![]() |
he padlem wczoraj od wanted a i tak 200k expa do przdu
nothing can stop me ;) |
O_o kim padles?
Corsem ? czy Tete? |
Chyba Kimś innym :>
|
Cytuj:
|
a myślisz że mnie to obchodzi co się w ich guild dzieje wiem jedno że to długo nie potrzyma ... :)
|
co nie potrzyma? DOF?
dof jeszcze nie jedno przetrzyma - i wbrew wszystkiemu, wbrew temu ile razy popadamy i tak na nastepny dzien kupimy blessy i wrocimy ja mam czas :) |
@up
Ja mówie o wanted :) w takim stylu i z takimi zachowaniami długo nie pożyją... Tak jak knighthood na Berylii :) pa gildie zazwyczaj upadają :) |
Upadaja bo już nie ma od kogo kasy wymusić ;) A samemu to raczej nie bardzo im się chce zarabiać :p Lenistwo jak nie wiem co :] Zreszta ja też mam czas, nigdzie mi sie nie spieszy B)
|
PA bylo jest i bedzie...
|
Cytuj:
|
A Ty to najwięcej wiesz o moich problemach... Po raz kolejny (chociaż tym razem innej osobie) powtarzam, że mój temat został zakończony, a ten topic jest o wojnie, a nie o jakis pierdołach!
A Ty Inverse strasznie głupi jesteś. Po to gadam z Toba na gg żebyś forum bzdurami nie zaśmiecał, a Ty i tak swoje... |
re
Cytuj:
Wiesz nikt tu o Twoim życiu prywatnym nie rozmawia więc proszę Cię nie przechwalaj nam tu się na forum co robisz na rlu Pozdrawiam |
re
Cytuj:
Nie to żebym się czepiał, ale jak mnie pamięć nie myli nigdy Ciebie tu przedtem nie widzialem a jednak od czasu do czasu przesiaduje na tym forum. Po 2 Staraj się ich nie pouczać bo oni i tak wiedzą all najlepiej a Ty tego teraz nie zmienisz odkąd pamiętam all tu się tylko potrafią kłócić nic więcej Hail Pozdrawiam |
Cytuj:
@ Topic. Ja tez mam czas chociaz loguje sie tylko sprawdzic kto online ;p |
co do PA to ostatnio jkoś się uspokoiło (przynajmniej w jakimś stopniu mniej tego) ale i tak jest ogólny chaos i bałagan... Myślałem że tylko Wanted ma noobowskie propozycje itp. jednak to co ostatnio słyszałem o DoF setnie mnie rozbawiło :) Jednak wszedzie są cfaniaki :/ Czy mi się wydaje czy cżłonkowie Wanted ostatnio sa zalogowani max 2-4 osoby ?? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Zeus
pewnie tak ;d;d;d a co do ocen ;d Zaliczyłem dzisiaj matme ;d;d;d jeszcze tylko 9 zaliczeń i 3 examy ;d;d;d Pozdro:) |
no i Wanted traci kolejnego członka :o Grimm out :) w takim tempie tylko święta piątca (urbexx, drahazm, dragoholikus, ecrusher i farmazon) zostaną tam i się bedą nawzajem wygryzać ;o może to sposób na odreagowania na złe oceny w podstawówce :P
Edit :) ooo Grimm musiał płacić Urbexxowi 50k bo niby miał hunta :D <lol2> to naprawdę świetny guild... A jego największym wrogiem jest ten który go utrzymuje xD Podoba mi się ta nasza Azura ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |