![]() |
Czy moze ktos wkleic namelockowe fragi jezeli takowe zaistnialy?
@Cors Bardzo interesujacy sposob wyrazania braku odwagi. |
Cytuj:
|
@Qual - podobnie jak ja twoj pojedynek z Hegiem :DD "sporobuj mnie tylko pocalowac Mexo a dolecisz do tamtego slupka"
@Jak bym mial sie bic z kazdym kto ma do mnie jakis problem o tibie to z 3 razy w tygodniu mialbym takie "sparingi" @Jasminka - stara milosc nie rdzewieje B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedys: Fatihin Fedaisi///teraz:Kartal Kiedys:Quickis///teraz:Matte Moo Down @Eldyn Bardzo ladne !! |
Do tych wszystkich co sie tylko tutaj kluca i wyzywaja...
http://i13.photobucket.com/albums/a2...thers/stfu.jpg |
Ehh, jak ja bym chętnie wrócil do czasów wojny Silent Force vs Divintius <3
|
bem bembem ooo tam wiiiiisz
la la la ale z was banda hujaaaaa |
Ludzie czy wy nie macie swojego prywatnego zycia ze ingerujecie w zycie innych ? Jak nie 30 stron o Tegaxie to sie teraz Corsa i Gammba uczepili to ich osobista sprawa a nie "polowy kraju". Pozdrowienia dla wszystkich studentów :) Sesja zbliża sie wielkimi krokami. Powodzenia Jetu i Yavi :) oraz powo dla reszty których nie znam ;d;d Pozdro :)
P.S. Wino Komandos i Wódeczka Absolut Currant ROX !!!!! xD |
Cytuj:
|
@Drox
Cicho badz bo ciebie teraz wezmiemy na jezyki xD. (Staropolszczyzna _/) |
@ up
A bierzcie ... mi to "zwis i powiew" :p |
Spoko do sesji niecały miesiąc i tylko 2 egzaminy :) Oby to przetrwać i dalej już z górki :p
|
@up
ooooo To powo Dandrag :) Ja mam chyba 3 examy :( |
up and up
GZ and GL ;] |
THX przyda sie ;d;d;d
|
A ja nawet nie wiem co mam, tyle tego jest że głowa mała, nawet uczyć się nie chce, i chyba warunek się szykuje... :(
|
1: Nauczcie się wreszcie pogodzić naukę z tibią, ciężka żecz, ale sie udaje.
2: Bye Azura... stary, gnijący już serwer, a wy nadal po uszy w gównie jakie nasrała wam ta wojna. |
@up
motyle nam nasraly a nie wojna i drazi ktoremu hoy w dupe wlazi |
Jejejejeje
Character Information
Name: [CHAR]Anarchos[/CHAR] Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 39 World: Azura Residence: Venore Guild membership: Alpha of the [GUILD]Silent'Force[/GUILD] Last login: Jan 10 2007, 20:17:43 CET Comment: 16:06 You lose 232 hitpoints due to an attack by Anarchos. Account Status: Premium Account Haked BYE! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |