juz dwa glosy =]

Gammbler 08-01-2007 13:32

hahah dobre -piszcie wiecej to czasem sobie wejde i humor poprawie

Inverse 08-01-2007 13:43

@up
no tak grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz, jak dla Ciebie to polecam dzial poradniki... poczytaj sobie, moze sie czegos ciekawego nauczysz. Biedny chlopak na odwyku musi siedziec :/

Inverse 08-01-2007 13:44

@up
no tak, grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz :D ale wiesz zawsze masz caroline ^^ idz sobie zrob hmmy poki rl ownerka nie zuzyje souli.

Sorry za double'a cos sie net wiesza -.-

Tosik Tepek 08-01-2007 14:37

Cytuj:

@ Tosik
"Ej Jasmin pliska, Daj mi Dsm i Demonke, pliska pomyśl ile na tym zarobisz, ale daj mi to Dsm i Demonke" Przypomina Ci to cos ;]:> :baby: :baby:

Hmm, zobacz co mam wpisane w name ;) I teraz mi powiedz kto chciał i dostał DSM i Demonke, które później oddał bo go poprosiłem? Ja z gammblera nie dostałem NIC. Rosor - 10k i blue robe, i jak wyżej wymieniłem "ta osoba" demonke, bo dsm zwróciła. Oraz Twoje wymarzone wtedy BOH !!!

A do tego wzięłem całą winę na siebie, aby Gammbler Cię nadal "kochał" :)

Caroline 08-01-2007 14:43

Nie żebym się czepiała czy coś ale pokażcie mi, w którym miejscu ja napisałam, że mu nie dałam passów? Tylko się uprzejmie zapytałam skąd Wam się to wzięło.

A tak się składa, że niedużo obchodzi mnie Twoje zdanie na mój temat Patryku. Ja przynajmniej mam RL znajomych i to na ich zdaniu mi zależy. A kto mnie zna wie jaka jestem (mówię teraz o tb) i wątpię żeby uwierzył w jakieś marne kłamstwa na mój temat.

CHyba_Twoj_Stary 08-01-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1182725)
Nie żebym się czepiała czy coś ale pokażcie mi, w którym miejscu ja napisałam, że mu nie dałam passów? Tylko się uprzejmie zapytałam skąd Wam się to wzięło.

A tak się składa, że niedużo obchodzi mnie Twoje zdanie na mój temat Patryku. Ja przynajmniej mam RL znajomych i to na ich zdaniu mi zależy. A kto mnie zna wie jaka jestem (mówię teraz o tb) i wątpię żeby uwierzył w jakieś marne kłamstwa na mój temat.

wczesniej sie wypieralas tego ze on je ma :baby:
Mówiac np.
"Nie wiem skad wam sie wzielo ze Gammbler ma do mnie passy"
to jest jednoznaczne z tym ze jestes zdziwiona tym ze o tym wiemy.:baby: :baby:

@gammbler
Wesolo co nie?B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23.