Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Cors Ent 12-01-2007 21:02

he padlem wczoraj od wanted a i tak 200k expa do przdu
nothing can stop me ;)

Ciri the Witcher 12-01-2007 21:25

O_o kim padles?
Corsem ? czy Tete?

Crazy_Frog 12-01-2007 22:37

Chyba Kimś innym :>

Zolwik 13-01-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1192828)
O_o kim padles?
Corsem ? czy Tete?

sandrą magnus...

Trzelpoludek 13-01-2007 00:56

a myślisz że mnie to obchodzi co się w ich guild dzieje wiem jedno że to długo nie potrzyma ... :)

Cors Ent 13-01-2007 02:41

co nie potrzyma? DOF?
dof jeszcze nie jedno przetrzyma - i wbrew wszystkiemu, wbrew temu ile razy popadamy i tak na nastepny dzien kupimy blessy i wrocimy

ja mam czas :)

Trzelpoludek 13-01-2007 03:06

@up
Ja mówie o wanted :) w takim stylu i z takimi zachowaniami długo nie pożyją... Tak jak knighthood na Berylii :) pa gildie zazwyczaj upadają :)

Dandrag 13-01-2007 10:11

Upadaja bo już nie ma od kogo kasy wymusić ;) A samemu to raczej nie bardzo im się chce zarabiać :p Lenistwo jak nie wiem co :] Zreszta ja też mam czas, nigdzie mi sie nie spieszy B)

Eldyn 13-01-2007 11:08

PA bylo jest i bedzie...

jasminka_ 13-01-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1192670)
@up
Wez ty kurwa wy*******aj ze swoimi problemami do tematu "Cioty i zlamasy - wyzal sie, wyplacz i opowiedz o swoim problemach".

Jeju jak niegrzecznie.. W sumie to Caroline ma problem a nie on ;] :baby: :baby:

Caroline 13-01-2007 16:02

A Ty to najwięcej wiesz o moich problemach... Po raz kolejny (chociaż tym razem innej osobie) powtarzam, że mój temat został zakończony, a ten topic jest o wojnie, a nie o jakis pierdołach!
A Ty Inverse strasznie głupi jesteś. Po to gadam z Toba na gg żebyś forum bzdurami nie zaśmiecał, a Ty i tak swoje...

Franco 13-01-2007 17:32

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weirdo (Post 1191617)
oj oj oj dof daje dupy jak cors

Up

Wiesz nikt tu o Twoim życiu prywatnym nie rozmawia więc proszę Cię nie przechwalaj nam tu się na forum co robisz na rlu

Pozdrawiam

Franco 13-01-2007 17:34

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1194411)
A Ty to najwięcej wiesz o moich problemach... Po raz kolejny (chociaż tym razem innej osobie) powtarzam, że mój temat został zakończony, a ten topic jest o wojnie, a nie o jakis pierdołach!
A Ty Inverse strasznie głupi jesteś. Po to gadam z Toba na gg żebyś forum bzdurami nie zaśmiecał, a Ty i tak swoje...

Po 1

Nie to żebym się czepiał, ale jak mnie pamięć nie myli nigdy Ciebie tu przedtem nie widzialem a jednak od czasu do czasu przesiaduje na tym forum.

Po 2

Staraj się ich nie pouczać bo oni i tak wiedzą all najlepiej a Ty tego teraz nie zmienisz odkąd pamiętam all tu się tylko potrafią kłócić nic więcej

Hail

Pozdrawiam

Marihuans 13-01-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco (Post 1194664)
Po 1

Nie to żebym się czepiał, ale jak mnie pamięć nie myli nigdy Ciebie tu przedtem nie widzialem a jednak od czasu do czasu przesiaduje na tym forum.

Po 2

Staraj się ich nie pouczać bo oni i tak wiedzą all najlepiej a Ty tego teraz nie zmienisz odkąd pamiętam all tu się tylko potrafią kłócić nic więcej

Hail

Pozdrawiam

SIGNED !!!!
@ Topic.
Ja tez mam czas chociaz loguje sie tylko sprawdzic kto online ;p

Trzelpoludek 14-01-2007 23:57

co do PA to ostatnio jkoś się uspokoiło (przynajmniej w jakimś stopniu mniej tego) ale i tak jest ogólny chaos i bałagan... Myślałem że tylko Wanted ma noobowskie propozycje itp. jednak to co ostatnio słyszałem o DoF setnie mnie rozbawiło :) Jednak wszedzie są cfaniaki :/ Czy mi się wydaje czy cżłonkowie Wanted ostatnio sa zalogowani max 2-4 osoby ?? :)

zeus1985 15-01-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trzelpoludek (Post 1198361)
co do PA to ostatnio jkoś się uspokoiło (przynajmniej w jakimś stopniu mniej tego) ale i tak jest ogólny chaos i bałagan... Myślałem że tylko Wanted ma noobowskie propozycje itp. jednak to co ostatnio słyszałem o DoF setnie mnie rozbawiło :) Jednak wszedzie są cfaniaki :/ Czy mi się wydaje czy cżłonkowie Wanted ostatnio sa zalogowani max 2-4 osoby ?? :)

Pewnie jest to związane z zakończeniem półrocza, i mają szlaban na kompa za złe oceny w szkołach ;o

Saxe 15-01-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolwik (Post 1193252)
sandrą magnus...

Z tego co wiem to Cors gra Tegaxem :)

Drox 15-01-2007 16:17

@Zeus
pewnie tak ;d;d;d
a co do ocen ;d Zaliczyłem dzisiaj matme ;d;d;d jeszcze tylko 9 zaliczeń i 3 examy ;d;d;d
Pozdro:)

Trzelpoludek 15-01-2007 18:27

no i Wanted traci kolejnego członka :o Grimm out :) w takim tempie tylko święta piątca (urbexx, drahazm, dragoholikus, ecrusher i farmazon) zostaną tam i się bedą nawzajem wygryzać ;o może to sposób na odreagowania na złe oceny w podstawówce :P

Edit :)
ooo Grimm musiał płacić Urbexxowi 50k bo niby miał hunta :D <lol2> to naprawdę świetny guild... A jego największym wrogiem jest ten który go utrzymuje xD Podoba mi się ta nasza Azura ;)

jasminka_ 15-01-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trzelpoludek (Post 1198361)

oj troszq się myslisz, bo nie wiem co to za reason " u died, becouse u sell Violet Gem" tak właśnie ja padłam :P :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08.